Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
proedros

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από proedros »

agios έγραψε:Περι Κουρμπέλη....
Δεν πρόλαβα το πρωί να γράψω λόγω δουλειάς,ανέφερα στο τσατ ότι θα επανέλθω το απόγευμα..Το λοιπόν...ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.....
Η πηγή μου μου ανέφερε πριν την διάψευση ότι είναι πολύ δύσκολο να έρθει (χλωμό μου είπε) την 'ωρα που όλη η ενημέρωση ήταν η αντίθετη...καράφλιασα (και δεν μου περρισευουν κιόλας μαμώ) και ζήτησα λεπτομέρειες...
Δεν υπήρξε ποτέ επιλογή από τον παίκτη ούτε απ τον μανατζερ του για το θέμα Σαμπντόρια.....Ο παίκτης είναι άβουλος στο θέμα μετακίνησης δεν έδειξε προτίμηση πουθενά ιδιαίτερα και το όλο θέμα ήταν η υπογραφή...του Αφραγκούζου......σας θυμίζει κάτι??μάλιστα...πολλά κοινά στοιχεία με την υπόθεση Μολέντο...συγκεκριμένα μου είπε ''υπόθεση Μολέντο Νο2 είναι,επανάληψη..''Θεωρεί δεδομένο ότι ο κοντός πάει να τους τελειώσει με άμεσο συνεργάτη του στις αποφάσεις τον χοντρό...Ο ΠΑΟΚ ήταν ψυλλιασμένος ότι μπορεί να ξαναγίνει το ίδιο κι αποσύρθηκε χωρίς βέβαια να απορεί ή να μην έχει δει αυτή την φορά και για άλλον παίκτη(εξου και ο Γαλλος).
Οι λόγοι για το χέρι βοηθείας είναι καθαρά πολιτικοί αλλά και οι λόγοι που θέλουν οι άλλοι να διαλύσουν το βάζελο είναι πάλι πολίτικοι.Μπορεί να μην μας αρέσει αυτό ότι μπήκαμε σε τέτοια παιχνίδια,αλλά...συμβαίνει..η κρίση είναι του καθενός..

Υ.Γ. Η πηγή μου είναι αξιόπιστη,αδιαπραγμάτευτη για τα γεγονότα και δεν εξυπηρετεί συμφέροντα καμίας πλευράς (ΠΑΟΚ,βαζελου,παικτη,μανατζερ..κτλ)

Γνωρίζεις αν παλεύουμε κάποιον άλλον ή φορ??
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:Παλι καλα που εχει παιξει επιθετικος ο Μακ και ο Πελκας και δεν εχει βαση οτι ο δανεισμος Μυστακιδη αφαιρει μια λυση απο την επιθεση...
Ναι josh, από τους 3 τους ΦΕΤΟΣ επιθετικός έχει παίξει μόνο ο Πέλκας. Και πάλι από τους 3 τους την καλύτερη χρονιά σαν κυνηγός την έκανε ο Μακ. Οπότε δεν καταλαβαίνω την ειρωνία σου.
Πραγματικά δεν κουράζεσαι να κράζεις 24/7;
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Tolaros έγραψε:Εγώ ξέρω ο ΠΑΟΚ ήθελε ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ ένα 6αρι, μπακ και φορ.
Και πήγε και πήρε ένα 8αρι, καθώς το μπακ δεν ειναι για φέτος και αποκλείεται να προηγείται του Μαλεζά.
Παράνοια.

Το να μη μιλάμε γτ είμαστε πρώτοι μη μας γυρίσει μπούμερανγκ. Να δω πόσο ακόμα θα μαλώνουμε με τη λογική, μην πω ακριβώς τι την κάνουμε.

Όσο και να βγάζετε αφρούς με τον Κουρμπελη λόγω βαζέλας, ήταν ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ που μας έλειπε. Ένα δυνατό ψηλό κορμί που τρέχει ακατάπαυστα με υποφερτή τεχνική. Θα πάει σε καμία κούλα τζάμπα το καλοκαίρι με τα μισά λεφτά του Κάνιας.

