ΑποστόληςΑ έγραψε:geo_athens4 έγραψε:banis έγραψε:Δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη ήττα του ΛΑΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. απο το να αποδεχτεί την επιστροφή του Σαλπιγγίδη.......πίσω στην ομάδα......θα μείνει στην ιστορία ως μία απο τις πιο μελανές σελίδες.......και αν οι πατεράδες μας είναι γεμάτοι απο περηφάνια όταν μιλούν για την ιστορία του Κούδα.....εμείς σίγουρα θα είμαστε γεμάτοι ντροπή........όταν θα μιλάμε στα παιδιά μας για την αποδοχή του Σαλπιγγίδη.......
Αυτά τα ολίγα απο εμένα........και εύχομαι να μην τον δω ποτέ να ξαναφοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο Αϊτό του Βυζαντίου στο στήθος........
Αδερφε ο δικεφαλος του βυζαντιου ειναι σημα της αεκ...
Ο Δικέφαλος είναι το έμβλημα της Κων/πόλεως, έδρας του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Γι' αυτό το φέρουν ΚΑΙ οι δύο ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) που ιδρύθηκαν από Κωνσταντινουπολίτες.
Σωστο..Αλλα οι δυο δικεφαλοι εχουν μια βασικη διαφορα..Της αεκ, που ειναι ακριβως ιδιος με τον δικεφαλο του βυζαντιου κ της ορθοδοξης εκκλησιας, ειναι κιτρινομαυρος με ανοιχτα φτερα, ενω ο δικος μας ασπρομαυρος με κλειστα.. κλειστα λογω πενθους για τη μικρασιατικη καταστροφη και ασπρομαυρος γιατι στην θεσ/νικη ειχε προλαβει το κιτρινομαυρο ο αρης (κ καλυτερα δλδ γιατι το σιχαινομαι σαν χρωμα

)..
Επισης υπαρχει κ ο κοκκινομαυρος στη σημαια της αλβανιας..
Και για να μην ειμαι οφ τοπικ καποιες παρατηρησεις για τις τελευταιες αρκετες σελιδες:
-ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ!!!δε με πολυενδιαφερει αν θα ερθει, δεν τον πολυγουσταρω αλλα δε θ αλλαξω κ ομαδα αν ερθει, χεστηκα γενικως..αλλα ελεος πια μ αυτο το θεμα, το κουβεντιαζουμε αν οντως ερθει..
-παπαδοπουλοι, ονουατσηδες, τσεζαρεκ κ τετοια ειναι πεταμενα λεφτα και δε θα λυσουν κανενα προβλημα..οι μονοι μεγαλοι σκορερς στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι ο σαλπι, ο μπλανκο κ ο κατσουρανης κ θα ευχομουν να μπορουσαμε να φερουμε τον αργεντινο αλλα δε νομιζω..
-χρειαζομαστε τη φαντασια που ειχαμε καποτε κ σκεφτομασταν ενα σκασμο ονοματα..πλεον εχουμε πεσει παρα πολυ κ ανακυκλωνουμε τα ιδια..προφανως δεν θα πετυχουμε κ κανενα αλλα τουλαχιστον θα χει χαβαλε..μεχρι τωρα ειναι πραγματικα το πιο βαρετο τοπικ μεταγραφολογιας που εχω δει τα τελευταια 3 χρονια που παρακολουθω το σαιτ..