Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από aivas19 »

psykoman έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:44
aivas19 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:36
psykoman έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:53 Ας γινω συγκεκριμενος...
Ολα αυτα τα 3 χρονια που παγωσαν τα παντα που ησουν;;;
Γιατι δεν απαιτουσες καποια ενημερωση;;
Που ηταν τα σχεδια που ειπαν θα βγουν σε 3 μηνες και βγηκαν τωρα 3 χρονια μετα;;;
Οι ιδιες ανακοινωσεις που βγηκαν τοτε...βγηκαν σε copy-paste τωρα συν καποιες εικονες απ το γηπεδο...επι της ουσιας τιποτα...συν καποιες δηλωσεις Ιβαν οτι ΘΑ γινει το γηπεδο οπως και τοτε...
Ο μονος που αναμοχλεβε το θεμα γηπεδου αυτα τα 3 χρονια ημουν εγω...πολυ πριν την εμφανιση ΤιπιΤελη..που καποιοι ετρεξαν να με ανακυρηξουν και υποστηρικτη του...
Και μιλας με ενα ατομο που πριν 10-11 χρονια εγω με μερικους ακομη φαγαμε ''ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ'' να υπερασπιζομαστε τον Ιβαν και ειμασταν ''μειοψηφια''...μιας και αναφερθηκε οτι οι ''πλειοψηφιες'' εχουν παντα δικιο...
Ολα αυτα τα χρονια που ηταν οι τωρινοι οψιμοι Ιβανομαχοι;;;
Ο ΑΣ 3 χρονια που ηταν;
Εγω εκπροσωπω τον εαυτο μου και γι αυτον μιλαω και μονο...
Το που ηταν ο ΑΣ ολοι το ξερουμε και δεν τον βγαζω εκτος καδρου ευθυνων...
Οπως δεν βγαζω εκτος καδρου και τις δικες μας ευθυνες ως οπαδων..
Ναι αλλα λες οτι παγωσαν τα παντα λογω ΠΑΕ, Ιβαν κτλ αλλα ο ΑΣ που ειχε 3 χρονια αφωνια για το γηπεδο εχει την πληρη εμπιστοσυνη χωρις να εχει επικοινωνήσει τιποτα;
These users thanked the author aivas19 for the post:
Unpsofable78
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Εντάξει φίλε κατανοητό πλήρως. Ο Ιβάν κ η ευεξία του πάνω από όλα.

Μοντς τι θα γίνει μόνο τον Γκοσπι θα κυνηγάμε για επανάληψη, της επανάληψης ωωω επανάληψη;
These users thanked the author Patron for the post:
Hunter
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

psykoman έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:02 1. Δεν υπαρχει πουθενα χειροπιαστο οτι θελει την ΠΑΕ...αυτα ειναι υποθεσεις χωρις να στηριζονται πουθενα...ΕΠΙΣΗΜΑ δεν υπαρχει κατι τετοιο...αφου μιλαμε πανω σε δεδομενα και γεγονοτα...
2. Οσων αφορα το γηπεδο δεν ανηκει το γηπεδο στον Ιβαν για να εκδηλωσει το ενδιαφερον του προς τον Ιβαν.
Ακομα και αυτα να ισχυουν επρεπε να το πει. Θα χτισω το γηπεδο αλλα δεν ενδιαφερομαι για την ΠΑΕ. Οσο δεν το κανει θεωρειται η ολη κινηση υπουλη επιθεση που δημιουργει αβεβαιοτητα για την ποδοσφαιρικη ομαδα. Αν ισχυαν ολα αυτα γιατι δεν προσεγγισε τον Ιβαν σαν χορηγος να σκασει μια 200αρα;
These users thanked the author aivas19 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

aivas19 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:20
aivas19 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:36

Ο ΑΣ 3 χρονια που ηταν;
Ναι αλλα λες οτι παγωσαν τα παντα λογω ΠΑΕ, Ιβαν κτλ αλλα ο ΑΣ που ειχε 3 χρονια αφωνια για το γηπεδο εχει την πληρη εμπιστοσυνη χωρις να εχει επικοινωνήσει τιποτα;
Ποιος ειπε οτι υπαρχει εμπιστοσυνη στον ΑΣ και οτι δεν εχει ευθυνες;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:11
Mīngus έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:00 Βάση για συζήτηση δεν υπάρχει, γιατί θεωρείς αυτονόητο και σημείο παραδοχής κάτι που μπορεί για τον άλλον να μην είναι.
Η βασική αρχή της συζήτησης είναι ο σεβασμός στην διαφορετική άποψη.
Το ότι δεν έχουμε την ίδια, δε σημαίνει ότι σε έναν από τους δύο μας ανήκει αποκλειστικά η αλήθεια.
Ε ναι.
Άκομψη η κίνηση του Μυστακιδη και του ΑΣ.
Δεν μπορεί να αποτελεί κοινό σημείο παραδοχής
το ότι είναι ντροπή, να μην έχουν ενημερώσει τον λαό του ΠΑΟΚ ακόμη για το τι υπέγραψαν;

