Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από arisk »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Φιλε arisk ημουν εκει πριν απο 2 βδομαδες. Περασα φανταστικα. Το φαραγγι απο τη μερια του Μονοδενδριου να δεις οπωσδηποτε. Καφεδακι σε ενα πολυ ωραιο καφε στους Κηπους και βολτα στα απιστευτα νερα του Βοιδοματη ειναι αλλα 2 πραγματα που πρεπει οπωσδηποτε να δεις... Απο φαγητο δε φαγαμε καλα εκτος απο την ταβερνα που υπαρχει στο γυφτοκαμπο (οπου γνωρισα και ενα Θεσσαλονικιο-σκωληξ). Καλα να περασεις και μην ξεχασεις να παρεις κατι για πρωινο μαζι σου γιατι φουρνους, σουπερ μαρκετ και παντοπωλεια ξεχασε τα δεν υπαρχουν πουθενα στα Ζαγοροχωρια!!! Μονο κανα περιπτερο και κρουασαν αμα εισαι τυχερος
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Ποιος βορονιν ρε παιδια???
Ο πορτοφολας???
Σορυ για να καταλαβω υπηρξε επαφη με τον παιχτη ή γραφουν οτι τους κατεβει στο κεφαλη???
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

geo_athens4 έγραψε:
banis έγραψε:Δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη ήττα του ΛΑΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. απο το να αποδεχτεί την επιστροφή του Σαλπιγγίδη.......πίσω στην ομάδα......θα μείνει στην ιστορία ως μία απο τις πιο μελανές σελίδες.......και αν οι πατεράδες μας είναι γεμάτοι απο περηφάνια όταν μιλούν για την ιστορία του Κούδα.....εμείς σίγουρα θα είμαστε γεμάτοι ντροπή........όταν θα μιλάμε στα παιδιά μας για την αποδοχή του Σαλπιγγίδη.......

Αυτά τα ολίγα απο εμένα........και εύχομαι να μην τον δω ποτέ να ξαναφοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο Αϊτό του Βυζαντίου στο στήθος........

Αδερφε ο δικεφαλος του βυζαντιου ειναι σημα της αεκ...

Ο Δικέφαλος είναι το έμβλημα της Κων/πόλεως, έδρας του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Γι' αυτό το φέρουν ΚΑΙ οι δύο ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) που ιδρύθηκαν από Κωνσταντινουπολίτες.
bebys4

Δημοσίευση από bebys4 »

Εγω δεν θελω να γινω ο παοκαρας αλλα δεν μπορω να ξεχασω εκεινα τα 250 ευρω που πληρωσα στο κινητο μου απο τα μηνυματα που εστελνα για να μην φυγει ο δημητρακης....εγω προτεινω μετα τον δημητρακη να καλεσουμε και τον παναγιωτακη πισω να τον κανουμε και δημαρχο Θεσσαλονικης μπορει να γινομαι γραφικος αλλα εγω δεν μπορω να ξεχασω τι εκανε ο δημητρακης και αν ερθει στον ΠΑΟΚ(που ευχομαι να μην ερθει) που ειναι τεραστιος συλλογος και ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης πολυ λιγος γι αυτον τον τεραστιο συλλογο εγω παλι στο γηπεδο θα ειμαι γιατι ειμαι παοκ αλλα γκολ του δημητρακη δεν προκειτε να πανηγυρισω.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
geo_athens4 έγραψε:
banis έγραψε:Δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη ήττα του ΛΑΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. απο το να αποδεχτεί την επιστροφή του Σαλπιγγίδη.......πίσω στην ομάδα......θα μείνει στην ιστορία ως μία απο τις πιο μελανές σελίδες.......και αν οι πατεράδες μας είναι γεμάτοι απο περηφάνια όταν μιλούν για την ιστορία του Κούδα.....εμείς σίγουρα θα είμαστε γεμάτοι ντροπή........όταν θα μιλάμε στα παιδιά μας για την αποδοχή του Σαλπιγγίδη.......

