Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Περιμένει ο Μπόρχες
ΠΑΟΚ24 - 12:41 - 30.12.14 Νίκος Μοσχοβίτης
Ο ΠΑΟΚ έβγαλε προς τα έξω χθες το ενδιαφέρον για τον Σεμπάστιαν Μπλάνκο, ωστόσο δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από το σενάριο του Σέλσο Μπόρχες. Ο Κοσταρικανός μέσος είναι πολύ ψηλά στη λίστα και τουλάχιστον προς το παρόν δεν έχει συμφωνήσει με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε γνωστό το ενδιαφέρον των Ισπανών και δεδομένης της θέλησης του Μπόρχες να συνεχίσει σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πολλοί θεώρησαν ότι η υπόθεση είναι οριστικά χαμένη για τον ΠΑΟΚ.
Η μεταγραφή του Μπόρχες, απασχολεί πολλές ιστοσελίδες στην Κόστα Ρίκα και ο ατζέντης του Μπόρχες, Χοσέ Ροντρίγκεθ Μπαστέρ, έδωσε ουσιαστικά τελεσίγραφο στην Ντεπορτίβο με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «LaNacion». «Καταλαβαίνω ότι η Ντεπορτίβο έχει την ανάγκη για να συμφωνήσει με τον Σέλσο μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Υπάρχει το ενδιαφέρον της Λα Κορούνια και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται», είπε ο ατζέντης του Μπόρχες.
Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα για διακοπές και τονίζει ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν ο Μπόρχες θα συνεχίσει στην Λα Κορούνια.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση του Μπόρχες μόνο τελειωμένη δεν είναι για την Ντεπορτίβο και κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η συγκεκριμένη επιλογή, ήταν εξ’αρχής πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ…
Ο ΠΑΟΚ έβγαλε προς τα έξω χθες το ενδιαφέρον για τον Σεμπάστιαν Μπλάνκο, ωστόσο δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από το σενάριο του Σέλσο Μπόρχες. Ο Κοσταρικανός μέσος είναι πολύ ψηλά στη λίστα και τουλάχιστον προς το παρόν δεν έχει συμφωνήσει με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε γνωστό το ενδιαφέρον των Ισπανών και δεδομένης της θέλησης του Μπόρχες να συνεχίσει σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πολλοί θεώρησαν ότι η υπόθεση είναι οριστικά χαμένη για τον ΠΑΟΚ.
Η μεταγραφή του Μπόρχες, απασχολεί πολλές ιστοσελίδες στην Κόστα Ρίκα και ο ατζέντης του Μπόρχες, Χοσέ Ροντρίγκεθ Μπαστέρ, έδωσε ουσιαστικά τελεσίγραφο στην Ντεπορτίβο με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «LaNacion». «Καταλαβαίνω ότι η Ντεπορτίβο έχει την ανάγκη για να συμφωνήσει με τον Σέλσο μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Υπάρχει το ενδιαφέρον της Λα Κορούνια και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται», είπε ο ατζέντης του Μπόρχες.
Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα για διακοπές και τονίζει ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν ο Μπόρχες θα συνεχίσει στην Λα Κορούνια.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση του Μπόρχες μόνο τελειωμένη δεν είναι για την Ντεπορτίβο και κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η συγκεκριμένη επιλογή, ήταν εξ’αρχής πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ…
- buffalobill4
@ αποστολος
ο νατχο ηρθε ελευθερος. αλλο πραμα το ενα αλλο το αλλο. και συν τοις αλλοις...τα ποδια του στη φωτια δεν τα εβαζε μην τυχον και τραυματιστει. με αγγελο αυτο απλα δεν γινεται.
ο στοχ επαιξε 2 μηνες απο τους 10 που ηταν στην ομαδα. εγω προσωπικα κλωτσηδον θα τον ειχα διωξει. χιλιες φορες τον μακ.
ο ινσαουραλδε αν σε κατεπληξε εσενα...οκ
ο νατχο ηρθε ελευθερος. αλλο πραμα το ενα αλλο το αλλο. και συν τοις αλλοις...τα ποδια του στη φωτια δεν τα εβαζε μην τυχον και τραυματιστει. με αγγελο αυτο απλα δεν γινεται.
ο στοχ επαιξε 2 μηνες απο τους 10 που ηταν στην ομαδα. εγω προσωπικα κλωτσηδον θα τον ειχα διωξει. χιλιες φορες τον μακ.
