Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από Equalizer »

Είστε πολύ τυχεροί όσοι πάτε να ακυρωσετε νόβα καλά σας βγάζουν γλώσσα οι άθλιοι.

Ειλικρινά δεν έχει να κάνει μόνο με ΠΑΟΚ.

Η υπηρεσία τους είναι ΑΘΛΙΑ.

Αλλά και ειδικά στην περίπτωση μας έχω να τους σύρω τα εξ αμάξης για όσα ποταπά εκαναν από την εποχή του σουπερσπορτ.

Αντί να πουν ένα ευχαριστώ που τους ανεχόμαστε τοσα χρόνια μιλάνε κιόλας λες και ο ΠΑΟΚ έσπασε την κεντρική διαχείριση!!!

Σκουπιδια
giapas

Δημοσίευση από giapas »

renegade έγραψε:
giapas έγραψε:Θα διαχωρίσω το θέμα στο κομμάτι του ppv και στο κομμάτι της τιμής.

Το ppv είναι στοίχημα και αρκετά τολμηρό θα έλεγα. Δεν είμαι αρνητικός , άλλωστε το αποφάσισαν άτομα που έχουν περισσότερες πληροφορίες αλλά και γνώσεις από εμένα. Είμαι όμως πολύ επιφυλακτικός.

Εκεί που είμαι αρνητικός είναι η τιμή. Εξωφρενικά ακριβό κατά τη γνώμη μου , νομίζω θα αποτύχει μόνο και μόνο από αυτό. Εκτός κι αν μιλάμε για μια προσωρινή λύση , δείχνεις ότι έχεις εναλλακτική αλλά με ορίζοντα τελικά να κλείσεις σε κάποιο κανάλι.

Τέλος , με στιγμιότυπα τι γίνεται ; Πουλιούνται ξεχωριστά σε κάποιο κανάλι ; Αν ναι , μπορεί να πωληθεί και ένας αγώνας ολόκληρος ; Και τι γίνεται με τα ιδιωτικά ppv;

ΥΓ : Συμφωνώ μάλλον με μπανε.
Δηλαδή για να καταλάβω,λες ότι είναι ακριβό το ποσό των 10 ευρώ τον μήνα για να βλέπεις ΠΑΟΚ?
Sorry , αλλά έτσι μου φάνηκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 21 Αύγ 2019, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

erevos187 έγραψε:Θα πρότεινα για αγώνες που δείχνει το ΠΑΟΚ τβ να μην ποσταρονται πειρατικά λινκ στπο φόρουμ και αν κάποιος ποστάρει να σβήνετε.
+1000

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
page4paok

Δημοσίευση από page4paok »

Ούτε αισιοδοξία ούτε απαισιοδοξία για το εγχείρημα χρειάζεται τέτοια ώρα.
5 ευρώ χρειάζονται.

Το αν θα είναι FHD, HD, SD ή μαύρο πλάνο με τον δικέφαλο καθόλου δεν με απασχολεί.
Εννοείται πως μακάρι η ΠΑΕ να βγάλει συνδρομές ετήσιες.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες 1-2-3 εβδομάδες θα βρεθεί τηλεοπτική
στέγη.
Και δεν νομίζω ότι θα είναι το οπεν

Καλά κάνει η ΠΑΕ και το δείχνει προς το παρών από ΠΑΟΚ Τβ ιμενερνετικα
αλλά δεν νομίζω πτι θα παραμένει για πολύ

Θα βρεθεί κανάλι με καλή προσφορά
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Ακριβό το 5ευρω δεν το λες. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε. Σέβομαι κάθε έναν που δεν μπορεί η δεν θέλει να τα δώσει αλλά εγώ θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Θα τα έδινα ακόμα και εάν ήμουν ο μόνος πάνω στην γη που θα το έκανε. Θεωρώ ότι θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι αυτό τον άνθρωπο που έχει κάνει όσα έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το ως ένα ευχαριστώ και μόνο προς τον Ιβάν για όλα όσα έχει κάνει αυτά τα χρόνια.