Τώρα να έρθουν οι ανθρωποφαγοι του γκέι Ρομαο Ζιλε και Οτζιτζες και μεις να πάμε με το φάντασμα του Μαουριτσιο, Κάνιας και ΜουλενΚαντουροΠελκα. Εδώ και με Τσιμι μπορεί να το χάναμε το κέντρο. Δε θα παίζουμε μόνο με Λαμίες να μας περιμένουν στο μισό γήπεδο.

Ελπίζω μέχρι και τελευταία στιγμή σε Μαντσον ή κάτι αντίστοιχο.
Όπως μας πήρε ο γαύρος το.κεντρο στην έδρα του ε...να σου θυμίσω κάτι φίλε.γκει ΠΑΟΚ 1-0 με κατοχή υπέρ μας με πασινγκ γκειμ δικό.μας και με τον γαύρο να μην μπορεί καν να δημιουργήσει.κατα τα άλλα γκολ κωλοφαρδο..ντεμεκ.ο γαύρος.θα μας πάρει αμπαριζα όμως στο κέντρο.
Giorgos_Sketos

Δημοσίευση από Giorgos_Sketos »

Η ριεκα θέλει λεοβατς και εμεις δεν τον δίνουμε (και καλά κανουμε) επειδή τον θέλουν τσαμπέ και πληρωμένο. δώστε ρε τζαμπατζήδες κροάτες ένα 5ευρω. ίσα ίσα για την κορδέλα που θα σας τον τυλίξουμε
aspromauritrela

Δημοσίευση από aspromauritrela »

mbison έγραψε:
aspromauritrela έγραψε:Ολοι εσεις που χαιρεστε που πηραμε τον ΜΟΥΛΕΝ και οχι τον Κουρμπελη , εχετε δει κανεναν αγωνα του κουρμπελη? Για τον Μουλεν δεν εχετε ιδεα προφανως, ενα βιντεο στου youtube και τον ειδατε νατχο... Υποβαθμιση της ποιοτητας της ομαδας λεγεται αυτο που παει να γινει αλλα ποιος να το πει.. Ο ΤΣΙΜΙΡΟΤ ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενος παιχτης απο τον Γαλλο που εχει μονο τεχνικη και καλες επαφες.. Ειναι πιο αργος , πιο στατικος , ΔΕΝ ξερει να κοβει και μαρκαρει με τα ματια. Επισης, δεν πιεζει και δεν βοηθαει στο transition οταν πιεζεται. Ειτε σαν 6αρι ειτε σαν 8 δεν κοβει τιποτα... Αυτα μπας και ανοιξετε λιγο τα ματια σας μερικοι
Εσυ τον Μουλεν που τον εχεις δει?

Κατα τ'αλλα υπαρχουνν δηλωσεις 2 προπονητων που τον εχουν δει κ λενε πολυ καλα λογια.

Το κειμενο σου βγαζει εμπαθεια. Δεν επιχειρηματολογεις, μονο λασπη ριχνεις.

Δυο πολωνοι βγηκαν στην Ελλαδα και ειπαν οτι ειναι καλος παιχτης. Μαλιστα ο ενας ειναι και πρωην προπονητης του.. Και οι δυο ειναι ασχετοι με τον ΠΑΟΚ.. Τι περιμενες να πουν? Θυμαμαι δηλωσεις για τον γκολασα για το ποσο ποιοτικος παιχτης ειναι και ποσο πολυ θα βοηθησει τον ΠΑΟΚ.. Ημαρτον..

Εμπαθεια δεν βγαζω ουτε καν για γνωστους μου, ποσο μαλλον για εναν αγνωστο παιχτη. Απλα τον αξιολογω και τον κρινω... Με το κριτηριο του πρωταθλητισμου. Με ενοχλει μονο η ασχετοσυνη αυτων που αποφασιζουν και πληρωνονται για αυτο..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Napoli4 έγραψε:
joshua έγραψε:Παλι καλα που εχει παιξει επιθετικος ο Μακ και ο Πελκας και δεν εχει βαση οτι ο δανεισμος Μυστακιδη αφαιρει μια λυση απο την επιθεση...
Ναι josh, από τους 3 τους ΦΕΤΟΣ επιθετικός έχει παίξει μόνο ο Πέλκας. Και πάλι από τους 3 τους την καλύτερη χρονιά σαν κυνηγός την έκανε ο Μακ. Οπότε δεν καταλαβαίνω την ειρωνία σου.
Εχει παιξει επιθετικος ο Πελκας??????????
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

paokpantou έγραψε: Ναι σε 7 χρονια...ο άλλος σε 9 μήνες...
με επαγωγική λογική θα τον ξεπεράσει ο Μακ. :)
paokpantou