ο ινσαουραλδε αν σε κατεπληξε εσενα...οκ
- paokovios1974
Το αλλο 8αρι ειναι ο κλιχ,ο στοπερ πρεπει να ειναι ο σερβος που ηθελε και ο βαζελος.Δεν θυμαμαι το ονομα του.Ο τοπ παικτης δεν μπορω ειλικρινα να φανταστω ποιον εννοει,και μαλιστα 29 χρονων,ο πιατι ποσο ειναι?Demir έγραψε:Ο Κόλκας λέει μιλάμε με 29 χρόνο τόπ παικτη στα 8 άρια ( λέτε Νομποα) και θα πάρουμε μάλλον κ 2ο 8αρι νεαρό 23-24 ... Που ειναι σχεδόν κλεισμένος ,μάλλον τυπικό το θέμα... Στα στόπερ συμφωνία με παικτη πουν εχει άλλους 6 μήνες συμβόλαιο και θέμα έχουμε με ομαδα του μόνο ...
ΑποστόληςΑ έγραψε:Περιμένει ο Μπόρχες
Οχι αλλο Κοσταρικανο Φωτακη!!! φτανει!!! ρε συ Τσε.. πες το ..φιλαρακι σου τον Λουκας να τον παρει εκει στην Κορουνια να τελειωνουμε με αυτον..
- ΑποστόληςΑ
Ρε μπάφαλε εσύ έχεις την άποψή σου, εγώ την δική μου. Είναι φανερό ότι διαφωνούμε.
- john4serres
σουηδος
μπορχες
κλιχ
μπλανκο

29 χρονων με συμβολαιο που ληγει σε 6 μηνες ειναι και ο Μπριτος της Ναπολι , σεντερ μπακ
νομιζω ειχε ξαναγραφτει καποια στιγμη
μπορχες
κλιχ
μπλανκο
29 χρονων με συμβολαιο που ληγει σε 6 μηνες ειναι και ο Μπριτος της Ναπολι , σεντερ μπακ
νομιζω ειχε ξαναγραφτει καποια στιγμη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Τρί 30 Δεκ 2014, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Ναι ρε αποστολε. Δε θα μαλωσουμε. Απλα εγω τα ιδια δεν ψηνομαι να τα ξαναδω. Φετος μου εχει αρεσει η αυτοθυσια που βγαζει η ομαδα. Το περσινο σιχαμενο κωλοχανειο με αποκορυφωμα τον τελικο δεν θελω να το ξαναζησω
Μακάρι ο παίχτης που θα κλείσει και θα έρθει πρώτος να είναι ο αμυντικός γιατί έχουμε μεγάλο πρόβλημα σ' αυτή τη θέση και προφανώς 3 χρόνια τώρα κυνηγάμε τον... Νταβίντ Λουίζ και δεν μας κάθεται... 
Paoktzis δεν λεω για σενα ρε αδερφε,εσυ καλα κανεις και μας ενημερωνεις.λεω οτι τα 2 που λετε οτι δινουμε ειναι πολλα,και αυτοι τον παιχτη 2 τν πηραν και δεν εκανε τιποτα!
σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου , buffalobill4.buffalobill4 έγραψε:Ναι ρε αποστολε. Δε θα μαλωσουμε. Απλα εγω τα ιδια δεν ψηνομαι να τα ξαναδω. Φετος μου εχει αρεσει η αυτοθυσια που βγαζει η ομαδα. Το περσινο σιχαμενο κωλοχανειο με αποκορυφωμα τον τελικο δεν θελω να το ξαναζησω
Αποστόλη ο δανεικός αν έρθει για 6 μήνες και βγάλει μάτια θα προσελκύσει ενδιαφέρον από μεγαλύτερες ομάδες και πας για σιριαλ το καλοκαίρι. Και θα πάρουν και τα μυαλά του αέρα.
Δε μας έχουν βγει σε καλό οι δανεικοί , όσο "υποσχόμενοι" κι αν ήτανε. Δε βλέπω τρόπο να έχω κέρδος με αυτού του είδους τις κινήσεις , εκτός κι αν μιλάμε για παίκτη που θα έχει συμπληρωματικό ρόλο στην ομάδα.
- Περιπτερος
"κι ακαρτέρει , ακαρτέρει φιλελεύθερη λαλιά
το ένα χτύπαε τ' άλλο χέρι από την απελπισιά"
(Διον. Σολωμός, Υμνος στην Ελευθερία)
Ρε τι έχουμε πάθει ...
Λίστες, ψηλά στις λίστες, χαμηλά στις λίστες, στην μέση της λίστας.
Το έργο με την 31η Ιανουαρίου το έχουμε δει πολλές φορές και φαίνεται ότι θα το ξαναδούμε.