Δείτε ως μία απάντηση σε όλους αυτούς που μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Ας γράψει κάποιος εδώ μέσα όλη την διαδικασία που πρέπει κάποιος να ακολουθήσει για να δει το Paok tv.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Χθες στην πρωινή εκπομπή της έρασπορ, ο "δημοσιογράφος" προσπαθούσε να πείσει, ότι ο βάζελος έσπασε τη συμφωνία με την ερτ (περίπου 3εκ/χρόνο) και πήγε στην νόβα με 1,9εκ/χρόνο.
Αυτά που ακούγονται (λέει) για 5εκ/χρόνο από την νόβα, είναι αθλιότητες...
Ο βάζελος (λέει) έσπασε τη συμφωνία, έστω και με χάσιμο, γιατί έτσι έκρινε, έτσι ήθελε...

Βρε τι ακούμε οι άνθρωποι.... και τους πληρώνουμε κιόλας, θέλουμε - δε θέλουμε στην περίπτωση αυτή!
Kap

Δημοσίευση από Kap »

joshua έγραψε:Εγω παντως πηγα μια βολτα σημερα απο λοιπους παροχους και νοβα.Το πεναλτι δεν το γλυτωνεις, αρα υπομονη μεχρι τον Δεκεμβριο που ληγει το συμβολαιο.Το αστειο ειναι οταν με ρωτησε η πωλητρια της νοβα γιατι,της απανταω μαντεψε,μου λεει ΠΑΟΚ και αρχιζει να κραζει τον Σαββιδη και την ΕΡΤ.Στη συνεχεια αφου την εκραξα και εγω και γιναμε μια ωραια ατμοσφαιρα μου ζητησε να κανω υπομονη, να δουμε αν θα αποτυχει το πειραμα μηπως και τρεξουμε με την ουρα στα σκελια πισω και δεχτουμε την προταση της νοβα.Παραδεχτηκε βεβαια και η ιδια πως πιο πιθανο ειναι να παμε στο open αν κατι δεν παει καλα με το εγχειρημα και δωσαμε ραντεβου τον Δεκεμβρη.
Δες στο συμβόλαιο που έχεις τον Πίνακα με το τέλος διακοπής της σύμβασης για να δεις ποιο είναι το ποσό που υποτίθεται ότι πρέπει να πληρώσεις.

Από υποθέσεις πελατών μου (κάποιοι είχαν επαγγελματικές συνδέσεις) αποκόμισα την εντύπωση ότι εκτοξεύουν απειλές (μέσω κάποιων δικηγορικών γραφών που συνεργάζονται) στέλνοντας μία απλή επιστολή (το εξώδικο κοστίζει) για να δουν εάν τσιμπήσεις, μετά αρχίζουν τα γραφεία αυτά (όχι δικηγόροι αλλά απλοί υπάλληλοι στο call center) να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σε απειλούν ότι θα σε πάνε δικαστικά, αλλά για υποθέσεις € 150 και € 200 ευρώ μέχρι σήμερα δεν θυμάμαι να υπήρξε κάποια αγωγή.

Προφανώς δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι η συμπεριφορά τους στην παρούσα φάση όπου θα υπάρξουν μαζικές διακοπές συνδέσεων και δεν σου συνιστώ να πράξεις αυτό. Απλώς καταθέτω την γνώση μου από άλλες υποθέσεις.

Ότι άλλο θες να ρωτήσεις στην διάθεση σου αδελφέ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Πραγματικα αυτο με το ακριβο πενταευρω δεν υπαρχει σε κανενα συμπαν,απορω πως το σκεφτηκατε μερικοι?

- Ακριβο για αυτους που πανε γηπεδο και το φθηνοτερο εισητηριο ειναι 10 ευρω ?

-Ακριβα τα 90 ευρω για οσους ειχαν νοβα με 350 τον χρονο?

- ακριβα για οσους εδιναν 5 ευρω για μπυρα η καφε να το δουν εξω ? Αφου παλι θα μπορουν να το δουν σε καφετερια.

