agios έγραψε:Περι Κουρμπέλη....
Δεν πρόλαβα το πρωί να γράψω λόγω δουλειάς,ανέφερα στο τσατ ότι θα επανέλθω το απόγευμα..Το λοιπόν...ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.....
Η πηγή μου μου ανέφερε πριν την διάψευση ότι είναι πολύ δύσκολο να έρθει (χλωμό μου είπε) την 'ωρα που όλη η ενημέρωση ήταν η αντίθετη...καράφλιασα (και δεν μου περρισευουν κιόλας μαμώ) και ζήτησα λεπτομέρειες...
Δεν υπήρξε ποτέ επιλογή από τον παίκτη ούτε απ τον μανατζερ του για το θέμα Σαμπντόρια.....Ο παίκτης είναι άβουλος στο θέμα μετακίνησης δεν έδειξε προτίμηση πουθενά ιδιαίτερα και το όλο θέμα ήταν η υπογραφή...του Αφραγκούζου......σας θυμίζει κάτι??μάλιστα...πολλά κοινά στοιχεία με την υπόθεση Μολέντο...συγκεκριμένα μου είπε ''υπόθεση Μολέντο Νο2 είναι,επανάληψη..''Θεωρεί δεδομένο ότι ο κοντός πάει να τους τελειώσει με άμεσο συνεργάτη του στις αποφάσεις τον χοντρό...Ο ΠΑΟΚ ήταν ψυλλιασμένος ότι μπορεί να ξαναγίνει το ίδιο κι αποσύρθηκε χωρίς βέβαια να απορεί ή να μην έχει δει αυτή την φορά και για άλλον παίκτη(εξου και ο Γαλλος).
Οι λόγοι για το χέρι βοηθείας είναι καθαρά πολιτικοί αλλά και οι λόγοι που θέλουν οι άλλοι να διαλύσουν το βάζελο είναι πάλι πολίτικοι.Μπορεί να μην μας αρέσει αυτό ότι μπήκαμε σε τέτοια παιχνίδια,αλλά...συμβαίνει..η κρίση είναι του καθενός..
Υ.Γ. Η πηγή μου είναι αξιόπιστη,αδιαπραγμάτευτη για τα γεγονότα και δεν εξυπηρετεί συμφέροντα καμίας πλευράς (ΠΑΟΚ,βαζελου,παικτη,μανατζερ..κτλ)
Γνωρίζεις αν παλεύουμε κάποιον άλλον ή φορ??