Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Αν ήσουν δισεκατομμυριούχος και σου λέγανε "κοίτα να δεις, δεν θα υποστείς κυρώσεις, αρκεί να μην ακουμπήσεις εκείνα τα φράγκα μέχρι να... κάτσει η σκόνη", τι θα έκανες;
Θα ρίσκαρες να τα ακουμπήσεις ή θα έψαχνες τρόπο να μην τα χρειάζεσαι, τουλάχιστον όχι άμεσα;
Ο μόνος τρόπος λοιπόν, για να μην τα χρειαστείς, τουλάχιστον όχι άμεσα, είναι δημιουργώντας έσοδα..
Πως δημιουργείς έσοδα; Αγοράζεις ένα αντικείμενο, το περιποιείσαι, το δείχνεις και το πουλάς ακριβότερα αύριο, μεθαύριο.
Έτσι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πως θα υπάρχει το απαραίτητο οξυγόνο για τα επόμενα 1-2 χρόνια.
Τα παραπάνω μπορεί να είναι εικασίες.
Εγώ πάντως με το που το.. σκέφτηκα αυτό, ησύχασα γιατί κατάλαβα πολλά.
Ηρεμία λοιπόν γιατί δεν ξέρουμε ούτε το 5% από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Και ας μην το κάνουμε πιο συγκεκριμένο.
Ίσα βάρκα, ίσα νερά. Τέλος.
Θα ρίσκαρες να τα ακουμπήσεις ή θα έψαχνες τρόπο να μην τα χρειάζεσαι, τουλάχιστον όχι άμεσα;
Ο μόνος τρόπος λοιπόν, για να μην τα χρειαστείς, τουλάχιστον όχι άμεσα, είναι δημιουργώντας έσοδα..
Πως δημιουργείς έσοδα; Αγοράζεις ένα αντικείμενο, το περιποιείσαι, το δείχνεις και το πουλάς ακριβότερα αύριο, μεθαύριο.
Έτσι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πως θα υπάρχει το απαραίτητο οξυγόνο για τα επόμενα 1-2 χρόνια.
Τα παραπάνω μπορεί να είναι εικασίες.
Εγώ πάντως με το που το.. σκέφτηκα αυτό, ησύχασα γιατί κατάλαβα πολλά.
Ηρεμία λοιπόν γιατί δεν ξέρουμε ούτε το 5% από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Και ας μην το κάνουμε πιο συγκεκριμένο.
Ίσα βάρκα, ίσα νερά. Τέλος.
Να π συμφωνουμε σε κατι...navigator11 έγραψε:Δεν είν' κακή ιδέα. Κι εγώ ψήνομαι.Gospi έγραψε:Εγω π εχω καραγουσταρει με Κουλιερακη ειμαι νορμαλ? Θελω να τον δω βασικο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρομερο κορμι ο μικρος και φοβερο ποδι!
Εγω θεωρω θα γινει καλυτερος απο Μιχαηλιδη.
Από το στόπερ που έχουμε διαθέσιμα αυτή τι στιγμή, το καλύτερο δίδυμο είναι Ιγκι-Κουλιερακης.Gospi έγραψε:Εγω π εχω καραγουσταρει με Κουλιερακη ειμαι νορμαλ? Θελω να τον δω βασικο!
Καλός ο Καργας αλλά κολάει καλύτερα σαν δεξι στοπερ, όπως και ο Μιχάη.
- navigator11
Μακάρι. Έχει όλα τα προσόντα. Ίσως η ατυχία του Μιχαηλίδη να είναι η δική του τύχη. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάρει αγώνες φέτος.Gospi έγραψε:Να π συμφωνουμε σε κατι...navigator11 έγραψε:Δεν είν' κακή ιδέα. Κι εγώ ψήνομαι.Gospi έγραψε:Εγω π εχω καραγουσταρει με Κουλιερακη ειμαι νορμαλ? Θελω να τον δω βασικο!
Τρομερο κορμι ο μικρος και φοβερο ποδι!
Εγω θεωρω θα γινει καλυτερος απο Μιχαηλιδη.
Αυτά μας έφαγαν . Δεν κολλάει ο Καβάνι στην ομάδα . Θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα για πολλά χρόνια . Πεταμένα λεφτά .Σκοπός είναι και ομάδα να δημιουργήσεις και παίκτες να φτιάξεις .Ποιά ήταν η μεγαλύτερη πώληση που έχουμε κάνει ? Ένα πιτσιρίκι που βρέθηκε τυχαία να πάρει ευκαιρίες .....mbison έγραψε:Βλέποντας το βίντεο πιο πριν του Ναραι, ότι έχει πάρα πολλά κοινά με τον Τσολακ, εκτός της ηλικιας Γερμανοθρεμμενος με έμφαση στην τακτική, πολύ ομαδικός, τρέχει, αλλά βαρετός. Άντεξα 5 λεπτά του βίντεο. Ειναι πλαγιος μέσος.
Θα τον παρομοιάζει με τον Τέιλορ, με τον οποίο θα έχει κ το ίδιο συμβολαιο.
Οπότε για μένα, μην τον πάρουμε, να κρατήσουμε Τέιλορ που υπερέχει σε ταχυδυναμη, αλλά υστερεί στα υπολοιπα.
Και δίνεις τα 2 εκ επιπλέον στον Καβανι κ πολυ απλά παίρνεις το πρωτάθλημα με κυβέρνηση Κουλη. Θα είναι το πιο αρχιδατο πρωτάθλημα
-
Απο το ΠΑΟΚ24. Ρε πως αλλαζουν οι καιροι...