Στην χειροτερη μαζευτειτε με εναν φιλο σας και δωστε απο 2μιση. Σε ποιον πλανητη ειναι ακριβο το 5ευρω εξηγηστε μου
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Στην ερασπορ είναι οι αθλιοτεροι ολων. Και σε κανάλια του Μαρινάκη πιο αντικειμενικοί είναι από τα ζωντοβολα της ΕΡΑ.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

αυριο που έχω ρεπό θα περάσω και απο του πατέρα μου να του ετοιμάσω το ταμπλετ για τον αγώνα αν και θα το μετανιώσω γιατί θα με παίρνει τηλέφωνο την ώρα του αγώνα για οδηγίες αλλά νταξ.... :opaokara: πληρώθηκα κιόλας οπότε θα του κάνω και δώρο το καλώδιο να το δει στην τιβι δεν εχει σμαρτ.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

aquila έγραψε:Και σε κανάλια του Μαρινάκη πιο αντικειμενικοί είναι από τα ζωντοβολα της ΕΡΑ.
εδώ και καιρό.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Kap έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω παντως πηγα μια βολτα σημερα απο λοιπους παροχους και νοβα.Το πεναλτι δεν το γλυτωνεις, αρα υπομονη μεχρι τον Δεκεμβριο που ληγει το συμβολαιο.Το αστειο ειναι οταν με ρωτησε η πωλητρια της νοβα γιατι,της απανταω μαντεψε,μου λεει ΠΑΟΚ και αρχιζει να κραζει τον Σαββιδη και την ΕΡΤ.Στη συνεχεια αφου την εκραξα και εγω και γιναμε μια ωραια ατμοσφαιρα μου ζητησε να κανω υπομονη, να δουμε αν θα αποτυχει το πειραμα μηπως και τρεξουμε με την ουρα στα σκελια πισω και δεχτουμε την προταση της νοβα.Παραδεχτηκε βεβαια και η ιδια πως πιο πιθανο ειναι να παμε στο open αν κατι δεν παει καλα με το εγχειρημα και δωσαμε ραντεβου τον Δεκεμβρη.
Δες στο συμβόλαιο που έχεις τον Πίνακα με το τέλος διακοπής της σύμβασης για να δεις ποιο είναι το ποσό που υποτίθεται ότι πρέπει να πληρώσεις.

Από υποθέσεις πελατών μου (κάποιοι είχαν επαγγελματικές συνδέσεις) αποκόμισα την εντύπωση ότι εκτοξεύουν απειλές (μέσω κάποιων δικηγορικών γραφών που συνεργάζονται) στέλνοντας μία απλή επιστολή (το εξώδικο κοστίζει) για να δουν εάν τσιμπήσεις, μετά αρχίζουν τα γραφεία αυτά (όχι δικηγόροι αλλά απλοί υπάλληλοι στο call center) να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σε απειλούν ότι θα σε πάνε δικαστικά, αλλά για υποθέσεις € 150 και € 200 ευρώ μέχρι σήμερα δεν θυμάμαι να υπήρξε κάποια αγωγή.

Προφανώς δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι η συμπεριφορά τους στην παρούσα φάση όπου θα υπάρξουν μαζικές διακοπές συνδέσεων και δεν σου συνιστώ να πράξεις αυτό. Απλώς καταθέτω την γνώση μου από άλλες υποθέσεις.

Ότι άλλο θες να ρωτήσεις στην διάθεση σου αδελφέ
Από προσωπική εμπειρία με τηλεφωνικές εταιρίες (εκτιμώ ότι δεν υπάρχει διαφορά):

Όταν με παίρνουν τηλέφωνο από άλλες εταιρίες για να αλλάξω τον πάροχό μου, και τους λέω ότι έχω συμβόλαιο που τρέχει και θα έπρεπε να πληρώσω πέναλτυ, μου λένε ότι αυτό δεν ισχύει (δηλαδή δεν μπορούν να με αναγκάσουν να πληρώσω), παρά μόνον αν στο μέλλον πάω να ξανααποκτήσω σύνδεση εκεί...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

iasoiako έγραψε:Παιδιά εγώ μόλις μπήκα από Αγγλία και αγόρασα το ματσάκιον.

Δεν χρησιμοποιώ paypal. Απλά επέλεξα πληρωμή μέσω Πειραιώς, που υποστηρίζει κάρτες Visa κ.α.

Εγώ έχω debit χρεωστική. Η Διαδικασία μου πήρε ακριβώς 30 δευτερόλεπτα.
Ειναι πολυ αργη..

Ο ΠΑΟΚτσης δεν μπορει να περιμενει..:lol::lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”