Dimg4 έγραψε:che4 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Μαλλον με τα 4 καλυπτουμε και 2 που θα παρει ο τζαβελλας
οτι πεις σταυρακα![]()
![]()
πλακα κανω ρε
απο οτι κατάλαβα εδω μεσα ο κλοκας καθε μερα ούρλιαζει να παρει ο τζαβ 2 χαρτιά αυτο εννοω
Dimg4 έγραψε:che4 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Μαλλον με τα 4 καλυπτουμε και 2 που θα παρει ο τζαβελλας
οτι πεις σταυρακα![]()
![]()
...αλλά με "τρομοκρατική ενέργεια στην Πόλη" απ ότι φαίνεται...
Φίλε forza είναι η νέα εφημερίδα των ΠΑΟΚτσήδων δημοσιογράφων της Θεσ/νίκης (Βασιλόπουλος, Κόλκας, Τσορμπατζόγλου, Τζαντζαράς κλπ). Και για να έχει σιωπήσει η ΠΑΕ λογικά υπάρχει φωτιά...sic-4 έγραψε:Δεν καταλαβαινω γιατι η ΠΑΕ πρεπει να ασχολειται με οποιαδηποτε πιθανον ανυποστατη παπαρια εκστομιζει ο καθε ανυπαρκτος (εν προκειμενω ενα site που πρωτη φορα ακουω, ονοματι forza).
Δηλαδη αν το απογευμα φτιαξω ενα site puzza.gr και "δημοσιευσω" αρθρο με τιτλο "ο Μπεος κατεθεσε προταση στον Ιβαν για αγορα του πλειοψηφικου πακετου μετοχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ" θα σημαινει οτι κατι τρεχει επειδη δεν διαψευδει η ΠΑΕ;
Πιστεύω ότι η τιμή στην ρήτρα του (5Μ) είναι καλή, αλλά νομίζω ότι η πώληση τον Ιανουάριο θα επηρεάσει την ομάδα. Αν τον πουλήσουν τώρα, θα πρέπει (οπως έγραψες) επιτέλους να προχωρήσουν σε αγορές επενδύσεις, και όχι μόνο αγορές ελεύθερων, δανεικών, ή γενικά παικτών που δεν υπολογίζονται απο την ομάδα τους. Γιατί τέτοιους χτυπάμε τα τελευταία χρόνια. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν φτιάχνει έναν κορμό. Οταν υπάρχει ο κορμός και η ομάδα στηρίζεται πάνω του (μιλάμε για κάποιους παίκτες εγγυηση, στυλ Μάτος, Κάνιας, Τσιμιροτ, Γκαρι κλπ), τότε μπορείς και πρέπει να πουλάς και να τους αναπληρώνεις με νέο αίμα. Αυτό χωρίς κόστος αγωνιστικό φυσικά.BlackBlockAttack έγραψε:@Magpies4
Ενταξει δε μπορουμε να τις κανουμε αλλα και και οταν πουλαμε να το κανουμε στο σωστο ταιμινγκ και με το καταληλο ποσο(Οταν υπαρχει ρητρα στη μεση αλλαζει το σκηνικο)
Πιστευεις οτι το ποσο των 3εκ αλλα και το ταιμινγκ ειναι οκ?
Ούτε ένα μήνα δεν έχει που ξεκίνησαν, για αυτό μάλλονsic-4 έγραψε:οκ... ειλικρινα πρωτη φορα την ακουσα σημερα... αλλα απο την αλλη.. ισως επειδη δεν ξερω ΚΑΝΕΝΑΝ δημοσιογραφο που να ασχολειται με τον ΠΑΟΚ. Μονο κατι αγραμματα λαμογια.
Μαζί σου αδερφε...να μας το πούνε να μην ασχολούμαστε και ονειρευόμαστε τζάμπα.Odi έγραψε:Επειδή πολλά διάβασα:
α)Τέσσερα εκατομμύρια για τον Ροντρίγκεζ είναι τζάμπα.Ο "Άγιος ΠΑΟΚ" θα λεγόμαστε σε λίγο.1,5 χαρτί ο Βιερίνια,1 ο Σταφυλίδης,1,5 ο Λούκας και 3,5 ο Μακ.Όλοι τζάμπα.Ντροπή.
β)Μεγάλο κλαμπ δεν γίνεσαι αν ξεπουλάς τους βασικούς σου παίκτες μεσούσης της περιόδου όταν ξέρεις πως ΔΕΝ θα φέρεις αντάξιο παίκτη.Και ποιος αντάξιος παίκτης θα ερχόταν στην Ελλάδα;Οι ίδιοι δεν μας λένε οτι κάνουμε μεγάλες προτάσεις το Καλοκαίρι και μας γράφουν οι παίκτες λόγω χαμηλού επιπέδου πρωταθλήματος;Πλάκα κάνουμε;Δεν έρχονται το Καλοκαίρι και θα έρθουν Χειμωνιάτικα;Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας;
γ)Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη δεν έχει ανάγκη να ξεπουλήσει τον Γκάρι για να βγούνε τα έξοδα.Αυτά τα κάνει ο Πανιώνιος και λοιπές ομάδες που δεν έχουν σάλιο,μπας και βγει η χρονιά.Αν θες να πουλήσεις παίκτη,το κάνεις το Καλοκαίρι που υπάρχει και σχεδιασμός.
δ)Ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι εγώ αγοράζει παικταράδες.Δεν ξεπουλάει οτι καλύτερο έχει "για να βγάλει όνομα".Ούτε λογιστής στην ΠΑΕ είμαι,ούτε μεγαλομέτοχος.Θέλω ομαδάρα με παιχταράδες.Όχι αγοραπωλησίες λες και είμαι καμιά ακαδημία.
Αν πωληθεί ο Γκάρυ,βγάζω κόκκινη κάρτα.Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και αν θέλουν τον ΠΑΟΚ σε τέτοια επίπεδα να μας ενημερώσουν και να μην μας λένε μαλακίες για κούπες και παραμύθια της Χαλιμάς.
berry έγραψε:Δηλαδή αμα πουλησουμε Γκάρυ γιγαντωνομαστε???
Ε δώστε και τον τσιμιροτ....να γίνουμε...τιτανομεγιστοι!