42. Dominik Kotarski
- Montrealiotis
Re: 42. Dominik Kotarski
Ο καλύτερος τερματοφύλακας που πέρασε από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία πολλά χρόνια τουλάχιστον. Εμπνέει σιγουριά στους συμπαίκτες του και μπορούν να του δώσουν την μπάλα πίσω, χωρίς να κάνει καμία κουνέλια. Μια τεράστια διαφορά του σε σχέση με τον Πασχαλακη πχ, είναι ότι μπλοκάρει την μπάλα της περισσότερες φορές, αντί να αποκρούει και να κρατάει ζωντανή την φάση.
Σίγουρα η χρονιά του είναι χειρότερη από πέρσι, αλλά ποιανού στο ρόστερ δεν είναι; (Σίγουρα υπάρχουν 1-2 εξαιρέσεις, αλλά μέχρι εκεί)
Σίγουρα η χρονιά του είναι χειρότερη από πέρσι, αλλά ποιανού στο ρόστερ δεν είναι; (Σίγουρα υπάρχουν 1-2 εξαιρέσεις, αλλά μέχρι εκεί)
- hasio_john
Εξακολουθώ να πιστεύω και να επιμένω στην τοποθέτησή μου, ότι είναι άκρως τρομακτικό και άδικο αυτό που γίνεται από τους τυφλά φανατικούς υποστηρικτές του προπονητή, να ρίχνουν το φταίξιμο όλης χρονιάς σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες (όχι ο τέλειος φυσικά, ούτε ο πρώτος, αλλά ψηλά στην 10δα για παράδειγμα) που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ! Θα τον βγάλουμε άχρηστο στο τέλος για να κρύψουμε κάτω από το χαλί την φετινή αποτυχία του προπονητή μας! (* μην παρεξηγηθώ, ενός απόλυτα πετυχημένου προπονητή που μας χάρισε χαρές και κύπελα, αλλά κάποια στιγμή κάνουν και όλα τον κύκλο τους!)
Προσωπική γνώμη φυσικά!
Προσωπική γνώμη φυσικά!
- Montrealiotis
Οταν όλη σχεδόν η ομάδα είναι χώμα, προφανώς και φταίει ο προπονητής. Μην λέμε ότι θέλουμε. Άλλο αυτό, και άλλο αν πρέπει ή όχι να αλλάξει.
Τις προάλλες γινόταν στο forum μία συζήτηση για τους κορυφαίους όλων των εποχών. Η κυρίαρχη μεταβλητή ανάμεσα στους τόσο πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές ώστε να βρεθεί ο καλύτερος ήταν η διάρκεια στο χρόνο...κάτι που ο κοταρσκι δυστυχώς δεν μας έχει δείξει
Λυπάμαι που το λέω, τον παίκτη αυτόν τον είχα για πολύ ψηλά, αλλά 3 χρόνια δεν έδειξε την παραμικρή βελτίωση.
Μπορεί να ευθύνεται και ο ΠΑΟΚ γι' αυτό, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω.
Αλλά διαβάζοντας τις δηλώσεις του ατζέντη του, λίγο πριν από κρίσιμο παιχνίδι, καταλαβαίνεις ότι με αυτά τα μυαλά δύσκολα θα κάνει την καριέρα που πιστεύαμε κάποτε.
Μπορεί να ευθύνεται και ο ΠΑΟΚ γι' αυτό, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω.
Αλλά διαβάζοντας τις δηλώσεις του ατζέντη του, λίγο πριν από κρίσιμο παιχνίδι, καταλαβαίνεις ότι με αυτά τα μυαλά δύσκολα θα κάνει την καριέρα που πιστεύαμε κάποτε.
Η πρώτη του χρονιά ήταν καλή, η δεύτερη διαστημική. Η τρίτη μέτρια αλλά αυτό δεν δείχνει ότι δεν βελτιώνεται. Στα 25 είναι με ψηλό ταβάνι, ήρθε η ώρα για αλλαγή. Για μένα στα 28 χρόνια που βλέπω ΠΑΟΚ μακράν ο καλύτερος με διάφορα από τον δεύτερο
Προσωπικά πιστεύω οτι ήταν ο δεύτερος καλύτερος τερματοφύλακας που είχαμε ποτέ, μετά από τον Φούρτουλα.
Μην ξεγελιομαστε απο τον καθε ατζεντη. Αν ηταν στο χερι του, ο Κοταρσκι θα επαιρνε μεταγραφη καθε χρονο για να τσεπωνει το ποσοστο μεταγραφης.
-
Στην αξιολογηση του καθε τερματοφυλακα παιζει σημαντικο ρολο και τι αμυντικους ειχε ο καθενας μπροστα του. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Πασχαλακης. Μετριος αλλα με αμυναρα μπροστα σε σχεση με Κοταρσκι
Το επόμενο βήμα του Κοτάρσκι, θα είναι μονοψήφιο ή διψήφιο για τον ΠΑΟΚ ?Nikodiai έγραψε:Ατζέντης Κοτάρσκι: “Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα”
Δεν θα διαφωνησω
Καλύτερος τερματοφύλακας της λίγκας ο Ντραγκοφσκι λέει ο άλλος που έχει κάψει τον βαζελο τόσες φορές φέτος.
Μέτριος ο Κοταρσκι πέρσι; Μέχρι αυτά Χριστούγεννα καλός ήταν ο Κροάτης και μας είχε σώσει σε ματς που έπρεπε να χάσουμε π.χ Λεβαδειακό. Μετά θόλωσε γιατί δεν είναι και λίγο σε ομάδα πρωταθλητισμού να σε βομβαρδίζουν οι αντίπαλοι γιατί τα στόπερ και τα χαφ δεν κόβουν με τίποτα. Άσε που σκεφτόταν ήδη την μεταγραφή.
Σεβασμός στον καλύτερο τερματοφύλακα της ομάδας τα τελευταία 30 χρονια.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέτριος ο Κοταρσκι πέρσι; Μέχρι αυτά Χριστούγεννα καλός ήταν ο Κροάτης και μας είχε σώσει σε ματς που έπρεπε να χάσουμε π.χ Λεβαδειακό. Μετά θόλωσε γιατί δεν είναι και λίγο σε ομάδα πρωταθλητισμού να σε βομβαρδίζουν οι αντίπαλοι γιατί τα στόπερ και τα χαφ δεν κόβουν με τίποτα. Άσε που σκεφτόταν ήδη την μεταγραφή.
Σεβασμός στον καλύτερο τερματοφύλακα της ομάδας τα τελευταία 30 χρονια.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk