21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Mīngus έγραψε:Δεν ξέρω γιατί μερικοί απαξιώνετε έτσι έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες της ομάδα. Το καταλαβαίνω πολύ καλά ότι ο ΠΑΟΚτσής με τους καινούργιους αρρωσταίνει, θολώνει το μάτι του κάτι παθαίνει και χωρίς να τους έχει δει, απαξιώνει τους πιο παλιούς. Αλλά είπαμε...
Επίσης, για ακόμη μια φορά βλέπω την τάση που μας θέλει να παριστάνουμε τα έρμαια στα χέρια ενός παίκτη. Δηλαδή τι πάει να πει δε θέλει να είναι ρεζέρβα, θα είναι αδιάφορος και δεν ξέρω τι; Πάλι εκβιαζόμαστε δηλαδή μου λέτε; Κι επίσης που το ξέρετε; Είστε μπροστά στις συζητήσεις του παίκτη με τον προπονητή; Ή στο μυαλό του παίκτη; Ή μήπως είστε μέσα στο μυαλό του προπονητή και ξέρετε το πόσο υπολογίζει τον Μπίσεσβαρ;
Ε τι που το ξερουμε; Το δηλωναν οι προηγουμενοι προπονητες του πριν ακομα ερθει στον ΠΑΟΚ, το εδειξε ξεκαθαρα και ο ιδιος οτι θελει να αισθανεται σημαντικος για να αποδωσει. Δεν το βγαζουμε απο το μυαλο μας. Νομιζω ειναι εμφανεστατο. Μακαρι να μην ισχυε γιατι ο παικτης εχει πολυ ποιοτητα και σιγουρα θα ηταν ιδανικο να εχουμε στον παγκο (ή και στην 11αδα) εναν ΚΑΛΟ Μπισεσβαρ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Τρί 05 Σεπ 2017, 13:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς και δεν θα ισχύει. Παρ' όλο που οι Τούρκοι ΑΡΔ γράψαν ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ τους Πασχαλάκη και Rey ότι ενδιαφερόμαστε για τον Boyko (2 μύρια) μυαλό δεν βάλαμε.Tupac έγραψε:Άκυρο, δεν ισχύει λεει η Παε.
Ακόμη και τα ράδια της πόλης ακούμε.
- Dinos_Liverpool
Εγώ, Σικ-4, γιατί θυμάμαι πέρσι τον Μπίσε πολύ καλό σε αρκετά παιχνίδια που μπήκε αλλαγή; Όχι, δεν νομίζω ότι θα πέσει στο 4 από το 8 εάν μπαίνει σαν αλλαγή! Μιλάω για τον καλό περσινό Μπίσε και όχι για τον φετινό, φυσικά.
Μακαρι να κανω λαθος Ντινο.
Παντως αυτο με την ιδιαιτεροτητα του εχει συζητηθει και απο πρωην προπονητες του, δεν το λεω εγω. Επισης, περυσι που λες, ασχετως αν εμπαινε αλλαγη σε καποια παιχνιδια, δεν ειχε ανταγωνισμο στη θεση του αλλα και γενικοτερα ηταν ισως ο ποιοτικοτερος παικτης της ομαδας. Οι συνθηκες δηλαδη που λεγεται οτι θελει για να αποδωσει, υπηρχαν. Φετος ομως δεν ισχυουν (μαλλον) αυτα τα δυο.
Παντως αυτο με την ιδιαιτεροτητα του εχει συζητηθει και απο πρωην προπονητες του, δεν το λεω εγω. Επισης, περυσι που λες, ασχετως αν εμπαινε αλλαγη σε καποια παιχνιδια, δεν ειχε ανταγωνισμο στη θεση του αλλα και γενικοτερα ηταν ισως ο ποιοτικοτερος παικτης της ομαδας. Οι συνθηκες δηλαδη που λεγεται οτι θελει για να αποδωσει, υπηρχαν. Φετος ομως δεν ισχυουν (μαλλον) αυτα τα δυο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Τρί 05 Σεπ 2017, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ενα πολυ ωραιο σεναριο παντως θα ηταν πωληση Μπισεσβαρ και ελευση τον Γεναρη Νατχο.Και μονο που σκεφτομαι τριαδα Μαουρισιο,Νατχο,Ελ Καντουρι... 

