Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

ΑΛΛΑ η μετγραφάρα που έχει ανάγκη Ο ΠΑΟΚ είναι να μείνουν για του χρόνου οι ΙΒΙΤΣ-ΛΟΥΜΠΟΣ....μόνο και μόνο για να ξεφύγουμε απο τα επίπεδα της σουπα-λίγδας του ραβε-ξυλωνε (βλέπε κούλα και βάζελο και γαυρο). Οσοι νιώθουν απο στόχους και χτίσιμο καταλβαίνουν οτι μόνο ΕΤΣΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ έχουν έρθει πολλοί στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρόνια αλλα τους έφαγε το μαύρο σκότος. Στιβαρά αποδητήρια-πάνω απ'ολους το τεχνικό team. O αποκλειστικός μας στόχος είναι να κρατήσουμε το δίδυμο με νύχια και με δόντια απέναντι στην νοοτροπία του Ελαδιστάν. Εγώ θα είμαι ευτυχισμένος αν δω τον ιβιτσ στην πρεοτοιμασία του χρόνου ότι και αν γίνει. Μέτα ελάτε να μιλήσουμε για στόχους κυπελα-πρωταθλήματα- προκρίσεις. Ως τότε ας το βουλώσουμε...καλό θα κάνει και σε μας ως οπαδούς αλλά πάνω απ΄'ολα στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Για φορ θα ήθελα Salomon Kalou ή κάποιον παρόμοιο.
Μαύρη τριάδα επίθεσης έτοιμη για ολα!!!

edit: επίσης καλή περίπτωση θεωρώ τον 33χρονο Lima (πρώην Benfica) όπου σκόραρε 2 γκολ στα μεταξύ μας ματς στην φάση των 32, και Τούμπα και Ντα Λουζ !
Αγωνιζεται στα Εμιράτα, το συμβόλαιο του λήγει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Κυρ 18 Δεκ 2016, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Azmoun kai Βιερινια και είσαι σούπερ !!!
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Λετε για Βιειρινια...Μ αυτόν τον μανατζερ που εχει,το βλέπετε εφικτο? :lol: :lol: Πιο πιθανο είναι να παει στο γαυρο παρα σε μας.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο Andre Castro πάντως ειναι παρα πολύ καλός ... ένας ώριμος τσιμιροτ με σουτ... μακαρι να ερθει..ο ορισμός του box to box και με μανατζερ που συνεργαζόμαστε... για φορ πραγματικά δεν ξέρω τι παικτη ακριβώς θελουμε... λογικά πάμε κατι σε στυλ μακ ...γρήγορος , 1,75-1,80 , ευέλικτος με τριπλά .... οχι νταμάρι αργος ,γκολτζής... Hugo Vieira εχει παρα πολλά γκολ στην Σερβία ,αλλα ειναι αδύναμο το πρωτάθλημα..
https://vimeo.com/175592300
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Κυρ 18 Δεκ 2016, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

aspromaura ioannina έγραψε:παιδια, ειμαι ο μονος που ανησυχω οτι τυχον αποκτηση παικτων, περαν του επιθετικου, ενδεχεται να διαταραξει την ηρεμια και την αυτοπεποιθηση που φαινεται πως βρισκει η ομαδα επιτελους
Συμφωνω,εκτος απο την μεταγραφη του Βιερινια,που ξερει απο παθος-πρωταθλητισμο-ΠΑΟΚ.
Τα υπολοιπα δεν βρισκονται,επισης ευκολα αυτην την μεταγραφικη περιοδο,αλλα το καλοκαιρι.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ας στραβώσει ο σακοφ δεν πειράζει...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

john4serres έγραψε:Για φορ θα ήθελα Salomon Kalou ή κάποιον παρόμοιο.
Μαύρη τριάδα επίθεσης έτοιμη για ολα!!!

