Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eagle1980 έγραψε:Μπορούμε σαν ομάδα που εχει ενομο συμφέρον από την κατάταξη στο πρωτάθλημα να προσβάλουμε την απόφαση για πλαστογραφία και να ζητήσουμε τον υποβιβασμο η την μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία καταφεύγοντας και στο κασ όπως θα πηγενε εμας ο ολυμπιακος απλως ρωτώ αν ξέρετε να μου απαντήσετε .Ζαγοράκη καλες οι δημοσιές σχέσεις αλλά από μας πλέον κάθε ήμερα απομακρύνεστε..εδώ έχουμε μια πλαστογραφία από ότι φαινετε δεν είναι αστείο
:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
το ΚΑΣ φιλε που λεει και η Νοτοπουλου ειναι το κεντρικο αρχαιολογικο συμβουλιο. κι εκει μπορουμε να προσφυγουμε, αλλα μονο αν κατι αφορα τους τελευταιους τιτλους του συμπολιτη που χρονολογουνται την εποχη του homo asanseris!
Αδερφε μου καλος ο χαβαλεσ αλλα με το κασ ενωω το αθλητικο δικαστηριο τριτου βαθμου (cas) που θα μασ παρεπεμπε ο γκευ του λιμανιου γιατι ειχε ακραγδαντα στοιχεια για την τιμωρια της ομαδος μασ...εμεις μπορουμε σαν ομαδα με ενομο συμφερον να τους παραπεμψουμε οταν γνωριζουμε οτι αυτοι σιγουρα καναν πλαστογραφια(ΟΑΡΗΣ).το χιουμορ σου παντωσ καλοδεχουμενο και παλι.
Ζαγοράκη κ@ριόλη, τόσο ντροπή για μέλος του ΠΑΟΚ έχω να νιώσω από το 11' όταν βγήκαν οι συνομιλίες σου με τον Μάκη και με τον Μπέο. Μόνο ένα σκατολαμόγιο έχει κρυφές συναναστροφές με αυτά τα σκουπίδια.
Ποτέ να μην ξεχνάς ρε τρύπιε με ποιανού τα αρχίδια έγινες μάγκας, που σε πήρε ο πόνος για τον κίτρινο κωλόπουστα.
Εμείς ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την πούστικη συμπεριφορά σου. Θα γυρίσει ο τροχός.
stravostomis έγραψε:Ζαγοράκη κ@ριόλη, τόσο ντροπή για μέλος του ΠΑΟΚ έχω να νιώσω από το 11' όταν βγήκαν οι συνομιλίες σου με τον Μάκη και με τον Μπέο. Μόνο ένα σκατολαμόγιο έχει κρυφές συναναστροφές με αυτά τα σκουπίδια.
Ποτέ να μην ξεχνάς ρε τρύπιε με ποιανού τα αρχίδια έγινες μάγκας, που σε πήρε ο πόνος για τον κίτρινο κωλόπουστα.
Εμείς ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την πούστικη συμπεριφορά σου. Θα γυρίσει ο τροχός.
O Ζαγοράκης είναι μια γλάστρα που έκανε πολιτική καριέρα στις πλάτες του ΠΑΟΚ.
Βέβαια το πόσο φυτό πρέπει να είσαι για να στείλεις αυτόν τον άνθρωπο να σε εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή είναι άλλο θέμα.
Ο άνθρωπος έβαλε στην εξίσωση της απόφασης των δικαστών, την αγωνιστική ενίσχυση του οαρη. Μιλάμε για μπετόβλακα. Δηλαδή όποια ομάδα έχει δικαστικές εκκρεμότητες, ας κάνει 4-5 μεταγραφές να τις αντιτάξει ως επιχείρημα αθώωσης.
Το θέμα είναι ότι αυτό το πιόνι του Μαξίμου, βγήκε πρόεδρος με τις πλάτες και του Ιβάν.
Και πολύ φοβάμαι ότι ακόμη περισσότερο στο μέλλον θα αναρωτιόμαστε γιατί.
Κάποτε αυτός ο άνθρωπος και ο Βρυζας, μας ένωσαν και μας έκαναν ομάδα. Πως γίνεται μια δεκαετία μετά να κατάφεραν να είναι τόσο αντιπαθείς; Είναι άξιο απορίας.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ συγκινήθηκα. Είναι ο Πρόεδρος όλων των ομάδων, όλων των φιλάθλων και όλων των Ελλήνων θα έλεγα... Όλες τις ομάδες τις "πονάει". Ενωτικός και συγκινητικός ο Τεό. Σε μερικά χρόνια, σε κάποιον μελλοντικό ανασχηματισμό, μπορεί να χωθεί σε καμιά καρέκλα. Είναι γάτα ο Τεό.
Ρισπέκτ στον Κούλη. Μπορεί να τα έχει γ@μήσει όλα το κέρατο, μα όλα ο ανέμελος, αλλά προφανέστατα έχει προσλάβει - και χρυσοπληρώνουμε όλοι μας - τους καλύτερους επικοινωνιολόγους. Εξαιρετικό λογύδριο ετοίμασε για τον Ζαγοράκη. Το γεγονός ότι ο ίδιος εκπροσωπεί τους θεσμούς και ρίχνει στο πυρ το εξώτερον τη δικαιοσύνη...ποιος το γαμεί μωρέ τώρα;
Ακούς Ιβάν; Αυτούς τους επικοινωνιολόγους να βρεις να προσλάβεις και ούτε μεταγραφές θα θέλεις ούτε καλή πορεία της ομάδας.