Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ!!!!εξισώνουν την ποινη του ΠΑΟΚ με τα στημένα και τα άσπρα polo...
Δεν μπορεί να τον σουτάρει, αλλά θα τον διαγράψειhasio_john έγραψε:Έκτακτη ειδηση... Σουταραν τον Ζαγορακη από την ευρώ βουλή, με απόφαση του Κυριακου!
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και τώρα:
-θα μας βάλουν αφαίρεση βαθμών και θα πούμε και ευχαριστώ
-θα εξισώσουν τις δίκες του γαύρου και προστατεύεις και τον γαύρο
ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
-θα μας βάλουν αφαίρεση βαθμών και θα πούμε και ευχαριστώ
-θα εξισώσουν τις δίκες του γαύρου και προστατεύεις και τον γαύρο
ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Ωραία, μετά από αυτό θα βγουν αποφάσεις για τζηλο, στημενα κλπ και δε θα ανοίξει ρουθούνι. Μάλιστα.
Τι να πεις. Απορώ γιατί ασχολούμαστε
Τι να πεις. Απορώ γιατί ασχολούμαστε
Ενταξει παιδια η δουλεια εγινε. Μας "εσωσαν". Δεν πεφτει κανεις πλεον για τιποτα, φανταζομαι ουτε για στημενα. Παμε παρακατω.
Πόσο αδερφαρες! Ποσο φλωροι ειστε εκει στην κυβερνηση!!
Ρε ποσο γελοιοι ειστε!
Χλεπες στη μαπα σας σιχαματα.
Ακους εκει νομοθετικη ρυθμιση.
Τι αθλιο μερος ειναι αυτη η ελλαδα ρε.
Ρε δεν ντρεπεστε λιγο?τοση τσιπα δεν εχετε?
Με μια γνωοδοτηση μη δεσμευτικη απο μια στημενη επιτροπη κανατε νομοθετικη ρυθμιση??
Τοση εμπιστοσυνη δεν εχετε στη δικαιοσυνη?Ουτε καν προλαβε να παει στην τακτικη δικαιοσυνη.Τι στο μπουτσο φοβηθηκατε?Αδερφαρες ε αδερφαρες.
Ρε ουτε στην Ουγκαντα αυτα.
Γαμω την ελλαδα σας ελληνικες λερες.
υγ.δυο γαμημενες μερες πριν το δικαστηριο του παχυδερμου για τα στημενα.
Ρε ποσο γελοιοι ειστε!
Χλεπες στη μαπα σας σιχαματα.
Ακους εκει νομοθετικη ρυθμιση.
Τι αθλιο μερος ειναι αυτη η ελλαδα ρε.
Ρε δεν ντρεπεστε λιγο?τοση τσιπα δεν εχετε?
Με μια γνωοδοτηση μη δεσμευτικη απο μια στημενη επιτροπη κανατε νομοθετικη ρυθμιση??
Τοση εμπιστοσυνη δεν εχετε στη δικαιοσυνη?Ουτε καν προλαβε να παει στην τακτικη δικαιοσυνη.Τι στο μπουτσο φοβηθηκατε?Αδερφαρες ε αδερφαρες.
Ρε ουτε στην Ουγκαντα αυτα.
Γαμω την ελλαδα σας ελληνικες λερες.
υγ.δυο γαμημενες μερες πριν το δικαστηριο του παχυδερμου για τα στημενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 28 Ιαν 2020, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κένεθ κάνε μου μια χάρη και όταν μιλάς για αυτούς βάζε αι
Πάμε για αφαίρεση βαθμών και παπαλα το πρωτάθλημα. Η μαλακια ξανά βαρενει την ΠΑΕ που άφησε να στηθει όλο αυτο το καραγκιοζιλικι και είναι πλέον σε δυσκολη θέση...
Έβαλες απόφαση;lamosas έγραψε:Πάμε για αφαίρεση βαθμών και παπαλα το πρωτάθλημα. Η μαλακια ξανά βαρενει την ΠΑΕ που άφησε να στηθει όλο αυτο το καραγκιοζιλικι και είναι πλέον σε δυσκολη θέση...
