Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Ρε παιδια δε θα παμε με κατσε.. Μην αφηνετε τις φοβιες του παρελθοντος να σας χαλανε τη διαθεση. Καναμε συμβολαιο 2 χαρτια σε προπονητη και δωσαμε αλλα 3 για να τον αποδεσμευσουμε. Δωσαμε 2.5 για να παρουμε εναν 22χρονο απο βραζιλια που κανεις μας δεν ηξερε. Δωσαμε 1 για να παρουμε στοχ. Πηραμε ενα απο τα πιο καλα μπακ στην πορτογαλια. Ειναι δυνατο να μεινουμε χωρις χαφ? Το πιο πιθανο ειναι να κλεισει ολιβειρα (και γιαυτο περιμενουμε). Μετα θα παρουμε και αλλο χαφ (το ειπε ο Γεωργης). Απλα πιστευω οτι αυτο θα γινει πιο μετα.. Καντε υπομονη και εμπιστευτειτε αυτους που πληρωνουν και αυτους που μας εφεραν μεχρι εδω..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τα οφτοπικ σβηστηκαν.

Ημαρτον δηλαδη!!!!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οφτοπικ το σχολιο μου για την καθυστερηση που παρατηρειται στον μεταγραφικο σχεδιασμο?
Τι θα ηταν οντοπικ δλδ?
Να τολμησω να αναφερθω στην διαφαινομενη επιθυμία του Φερειρα για αποκτηση αριστερου μπακ ή θα κοπει κι αυτο ως οφτοπικ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

gospi τον προπονητή τον άκουσες φίλε μου,διάβασες τις δηλώσεις του;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αναφορικα με ποιο θεμα Μπανε?
Και τις δηλώσεις ακουσα και το τι δοκιμαζει εδω και 2 μερες στο αριστερο ακρο της αμυνας ξερω.

laska4

Δημοσίευση από laska4 »

τελος παντων ...θελουμε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ δυο χαφ σε ενα μηνα εχουμε αγωνα
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ρε παιδια συγγνώμη αλλα ο κοουτς ειπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι πρέπει πρώτα να αξιολογησει το ροστερ..ειναι 3 μέρες μαζι μας..3 ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ..εχουμε αλλον ενα μήνα προετοιμασια περίπου..η ομάδα θα μονταριστει στο 2ο στάδιο στην ολλανδια..εαν τα χαφ που θα αποκτήσουμε ειναι παιχταράδες στυλ ολιβειρα μια χαρα θα προσαρμοστουν..Σε τι οφελει να γκρινιάζουμε περι κάτσε δν το καταλαβαινω..θελει να κανει 5 δοκιμές ο άνθρωπος έλεος..

Σου κου έρχεται δν βλέπω να παίρνουμε παίχτη..καντε κανενα μπάνιο να δουμε και αυριο το φιλικο και απο δευτερα παλι..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Gospi έγραψε:Οφτοπικ το σχολιο μου για την καθυστερηση που παρατηρειται στον μεταγραφικο σχεδιασμο?
Τι θα ηταν οντοπικ δλδ?
Να τολμησω να αναφερθω στην διαφαινομενη επιθυμία του Φερειρα για αποκτηση αριστερου μπακ ή θα κοπει κι αυτο ως οφτοπικ?

Τα περι του κατσε ηταν οφτοπικ.

Δεν εχω κανει ποτε κατι τετοιο.να σβησω κατι που ηταν εντελως οντοπικ.

Βρηκαμε θεμα να ασχολουμαστε για τον κατσε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

οκ δεκτο.
απλα το θεμα προκαλει αλλεργια...
Αλλα οκ τέλος

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δεν μ απασχολει τι σας προκαλει.
Πηγαιντε και γραψτε στο αντιστοιχο τοπικ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi έγραψε:Αναφορικα με ποιο θεμα Μπανε?
Και τις δηλώσεις ακουσα και το τι δοκιμαζει εδω και 2 μερες στο αριστερο ακρο της αμυνας ξερω.

Με το ότι θέλει να δει όλους τους παίχτες και να αποφασίσει σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση και με ποια χαρακτηριστικά;
Αυτό δηλαδή δεν σε καλύπτει;
Αν δεν τους δει 4-5 μέρες στις προπονησεις και σε 2-3 φιλικά πως θα καταλάβει τι έχει και τι λείπει;
Δηλαδή όσα χρόνια βλέπεις ποδόσφαιρο,δεν ξέρεις ότι όταν υπάρχει τέτοιου είδους αλλαγή παγώνουν τα παντα;
Καλό ήταν να μην υπήρχε,αφού ο Ρουμάνος όμως μας άφησε στα κρύα του λουτρού,εμείς τι πρέπει να κάνουμε,να βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό και να αρχίσουμε τα κραξιματα για αργοπορία των μεταγραφών,στα φόρα και στα μίντια;
Υπομονή ρε παλικάρια.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

sourme εχεις δικιο για τον κατσε εγω ηθελα πιο πολυ να τονισω την ανγκη των χαφ
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Macho πάτα μια πυρόσβεση εδώ πέρα...Που βρισκόμαστε?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:
Gospi έγραψε:Αναφορικα με ποιο θεμα Μπανε?

Με το ότι θέλει να δει όλους τους παίχτες και να αποφασίσει σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση και με ποια χαρακτηριστικά;
Αυτό δηλαδή δεν σε καλύπτει;
Αν δεν τους δει 4-5 μέρες στις προπονησεις και σε 2-3 φιλικά πως θα καταλάβει τι έχει και τι λείπει;
Δηλαδή όσα χρόνια βλέπεις ποδόσφαιρο,δεν ξέρεις ότι όταν υπάρχει τέτοιου είδους αλλαγή παγώνουν τα παντα;
Καλό ήταν να μην υπήρχε,αφού ο Ρουμάνος όμως μας άφησε στα κρύα του λουτρού,εμείς τι πρέπει να κάνουμε,να βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό και να αρχίσουμε τα κραξιματα για αργοπορία των μεταγραφών,στα φόρα και στα μίντια;
Υπομονή ρε παλικάρια.
Οχι ρε συ Μπανε, δεν θα βαλουμε κανενα μαχαιρι σε κανεναν λαιμο.
Απλα θεωρω πως οι μεγαλες ομαδες κανουν προγραμματισμο ασχετως προπονητή. Θα πρέπει να εχουν κανει την αξιολογηση τους και να εχουν ετοιμους τους παιχτες για να κατακτήσουν τους στοχους που εχουν θεσει.
Σε παρατησε ο προπονητης? Παιρνεις τον επομενο και τους λες, φιλε μου θα δουλεψεις μ αυτους π εχουμε προκρινει εμεις σαν οργανισμος να αποκτησουμε. Τον Γεναρη θα σου κανουμε και κανενα χατηρι.
Δεν γινεται να ρισκαρεις εναν στοχο με σημαντικες ωφελειες τοσο σε επιπεδο κυρους οσο και σε οικονομικο, απλα και μονο επειδη σε κρεμασε ο εκάστοτε κοουτς.
Αυτη ειναι η αποψη μου

Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Και ποιος μας λεει οτι δεν εγινε αυτο? Εγω πιστευω οτι για να βγηκε τη Δευτερα το ονομα του ολιβειρα απο ολα τα μμε, ειμαστε στη διαπραγματευση. Αυτον προγραμματιζε η ομαδα να κλεισει και αυτον θα κλεισει.. Μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ο προγραμματισμος δεν ελεγε καθαρο αμυντικο χαφ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”