Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Παμε για ροκ καταστασεις το απογευμα αν κρινω απο τις αντιδρασεις εδω μεσα.
δυσκολο απογευμα στην τουμπα...εχω μιλησει με 10 ατομα στην δουλεια..ετοιμοι να εκραγουν ειναι.... θα πεσει γερο ξεφωνητο....
-
Για να τα κάνεις αυτά που λες με τις δοκιμές πρέπει να έχει χρόνο μόνο που χρόνος τώρα ΔΕΝ υπάρχει εάν ήθελε ο Βρύζας δοκιμές να τς έκανε στην προετοιμασία όχι στο τελευταίο στάδιο πριν το πρώτο επίσημο ματσ στο γιουρόπαHeartOfDarkness έγραψε:δε μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις. Δοκιμαζεις εναν παίκτη και αμα σου αρέσει τον κρατάς. Θεωρητικά αυτο πρέπει να το κάνει συχνά κατα τη διάρκεια κάθε σεζον η ομάδα καθώς όλο και κάποιος μπορεί να σου κάτσει απο το τίποτα.
Ξαφνικά τον πήραμε, τον βαφτίσαμε βασικό αριστερό εξτρέμ και ...κοντευουμε να πέσουμε κατηγορία. Αυτά μονο στον ΠΑΟΚ γινονται...
ΥΓ : προφανώς και περιμενω 1-2 μεταγραφές καθως υπάρχουν κενα - ο προπονητής ξέρει καλυτερα.
Αυτό ακριβώς, 2014 που τα professional sports έχουν γίνει επιστήμη και ο Π.Α.Ο.Κ. στήνεται γύρω από το 'αν θέλει η Παναγιά'.NikosAthina έγραψε:...
από το γεγονός ότι διάλεξαν τον Αναστασιάδη για προπονητή ...

- Metal-Nikos
μάς έχουν ξεφτιλίσει με τις μεταγραφικές τους κινήσεις . Αυτό το τελευταίο με τον Αλιό Ντορμπό με έχει φέρει στο αμήν
Σαββίδη

Έτοιμοι να εκραγούν... μέχρι να πάρει ο Αλιέ τη μπάλα... Μετά... Τζέρτζελο! 

το θεμα είναι μην την κοπανισει μολις βαλει τη φανελα και βγει φωτογραφια 

Σωστός!rainmaker έγραψε:Έτοιμοι να εκραγούν... μέχρι να πάρει ο Αλιέ τη μπάλα... Μετά... Τζέρτζελο!
riegel έγραψε:το θεμα είναι μην την κοπανισει μολις βαλει τη φανελα και βγει φωτογραφια
Το θεμα φιλε μου ειναι να την κοπανησει οχι να μη τη κοπανισει.

Ευτυχώς είμαι μακριά και δεν θα δω τον Πίου να φοράει την φανέλα...
Άγγελε βαλ'τον στο 89'. Ξεφτίλισε τους.
Άγγελε βαλ'τον στο 89'. Ξεφτίλισε τους.
- GiorgosAtha
Μεγάλη μ@λ@κι@ όμως αν γίνει τέτοιο...Demir έγραψε:δυσκολο απογευμα στην τουμπα...εχω μιλησει με 10 ατομα στην δουλεια..ετοιμοι να εκραγουν ειναι.... θα πεσει γερο ξεφωνητο....
Χωρίς να υπάρχει τίποτα από ΠΑΕ μεριά (μιλάμε για μια απλή δοκιμή, αν υπέρχει και αυτή και δεν είναι δημιούργημα των ΑΡΔ), χωρίς να έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος, χωρίς να έχουμε δει ακόμα την ομάδα σε επίσημο παιχνίδι κλπ κλπ κλπ...
Πάμε να κράξουμε... γιατί εμείς κρίναμε, αποφασίσαμε και εκτελούμε... γιατί έτσι ΘΕΩΡΟΥΜΕ σωστό.
Κάτι ανάλογο δεν έκανε και η Ιερά Εξέτασή... της αρκούσε απλά μια καταγγελία και μετά... ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!
"Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ" είπε ο νυν προπονητής... το δεύτερο ΠΑΟΚ μήπως είναι παραλαγή της λέξης "Λαός"???

Δεμιρή δεν έχω κάτι προσωπικό με σένα... απλά πήρα ως βάση το post σου...
- GiorgosAtha
Έ ρε και να κάνει κάνα χατ-τρικ ο μαυρούλης τι έχει να γίνει!!!rainmaker έγραψε:Έτοιμοι να εκραγούν... μέχρι να πάρει ο Αλιέ τη μπάλα... Μετά... Τζέρτζελο!