γιατι δεν παιζουν ο σρνα εχει τιμωρια οκ αλλα τα πλει οφ τα προλαβαινει ο χατσεριντι?Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν παίζουν ομίλους οι δύο παίκτεςTheCursed έγραψε:Απο εδω και περα ο χατσεριντι θα ειναι το πουλεν μου αυτος και ο σρνα θα κρινουν την εισοδο μας στους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ 25.5.2018 να καταγραφει ευχαριστω.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Σωστά, αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα αν και εδώ που τα λέμε δεν έχουν μεγάλους παίκτες πλην ίσως του Γιαρμολένκο και του Κονοπλιάνκα...ίσως όμως ο Χατσερίντι ελληνοποιηθεί..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Οκ δεν το είδα ότι το ανέφερες. Τι τεράστια μαγκιά θα ήταν να θεωρηθούν κάποια στιγμή οι Ουκρανοί κοινοτικοί.
- Παλαιολόγος
χατσεριντι δεν υπαρχει,αντε για τους ξενους
χατσεριδης λεγεται
σαν να λεμε τον παναθηναικο πανατιναικο
χατσεριδης λεγεται
Ρε φίλε μη κολλάς εκεί...Ουκρανός είναι, Χατσερίντι τον φωνάζουν όλοι...αλλά τη σημασία έχει...Παλαιολόγος έγραψε:χατσεριντι δεν υπαρχει,αντε για τους ξενους
χατσεριδης λεγεται
- Παλαιολόγος
μην το παιρνεις προσωπικα,δεν αφορουσε εσενα το μηνυμα,επ αφορμης,πολλοι αθλητικογραφοι το λενε ετσι.
απλα ειναι λαθος
εξω δεν εχουν το φωνητικο δελτα στην αλφαβητο και για αυτο το αντικαθιστουν με το αντιστοιχο ντι
εξου και το χατσεριντι
εμεις δεν εχουμε κανενα λογο να το προφερουμε ετσι!που αλλωστε ειναι και ελληνικο επιθετο,ακουγεται τελειως τραβηγμενο,παρα πολυ ακυρο και φωνητικα και παντου.
χατσεριδης λοιπον
καλο ειναι και οποιοι αθλητικογραφοι εχουν υιοθετησει το παραφωνο του πραγματος να το διορθωσουν.δεν θα γραφαν ποτε σαββιντι
απλα ειναι λαθος
εξω δεν εχουν το φωνητικο δελτα στην αλφαβητο και για αυτο το αντικαθιστουν με το αντιστοιχο ντι
εξου και το χατσεριντι
εμεις δεν εχουμε κανενα λογο να το προφερουμε ετσι!που αλλωστε ειναι και ελληνικο επιθετο,ακουγεται τελειως τραβηγμενο,παρα πολυ ακυρο και φωνητικα και παντου.
χατσεριδης λοιπον
καλο ειναι και οποιοι αθλητικογραφοι εχουν υιοθετησει το παραφωνο του πραγματος να το διορθωσουν.δεν θα γραφαν ποτε σαββιντι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 25 Μάιος 2018, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Βίβιαν ήταν καλλιτεροςTheCursed έγραψε:εγω θελω χασιωτη κνολ και κουμαλο τελος πιος χατσεριντι.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σαν τν ιντιο κανεις.eorptol1 έγραψε:Ο Βίβιαν ήταν καλλιτεροςTheCursed έγραψε:εγω θελω χασιωτη κνολ και κουμαλο τελος πιος χατσεριντι.![]()
![]()
σρνα βερνμλουμ χατσεριδης ζιβκοβιτς καρελης κανω πλακα του χρονου να ξερεις αν ερθουν τελικα ολοι.
Αν δεν κανουμε μια ποιοτικοτατη προσθηκη στα εξτρεμ και στην επιθεση δεν θα ειμαι ικανοποιημενος...
εξαιρετικοι ολοι οσοι ακουγονται, αλλα εχω αναγκη απο εναν σουπερ σταρ παιχταρα μπροστα...