- hasio_john
Από sdna.gr: Μπορεί τουρκικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βρίσκεται κοντά στην μετακίνηση του στην Γκεντσλερμπιρλιγκί, ωστόσο από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το διαψεύδει.
Οι ασπρόμαυροι αναφέρουν πως δεν υπάρχει ούτε πρόταση αλλά ούτε διερευνητική επαφή. Βέβαια πρέπει να σημειωθεί πως τίποτα δεν μπορεί να αποκλεισθεί και ειδικά η περίπτωση να έχει κάνει κάποιες επαφές ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή με τον Ολλανδό να είναι ιδιαίτερα γνωστός στο πρωτάθλημα της γειτονικής μας χώρας.
Ο Μπίσεσβαρ είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο και μετά την προσθήκη του Ελ Καντουρί, δεν αποκλείεται να πρέπει να μείνει στο πάγκο, κάτι που σίγουρα δεν είναι προς όφελος ούτε του ΠΑΟΚ, ούτε δικού του, οπότε η συζήτηση πιθανής παραχώρησης του ,είτε άμεσα είτε τον Γενάρη παραμένει ανοιχτή.
Οι ασπρόμαυροι αναφέρουν πως δεν υπάρχει ούτε πρόταση αλλά ούτε διερευνητική επαφή. Βέβαια πρέπει να σημειωθεί πως τίποτα δεν μπορεί να αποκλεισθεί και ειδικά η περίπτωση να έχει κάνει κάποιες επαφές ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή με τον Ολλανδό να είναι ιδιαίτερα γνωστός στο πρωτάθλημα της γειτονικής μας χώρας.
Ο Μπίσεσβαρ είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο και μετά την προσθήκη του Ελ Καντουρί, δεν αποκλείεται να πρέπει να μείνει στο πάγκο, κάτι που σίγουρα δεν είναι προς όφελος ούτε του ΠΑΟΚ, ούτε δικού του, οπότε η συζήτηση πιθανής παραχώρησης του ,είτε άμεσα είτε τον Γενάρη παραμένει ανοιχτή.
Παίδες επειδή έχω άδεια αύριο και μεθαύριο, λέω να κάνουμε ότι δεν ακούμε την ΠΑΕ και να συνεχίσουμε τη συζήτηση.
Για μένα λοιπόν, όλα θα ήταν πιο εύκολα με μια κουβέντα μεταξύ προπονητή, Μπίσε, Πέλκα και καντουρι. Οι καθαροί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
Για μένα λοιπόν, όλα θα ήταν πιο εύκολα με μια κουβέντα μεταξύ προπονητή, Μπίσε, Πέλκα και καντουρι. Οι καθαροί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
Ντινο, στις λιγες φορες που μπηκε ως αλλαγη, μονο στην 4αρα επι του βαζελου επαιξε σοβαρα, που ηταν και "προδιαγεγραμμενο" να μπει για να τους παρει αμπαριζα στο Β'..
Anw, μουχαμπετι καναμε, ανεξαρτητως προτασης, γιατι ειναι ενα θεματακι που σιγουρα εχει τις δυσκολιες του..
Μακαρι να βρουν την ακρη και να διατηρησουν τις ισορροπιες, για να βγει κερδισμενη η ομαδα και απ'τους 2.
Anw, μουχαμπετι καναμε, ανεξαρτητως προτασης, γιατι ειναι ενα θεματακι που σιγουρα εχει τις δυσκολιες του..
Μακαρι να βρουν την ακρη και να διατηρησουν τις ισορροπιες, για να βγει κερδισμενη η ομαδα και απ'τους 2.