Δεν είναι κοινό σημείο παραδοχής, ότι ο υποψήφιος επενδυτής κινήθηκε με απαράδεκτο τρόπο και απέναντι στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ αλλά κυρίως απέναντι στον λαό της ομάδας;

Υποκειμενικά είναι όλα αυτά ε;
Βάζεις στην εξίσωση πράγματα για τα οποία δε μίλησα αυτή τη στιγμή. Δηλαδή τους χειρισμούς του ΑΣ.
Έχω τοποθετηθεί στο παρελθόν και είπα ότι το χειρίστηκαν λάθος επικοινωνιακά αρχικά και το χειρίστηκαν ακόμα χειρότερα στη συνέχεια που δεν ενημέρωναν για το τι έχει υπογραφεί.
Αυτά πλέον έχουν αλλάξει και η διαδικασία έχει πάρει άλλη τροπή, συνομιλώντας και με Ιβάν και με Μυστακίδη και θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει διαφάνεια.
Τώρα για τους χειρισμούς Μυστακίδη, δε θα επαναλάβω 4η φορά αυτά που έγραψα. Την άποψή μου σου λέω, δε σου ζήτησα να την υιοθετήσεις. Το γιατί πρέπει να συμφωνήσω εγώ με τη δική σου για να μπορεί να υπάρξει βάση για συζήτηση, δεν το ξέρω.
Αλλά μία ερώτηση κι από μένα, εφόσον ο Μυστακίδης κινήθηκε με τρόπο απαράδεκτο απέναντι στον Σαββίδη, με ποιον τρόπο τον βλάπτει συγκεκριμένα;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

psykoman έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:27
aivas19 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:20

Ποιος ειπε οτι υπαρχει εμπιστοσυνη στον ΑΣ και οτι δεν εχει ευθυνες;
Ρωταω αν εχει την πληρη εμπιστοσυνη ή οποιαδηποτε εμπιστοσυνη. Γιατι η απραξια 3 ετων δεν βαραινει και τις 2 πλευρες; Εγω σου λεω οτι για αυτο ο ΑΣ κινηθηκε οπως κινηθηκε για να φανει οτι δε φταιει αυτος για το οτι δεν εγινε τιποτα 3 χρονια και λεει «Οριστε εμεις βρηκαμε επενδυτη, η ΠΑΕ 3 χρονια δεν εκανε τιποτα αλλα εμεις καναμε»
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Mīngus έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:27
Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:11
Mīngus έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:00 Βάση για συζήτηση δεν υπάρχει, γιατί θεωρείς αυτονόητο και σημείο παραδοχής κάτι που μπορεί για τον άλλον να μην είναι.
Η βασική αρχή της συζήτησης είναι ο σεβασμός στην διαφορετική άποψη.
Το ότι δεν έχουμε την ίδια, δε σημαίνει ότι σε έναν από τους δύο μας ανήκει αποκλειστικά η αλήθεια.
Ε ναι.
Άκομψη η κίνηση του Μυστακιδη και του ΑΣ.
Δεν μπορεί να αποτελεί κοινό σημείο παραδοχής
το ότι είναι ντροπή, να μην έχουν ενημερώσει τον λαό του ΠΑΟΚ ακόμη για το τι υπέγραψαν;

Δεν είναι κοινό σημείο παραδοχής, ότι ο υποψήφιος επενδυτής κινήθηκε με απαράδεκτο τρόπο και απέναντι στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ αλλά κυρίως απέναντι στον λαό της ομάδας;