Βεβαια ναι συμφωνω, για την λιγδα η ομαδα και ετσι να κατεβει χωρις καμια μεταγραφη πλακα θα κανει!
Αλλα θελω να μπουμε στους ομιλους! Αν το καταφερουμε θα αλλαξουμε οριστικα επιπεδο!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εξαιρετικοι ολοι οσοι ακουγονται, αλλα εχω αναγκη απο εναν σουπερ σταρ παιχταρα μπροστα...
Βεβαια ναι συμφωνω, για την λιγδα η ομαδα και ετσι να κατεβει χωρις καμια μεταγραφη πλακα θα κανει!
Αλλα θελω να μπουμε στους ομιλους! Αν το καταφερουμε θα αλλαξουμε οριστικα επιπεδο!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Χατσερίδης ψηλά έχει να δώσει πάρα πολλά, και στα στημένα μπορούμε να γίνουμε ο εφιάλτης τους, αλλά όπως και ο Ένγκελς του γαύρου, χαμηλά είναι πολύ αργός. Εγώ προτιμώ τον αμυντικό δυνατό στιλ Παπαδόπουλο, Μολέντο, που να έχουν και μια καλή ταχήτυτα, να μπορούν να παίξουν και την μπάλα κάτω, καλοί στο ψηλό παιχνίδι (λόγω δύναμης) αλλά και στις μονομαχίες να είναι νικητές. Ο Κρέσπο έχει καλή ταχύτητα, καλή τεχνική, κάνει παιχνίδι από πίσω. Σε αυτά τα 3 είναι ικανοποιητικός, όμως είναι πολύ αδύναμος στις μονομαχίες και σε πολλά παιχνίδια δε μου βγάζει προσωπικότητα, κάπως λιγόψυχος, δηλαδή δεν είναι ο παίκτης που λες βασικός, παρά τα υπόλοιπα προσόντα του. Ο Χατσερίδης είναι το άλλο άκρο. Υπερβολικά ψηλός. Αν ήμασταν η παλιά η Ξάνθη (2000-2005) θα έλεγα καλή φάση, ύψος και στημένα, αλλά ο ΠΑΟΚ παίζει σαν τη Μπαρτσελόνα με απίστευτα γρήγορο passing game πάντα συρτό, σε υπερβολικό βαθμό, όπου τα 2μ ύψος δε βοηθούν.
Προσωπικά θέλω τα χαρακτηριστικά του Κ.Παπαδόπουλου, αλλά φυσικά και ο Παπασταθόπουλος τα έχει γιατί είναι word class παίκτης 2 λέβελ πάνω από τον σημερινό ΠΑΟΚ, που εννοείται δεν είναι εφικτός. Ο Κ.Παπαδόπουλος με υπέρβαση πιστεύω ότι θα μπορούσε να έρθει ή ένας παίκτης αυτού του επιπέδου - δεν κολλάω τόσο στα ονόματα, αλλά στην ποιότητα.
Από τα ονόματα που ακούστηκαν μέχρι τώρα είμαι πολύ φαν του Βίκινγκ, που είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Ο Καρέλης ήταν πάντα πουλέν μου. Πραγματικό τανκ, που κάνει στατς, με σωστή νοοτροπία/ομαδικότητα, αλλά δεν βλέπω να ξέρει κανείς την κατάσταση της υγείας του στις τόσες σελίδες που διάβασα.
Δεν καίγομαι τώρα να διαβάσω για μεταγραφές. Η είδηση που θέλω να δω είναι η ανανέωση στον Πέλκα, στον Μάτος, στον Βαρέλα και στον Πασχαλάκη.
Την επόμενη σεζόν θα αδειάσει άλλος χωρος πιθανόν, εφόσον δεν ανανεωθούν οι Κάνιας, Τζάλμα, Σάκχωφ, Κρέσπο, Γλύκος και νομίζω ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία για να πέσει ο Μ.Ο ηλικίας. Ο Μπίσεσβαρ όμως θα ήθελα να ανανεώσει αν δείξει θέληση και φέτος.