Asimos έγραψε:
paokpantou έγραψε: Ναι σε 7 χρονια...ο άλλος σε 9 μήνες...
με επαγωγική λογική θα τον ξεπεράσει ο Μακ. :)
Ακριβώς!! :D
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ποιο κεντρο πηραμε που δεν πατησαμε 3 φορες περιοχη σε οργανωμένη επίθεση?
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Νομίζω ''χλώμιασε'' του επιθετικού πολύ...Νομίζω οι δύο παίκτες και τέλος..τώρα βάζεις το χέρι σου στην φωτιά με την ΠΑΕ?Οχι..αλλά το θεωρώ πολύ χλωμό...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Tolaros έγραψε:Εγώ ξέρω ο ΠΑΟΚ ήθελε ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ ένα 6αρι, μπακ και φορ.
Και πήγε και πήρε ένα 8αρι, καθώς το μπακ δεν ειναι για φέτος και αποκλείεται να προηγείται του Μαλεζά.
Παράνοια.

100%

Το να μη μιλάμε γτ είμαστε πρώτοι μη μας γυρίσει μπούμερανγκ. Να δω πόσο ακόμα θα μαλώνουμε με τη λογική, μην πω ακριβώς τι την κάνουμε.

Όσο και να βγάζετε αφρούς με τον Κουρμπελη λόγω βαζέλας, ήταν ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ που μας έλειπε. Ένα δυνατό ψηλό κορμί που τρέχει ακατάπαυστα με υποφερτή τεχνική. Θα πάει σε καμία κούλα τζάμπα το καλοκαίρι με τα μισά λεφτά του Κάνιας.

Τώρα να έρθουν οι ανθρωποφαγοι του γκέι Ρομαο Ζιλε και Οτζιτζες και μεις να πάμε με το φάντασμα του Μαουριτσιο, Κάνιας και ΜουλενΚαντουροΠελκα. Εδώ και με Τσιμι μπορεί να το χάναμε το κέντρο. Δε θα παίζουμε μόνο με Λαμίες να μας περιμένουν στο μισό γήπεδο.

Ελπίζω μέχρι και τελευταία στιγμή σε Μαντσον ή κάτι αντίστοιχο.
κι εγώ φοβάμαι κάτι τέτοιο, δεν το βλέπω τόσο μαύρο, αλλά το φοβάμαι
proedros

Δημοσίευση από proedros »

paokpantou έγραψε:
proedros έγραψε:
paokpantou έγραψε: 22 γκολ σε έβαλε φίλε ο Μακ σαν επιθετικός.ξεχνατε εύκολα.
Και ο Κλάους 100...
Ναι σε 7 χρονια...ο άλλος σε 9 μήνες...
Δεν έχει λογική αυτό...Εϊναι ξεκάθαρο πως είναι ντεφορμέ και ούτε παίζουμε το σύστημα που τον είχε βολέψει (3-5-2)
paokpantou

Tolaros έγραψε:Ποιο κεντρο πηραμε που δεν πατησαμε 3 φορες περιοχη σε οργανωμένη επίθεση?
Ρε φίλε το ότι δεν έκανες φάσεις δεν σημαίνει ότι δεν είχες όλα αυτά που σου αναφέρω.ξαναδες το ματς.
Σταματήστε να υπερεκτιματε τόσο πολύ παίχτες των αντιπάλων..
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
Εχει παιξει επιθετικος ο Πελκας??????????
Ναι πριν 2 αγωνιστικές κόντρα στον Απόλλων (3-0).
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μακάρι να υπάρχει κάτι είτε στο 6, είτε στο φόρ για τις τελευταίες 2 ώρες. Θα αφήσει τους υπόλοιπους χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Οπως λέει κι ο ΠΟΡΚΥ5῎
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”