Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Special 4 »

Montrealiotis έγραψε:Μεταγραφές από την μεγάλη Βρετανία μου δίνουν την εντύπωση εμπλοκής του Νίκου, το οποίο θα είναι φανταστικό.

Προς τα εκεί φαίνεται ότι παίζει μπάλα ο Νίκος, μαζί με το νυν Τεχνικό Διευθυντή Χ. Καρυπίδη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:Κεννυ υποβάθμιση ( αρκετά μεγάλη) σε σχέση με Όττο
Μόνο ως αντσαστρε

Όχι ότι ξέρω τον Κενι, αλλά σιγά τον Οτο.

Από τους μεγαλύτερους λαθερ πλάγιους μπακ που έχουν περάσει δεδομένης της εμπειρίας του και του συμβολαίου του. Πολλά αδικαιολόγητα λάθη που έδωσαν γκολ στους αντιπάλους αυτά τα 2 χρόνια. Ενώ και επιθετικά ούτε που πλησίασε την απόδοση που έχουμε δει από Ματος ή Λίνο.

Γενικά είναι εύκολες σχετικά οι θέσεις των πλάγιων μπακ. Και μόνο που πάμε για 4 κανονικούς επαγγελματίες αθλητές σε αυτές τις θέσεις και όχι σε λογικές Μπαμπά + Γκόμεζ + Αντρε = 1 + 0.5 + 0.5 = 2 αριστερά μπακ, εμένα μου αρκεί.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μια χαρα και οι 2 ειναι
San4

Δημοσίευση από San4 »

Νομίζω ότι το να θεωρούμε οτι είναι εύκολο ένας οποισδηποτε βασικός παίχτης του ΠΑΟΚ να αντικατασταθεί από έναν 28χρονο από μια μέτρια ομάδα της β γερμανιας και αυτό να αποτελέσει και αναβάθμιση δείχνει μια σχετική πλάνη για το επίπεδο του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Αντικαθίσταται το βασικό μας και αναντικατάστατο πολυθεσίτικο δεξί Μπακ με το γνωστό βιογραφικό με το δεξί Μπακ της 11ης της Β Γερμανίας. Τι άλλο να συζητήσουμε;
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Δεν τον έχω δει τον παίκτη αλλά μακάρι να καναν λάθος στο ποιόν Κένι θέλουμε. Υπάρχει και ο Κένι τετε της φουλαμ.
Υ.Γ. ο παίκτης έχει παίξει Αγγλία και Γερμανία όπου τα μπακ πηγαίνουν πάνω κάτω. Απλά το παραθέτω σαν θετικό ξαναλέω χωρίς να έχω δει τον παίκτη
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πράγματα αν πάμε με Κενυ βασικό ... δεν ξέρω τι να πω
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

εν τω μεταξυ η 11η της β γερμανιας ανετα σ εριχνε 2 γκολακια φετος
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Αμφιβάλλω. Πάμ'παρακάτω.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Και η στεαουα 2 μπαλάκια μας έριξε. Να ανταλλάξουμε ενδεκάδες να δούμε πως θα πάει ;
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Who is who

Γεννημένος στο Λίβερπουλ, ο Τζόντζο Κένι σε ηλικία 28 ετών πλέον, εντάχθηκε στις ακαδημίες της Έβερτον το 2006. Αγωνίστηκε σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των «ζαχαρωτών» μέχρι το 2014, όταν και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Μετά την υπογραφή του στο «Γκούντισον Παρκ», δόθηκε δανεικός στη Γουίγκαν Αθλέτικ στις 21 Ιουλίου 2015, μετρώντας επτά συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2016 παραχωρήθηκε αρχικά για έναν μήνα στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν, καταγράφοντας 20 εμφανίσεις και μία ασίστ. Είχε αποκτηθεί ως αντικαταστάτης του Τζορτζ Μπάλντοκ, που είχε ολοκληρώσει τον δανεισμό του. Η Όξφορντ ανέβηκε ως δεύτερη στη League Two, με τον Κένι να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Η καθιέρωση του Κένι στην πρώτη ομάδα της Έβερτον ήρθε τη σεζόν 2017-2018, αμέσως μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν. Εκμεταλλευόμενος την απουσία του τραυματία Σέιμους Κόουλμαν, έγινε βασικός, ξεκινώντας σε 13 συνεχόμενα παιχνίδια υπό τους Ντέιβιντ Άνσγουορθ και Σαμ Άλαρνταϊς. Συνολικά, κατέγραψε 25 συμμετοχές τη σεζόν εκείνη, εκ των οποίων οι τρεις στο Europa League.