Υποκειμενικά είναι όλα αυτά ε;
Βάζεις στην εξίσωση πράγματα για τα οποία δε μίλησα αυτή τη στιγμή. Δηλαδή τους χειρισμούς του ΑΣ.
Έχω τοποθετηθεί στο παρελθόν και είπα ότι το χειρίστηκαν λάθος επικοινωνιακά αρχικά και το χειρίστηκαν ακόμα χειρότερα στη συνέχεια που δεν ενημέρωναν για το τι έχει υπογραφεί.
Αυτά πλέον έχουν αλλάξει και η διαδικασία έχει πάρει άλλη τροπή, συνομιλώντας και με Ιβάν και με Μυστακίδη και θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει διαφάνεια.
Τώρα για τους χειρισμούς Μυστακίδη, δε θα επαναλάβω 4η φορά αυτά που έγραψα. Την άποψή μου σου λέω, δε σου ζήτησα να την υιοθετήσεις. Το γιατί πρέπει να συμφωνήσω εγώ με τη δική σου για να μπορεί να υπάρξει βάση για συζήτηση, δεν το ξέρω.
Αλλά μία ερώτηση κι από μένα, εφόσον ο Μυστακίδης κινήθηκε με τρόπο απαράδεκτο απέναντι στον Σαββίδη, με ποιον τρόπο τον βλάπτει συγκεκριμένα;
Πάλι απαντάς με γενικόλογα και το πας αλλού.Εφόσον συμφωνείς ότι ο Μυστακιδης θέλει και την ΠΑΕ.

Με απλά λόγια. Ενήργησε σωστά κατά τη γνώμη σου ο Μυστακιδης απέναντι στον υποψήφιο πωλητή αλλά κυρίως απέναντι στον λαό του ΠΑΟΚ;
Ναι ή όχι. Δεν χρειάζεται να αιτιολογησεις. Απλά ναι ή όχι να καταλάβω επιτέλους.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
theo-drama, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
psykoman

Ποιος ειναι ο υποψηφιος πωλητης;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Ε οκ ρε αδερφέ. Μην με ειρωνεύεσαι επειδή είπα υποψήφιος πωλητής. Τον Ιβάν εννοούσα. :lol:
Συγνώμη κιόλας δηλαδή
Άβαταρ μέλους
psykoman

Ο Ιβαν πουλαει το γηπεδο;
Άβαταρ μέλους
psykoman

προφανος και οι δυο ερωτησεις ειναι ρητορικες και δν χρειαζονται απαντηση...
Απλος κανετε μια κουβεντα με τον Mingus που εχει υποθετικη βαση...
Οτι ο Μυστακιδης θελει την ΠΑΕ...αυτο ειναι μια ΥΠΟΘΕΣΗ και των 2 σας
Οποτε ακρη δεν βγαζεις ετσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

psykoman έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:49 Ο Ιβαν πουλαει το γηπεδο;
Άστο φίλε
Καταρχήν δεν απευθύνεται σε εσένα το ερώτημα αλλά σε αυτόν που παραδέχτηκε ότι ο στόχος του Μυστακιδη είναι μέσω του γηπέδου η ΠΑΕ.
Εσύ που δεν το πιστεύεις δεν χρειάζεται να απαντήσεις.

Edit : Κάνεις λάθος ότι είναι υποθετικά σενάρια το ότι ο Μυστακιδης θέλει την ΠΑΕ.
Είναι γνωστό ότι έχει κάνει δύο πολύ χαμηλές προτάσεις που απορρίφθηκαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

@Unpsofable78
Άντε πάλι.
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος για μένα σ' αυτό το θέμα.
Δηλαδή πρέπει να πω ότι οφείλει ο άλλος να δώσει ότι ποσό ζητάει ο Σαββίδης; Μπορεί να τον πάρει 150Μ φτηνότερα και να ρίξει τα 100 που περισσεύουν στην ομάδα. Ακόμα καλύτερα για μένα.
Τι είμαι στην τσέπη του ενός ή του άλλου;
Ρωτάω και πάλι, γιατί μόνο απαντάω μέχρι στιγμής.
Πώς βλάπτει ο Μυστακίδης με την απαράδεκτη ενέργειά του όπως λες τον Σαββίδη;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Και ποιος μπορει να επιβεβαιωσει αυτες τις προτασεις;;;
Ενα ανωνυμο account στο Paokmania?
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Mingus
Το ότι χειρίζεσαι άριστα τον γραπτό λόγο δεν σημαίνει ότι θα υπεκφευγεις. Αντε, άσε το αν ήταν σωστός ο τρόπος του απέναντι στον Ιβάν
Απέναντι στον λαό του ΠΑΟΚ;
Κι εκεί δεν υπάρχει σωστό ή λάθος;

Οκ με έπεισες.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
Montrealiotis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”