οτι και να ναι η νομοθετικη ρυθμιση αποτελει ηττα.
Αν δεν παραιτηθεί ο Αυγενάκης, να συσταθεί νέα επιτροπή και να ξαναβγεί απόφαση δεν ησυχάζουμε.
Το να μας θεωρούν ντεφάκτο ένοχους και να αλλάζουν τον νόμο "για χάρη μας" είναι ακόμα χειρότερη εξέλιξη.
Το να μας θεωρούν ντεφάκτο ένοχους και να αλλάζουν τον νόμο "για χάρη μας" είναι ακόμα χειρότερη εξέλιξη.
Ισως και μεγαλυτερη γιατι θα σωθουν και οι πραγματικα ενοχοι.jibbie έγραψε:οτι και να ναι η νομοθετικη ρυθμιση αποτελει ηττα.
Ε πώς λες, φταίει η ΠΑΕ κλπ;;;
Πώς λέτε αβίαστα, αφαίρεση βαθμών;
Εγώ λέω να μας ρίξουν, τέλος. Σας είπα και για την Γιουβέντους.
Θέλω γάμα Εθνική και όταν ανέβω να παίξω στην Νέα Τούμπα που θα την πληρώσει ο Ιβάν και καμιά περιφέρεια Μακεδονίας.
Και μιας και είπα περιφέρεια Μακεδονίας. Τζιτζικωστα 12.400 στον πρεζεμπορα για διαφήμιση τηςagrotica στα παραπολιτικά ρε;;;;;;;;;;;;;
Πώς λέτε αβίαστα, αφαίρεση βαθμών;
Εγώ λέω να μας ρίξουν, τέλος. Σας είπα και για την Γιουβέντους.
Θέλω γάμα Εθνική και όταν ανέβω να παίξω στην Νέα Τούμπα που θα την πληρώσει ο Ιβάν και καμιά περιφέρεια Μακεδονίας.
Και μιας και είπα περιφέρεια Μακεδονίας. Τζιτζικωστα 12.400 στον πρεζεμπορα για διαφήμιση τηςagrotica στα παραπολιτικά ρε;;;;;;;;;;;;;
Αποστολίδης είπε μεταξύ άλλων:
"Αν ο Σαββίδης πάει να αγοράσει τον Ρέντη, με την ίδια λογική έχει τις μετοχές του Ολυμπιακού. Το μείζον πρόβλημα είναι η καταδυνάστευση της επαρχίας από την Αθήνα. Αυτή η τακτική μας έχει κάνει να μην έχουμε μέτρο, επενδύσεις, μέσα μεταφοράς στην Θεσσαλονίκη. Η Ελλάδα είναι μια. Δεν παράγει η Αθήνα αλλά εκμεταλλεύεται όλο τον πλούτο. Ένας μέρος της έχει να κάνει και με το ποδόσφαιρο. Όλες οι παραγωγές της Ελλάδας έχουν έδρα την Αθήνα. Οι επαρχία εργάζεται και αυτοί παίρνουν το χρήμα. Το μείζον πρόβλημα είναι αυτό. Η καταδυνάστευση της επαρχίας. Ακόμη και στην στάση του Νίκα όλα ξεκίνησαν από ένα αθλητικό γεγονός. Ήταν η αιτία για να συμβούν όλα όσα συνέβησαν. Σανό μασήσαμε αρκετό, να το ξέρουν αυτό στην Αθήνα. Ο Ιβάν έκανε λάθος που είπε πως δεν θα βγει ποτέ πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης".
