11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Αν στον Μουσλι δώσω όλες τις στοιχειώδεις προυποθέσεις που πρέπει να έχει ένα σέντερ-φορ για να κάνει αυτό που είναι η δουλειά του δλδ να βάζει γκολ και να απειλεί και όχι να παίζει ξύλο με τα αντίπαλα σέντερ-μπακ-γιατί είπαμε αυτή τη δουλειά θα την έκανε και ο Τόργκελε καλύτερα και πολύ φθηνότερα-τότε ας τον κράξουμε...αλλά μέχρι να βρεθεί κάποιος να του περάσει καμιά κάθετη για να δει το τέρμα φάτσα επιτέλους,μέχρι να βρεθεί κάποιο στήριγμα που θα του ανοίξει κανένα διάδρομο και κάποιος που θα απασχολήσει κάποιον από τους 3 που είναι μονίμως γύρω του το πιό πιθανό να πει αυτός κανα ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Γεια σου ρε Orwell.Γεια σου ρε αδερφέ.Να αγιάσει το στόμα σου.Αι σιχτίρ δηλαδή.Εχω κουραστεί να γράφω ότι όποιος κράζει τον Ζλάταν είναι τουλάχιστον ΑΜΠΑΛΟΣ
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

Ε βεβαια!Δεν μας πειραζει που καποιοι αλλοι παικτες δεν μπορουν να κανουν σωστα τη δουλεια τους και να του βγαλουν μια πασα της προκοπης!Τα βαζουμε με αυτον που για ακομη μια φορα αναγκαστηκε και εκανε 2 φορες τη δουλεια τους!Ασσιστ στον Κονσεισαο και ασιστ στον Ιβιτς!Ναι ασιστ!Κι αυτοι αντι να κανουν το αυτονοητο, ο μεν Κονσεισαο να γυρισει παραλληλα στον Βιειρινια που ηταν αφυλαχτος και καθως απο τοσο πλαγια θεση ειναι πολυ δυσκολο να σκοραρεις,σουταρε εγωιστικα για να παρει συγχωροχαρτι για τα καμωματα με την Χερενφεν!Ο δε Ιβιτς με στρωμενη την μπαλα μπροστα του και απο πολυ καλη θεση αντι να σουταρει με τη μια εκανε επιδειξη αλτρουισμου πασαροντας στον Κουτσια για να απαλλαχθει απο την ευθυνη της χαμενης ευκαιριας (ενω με Χερενφεν αντι να πασαρει στον εντελως ελευθερο Μουσλιμοβιτς αν δεν κανω λαθος προτιμησε να πλασαρει με υψηλη τεχνικη στην απεναντι κερκιδα)!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 25 years later την Δευ 14 Σεπ 2009, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μούσλι την Κυριακή είναι η μεγάλη βραδιά σου. Κάντους να τρίβουν τα μάτια τους από ευχάριστη έκπληξη! Δύο τεμάχια στο γαύρο και...άντε γεια!

Μπορείς μαμώ το κέρατό μου!

ΜΠΟΡΕΙΣ!
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
kos

Δημοσίευση από kos »

25 years later έγραψε:Pepermint εσυ μεγαλε γνωστη του ευρωπαικου ποδοσφαιρου (κι εσυ eleos1) δωσε τα φωτα σου στον λαο του ΠΑΟΚ και εξηγησε του γιατι ο Μουσλιμοβιτς με την εθνικη του εχει 13 γκολακια σε 18 ματς ενω με μας 7 σε 22?
παρα πολυ σωστο. να το συμπληρωσω λιγο αν μου επιτρεπεις. η εθνικη βοζνιας στα 7 απο τα 10 ματς ειναι αουτσαιντερ. ο ΠΑΟΚ στα 9 απο τα 10 ειναι φαβορι. και στον ΠΑΟΚ δεν σκοραρει οσο στην εθνικη. γιατι αραγε?

η απαντηση νομιζω οτι ειναι στην στατιστικη. στο περσυνο σχημα δεν ειχε παικτη διπλα του αλλα παικτη πισω του. ποσα γκολ εβαλε? ποσα απο αυτα ηταν με φαουλ, ποσα με πεναλντι, ποσα με σεντρα ασιστ και ποσα με καθετη πασα?
ποσα σουτ κανει ο ζλαταν ανα ματς και ποιος ειναι ο μεσος ορος των φορ στο ελληνικο πρωταθλημα?
ποσες ασιστ και ποσες καθετες εχει παρει απο πισω? απο ποιον χαφ πηρε ασιστ και απο ποιον δεν πηρε?