Αυτά τα ολίγα απο εμένα........και εύχομαι να μην τον δω ποτέ να ξαναφοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο Αϊτό του Βυζαντίου στο στήθος........

Αδερφε ο δικεφαλος του βυζαντιου ειναι σημα της αεκ...

Ο Δικέφαλος είναι το έμβλημα της Κων/πόλεως, έδρας του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Γι' αυτό το φέρουν ΚΑΙ οι δύο ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) που ιδρύθηκαν από Κωνσταντινουπολίτες.

Σωστο..Αλλα οι δυο δικεφαλοι εχουν μια βασικη διαφορα..Της αεκ, που ειναι ακριβως ιδιος με τον δικεφαλο του βυζαντιου κ της ορθοδοξης εκκλησιας, ειναι κιτρινομαυρος με ανοιχτα φτερα, ενω ο δικος μας ασπρομαυρος με κλειστα.. κλειστα λογω πενθους για τη μικρασιατικη καταστροφη και ασπρομαυρος γιατι στην θεσ/νικη ειχε προλαβει το κιτρινομαυρο ο αρης (κ καλυτερα δλδ γιατι το σιχαινομαι σαν χρωμα :D )..
Επισης υπαρχει κ ο κοκκινομαυρος στη σημαια της αλβανιας.. :opaokara:

Και για να μην ειμαι οφ τοπικ καποιες παρατηρησεις για τις τελευταιες αρκετες σελιδες:
-ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ!!!δε με πολυενδιαφερει αν θα ερθει, δεν τον πολυγουσταρω αλλα δε θ αλλαξω κ ομαδα αν ερθει, χεστηκα γενικως..αλλα ελεος πια μ αυτο το θεμα, το κουβεντιαζουμε αν οντως ερθει..
-παπαδοπουλοι, ονουατσηδες, τσεζαρεκ κ τετοια ειναι πεταμενα λεφτα και δε θα λυσουν κανενα προβλημα..οι μονοι μεγαλοι σκορερς στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι ο σαλπι, ο μπλανκο κ ο κατσουρανης κ θα ευχομουν να μπορουσαμε να φερουμε τον αργεντινο αλλα δε νομιζω..
-χρειαζομαστε τη φαντασια που ειχαμε καποτε κ σκεφτομασταν ενα σκασμο ονοματα..πλεον εχουμε πεσει παρα πολυ κ ανακυκλωνουμε τα ιδια..προφανως δεν θα πετυχουμε κ κανενα αλλα τουλαχιστον θα χει χαβαλε..μεχρι τωρα ειναι πραγματικα το πιο βαρετο τοπικ μεταγραφολογιας που εχω δει τα τελευταια 3 χρονια που παρακολουθω το σαιτ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Συμφωνώ μαζί σου συντοπίτη (με την ...ευρεία έννοια). Μένουμε κοντά;
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Δοκαρια πετυχαινουμε και μονοι μας, τι να τον κανουμε τον Μπλανκο? Τον θεωρω υπερτιμημενο, τιποτα το ιδιαιτερο! Ασε που εχει να βαλει γκολ απο... Δε θυμαμαι! :D
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

αδερφέ geo έχεις δίκιο...μαζί σου...πολύ βαρετό το topic, Σάλπι αντε και λίγο Παπ,πήγε να ξεπεταχτεί και ο Βορονίν αλλά τον σταμάτησε ο Aris :) και τέλος....
Αλλά αφού το προηγούμενο καλοκαίρι εκείνο το topic των virtual μεταγραφών,κουβάλησε στον ΠΑΟΚ Κατσουράνη, Χιμένεθ, Βιγιανουέβα, Κέζμαν και δε συμμαζεύεται,εε φυσικό είναι να είμαστε πλήρεις πλέον, οπότε ας κάνουμε και λίγο συντήρηση....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA1 την Παρ 18 Δεκ 2009, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Saty

Δημοσίευση από Saty »

απο χθες :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Γιατί δεν ξεκινάμε δίπλα στη κατηγορία "Μεταγραφολογία" και μια νέα κατηγορία "Σαλπιγγιδολογία" ?