Προσωπικά θέλω τα χαρακτηριστικά του Κ.Παπαδόπουλου, αλλά φυσικά και ο Παπασταθόπουλος τα έχει γιατί είναι word class παίκτης 2 λέβελ πάνω από τον σημερινό ΠΑΟΚ, που εννοείται δεν είναι εφικτός. Ο Κ.Παπαδόπουλος με υπέρβαση πιστεύω ότι θα μπορούσε να έρθει ή ένας παίκτης αυτού του επιπέδου - δεν κολλάω τόσο στα ονόματα, αλλά στην ποιότητα.
Από τα ονόματα που ακούστηκαν μέχρι τώρα είμαι πολύ φαν του Βίκινγκ, που είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Ο Καρέλης ήταν πάντα πουλέν μου. Πραγματικό τανκ, που κάνει στατς, με σωστή νοοτροπία/ομαδικότητα, αλλά δεν βλέπω να ξέρει κανείς την κατάσταση της υγείας του στις τόσες σελίδες που διάβασα.
Δεν καίγομαι τώρα να διαβάσω για μεταγραφές. Η είδηση που θέλω να δω είναι η ανανέωση στον Πέλκα, στον Μάτος, στον Βαρέλα και στον Πασχαλάκη.
Την επόμενη σεζόν θα αδειάσει άλλος χωρος πιθανόν, εφόσον δεν ανανεωθούν οι Κάνιας, Τζάλμα, Σάκχωφ, Κρέσπο, Γλύκος και νομίζω ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία για να πέσει ο Μ.Ο ηλικίας. Ο Μπίσεσβαρ όμως θα ήθελα να ανανεώσει αν δείξει θέληση και φέτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 25 Μάιος 2018, 02:10, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Που θυμηθηκε τον Βιβιαν ρε θεουλη?????? Πιο παλια νομιζω ειχαμε φερει και εναν βραζιλιανο boxer center back. Θυμαμαι πως ειχαμε παρει Ζαβαντια και Χασιωτη απο Πιερικο νομιζω ή Πανσερραικο δεν ειμαι σιγουρος. Ο καλος ηταν ο Ζαβαντιας που εκανε καριερα στο στοιχημα ενω ο Διονυσαρος για μενα ειναι ο ποδοσφαιρικος Τσεκος πολυ τιμιος.eorptol1 έγραψε:Ο Βίβιαν ήταν καλλιτεροςTheCursed έγραψε:εγω θελω χασιωτη κνολ και κουμαλο τελος πιος χατσεριντι.![]()
![]()
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Αντε ας δωσω και γω τα 2 cents μου...
Τερμα
Ο Πασχαλάκης πρέπει να ανανεώσει για αλλα 3 χρόνια. Ρεϋ ή Γλύκος για δεύτερος (οποιος δεν μείνει πάει για πώληση). Σιαμπάνης τρίτος και είσαι εντάξει. Σε περίπτωση που πωληθούν και ο Ρεϋ (εύκολο σχετικά) και ο Γλύκος, ο Ζίβκοβιτς είναι ότι πρέπει. Αλλιώς και έτσι καλά είμαστε.
Αμυνα
Βαρέλα σίγουρος. Κρέσπο ανανέωση και ποιοτικό μπακ απ. Μαλεζάς απαραίτητος για πολλούς λόγους. Μακαρι να έρθει ο Χατσερίδης. Είναι θηρίο, πραγματικό ταυρί και έμαθε μπάλα στην κορυφαία Ακαδημία της πρώην ΕΣΣΔ. Αυτό τα λέει ΟΛΑ. Ο Πουγγουρας για μένα δεν είναι για υψηλό επίπεδο δυστυχώς, καλύτερα να πάει δανεικός για να δούμε τί μπορεί να κάνει σε μια μεσαία ομάδα. Θα ήθελα να δω τον Χ#Ισαϊα στην προετοιμασία, τουλάχιστον να πάρει μια ευκαιρία.
