Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!
Ο thanix πάει αεροδρόμιο να περιμένει τον κοτσίδα με πουτ@νες!!!
- Petros1988
Γιατι δεν γινεται.Μπορει να θελουμε 2 εξτρεμ,μπορει,μπορει,δεν ξερω τα παντα μπορουν,δεν ξερω γιατι αυτον τον Καρταμπια για καποιον ανεξηγητο λογο το θεωρω μεγαλο πουλεν.pilotos έγραψε:δεν γίνεται ΑΔΕΡΦΕ, να συμφωνείς με 2!!!joshua έγραψε:Γιατι ρε πιλοτε μου το κανεις αυτο,γιατιιιιιι????????????????
ή με τον έναν ή με τον άλλο.
Αρχίσαν πάλι τα κ@ριολίκια εκεί μέσα;
και στο τέλος έρχεται ο τιαμ;;;
Εγώ ελπίζω να αναβληθεί όλη η αγωνιστική διότι δεν μας συμφέρει η αναβολή για να πείσουμε παίκτες. Αυτοί θα κοιτάνε και την τρέχουσα βαθμολογία για το που έρχονται και αν παιχτούν αγώνες αλλού θα μας πάνε πιο πίσω και από την 8η θέση.MANIAKOS έγραψε:Δεν παιζουμε με ΑΕλ
Μονο μετεγγραφες λοιπον
Ευχαριστώ φιορεντίνε, αχριστέα και τζόσουα για τις διευκρινήσεις με τους "ξένους" μας.
- ace79grpaok
navigator11 έγραψε:Έτοιμος ήμουν να αναρωτηθώ πώς να είναι το σωστό ... κλασιμο!
![]()
![]()
Γεια σου ρε Πετραν!
Νούνιες! Παιχτουροπαίχταρος. Πωωπωπω, τι μου θυμήσατε.
Έτσι ... στενά μαρκάρει και τους αντιπάλους αμυντικούς θέλω να πιστεύω, ε;;agios έγραψε:'Ετοιμο είναι το αγόρι έτοιμο....!!!!
Γυπαετος με την λεια του δίπλα ,χαλαρα απολαμβάνει τους κόπους της φωρτωτικης του,μετά από καταδρομική στο κορασιο που έπεσε από πελφε και την αερινη δροσιστική κοτσίδα του γυπαετού.
- ΑποστόληςΑ
Οργωμενο ειναι σιγουρα.PAOK_Antarctica έγραψε:Καλλιεργημένο φαίνεται το κορίτσι
Ας έρθει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ για τον ΠΑΟΚ μας!joshua έγραψε:Γιατι δεν γινεται.Μπορει να θελουμε 2 εξτρεμ,μπορει,μπορει,δεν ξερω τα παντα μπορουν,δεν ξερω γιατι αυτον τον Καρταμπια για καποιον ανεξηγητο λογο το θεωρω μεγαλο πουλεν.pilotos έγραψε:δεν γίνεται ΑΔΕΡΦΕ, να συμφωνείς με 2!!!joshua έγραψε:Γιατι ρε πιλοτε μου το κανεις αυτο,γιατιιιιιι????????????????
ή με τον έναν ή με τον άλλο.
Αρχίσαν πάλι τα κ@ριολίκια εκεί μέσα;
και στο τέλος έρχεται ο τιαμ;;;
pilotos έγραψε:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!
Αξιο τέκνο.
- buffalobill4
γνωριζεις επισης οτι η πελφε ειναι πολωνικη.ace79grpaok έγραψε:navigator11 έγραψε:Έτοιμος ήμουν να αναρωτηθώ πώς να είναι το σωστό ... κλασιμο!
![]()
![]()
Γεια σου ρε Πετραν!
Νούνιες! Παιχτουροπαίχταρος. Πωωπωπω, τι μου θυμήσατε.
Έτσι ... στενά μαρκάρει και τους αντιπάλους αμυντικούς θέλω να πιστεύω, ε;;agios έγραψε:'Ετοιμο είναι το αγόρι έτοιμο....!!!!
Γυπαετος με την λεια του δίπλα ,χαλαρα απολαμβάνει τους κόπους της φωρτωτικης του,μετά από καταδρομική στο κορασιο που έπεσε από πελφε και την αερινη δροσιστική κοτσίδα του γυπαετού.
ναι αλλα οταν το λαικο παιδι...
- fiorentinos
[youtube]youtube.com/watch?v=KjCYfckcY_c[/youtube]
Πάντως δείχνει φιλόδοξος παίκτης. Αν καταλήξει Κίνα θα διαψευστεί!
Πάντως δείχνει φιλόδοξος παίκτης. Αν καταλήξει Κίνα θα διαψευστεί!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fiorentinos την Παρ 13 Ιαν 2017, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καλά αν τυχόν γίνει κάνα χαζό και έρθει Καρτάμπια + τον ψηλό μπροστά γίναμε
δεν θα πω ψεματα αγωνιστικα ο παιχτης εχει κατι που με τραβαει δεν ξερω γιατι...ισως επειδη οταν βλεπω σεντερ φορ να εχει μια τεχνικη αρκετα πανω του μεσου ορου με πιανει ενας μικρος πριαπισμος...ισως να ηθελα εναν πιο ταχυδυναμικο αλλα ο παιχτης εχει οντως ενδιαφεροντα στοιχεια απο οσα αστεια συμπερασματα μπορουμε να βγαλουμε απο τα βιντεακια...
επισης δεν θα πω ψεματα με ανησυχει πολυ η εξωαγωνιστικη συμπεριφορα του...οι πολλες αλλαγες ομαδων, το στραβωμα οταν δεν τον αφησαν οι πολωνοι να παει στην κινα κλπ...ελπιζω να σοβαρευτει, να μπορεσει να δεσει με το συλλογο και να δωσει το 100% του για τον ΠΑΟΚ...
υγ γουσταρω που ο μιχελ δινει συνεντευξεις εξω και οχι στους δικους μας αρδ...
υγ2 επαναλαμβανω και ας γινομαι κουραστικος ελπιζω το σκαουτινγκ της παε να εχει επικεντρωθει σε παιχτες που να εχουν το ευκολο γκολ που μας λειπει...
[youtube]rNy7zipZvxM[/youtube]
[youtube]2cIYjkqw7Y8[/youtube]
επισης δεν θα πω ψεματα με ανησυχει πολυ η εξωαγωνιστικη συμπεριφορα του...οι πολλες αλλαγες ομαδων, το στραβωμα οταν δεν τον αφησαν οι πολωνοι να παει στην κινα κλπ...ελπιζω να σοβαρευτει, να μπορεσει να δεσει με το συλλογο και να δωσει το 100% του για τον ΠΑΟΚ...
υγ γουσταρω που ο μιχελ δινει συνεντευξεις εξω και οχι στους δικους μας αρδ...
υγ2 επαναλαμβανω και ας γινομαι κουραστικος ελπιζω το σκαουτινγκ της παε να εχει επικεντρωθει σε παιχτες που να εχουν το ευκολο γκολ που μας λειπει...
[youtube]rNy7zipZvxM[/youtube]
[youtube]2cIYjkqw7Y8[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 13 Ιαν 2017, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.