Και εάν τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα ήταν εκτός στόχου πρωταθλήματος και η Ευρώπη ήταν τον Μάρτιο, τώρα τα ζητήματα καίνε.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχονται και οι Σειρήνες για Ράτς ... .
Υπάρχουν εκκρεμότητες με αρκετούς από τους υπάρχοντες ...
και γενικά μία κατάσταση που μας είναι γνωστή και τελικά μας αρέσει (?).
Εγώ θέλω το Σάββατο να δω 11 λιοντάρια και να μην υπάρχουν επιρροές από τις μεταγραφολογίες.
Η ομάδα δεν χρειάζεται τίποτα παίκτες παγκοσμίου επιπέδου και πρέπει σε όλους να μπουν χρονικά όρια πέραν των οποίων η ομάδα δεν θα συζητάει πλέον.
Ας πάρει τον Εκμέκ (Εικρεμ) το Νορβηγό, ας πάρει και τον Κλικ (Κλιχ) που έρχονται και ας αφήσει τις βεντέτες.
Περισσότερα έχουμε πάρει από τέτοιους παίκτες και καλύτερη αγωνιστική διάθεση.
ΟΚ όλοι θέλουμε τα "καλύτερα όπλα" για τον πόλεμο, αλλά εάν εν τω μεταξύ ο πόλεμος έχει τελειώσει και τον έχουμε χάσει σε αναμονή των "καλύτερων όπλων", τότε όλα θα είναι περιττά.
Deadline Ζήση. Βάλε deadline μέχρι τις 2-3 Ιανουαρίου, γιατί στο τέλος δεν θα βρίσκουμε ούτε τα αυτονόητα.
- Ο Μαυριάς είναι χειρότερος από πολλούς δικούς μας. Παίκτης που φοβάται να πατήσει περιοχή ...
- Εγώ με δύο από τους Κλιχ, Εικρεμ, Ομπρανιακ θεωρώ ότι μπορεί ο Αγγελος να κάνει δουλειά για το κέντρο.
Εναν εξτρέμ ακόμα
Εναν CB καλό
και προχωράμε.
Τώρα κοντά ... όχι "ακαρτέρει" γιατί στο τέλος Ιανουαρίου μπορεί να κοιτάμε από χαμηλά.
Εν ολίγοις: αίντε τελειώνετε παιδιά, το γοργόν και χαριν έχει ... .
το ένα χτύπαε τ' άλλο χέρι από την απελπισιά"
(Διον. Σολωμός, Υμνος στην Ελευθερία)
Ρε τι έχουμε πάθει ...
Λίστες, ψηλά στις λίστες, χαμηλά στις λίστες, στην μέση της λίστας.
Το έργο με την 31η Ιανουαρίου το έχουμε δει πολλές φορές και φαίνεται ότι θα το ξαναδούμε.
Και εάν τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα ήταν εκτός στόχου πρωταθλήματος και η Ευρώπη ήταν τον Μάρτιο, τώρα τα ζητήματα καίνε.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχονται και οι Σειρήνες για Ράτς ... .
Υπάρχουν εκκρεμότητες με αρκετούς από τους υπάρχοντες ...
και γενικά μία κατάσταση που μας είναι γνωστή και τελικά μας αρέσει (?).
Εγώ θέλω το Σάββατο να δω 11 λιοντάρια και να μην υπάρχουν επιρροές από τις μεταγραφολογίες.
Η ομάδα δεν χρειάζεται τίποτα παίκτες παγκοσμίου επιπέδου και πρέπει σε όλους να μπουν χρονικά όρια πέραν των οποίων η ομάδα δεν θα συζητάει πλέον.
Ας πάρει τον Εκμέκ (Εικρεμ) το Νορβηγό, ας πάρει και τον Κλικ (Κλιχ) που έρχονται και ας αφήσει τις βεντέτες.
Περισσότερα έχουμε πάρει από τέτοιους παίκτες και καλύτερη αγωνιστική διάθεση.
ΟΚ όλοι θέλουμε τα "καλύτερα όπλα" για τον πόλεμο, αλλά εάν εν τω μεταξύ ο πόλεμος έχει τελειώσει και τον έχουμε χάσει σε αναμονή των "καλύτερων όπλων", τότε όλα θα είναι περιττά.
Deadline Ζήση. Βάλε deadline μέχρι τις 2-3 Ιανουαρίου, γιατί στο τέλος δεν θα βρίσκουμε ούτε τα αυτονόητα.