Μπακ
Ματος βασικός. Αν έρθει ο Σρνα είμαστε υπερπλήρεις στα δεξιά. Αν δεν έρθει ο Κροάτης τοτε λογικά θα μείνει ο Κίτσιου, που για Ελλάδα τουλάχιστον καλός είναι. Ο Βιερίνια βασικός αριστερά. Τελικά προτιμότερο να παραμείνει εκεί παρά μπροστά, για να ανοίξουν θέσεις στα εξτρεμ. Ο Γιανούλης με βαση αυτά που έδειξε πρέπει να πάρει την ευκαιρία του. Λεβεκ, Λεοβατς και Αζεβεδο χαιρετούν.
Κεντρο
Ο Μαουρίτσιο του χρόνου θα είναι καλύτερος. Φετος ήρθε τραυματίας, δεν έκανε προετοιμασία και μόλις πηγε να πάρει τα πάνω του ξανατραυματίστηκε. Αμφιβάλω αν κατα την διαρκεια της χρονιάς βρέθηκε σε ποσοστό άνω του 80% σωματικά. Πέλκας βασικός χωρίς πολλές κουβέντες. Κατ εμε ο MVP της χρονιάς.
Ο Καντουρί αν μπορεί να παίξει 8αρι πρέπει να μείνει. Αλλιώς πώληση.
Ο Μπίσεσβαρ πρέπει να ανανεωθεί με λιγότερα λεφτά και να μείνει αλλα 3 χρόνια.
Σαχοβ φιλότιμος, κανένας δεν έχει παράπονο αλλά έπιασε ταβανι. Μια καλή πώληση.
Κάνιας μέτριος. Περίπτωση Βερόν τον πρώτο χρονο! Κάνει τα πάντα απο λίγο. Ουτε κόβει, ούτε μοιράζει, ούτε σκοράρει σε επίπεδο που να δικαιολογεί την παρουσία του. Δεν θα μας λείψει.
Μουλέν θα δούμε του χρόνου. Όσο έπαιξε καλός φάνηκε.
Χρειαζεται ένας ξυλοκόπος - μηχανάκι σαν τον Βερνμπλουμ. Αυτή θα είναι η μεταγραφή που θα μας αλλάξει επίπεδο.
Θέλω να δω Χαρίση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Το μεγαλύτερο ταλέντο (στα χαφ) της γενιάς του στην Ελλάδα. Κρίμα να χαθεί.
Εξτρεμ
Κάμπος αν ανανεώσει με λιγότερα λεφτά καλώς να μείνει (περίπτωση Μπισεσβαρ). Αν όχι παμε παρακάτω.
Ο Λημνιός χρειάζεται παιχνιδια και βελτίωση στην τελική προσπαθεια.
Ουάρντα πίσω και βασικός. Θα είναι η καλύτερη μεταγραφή μας. Θα τον στρώσει ο Λουτσεσκου και τον βλέπω να πουλιέται με κάνα 10μυρια.
Ο Ενρίκε δεν έκανε την διαφορά ούτε στο Αζερμπαϊτζαν. Αν βρούμε να τον δώσουμε έχει καλώς. Αλλιώς θα πάρει αλλη μια ευκαιρία και ότι γίνει. Δεν είναι κακός παίκτης αλλά έχει μεγάλες αδυναμίες αμυντικά και δεν κάνει τα τρελά νουμερα μπροστά για να τον δικαιολογείς.
Ο Μακ αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος ας έρθει να πάρει το μισθό του Κάμπος.
Επίθεση
Ο Πρίγιοβιτς δεν πρέπει να πουληθεί σε καμία περίπτωση. Ουτε με 10μυρια. Δύσκολα θα βρεις τετοιο φορ ακομα και με αυτά τα λεφτά. Ο Κουλούρης για μπακ απ είναι αξιοπρεπής, αλλά αν θέλει να παίξει βασικός ας πάει μια χρονιά στον Ατρόμητο να γράψει 15 γκολ και ας έρθει πίσω καβαλα στ'αλογο. Στην δεύτερη περίπτωση κρατάω Μυστακίδη και είμαι εντάξει.