edit: επίσης καλή περίπτωση θεωρώ τον 33χρονο Lima (πρώην Benfica) όπου σκόραρε 2 γκολ στα μεταξύ μας ματς στην φάση των 32, και Τούμπα και Ντα Λουζ !
Αγωνιζεται στα Εμιράτα, το συμβόλαιο του λήγει.
Ο Καλού παίζει τρομερά στη Χέρτα Βερολίνου, που είναι 3η στην Μπουντεσλίγκα.
Ας μην ονειροπολούμε ασκόπως :)
Η δεύτερή σου σκέψη είναι όντως ενδιαφέρουσα.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Aureliano Buendia έγραψε: γ) αριστερό μπακ: συνεχίζω τον μοναχικό μου αγώνα που υποστηρίζει ότι πρέπει να αποκτηθεί ποιοτικός παίκτης εκεί. Ο Λέοβατς δεν μου πολυαρέσει, ενώ το να φορτωθεί με προσδοκίες ο πιτσιρικάς με δείγμα έναν αγώνα κυπέλλου με τον ουραγό της Φούτμπολ Λιγκ μου φαίνεται υπερβολικό.
Δεν είσαι ο μόνος αλλά υπάρχουν κάποιες περάμετροι που θα πρέπει να εξετασθούν. Πέραν του Δεληγιαννίδη που παίζει και στις δύο θέσεις των ακρων υπάρχει ο Γιαννούλης που περυσι αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης του πρωταθλήματος.
Επίσης ο Μάτος έγραψε αρκετές συμμετοχές στην προηγουμενη ομαδα του σαν αριστερος μπακ. Δεν ξέρω αν είναι και εκεί το ίδιο καλος αλλά την θέση την γνωρίζει καλά πάντως.
Το παραπάνω σε συνδιασμό με τον παραγοντα που λέγεται Κωνσταντινίδης που επιστρέφει λογικά το καλοκαίρι. Και βασικός και αναντικαστατος παίζει στην Ανόρθωση κάνοντας ο ίδιος ενα καλό πρωτάθλημα.

Με τα σημερινά δεδομένα εχοντας δηλαδή τον Λεοβατς παρουμε και άλλον παίκτη για βασικό τότε κλείνει ο δρόμος των ευκαιριών σε κάποιους νέους που μπορει να εξελιχθούν. Γι' αυτό τη δεδομένη στιγμη η αποκτηση αριστερου μπακ δεν θεωρώ ότι είναι απολύτης προτεραιότητας, όσο είναι για παράδειγμα η αποκτηση επιθετικού.

Αν βεβαια παραχωρηθει ο Λεοβατς τότε αλλάζουν τα πραγματα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο Ίβιτς είπε παίκτες που να έρθουν κΙ να παίξουν αυριο..και εσείς θέλετε 34 χρόνους με 2 χρονια εμιράτα... εδώ ο κοντά με 4 μήνες εκεί δεν επανήλθε ποτέ...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Ettien έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε: γ) αριστερό μπακ: συνεχίζω τον μοναχικό μου αγώνα που υποστηρίζει ότι πρέπει να αποκτηθεί ποιοτικός παίκτης εκεί. Ο Λέοβατς δεν μου πολυαρέσει, ενώ το να φορτωθεί με προσδοκίες ο πιτσιρικάς με δείγμα έναν αγώνα κυπέλλου με τον ουραγό της Φούτμπολ Λιγκ μου φαίνεται υπερβολικό.
Δεν είσαι ο μόνος αλλά υπάρχουν κάποιες περάμετροι που θα πρέπει να εξετασθούν. Πέραν του Δεληγιαννίδη που παίζει και στις δύο θέσεις των ακρων υπάρχει ο Γιαννούλης που περυσι αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης του πρωταθλήματος.
Επίσης ο Μάτος έγραψε αρκετές συμμετοχές στην προηγουμενη ομαδα του σαν αριστερος μπακ. Δεν ξέρω αν είναι και εκεί το ίδιο καλος αλλά την θέση την γνωρίζει καλά πάντως.
Το παραπάνω σε συνδιασμό με τον παραγοντα που λέγεται Κωνσταντινίδης που επιστρέφει λογικά το καλοκαίρι. Και βασικός και αναντικαστατος παίζει στην Ανόρθωση κάνοντας ο ίδιος ενα καλό πρωτάθλημα.