Νομίζω πως εδώ στοιχειοθετούνται πάρα πολλά για την κακοδαιμονία της πόλης μας. Το λεκανοπέδιο ήταν αδηφάγο και υδροκέφαλο αφότου θυμάμαι το εγώ μου. Επιχείρηση ελαστικών και ορυκτελαίων άνοιξε ο νονός μου στη Θεσσαλονίκη στην οποία υπεύθυνος πωλήσεων ήταν ο πατέρας μου, και ίδρυσε και θυγατρική στην Αθήνα. Θρήνος και κοπετός. Πως και γιατί τα κεντρικά να είναι στη Θεσσαλονίκη. Με την Ολυμπιάδα του 2004, όλο το χρήμα και όλα τα μεγάλα έργα πήγαν εκεί και μας ταϊζουν τώρα σανό για το μετρό που πάει από χρόνο σε χρόνο, για την αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών, για μεγάλο έργο στον περιφερειακό και όποιος θέλει τα πιστεύει.
Διάβασα και ένα άρθρο στο διαδίκτυο, του Χρήστου Ξανθάκη, δημοσιογράφου που ούτε Θεσσαλονικιός, ούτε ΠΑΟΚ είναι. Το οποίο άρθρο είναι σε ήπιο τόνο και καταλήγει περίπου ως εξής: "ο Ερντογάν σήμερα ευχαριστημένος για τα συμβαίνοντα εν Ελλάδι, πιάνει την κοιλιά του από τα γέλια".
"Αν ο Σαββίδης πάει να αγοράσει τον Ρέντη, με την ίδια λογική έχει τις μετοχές του Ολυμπιακού. Το μείζον πρόβλημα είναι η καταδυνάστευση της επαρχίας από την Αθήνα. Αυτή η τακτική μας έχει κάνει να μην έχουμε μέτρο, επενδύσεις, μέσα μεταφοράς στην Θεσσαλονίκη. Η Ελλάδα είναι μια. Δεν παράγει η Αθήνα αλλά εκμεταλλεύεται όλο τον πλούτο. Ένας μέρος της έχει να κάνει και με το ποδόσφαιρο. Όλες οι παραγωγές της Ελλάδας έχουν έδρα την Αθήνα. Οι επαρχία εργάζεται και αυτοί παίρνουν το χρήμα. Το μείζον πρόβλημα είναι αυτό. Η καταδυνάστευση της επαρχίας. Ακόμη και στην στάση του Νίκα όλα ξεκίνησαν από ένα αθλητικό γεγονός. Ήταν η αιτία για να συμβούν όλα όσα συνέβησαν. Σανό μασήσαμε αρκετό, να το ξέρουν αυτό στην Αθήνα. Ο Ιβάν έκανε λάθος που είπε πως δεν θα βγει ποτέ πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης".
Νομίζω πως εδώ στοιχειοθετούνται πάρα πολλά για την κακοδαιμονία της πόλης μας. Το λεκανοπέδιο ήταν αδηφάγο και υδροκέφαλο αφότου θυμάμαι το εγώ μου. Επιχείρηση ελαστικών και ορυκτελαίων άνοιξε ο νονός μου στη Θεσσαλονίκη στην οποία υπεύθυνος πωλήσεων ήταν ο πατέρας μου, και ίδρυσε και θυγατρική στην Αθήνα. Θρήνος και κοπετός. Πως και γιατί τα κεντρικά να είναι στη Θεσσαλονίκη. Με την Ολυμπιάδα του 2004, όλο το χρήμα και όλα τα μεγάλα έργα πήγαν εκεί και μας ταϊζουν τώρα σανό για το μετρό που πάει από χρόνο σε χρόνο, για την αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών, για μεγάλο έργο στον περιφερειακό και όποιος θέλει τα πιστεύει.
Διάβασα και ένα άρθρο στο διαδίκτυο, του Χρήστου Ξανθάκη, δημοσιογράφου που ούτε Θεσσαλονικιός, ούτε ΠΑΟΚ είναι. Το οποίο άρθρο είναι σε ήπιο τόνο και καταλήγει περίπου ως εξής: "ο Ερντογάν σήμερα ευχαριστημένος για τα συμβαίνοντα εν Ελλάδι, πιάνει την κοιλιά του από τα γέλια".