Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Τον βαζελο θα τον πάρουμε ακόμα και με τον Μπαλογιαννη βασικό αλλά ρε αδερφέ είσαι πολύ κολλημένος,τρελα ξεροκεφαλος...Δηλαδή ποιον πρέπει να σου φέρουν για να μπει βασικός σε σημαντικό παιχνίδι; Τον Βερνμπλουμ δεν τον είδαμε ποτέ,τον Ολιβέιρα όχι ακόμα,καλά τρελές αλχημείες για σένα όπως ο Βιεϊρίνια εξτρέμ ουτε για αστείο...
- Maximus
Αδερφέ, για αυτό παίρνει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα φέτος. Γιατί έχει δουλεμένη ομάδα, ομοιογένεια, ίδιο προπονητή, σκεπτικό έτη φωτός μακρυά από τους άλλους... Κάθε φορά που ομάδες είχαν μακροπρόθεσμο πλάνο, μεγαλουργούσαν...!
Άφηστε να τελειώσει το πρωταθλημα και θα γίνουν οι λίγες αλλαγές-προσθήκες-αλχημείες που θέλουμε για του χρόνου...
Άφηστε να τελειώσει το πρωταθλημα και θα γίνουν οι λίγες αλλαγές-προσθήκες-αλχημείες που θέλουμε για του χρόνου...
- navigator11
Τον Βερνμπλουμ πού δεν τον είδες ποτέ; Με το που ήταν στο δρόμο της καθιέρωσης ως βασικός έγινε η ... μαγεία και τραυματίστηκε. Μη λέμε μόνο για κολλήματα του Λουτσέσκου, λοιπόν. Ο άνθρωπος πετυχαίνει το ένα θαύμα πίσω από το άλλο. Και με Σάκχοφ, άμα λάχει.
Δεκεμβρη επαιξε πρωτη φορα βασικος ο Βερνμπλουμ και εδω μεσα μαδουσαμε τη μαργαριτα,τωρα θα παιξει,οχι την αλλη θα παιξει,οχι την παραλη θα παιξει,μια χαρα ξερω τι γραφω...Ας νικησουμε σημερα και ας ειμαι ο κολλημενος εγω,μικρο το κακο...
- paok re niamou
Ο Ολιβειρα μπηκε στο λασπωμενο τερεν με Πανιωνιο στο κυπελλο και εβγαλε ματια, αρα δεν εχει δικαιολογια οτι δεν ειναι ετοιμος απο φυσικη κατασταση. Η μονη δικαιολογια ειναι το κολλημα του Λουτσε που ειναι επαναλαμβανομενο
- navigator11
Πιθανώς να ξέρει καλύτερα τα της ομάδας του. Πιθανώς. Τίποτα δεν είναι βέβαιο.
- abc_o_ karpouzas
και ετσι που λετε απλα και ομορφα ολα αυτα που λετε ειναι για τον .....πεο...
0-2 και δωστου οι αναλυσεις...
αρε ραζβανε αρε ραζβανε...
0-2 και δωστου οι αναλυσεις...
αρε ραζβανε αρε ραζβανε...
Σήμερα χάρηκα πολύ με τα φλόκια που μπούκωσες τους αναλυτές του κώλου.
Σε ένα τελειωμένο πρωτάθλημα, αυτό είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχω πλέον.
Σε ένα τελειωμένο πρωτάθλημα, αυτό είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχω πλέον.
γιατι ετσι; τοσο θλιβερη η ζωη σου;giapas έγραψε:Σήμερα χάρηκα πολύ με τα φλόκια που μπούκωσες τους αναλυτές του κώλου.
- paok re niamou
-
Dimg4
Ειδικη περιπτωση βλαβης με την ανεχεια των μοντ. Οταν εισαι βλακας πρεπει να το δειχνεις κιολας με την παιδεια που (δεν) εχεις.Rorschach έγραψε:γιατι ετσι; τοσο θλιβερη η ζωη σου;giapas έγραψε:Σήμερα χάρηκα πολύ με τα φλόκια που μπούκωσες τους αναλυτές του κώλου.