Επειδή τον πρώτο προκριματικό θα τον παίξω χωρίς Πριγιοβιτς λόγω Μουντιαλ, πρέπει να έρθει παίκτης ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Ο Πούκι δεν είναι κακός αλλά δεν είναι και στο επίπεδο που χρειάζεται. Ο Καρέλης είναι πιο κοντά αλλά πόσα θα ζητησει η Γκενκ; Εμενα προσωπικά ο Κόντε των Ιωαννίνων μου αρέσει πιο πολύ και απο τους δυο. Εχει τσαγανό και θα σου δώσει γκολ.
Αν ξέχασα κανέναν να μου το πείτε.
ΥΓ Κουλης και Σταφυ θα έρθουν του χρόνου που θα έχω ήδη παίξει μια χρονιά ΤΣΛ. Τωρα είναι νωρίς.
Τερμα
Ο Πασχαλάκης πρέπει να ανανεώσει για αλλα 3 χρόνια. Ρεϋ ή Γλύκος για δεύτερος (οποιος δεν μείνει πάει για πώληση). Σιαμπάνης τρίτος και είσαι εντάξει. Σε περίπτωση που πωληθούν και ο Ρεϋ (εύκολο σχετικά) και ο Γλύκος, ο Ζίβκοβιτς είναι ότι πρέπει. Αλλιώς και έτσι καλά είμαστε.
Αμυνα
Βαρέλα σίγουρος. Κρέσπο ανανέωση και ποιοτικό μπακ απ. Μαλεζάς απαραίτητος για πολλούς λόγους. Μακαρι να έρθει ο Χατσερίδης. Είναι θηρίο, πραγματικό ταυρί και έμαθε μπάλα στην κορυφαία Ακαδημία της πρώην ΕΣΣΔ. Αυτό τα λέει ΟΛΑ. Ο Πουγγουρας για μένα δεν είναι για υψηλό επίπεδο δυστυχώς, καλύτερα να πάει δανεικός για να δούμε τί μπορεί να κάνει σε μια μεσαία ομάδα. Θα ήθελα να δω τον Χ#Ισαϊα στην προετοιμασία, τουλάχιστον να πάρει μια ευκαιρία.
Μπακ
Ματος βασικός. Αν έρθει ο Σρνα είμαστε υπερπλήρεις στα δεξιά. Αν δεν έρθει ο Κροάτης τοτε λογικά θα μείνει ο Κίτσιου, που για Ελλάδα τουλάχιστον καλός είναι. Ο Βιερίνια βασικός αριστερά. Τελικά προτιμότερο να παραμείνει εκεί παρά μπροστά, για να ανοίξουν θέσεις στα εξτρεμ. Ο Γιανούλης με βαση αυτά που έδειξε πρέπει να πάρει την ευκαιρία του. Λεβεκ, Λεοβατς και Αζεβεδο χαιρετούν.
Κεντρο
Ο Μαουρίτσιο του χρόνου θα είναι καλύτερος. Φετος ήρθε τραυματίας, δεν έκανε προετοιμασία και μόλις πηγε να πάρει τα πάνω του ξανατραυματίστηκε. Αμφιβάλω αν κατα την διαρκεια της χρονιάς βρέθηκε σε ποσοστό άνω του 80% σωματικά. Πέλκας βασικός χωρίς πολλές κουβέντες. Κατ εμε ο MVP της χρονιάς.
Ο Καντουρί αν μπορεί να παίξει 8αρι πρέπει να μείνει. Αλλιώς πώληση.
Ο Μπίσεσβαρ πρέπει να ανανεωθεί με λιγότερα λεφτά και να μείνει αλλα 3 χρόνια.
Σαχοβ φιλότιμος, κανένας δεν έχει παράπονο αλλά έπιασε ταβανι. Μια καλή πώληση.