παντως εγω την πρωτη φορα που θα τον πετυχω εξω θα τον ρωτησω να μου πει την γνωμη του για τον ποδοσφαιριστη ιβιτς.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Ζλάταν μπορείς,μπορείς,γιατί δεν τους γ@μείς?
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

bravo φαντομά μου .bravo
έτσι είναι.ακριβώς έτσι

δηλαδή βρε παιδιά όλοι είναι άχρηστη που δεν μπορούν να βοηθήσουν στο σκοράρισμα τον ζλάταν!!!!

ο ζλάταν θέλει να μπει αλλαγή στο 60 και θα στο καρφώσει

θέλω να τον δω έστω 1 παιχνίδι εκτος 11adas.
για να κάτσει λίγο και να βάλει το μυαλό να δουλέψει

σαν ανάπηρος κινείται στο αγωνιστικό χορό. :whatever:

a βρε ztlatan αφού μπορείς βρε αγόρι μου
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Πηγαμε στην υπερτατη υπερβολη ή μου φαινεται....?
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

kos έγραψε:ποσες ασιστ και ποσες καθετες εχει παρει απο πισω? απο ποιον χαφ πηρε ασιστ και απο ποιον δεν πηρε?
Απο οτι φαινεται αρνειται να σκοραρει αν δεν του κανει την πασα ο Βερον. Μετριος χθες. Παρεμπιπτοντως για τους "θαυμαστες" του παντως, εβγαλε δυο (παραλιγο) ασιστ. Μια στον Κονσεισαο και μια στον Ιβιτς.
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Η θέση του σέντερ φορ είναι η πιο επιρρεπής μαζί με του τερματοφύλακα σε ψυχολογικά λαλά...και αυτό γιατί και οι δύο κρίνονται μόνο από 1,2,3 φάσεις σε όλο το παιχνίδι και όχι από την συνολική παρουσία στον αγώνα. Ένα χαμένο τετ-α-τετ πολλές φορές κοστίζει βαθμούς, όπως επίσης και μία παπαριά του τέρματος. Έτσι, αν σε πάρει από κάτω σε αυτές τις θέσεις δύσκολα επανέρχεσαι.

Αυτό έχει πάθει και ο Μούσλι. Είναι προφανές πως το πρόβλημα του είναι ψυχολογικό. Βεβαίως, και εδώ έπαιξε ρόλο η γκαντεμιά. Γιατί, στον αγώνα που θα μπορούσε να ξεμπουκώσει, που φαινόταν πως θα αφήσει πίσω την δυστοκία των τελευταίων μηνών του περσινού πρωταθλήματος, πήγε και τραυματίστηκε ακριβώς πάνω στο γκολ.

Ο τραυματισμός εμφανώς τον άφησε πίσω. Χθες, αν και μέτριος, ήταν ο καλύτερος Μούσλι μετά τον τραυματισμό. Σιγά σιγά θα επανέρθει, και είναι θέμα ημερών να ξεσπάσει στην πλάτη κάποιου δύσμοιρου αντίπαλου. Και τότε να δούμε που θα κρυφτούν αυτοί που σήμερα βιάζονται να τον απαξιώσουν. Μάλλον μαζί με αυτούς που από την 2η αγωνιστική φέραν την καταστροφή με μία δόση νοσταλγίας για τα παλιά "κακά μεν, χωρίς άγχος δε" χρόνια.
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΟΚ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΘΕΤΕΣ, ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ???? ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ 3-4 ΚΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΣΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΒΑΖΕΙ. ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ? ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΛΑΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΖΛΑΤΑΝ? Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ? ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΣΑΛΠΙ-ΖΛΑΤΑΝ? Η ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΤΙΟΓΚΟ-ΖΛΑΤΑΝ?