Πέρσι ο Μπίσεσβαρ μπήκε αλλαγή σε 12 παιχνίδια και σε 13 δεν έπαιξε καθόλου. Καθαρά 90λεπτα έκανε 16. Αυτά που γράφεις φίλε Σικ, εγώ δεν βλέπω. Σέβομαι την ανάγνωσή σου, αλλά δεν βασίζεται σε δεδομένα.sic-4 έγραψε:Mīngus έγραψε:Δεν ξέρω γιατί μερικοί απαξιώνετε έτσι έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες της ομάδα. Το καταλαβαίνω πολύ καλά ότι ο ΠΑΟΚτσής με τους καινούργιους αρρωσταίνει, θολώνει το μάτι του κάτι παθαίνει και χωρίς να τους έχει δει, απαξιώνει τους πιο παλιούς. Αλλά είπαμε...
Επίσης, για ακόμη μια φορά βλέπω την τάση που μας θέλει να παριστάνουμε τα έρμαια στα χέρια ενός παίκτη. Δηλαδή τι πάει να πει δε θέλει να είναι ρεζέρβα, θα είναι αδιάφορος και δεν ξέρω τι; Πάλι εκβιαζόμαστε δηλαδή μου λέτε; Κι επίσης που το ξέρετε; Είστε μπροστά στις συζητήσεις του παίκτη με τον προπονητή; Ή στο μυαλό του παίκτη; Ή μήπως είστε μέσα στο μυαλό του προπονητή και ξέρετε το πόσο υπολογίζει τον Μπίσεσβαρ;
Ε τι που το ξερουμε; Το δηλωναν οι προηγουμενοι προπονητες του πριν ακομα ερθει στον ΠΑΟΚ, το εδειξε ξεκαθαρα και ο ιδιος οτι θελει να αισθανεται σημαντικος για να αποδωσει. Δεν το βγαζουμε απο το μυαλο μας. Νομιζω ειναι εμφανεστατο. Μακαρι να μην ισχυε γιατι ο παικτης εχει πολυ ποιοτητα και σιγουρα θα ηταν ιδανικο να εχουμε στον παγκο (ή και στην 11αδα) εναν ΚΑΛΟ Μπισεσβαρ.
- Dinos_Liverpool
Πάντως, είχαμε τους "πατσάδες" προχθές, κάπου σήμερα είδα πάλι κάτι για "πιτόγυρα"...
Έλεος!
Κοροϊδεύουν άλλοι που παίκτη της αξίας του Μπίσε δεν έχουν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα, θα κοροϊδεύουμε κι εμείς;
Είναι δυνατόν;
Τέτοια σχόλια θα φεύγουν με τη μία.
Έλεος!
Κοροϊδεύουν άλλοι που παίκτη της αξίας του Μπίσε δεν έχουν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα, θα κοροϊδεύουμε κι εμείς;
Είναι δυνατόν;
Τέτοια σχόλια θα φεύγουν με τη μία.
Ήταν προδιαγεγραμμένο; Πώς ακριβώς;simba έγραψε:Ντινο, στις λιγες φορες που μπηκε ως αλλαγη, μονο στην 4αρα επι του βαζελου επαιξε σοβαρα, που ηταν και "προδιαγεγραμμενο" να μπει για να τους παρει αμπαριζα στο Β'..
Άσχετο με το post του Simba από εδώ και κάτω:
Α ρε ΠΑΟΚτση έκανες δύο μεταγραφές και αρρώστησες και ξέχασες οτι το τελευταίο δεκάρι πριν τον Μπίσεσβαρ ήταν ο....Ίβιτς μια εξαετία πριν.
Παίκτες της ποιότητας του Μπίσεσβαρ δεν πρέπει να αποχωρούν.
Ξαναγράφω: Έστω οτι τραυματίζεται ο Ελ Καντουρί. Πόσοι εδώ μέσα θα κράξετε επειδή αλλαγή του θα είναι ο Πέλκας;Πόσοι θα γράψετε για γυμνό ρόστερ;