Κάνιας μέτριος. Περίπτωση Βερόν τον πρώτο χρονο! Κάνει τα πάντα απο λίγο. Ουτε κόβει, ούτε μοιράζει, ούτε σκοράρει σε επίπεδο που να δικαιολογεί την παρουσία του. Δεν θα μας λείψει.
Μουλέν θα δούμε του χρόνου. Όσο έπαιξε καλός φάνηκε.
Χρειαζεται ένας ξυλοκόπος - μηχανάκι σαν τον Βερνμπλουμ. Αυτή θα είναι η μεταγραφή που θα μας αλλάξει επίπεδο.
Θέλω να δω Χαρίση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Το μεγαλύτερο ταλέντο (στα χαφ) της γενιάς του στην Ελλάδα. Κρίμα να χαθεί.
Εξτρεμ
Κάμπος αν ανανεώσει με λιγότερα λεφτά καλώς να μείνει (περίπτωση Μπισεσβαρ). Αν όχι παμε παρακάτω.
Ο Λημνιός χρειάζεται παιχνιδια και βελτίωση στην τελική προσπαθεια.
Ουάρντα πίσω και βασικός. Θα είναι η καλύτερη μεταγραφή μας. Θα τον στρώσει ο Λουτσεσκου και τον βλέπω να πουλιέται με κάνα 10μυρια.
Ο Ενρίκε δεν έκανε την διαφορά ούτε στο Αζερμπαϊτζαν. Αν βρούμε να τον δώσουμε έχει καλώς. Αλλιώς θα πάρει αλλη μια ευκαιρία και ότι γίνει. Δεν είναι κακός παίκτης αλλά έχει μεγάλες αδυναμίες αμυντικά και δεν κάνει τα τρελά νουμερα μπροστά για να τον δικαιολογείς.
Ο Μακ αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος ας έρθει να πάρει το μισθό του Κάμπος.
Επίθεση
Ο Πρίγιοβιτς δεν πρέπει να πουληθεί σε καμία περίπτωση. Ουτε με 10μυρια. Δύσκολα θα βρεις τετοιο φορ ακομα και με αυτά τα λεφτά. Ο Κουλούρης για μπακ απ είναι αξιοπρεπής, αλλά αν θέλει να παίξει βασικός ας πάει μια χρονιά στον Ατρόμητο να γράψει 15 γκολ και ας έρθει πίσω καβαλα στ'αλογο. Στην δεύτερη περίπτωση κρατάω Μυστακίδη και είμαι εντάξει.
Επειδή τον πρώτο προκριματικό θα τον παίξω χωρίς Πριγιοβιτς λόγω Μουντιαλ, πρέπει να έρθει παίκτης ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Ο Πούκι δεν είναι κακός αλλά δεν είναι και στο επίπεδο που χρειάζεται. Ο Καρέλης είναι πιο κοντά αλλά πόσα θα ζητησει η Γκενκ; Εμενα προσωπικά ο Κόντε των Ιωαννίνων μου αρέσει πιο πολύ και απο τους δυο. Εχει τσαγανό και θα σου δώσει γκολ.
Αν ξέχασα κανέναν να μου το πείτε.
ΥΓ Κουλης και Σταφυ θα έρθουν του χρόνου που θα έχω ήδη παίξει μια χρονιά ΤΣΛ. Τωρα είναι νωρίς.
Αυτο. Καποιοι κανουν λες και πηραμε 3 σερι πρωταθληματα και ηδη εκφραζουν ανησυχια για πλανο σε βαθος χρονου... συνελθετε ρεεε οι 30+ θα σ δωσουν τιτλο και προκρισεις.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο ΠΑΟΚ φέρνει( πάει να φέρει) τρεις παίκτες με μεγάλη καριέρα και τεράστια εμπειρία από το Τσάμπιονς λιγκ. Σρνα,Χατσεριδης,Βερνμπλουμ. Και αφήστε τους άλλους να τους παρατάει ο προπονητής τους για να πάει στην Β Ισπανίας. Αυτούς θα ανταγωνιστούμε