Ο Σαλπιγγίδης δεν έκανε λάθος που έφυγε. Όπως είπε και καποιος αλλος και οι καρέκλες με τα γραφεία θα έφευγαν απο το "παοκακι" που μας είχε καταντήσει ο Γούμενος. Ηταν λάθος ο τρόπος και το ταϊμινγκ που επέλεξε για να φύγει.
Αν δεν είχε πουλήσει οπαδιλίκι και έλεγε μπέσα "ρε παιδιά εγω είμαι ΠΑΟΚτσης αλλά πάνω απ όλα είμαι και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, θα κοιτάξω το μέλλον μου (οικονομικά) και την ψυχική μου υγεία" - εγώ ο ίδιος θα του έλεγα και μπράβο.

Απο την άλλη είναι λάθος αυτό που κάνουμε εμείς. Άλλο πράγμα η κωλοτούμπα και άλλο το στείρο πείσμα και ο εγωισμός. Και γώ έστειλα 20€ μυνήματα όταν μαζεύαμε λέφτα για να μείνει και γω τον έχω βρίσει στο γήπεδο.
Αν όμως ο άνθρωπος αναγνωρίσει το λάθος του και επιστρέψει στον Π.Α.Ο.Κ. με πολύ λιγότερα λεφτά απο αυτά που ανταποκρίνονται στην αξία του (κακα τα ψέματα όταν τα παλτά Χαριστέας και Νταρμπισιρ παίρνουν κοντά στο 1μύριο€ ο Σαλπι άνετα δεν πρέπει να πάρει 1,5 ?) ποιος έιμαι εγώ που θα του πω όχι και θα αμφισβητήσω το ΠΑΟΚτσηλίκι του?
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ναι σαν το γκολ του Παπαζογλου στο κυπελλο θα το αναφερουμε κι αυτο
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Ρε πειτε καμια πληροφορια και αφηστε τον κοντο...θελει να γινει νησιωτης...
Οτι θα παρουμε σεντερ φορ ειναι 100 % βεβαιο, οπως οτι θα φυγουν και 2 παιχτες , ο ενας δανεικος, αρα παμε για καλο φορ και οχι για κατι προχειρο, για να στελνουμε 2 παιχτες σημαινει οτι μαζευουμε λιγο το μπατζετ για μια μικρη υπερβαση :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ωστόσο, σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου, δεν αποκλείεται να τεθεί ένα ακόμη πιο σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με την επάνοδο ενός ακόμη προσώπου.
Το novasports.gr σας είχε προϊδεάσει.
Για την επιστροφή του Σαλπιγγίδη υπάρχουν πληροφορίες περί συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κι αν δεν πρόκειται για επιστροφή Ιανουαρίου, οι αναφορές καταλήγουν στο επόμενο καλοκαίρι.
Η επιστροφή του μπορεί ως ένα βαθμό να διχάζει.

Υπάρχουν ορισμένοι που δεν τον θέλουν. Τον κατηγορούν ότι την εποχή Γούμενου, και λίγο πριν αποχωρήσει για να πάρει το δρόμο για τον Παναθηναϊκό, είχε λάβει χρήματα που συγκέντρωσαν οι οπαδοί με έρανο, προκειμένου να τον μεταπείσουν και να παραμείνει στην Τούμπα. Εκείνος έφυγε...
Οι "κατηγορίες" έχουν χαλαρώσει, τα γεγονότα επιδέχονται αρκετών και διαφορετικών ερμηνειών κι ο Σαλπιγγίδης, όπως αναφέρεται, έχει πάρει το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη.

http://www.novasports.gr/soccer/anation ... aid=196337

άντε να το αφήσουμε για το καλοκαίρι.va σταματήσει τώρα το θέμα αυτό

ΒΟΡΟΝΙΝ λέμε.... :opaokara:

arisk δεν κατάλαβα καλά
υπάρχει θέμα βορόνιν η όχι?
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

η αθλητικη μακεδονιας θρακης σημερα γραφει για βορονιν μπασ και λετε μεγαλη παιχτουρα ειναι :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”