Tolaros έγραψε:3 φορές πιο αναξιόπιστα από του πόρκαρου

Δε ξέρω αν ο Δώνης προορίζεται για θέση σέντερ φορ, αλλά προσωπικά δε νομίζω ( Ίσως να καλύψει τη θέση στα προκριματικά). Ο Τσολακ από ότι φαίνεται είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει, οπότε πιστεύω ότι ο σέντερ φορ θα αποτελέσει το κερασάκι στη τούρτα του Μποτο προς τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Άρα ο Κουτσιας πάλι θα αποτελεί 3η επιλογή και αν!ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν πάρουμε Δώνη δύσκολα να δούμε Κούτσια στην πρώτη ομάδα.
Το πρόβλημα με τον Δώνη δεν είναι ποδοσφαιρικο και είναι λάθος να πήγαινει προς τα εκεί η κουβέντα.JohnDag έγραψε:Ας αφήσουμε ένα λεπτό τον χαρακτήρα και το αμαρτωλό παρελθόν έξω.
Ας το δούμε καθαρά παικτικα.
Τι λέγαμε ότι μας έλειπε από την μεσοεπιθετικη μας γραμμή πέρσι;
Τα νούμερα.
Και η απάντηση σε αυτό είναι να πάμε να φέρουμε τον Δωνη που έχει ξεχάσει τι εστι γκολ και ασίστ εδώ και χρόνια;
Στα τέτοια μου η Rogon και οι εξυπηρετήσεις. Εμενα με νοιάζει ο ΠΑΟΚ.
Αριστερά πρέπει να ρθει παιχταράς με νούμερα έτοιμος να προσφέρει όχι στοίχημα ούτε λαχείο.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Δώνης προσωπικα δεν με ψήνει. Από εκεί κ περα εμένα με ενδιαφέρει με οποιο ρόστερ να παιζουν οι καλυτεροι, πιο έτοιμοι κ πιο ταιριαστοι σε αυτό που θέλει να παιξει ο προπονητης κ όχι όσοι πχ είναι μικροί, Έλληνες, Βραζιλιάνοι, μικρά ή μεγάλα συμβόλαια, όμορφοι, άσχημοι κλπ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν πάρουμε Δώνη δύσκολα να δούμε Κούτσια στην πρώτη ομάδα.
Από πού κι ως πού 700 χιλιάδες συμβόλαιο?JohnDag έγραψε:Napoli, να με συμπαθας αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι θα φέρεις έναν παίχτη με 700Κ τον χρονο συμβόλαιο, θα έχεις στην ομάδα Κουαλιατα, Καντουρι, Ρικάρντο, Ζαμπα, Μουργκ και θα πας να δώσεις ακόμα 1Μ να φέρεις κι άλλον παίχτη εκεί;Napoli4 έγραψε:Βλέπω την κίνησή του σαν αυτή του Καρέλη, την χρονιά του νταμπλ.
Παίκτης που έρχεται για βάθος και για να βοηθήσει στις ευρωπαϊκές λίστες. Σε έναν χρόνο θα αποτελεί παρελθόν, εκτός αν πείσει και κερδίσει με την αξία του μια θέση στο ρόστερ.
Το κακό είναι πως και αυτός και ο Κάργας, έρχονται ενώ ακόμα ψάχνουμε τους βασικούς στις θέσεις τους.
Όταν πέρα από τον Δώνη έχεις τον Ζαμπά.... λογικό να ανησυχείς.
Όταν με το καλό έρθει ο βασικός εξτρέμ, έρθει και ο Νάρει, τότε δεν θα ανησυχεί κανείς για τον Δώνη.
Πέρα από την μεταγραφή και τον Νάρει, μπορούν να παίξουν και οι Κουαλιάτα, Καντουρί αριστερά, οπότε θα έχουμε κόσμο. Με μετατόπιση δική τους, μπορούν να παίξουν στο 10 και οι Φ.Σοάρες και Ντούγκλας. Λύσεις υπάρχουν και δεν πρέπει να αγχωνόμαστε.
Επίτρεψέ μου να αμφιβάλω.
Και μην μου πεις ότι οι 2 τελευταίοι δεν υπολογίζονται καθώς είναι ακόμα κανονικά στην ομάδα, κοστίζουν μαζί κοντά στο 1.5Μ το χρόνο και δεν προκύπτει από πουθενά προς στιγμήν ενδιαφέρον για απόκτηση τους από άλλη ομάδα.
Εντελώς καμία σχέση η τεράστια προσπάθεια που κάνει ο μποτο , με τις δυο μεταγραφές των Ελλήνων αν γίνουν. Αν για τον καργα οι ενστάσεις μου ωφειλονται στις τραγικές διαχρονικά εμφανίσεις του απέναντι στον Ολυμπιακό για τον δωνη τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα καθώς πρόκειται για ένα πανάκριβο συμβόλαιο ενός ανύπαρκτου ποδοσφαιριστή. Βέβαια το χειρότερο για μένα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει καταφερθεί πολλάκις κι εναντίων του ΠΑΟΚ κι εναντίων του Προέδρου μας. Κι αυτός κι ο πατέρας του συντηρούσαν για αρκετό καιρό εκείνο το νοσηρό κλίμα όπου οι Ιβαν εμφανιζόταν λίγο ή πολύ σαν ο Τσετσένος μαφιόζος που απειλούσε την οικογένεια δωνη. Όσοι στέκονται σε ένα ποστάρισμα δήθεν είναι τουλάχιστον αστείοι για να μην πω τίποτα χειρότερο.george188 έγραψε:Πήραμε ένα ρεπό και συνεχίζουμεnunies4 έγραψε:Αντε ρε παιδια επιτελους!!! Πολυ βαρετα πηγαινε το πραγμα τις τελευταιες 4 μερες με τον ενθουσιασμο και την ομονοια που επικρατουσε....
Αντε να κανουμε αυτο που ξερουμε καλυτερα απο ολους. Να τα @@@αμε ολα μεσα σε δευτερολεπτα δηλαδη.
Ουφφφ ευτυχως, κανονικοτητα!
Το πρόβλημα με τον Δώνη είναι καθαρά ποδοσφαιρικό όταν στα 4 χρόνια έχει βάλει 5 γκολrenegade έγραψε:Το πρόβλημα με τον Δώνη δεν είναι ποδοσφαιρικο και είναι λάθος να πήγαινει προς τα εκεί η κουβέντα.JohnDag έγραψε:Ας αφήσουμε ένα λεπτό τον χαρακτήρα και το αμαρτωλό παρελθόν έξω.
Ας το δούμε καθαρά παικτικα.
Τι λέγαμε ότι μας έλειπε από την μεσοεπιθετικη μας γραμμή πέρσι;
Τα νούμερα.
Και η απάντηση σε αυτό είναι να πάμε να φέρουμε τον Δωνη που έχει ξεχάσει τι εστι γκολ και ασίστ εδώ και χρόνια;
Στα τέτοια μου η Rogon και οι εξυπηρετήσεις. Εμενα με νοιάζει ο ΠΑΟΚ.
Αριστερά πρέπει να ρθει παιχταράς με νούμερα έτοιμος να προσφέρει όχι στοίχημα ούτε λαχείο.
Το επιχείρημα ότι στα 500λεπτα δεν έγραψε νούμερα στην Γαλλία ( στην Γαλλία όχι στην Κύπρο ή την Ελλάδα) δεν το βλέπω σωστο.
Μακάρι αυτό να ήταν το πρόβλημα.
Από κει και πέρα οι αρμόδιοι θα πάρουν την τελική απόφαση αν αξίζει ή οχι