Με τα σημερινά δεδομένα εχοντας δηλαδή τον Λεοβατς παρουμε και άλλον παίκτη για βασικό τότε κλείνει ο δρόμος των ευκαιριών σε κάποιους νέους που μπορει να εξελιχθούν. Γι' αυτό τη δεδομένη στιγμη η αποκτηση αριστερου μπακ δεν θεωρώ ότι είναι απολύτης προτεραιότητας, όσο είναι για παράδειγμα η αποκτηση επιθετικού.

Ο Κωνσταντινίδης είναι όμως δεξιός μπακ, όχι αριστερός.
Ο Γιαννούλης είναι φανερό ότι δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Ίβιτς. Επομένως, ο τίτλος του καλύτερου νέου παίκτη προς το παρόν έχει χρησιμότητα μόνο για ένα όμορφο κορνιζάρισμα στο παιδικό δωμάτιο :D
Ο Ίβιτς, επίσης, μάλλον θέλει τον Μάτος στην κανονική του θέση πάντα. Παράδειγμα και το χτεσινό όπου ο Κίτισου πήγε αριστερά κι όχι δεξιά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Καλό θα ήταν αφού πάρουμε 8αρι κ φορ που να κάνουν διαφορα... ίσως κ εξτρεμ... το καλοκαιρι ήρεμα κ ωραία και αφού γίνει προεργασία ...να φέρουν ενα αριστερό Μπακ επιπέδου ματος και τον κουλη πισω....και φέρτε ξανά τον Άγιαξ να τον σκίσω... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Aureliano Buendia έγραψε:
Ettien έγραψε:

Ο Κωνσταντινίδης είναι όμως δεξιός μπακ, όχι αριστερός.
Ο Γιαννούλης είναι φανερό ότι δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Ίβιτς. Επομένως, ο τίτλος του καλύτερου νέου παίκτη προς το παρόν έχει χρησιμότητα μόνο για ένα όμορφο κορνιζάρισμα στο παιδικό δωμάτιο :D
Ο Ίβιτς, επίσης, μάλλον θέλει τον Μάτος στην κανονική του θέση πάντα. Παράδειγμα και το χτεσινό όπου ο Κίτισου πήγε αριστερά κι όχι δεξιά.
Αν υπήρχε στην ομάδα ο Κωνσταντινίδης είναι πολυ πιθανό να έπαιρνε αυτός ορισμένες συμμετοχές στα δεξια και ο Μάτος να πηγαινε στα αριστερά, έστω για κάποια παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Θα πω ότι διαφωνώ κάθετα αγαπητέ φίλε.
Για δύο λόγους:
α) θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ για να πάρει πρωτάθλημα είναι απαραίτητο να έχει καλύτερους παίκτες από τον (κάθε) Κων/νίδη βασικούς
β) θεωρώ παντελώς λανθασμένο να μετακίνησεις έστω και μία σπθαμή τον καλύτερο σου παίκτη από τη θέση όπου κάνει αποδεδειγμένα παπάδες
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Aureliano Buendia έγραψε:Θα πω ότι διαφωνώ κάθετα αγαπητέ φίλε.
Για δύο λόγους:
α) θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ για να πάρει πρωτάθλημα είναι απαραίτητο να έχει καλύτερους παίκτες από τον (κάθε) Κων/νίδη βασικούς
β) θεωρώ παντελώς λανθασμένο να μετακίνησεις έστω και μία σπθαμή τον καλύτερο σου παίκτη από τη θέση όπου κάνει αποδεδειγμένα παπάδες
+1926
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”