- Ο Μαυριάς είναι χειρότερος από πολλούς δικούς μας. Παίκτης που φοβάται να πατήσει περιοχή ...
- Εγώ με δύο από τους Κλιχ, Εικρεμ, Ομπρανιακ θεωρώ ότι μπορεί ο Αγγελος να κάνει δουλειά για το κέντρο.
Εναν εξτρέμ ακόμα
Εναν CB καλό
και προχωράμε.
Τώρα κοντά ... όχι "ακαρτέρει" γιατί στο τέλος Ιανουαρίου μπορεί να κοιτάμε από χαμηλά.
Εν ολίγοις: αίντε τελειώνετε παιδιά, το γοργόν και χαριν έχει ... .
- ace79grpaok
Δεν πειράζει ΠΑΕ ΠΑΟΚ 31/1 οτι σαβουρα έχει μείνει απο εκεί πάρε ,δεν έχω αυταπάτες ο κόλκας μαλακιες λέει δεν θα έρθει έγκαιρα κανεις όταν θα είμαι στο. -4 τι να τους κάνω?αντίο και καληνύχτα ,κρίμα για εμας που το πιστεψαμε φέτος .
Mpoz το ίδιο λέμε. 1Μ δίνουμε και αυτοί ζητάνε περίπου τα διπλά (γιατί τον πήρανε 2Μ λίρες).Mpoz έγραψε:Paoktzis δεν λεω για σενα ρε αδερφε,εσυ καλα κανεις και μας ενημερωνεις.λεω οτι τα 2 που λετε οτι δινουμε ειναι πολλα,και αυτοι τον παιχτη 2 τν πηραν και δεν εκανε τιποτα!
θυμησου οτι οι Αγγλοι δεν καταλαβαίνου εύρω μετά την φυγή εκατομυρίων αγγλων απο την
Ισπανία (όπου είχαν δεύτερα σπίτια πληρωμένα από συντάξεις κλπ με λίρες).
Εγω παλι θα ξαναπω οτι αυτο το αναθεμα για καθε μορφης δανεικου δεν το καταλαβαινω...giapas έγραψε:σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου , buffalobill4.buffalobill4 έγραψε:Ναι ρε αποστολε. Δε θα μαλωσουμε. Απλα εγω τα ιδια δεν ψηνομαι να τα ξαναδω. Φετος μου εχει αρεσει η αυτοθυσια που βγαζει η ομαδα. Το περσινο σιχαμενο κωλοχανειο με αποκορυφωμα τον τελικο δεν θελω να το ξαναζησω
Αποστόλη ο δανεικός αν έρθει για 6 μήνες και βγάλει μάτια θα προσελκύσει ενδιαφέρον από μεγαλύτερες ομάδες και πας για σιριαλ το καλοκαίρι. Και θα πάρουν και τα μυαλά του αέρα.
Δε μας έχουν βγει σε καλό οι δανεικοί , όσο "υποσχόμενοι" κι αν ήτανε. Δε βλέπω τρόπο να έχω κέρδος με αυτού του είδους τις κινήσεις , εκτός κι αν μιλάμε για παίκτη που θα έχει συμπληρωματικό ρόλο στην ομάδα.
Δηλαδη για παραδειγμα.. παιρνεις εναν παικτη που σου ειναι αγνωστο αν θα σου βγει η οχι... Τον παιρνεις δανεικο για 6 μηνες με μια καλη ρητρα... Ο παικτης λογικα εχει κινητρο να παιξει για να σε πεισει αν τον εχεις πεισει για το project σου και γουσταρει την ομαδα.. Αν σου βγει Φακουντο, πλερωνεις τη ρητρα και τον κρατας...
Αν οχι.. γεια χαρα και εχεις αποφυγει μια περιπτωση Μαρτενς οπου θα τον εχεις φορτωθει για 3-4 χρονια επειδη δεν ηθελες δανεικους...
κριμα που σταματατε τοσο ευκολα να το πιστευετε...ace79grpaok έγραψε:Δεν πειράζει ΠΑΕ ΠΑΟΚ 31/1 οτι σαβουρα έχει μείνει απο εκεί πάρε ,δεν έχω αυταπάτες ο κόλκας μαλακιες λέει δεν θα έρθει έγκαιρα κανεις όταν θα είμαι στο. -4 τι να τους κάνω?αντίο και καληνύχτα ,κρίμα για εμας που το πιστεψαμε φέτος .
αδερφε.. η μεταγραφικη περιοδος δεν αρχισε ακομα... μαλλον η πιστη σου δεν ηταν και τοσο δυνατη...