Τι συμβαίνει με Μουργκ
Ο ρόλος της Ρογκόν
Βαγγέλης Πάνος
13-07-2022, 21:04
Τι συμβαίνει με Μουργκ
Ο Τόμας Μουργκ είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό να αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα από την ομάδα.
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ενημερώσει εδώ και καιρό τόσο τον ΄Μουργκ όσο και την Ρογκόν, την εταιρεία που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή πως είναι εκτός πλάνων του προπονητή και έχει ζητήσει να βρεθεί λύση στο θέμα της αποχώρησής του από την ομάδα.
Παρά ταύτα, η Ρογκόν, που να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως την περίοδο που βρισκόταν στη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Ρέμπε, έκανε χρυσές δουλειές με τον ΠΑΟΚ, μέσω των υποθέσεων των Τσόλακ, Μουργκ και Πέλκα, αδιαφορεί για τα θέλω του συλλόγου και επιδιώκει διαρκώς να κερδίζει χρόνο, με στόχο ο πελάτης της να εισπράξει από τον ομάδα τις δόσεις του καλοκαιριού που προβλέπονται στο συμβόλαιο του.
Με δεδομένο πως ο Αυστριακός δεν υπολογίζεται τελικός στόχος της Ρογκόν είναι ο Δικέφαλος του Βορρά να αναγκαστεί να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη προς το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ώστε η ίδια να εισπράξει μεγαλύτερη προμήθεια από την επόμενη ομάδα, παρότι ο ΠΑΟΚ έδωσε δύο εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει απολύτως καμία εξέλιξη γύρω από το μέλλον του Μουργκ και δεν έχει εμφανιστεί καμία ομάδα να ενδιαφέρεται για τον παίκτη.
Να γράφουμε και εμείς 10 ποστ την μέρα ο καθένας ότι είμαστε ευχαριστημένοι για να πατσισουμε;;;prist64 έγραψε:εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα
εχει ανησυχιες και το γραφει και λοιπον τι εγινε?
γραψτε κι εσεις οτι ειστε ευχαριστημενοι με τις κινησει
και αισιοδοξειτε για την συνεχεια της σαιζον
αφου βλεπετε οτι γινετε γαιτανακι,γιατι την γαματε την υποθεση?
πρεπει να αποδειξετε οτι εσεις εχετε δικιο και ο αλλος αδικο?
αυτο παλι το να την πεφτετε 10 μαζι σε ενα πολυ γαυρικο μου μοιαζει
Καταπληκτικό!!!
1 vs 10 αστειότητες, αποτύπωση στιγμιαίας αντιδράσης των "δεν αντέχουμε άλλο"" .
Γίναμε και γαύροι.......
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καθε σεζον υπαρχει ενας-δυο παικτες που ενω στο σχεδιασμο τους θεωρουσαμε 2ης γραμμης, τελικα καταληγαν να κερδιζουν θεσεις βασικων και αναντικαταστατων.
Προφανως δεν ειναι καθε χρονια ιδια αλλα μακαρι ενα ακομα νεο παιδι και Ελληνακι και απο ακαδημιες να μπορεσει να ξεπεταχτει επαξια. Ειναι απο τα τελευταια πραγματα που εχουν μεινει να θυμιζουν το ποδοσφαιρο μιας αλλης εποχης.
Προφανως δεν ειναι καθε χρονια ιδια αλλα μακαρι ενα ακομα νεο παιδι και Ελληνακι και απο ακαδημιες να μπορεσει να ξεπεταχτει επαξια. Ειναι απο τα τελευταια πραγματα που εχουν μεινει να θυμιζουν το ποδοσφαιρο μιας αλλης εποχης.
Κοιτα παντως που το σημερινο δημοσιευμα για τον Ναραι παιζει να ειχε και δοση αληθειας...Οπως φαινεται δεν εχει τελειωσει οριστικα το θεμα αν και λογικα ειναι θεμα ωρων...
Και ο Κουλιερακης αλλά και ο Τσαούσης μπήκαν πολύ δυνατά στην προετοιμασία. Το ίδιο και ο Ντελιας.
Δεν ξέρω πόσο εύκολα δεν θα συμπεριληφθεί κάποιος από αυτούς στο ρόστερ.
Κουλιερακης και Τσαουσης βλέπω να παίρνουν και αρκετά ματς
Δεν ξέρω πόσο εύκολα δεν θα συμπεριληφθεί κάποιος από αυτούς στο ρόστερ.
Κουλιερακης και Τσαουσης βλέπω να παίρνουν και αρκετά ματς
Η μονη θεση που θα ξενερωσω αν ερθει κι αλλος παίχτης θα ειναι η αμυνα. Βεβαια μπορει να λεω και μαλακιες και να μας βγει σε κακο η μη ενισχυση εκει, αλλα θα γουσταρω τρελα να μας βγει ο μικρος.
Διαφωνω για τον Τσαουση...Ειναι συμπαθητικος επιθετικα κατι που σε φιλικα παιχνιδια απεναντι σε ολλανδικες ομαδες φαινεται και σε προδιαθετει θετικα αλλα οταν αρχισει το ξυλο της σουπερλιγκ αμφιβαλλω αν θα υπαρχει η ιδια εικονα...
Εντάξει μετά την κίνηση ματ με την επιστροφή Μουργκ θα κοιμηθώ ήσυχος σήμερα το βράδυ.
Τέλος η γκρίνια. Το «10»αρι είναι εδώ.
Τέλος η γκρίνια. Το «10»αρι είναι εδώ.
Ελα και εσυ τα θελει ο ποπος σου...Λες να γυρισε για να μεινει στη θεση μεταγραφης?