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΜΑΣ. ΠΕΡΣΥ ΕΧΑΝΕ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΑΛΛΑ Ο ΒΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΑΛΛΑ 3-4 ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ. ΔΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΡΟΝ ΤΩΡΑ, ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΩΝ ΦΟΡ...
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

kos έγραψε:
25 years later έγραψε:Pepermint εσυ μεγαλε γνωστη του ευρωπαικου ποδοσφαιρου (κι εσυ eleos1) δωσε τα φωτα σου στον λαο του ΠΑΟΚ και εξηγησε του γιατι ο Μουσλιμοβιτς με την εθνικη του εχει 13 γκολακια σε 18 ματς ενω με μας 7 σε 22?
παρα πολυ σωστο. να το συμπληρωσω λιγο αν μου επιτρεπεις. η εθνικη βοζνιας στα 7 απο τα 10 ματς ειναι αουτσαιντερ. ο ΠΑΟΚ στα 9 απο τα 10 ειναι φαβορι. και στον ΠΑΟΚ δεν σκοραρει οσο στην εθνικη. γιατι αραγε?

η απαντηση νομιζω οτι ειναι στην στατιστικη. στο περσυνο σχημα δεν ειχε παικτη διπλα του αλλα παικτη πισω του. ποσα γκολ εβαλε? ποσα απο αυτα ηταν με φαουλ, ποσα με πεναλντι, ποσα με σεντρα ασιστ και ποσα με καθετη πασα?
ποσα σουτ κανει ο ζλαταν ανα ματς και ποιος ειναι ο μεσος ορος των φορ στο ελληνικο πρωταθλημα?
ποσες ασιστ και ποσες καθετες εχει παρει απο πισω? απο ποιον χαφ πηρε ασιστ και απο ποιον δεν πηρε?

παντως εγω την πρωτη φορα που θα τον πετυχω εξω θα τον ρωτησω να μου πει την γνωμη του για τον ποδοσφαιριστη ιβιτς.
ΣΩΣΤΟΣ!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ από πέρυσι τον Μάρτιο πιστεύω ότι παίζει 10άρι και χαφ παρά παίκτης περιοχής..
Είπαμε ρε παιδιά, μπορεί να βοηθήσει και στην ανάπτυξη της ομάδας, αλλά όταν αυτός ο παίκτης που πρέπει να βρίσκεται μονίμως δίπλα ή μέσα στην περιοχή βγαίνει έξω για να πάρει μπάλα και να φτιάξει παιχνίδι, τότε ποιος θα βάλει γκολ? Ο Τσιρίλο που παίζει κεντρικός αμυντικό κι επιθετικό χαφ?
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Pepermint εσυ μεγαλε γνωστη του ευρωπαικου ποδοσφαιρου (κι εσυ eleos1) δωσε τα φωτα σου στον λαο του ΠΑΟΚ και εξηγησε του γιατι ο Μουσλιμοβιτς με την εθνικη του εχει 13 γκολακια σε 18 ματς ενω με μας 7 σε 22?
...αστρικές συγκυρίες
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Post με απειλές και ειρωνίες αποτέλεσαν παρελθόν.
Νομίζω πως κάνετε και κατάχρηση ενος emotion ώρες ώρες.
Απορώ απο όλα αυτά που υπάρχουν ο Stallion γιατί έβαλε το συγκεκριμένο στο φόρουμ.

Πείτε την άποψη σας χωρίς ειρωνίες και απειλές με επιχειρήματα.

Fantoma o Τζιμπούρ πέταξε μια μπάλα στα μούτρα του Μπάγιεβιτς που πολλοί ΠΑΟΚτσήδες έχουν σε εκτίμηση.
Κάτι τέτοια έκανε και ο Γκαρσία για άλλους λόγους και ζητούσαμε το κεφάλι του και απέλαση του το συντομότερο δυνατό.
Μ αρέσει σαν παίχτης αλλά θυμίζει παλιότερα τους Χασάν και Τολμπά που πάντα προκαλούσαν με την συμπεριφορά τους.
Μύλος κάνουν τα αποδυτήρια οι ΑλγερινοΑιγύπτιοι Άραβες κλπ συγγενείς.
Για Μούσλι και ξενύχτια συμφωνούμε πως πρέπει να κοπούν.
Έχει και άλλοθι ο παίχτης τον τραυματισμό του απο την άλλη.
Μην ξεχνάμε και πως άλλοι πολύ μεγάλοι παίχτες ξενυχτούσαν και τα κάναν τατιάνα εκεί στην μπουζουκομάνα Θεσσαλονίκη.
Μπαλάφας-Τουρσουνίδης-Ζαγοράκης κλπ κλπ κλπ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”