Τη σεζόν 2018-2019, ο Κένι είχε περιορισμένο ρόλο (13 συμμετοχές, 1 ασίστ) και δόθηκε δανεικός στη Σάλκε το καλοκαίρι του 2019. Στη Γερμανία πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, μετρώντας 31 συμμετοχές στην Bundesliga και τρεις στο Κύπελλο, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ. Το πρώτο του τέρμα ήρθε στο τρίτο του ματς, απέναντι στη σημερινή του ομάδα, τη Χέρτα. Η απόδοσή του του χάρισε το βραβείο του "Rookie του μήνα" για τον Αύγουστο στην Bundesliga.

Τη σεζόν 2020-2021 επέστρεψε στην Έβερτον, όπου έπαιξε σε μόλις 8 αγώνες, οι μισοί στην Premier League. Τον Φεβρουάριο 2021 δόθηκε στη Σέλτικ μέχρι το τέλος της σεζόν (16 συμμετοχές και 4 ασίστ). Το 2021-2022 αποτέλεσε την τελευταία του σεζόν στην Έβερτον. Αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια και μοίρασε 3 ασίστ. Αν και του προτάθηκε νέο συμβόλαιο, ο Κένι το απέρριψε, επιλέγοντας να επιστρέψει στη Bundesliga, εκεί όπου είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Η Χέρτα τον απέκτησε το 2022, όταν ακόμη βρισκόταν στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Ωστόσο, η σεζόν ήταν καταστροφική, με την ομάδα να τερματίζει τελευταία και να υποβιβάζεται στη Bundesliga 2 μαζί με τη Σάλκε. Ο Κένι αγωνίστηκε σε 30 αγώνες, με 1 ασίστ.

Παρά τον υποβιβασμό, παρέμεινε στον σύλλογο, σημείωσε 3 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ βοήθησε την ομάδα να φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας με 1 γκολ και 1 ασίστ σε 4 αγώνες. Συνολικά, με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας έχει καταγράψει 90 συμμετοχές.

Ο Κένι έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από U17 έως και U21, μετρώντας συνολικά 39 συμμετοχές.
πορτοκαλί
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εντομεταξυ έχει δει κανείς το κενι; Έχει δει τα στοιχεία του; Το βιογραφικό του; Γενικά πως διαμορφώσατε άποψη ή επειδή παίζει στην χερτα γίναμε ντίβες και θέλουμε παίκτες από Μπουντεσλίγκα και πάνω;
Μια χαρά παίκτης φαίνεται το παιδί βάση βιογραφικού, 28 χρονών, αθλητικός και όλες οι χρονιές του ήταν γεμάτες από συμμετοχές είτε ήταν στην premier league είτε στην Bundesliga είτε στην Bundesliga 2, αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Και κάνετε λες και είχαμε την ντανι αλβες δεξιά, το οττο που σε 1.5 χρόνο έπαιξε τους 3 μήνες, και τον άλλον χρόνο ασχολούταν με το συμβόλαιο του. Α και όταν περνούσε το κέντρο ζαλιζόταν, εντάξει ηρεμήστε με τον οττο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Παρ 30 Μάιος 2025, 17:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Δεν ξέρω γιατί μπαίνει στην συζήτηση ο Όττο. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι ο Κένι είναι καλύτερος του Σάστρε.
renegade

Athens έγραψε:εν τω μεταξυ η 11η της β γερμανιας ανετα σ εριχνε 2 γκολακια φετος

Pyry Soiri ή μανθατη διάλεξε. Είναι τα Μπακ της Καλλιθέας που σου έριξαν φέτος δύο διμπαλα
renegade

Σουριναμέζος έγραψε:Δεν ξέρω γιατί μπαίνει στην συζήτηση ο Όττο. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι ο Κένι είναι καλύτερος του Σάστρε.

Αντίθετα με τον Τευλορ που πιστεύω ότι έκανες λάθος,ο συγκεκριμένος είναι πραγματικά ίδιος με τον συγχωρεμένο τον μπαλντογκ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”