Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- paokovios1974
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
[
18 Σεπτέμβριος 2014 19:09
Οικονομία
ippodromos_2.jpg
Αύριο οι οικονομικές προσφορές για τον Ιππόδρομο - Ποιοι πήραν τους φακέλους του διαγωνισμού - Ενδιαφέρον έκπληξη
Πηγές του ΤΑΙΠΕΔ θεωρούν πως το πιθανότερο είναι να υποβληθούν μια ή και δύο προσφορές
Αύριο οι οικονομικές προσφορές για τον Ιππόδρομο - Ποιοι πήραν τους φακέλους του διαγωνισμού - Ενδιαφέρον έκπληξη
Του Αλέξανδρου Κασιμάτη
Αύριο Παρασκευή κατατίθενται στο ΤΑΙΠΕΔ οι οικονομικές προτάσεις για τον ΟΔΙΕ και την ανάληψη του ιπποδρομιακού στοιχήματος για 20 χρόνια. Σήμερα, ως τις 6μμ, κανείς από τους υποψήφιους επενδυτές δεν ζήτησε χρονική παράταση ολίγων ημερών –όπως και μπορούσαν να πράξουν βάσει των όρων του διαγωνισμού- οπότε οι οικονομικές προσφορές αναμένεται να κατατεθούν αύριο το μεσημέρι.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στον αριθμό των προσφορών όπως και στα σενάρια για την πιθανή σύνθεση κοινοπραξιών. Και αυτό επειδή ο δεύτερος διαγωνισμός-εξπρές για τον ΟΔΙΕ και το ιπποδρομιακό στοίχημα, πιθανόν να συγκεντρώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον προηγούμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΤΑΙΠΕΔ πέρασαν και πήραν τα τεύχη δημοπράτησης ο ΟΠΑΠ με την GFP και η ΙΝΤΡΑΛΟΤ –που αποτελεί αναμενόμενη εξέλιξη- αλλά και συνεργάτες του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, όπως και εκπρόσωποι της ένωσης ιδιοκτητών ίππων.
Οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη επισκέφθηκαν και το data room, ωστόσο η επίδειξη ενδιαφέροντος ασφαλώς δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει και οικονομική προσφορά. Δεδομένου πως οι όροι του διαγωνισμού προϋποθέτουν εμπειρία στην αγορά τυχερών παιχνιδιών καθώς και συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες, είναι ενδεχόμενο ο κ. Σαββίδης να εμφανιστεί σε κοινοπραξία με κάποιον άλλο ενδιαφερόμενο.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θεωρείται δεδομένη η προσφορά από την πλευρά ΟΠΑΠ- GFP. Τόσο επειδή κατέθεσαν στο ΤΑΙΠΕΔ την εγγυητική των 40 εκατ. που οδήγησε στην ακύρωση του πρώτου διαγωνισμού, όσο και λόγω των συνεργιών που θα υπάρξουν από την εκμετάλλευση του ιπποδρομιακού στοιχήματος σε συνάρτηση με τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ΟΠΑΠ στο στοίχημα κλπ
Να σημειωθεί πως την περασμένη Παρασκευή, ομάδα στελεχών της ΟΠΑΠ και της Εmma Delta, εταιρείας των βασικών μετόχων του οργανισμού, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο, επίσκεψη που έγινε στα πλαίσια των όρων του διαγωνισμού. Πηγές από το ΤΑΙΠΕΔ επιφυλάσσονται για την εξέλιξη του διαγωνισμού, αλλά θεωρούν πως το πιθανότερο είναι να υποβληθούν μια ή και δύο προσφορές.
Πηγή: Αύριο οι οικονομικές προσφορές για τον Ιππόδρομο - Ποιοι πήραν τους φακέλους του διαγωνισμού - Ενδιαφέρον έκπληξη | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/66231/ay ... z3DgolNYIq
*]
18 Σεπτέμβριος 2014 19:09
Οικονομία
ippodromos_2.jpg
Πηγές του ΤΑΙΠΕΔ θεωρούν πως το πιθανότερο είναι να υποβληθούν μια ή και δύο προσφορές
Του Αλέξανδρου Κασιμάτη
Αύριο Παρασκευή κατατίθενται στο ΤΑΙΠΕΔ οι οικονομικές προτάσεις για τον ΟΔΙΕ και την ανάληψη του ιπποδρομιακού στοιχήματος για 20 χρόνια. Σήμερα, ως τις 6μμ, κανείς από τους υποψήφιους επενδυτές δεν ζήτησε χρονική παράταση ολίγων ημερών –όπως και μπορούσαν να πράξουν βάσει των όρων του διαγωνισμού- οπότε οι οικονομικές προσφορές αναμένεται να κατατεθούν αύριο το μεσημέρι.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στον αριθμό των προσφορών όπως και στα σενάρια για την πιθανή σύνθεση κοινοπραξιών. Και αυτό επειδή ο δεύτερος διαγωνισμός-εξπρές για τον ΟΔΙΕ και το ιπποδρομιακό στοίχημα, πιθανόν να συγκεντρώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον προηγούμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΤΑΙΠΕΔ πέρασαν και πήραν τα τεύχη δημοπράτησης ο ΟΠΑΠ με την GFP και η ΙΝΤΡΑΛΟΤ –που αποτελεί αναμενόμενη εξέλιξη- αλλά και συνεργάτες του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, όπως και εκπρόσωποι της ένωσης ιδιοκτητών ίππων.
Οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη επισκέφθηκαν και το data room, ωστόσο η επίδειξη ενδιαφέροντος ασφαλώς δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει και οικονομική προσφορά. Δεδομένου πως οι όροι του διαγωνισμού προϋποθέτουν εμπειρία στην αγορά τυχερών παιχνιδιών καθώς και συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες, είναι ενδεχόμενο ο κ. Σαββίδης να εμφανιστεί σε κοινοπραξία με κάποιον άλλο ενδιαφερόμενο.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θεωρείται δεδομένη η προσφορά από την πλευρά ΟΠΑΠ- GFP. Τόσο επειδή κατέθεσαν στο ΤΑΙΠΕΔ την εγγυητική των 40 εκατ. που οδήγησε στην ακύρωση του πρώτου διαγωνισμού, όσο και λόγω των συνεργιών που θα υπάρξουν από την εκμετάλλευση του ιπποδρομιακού στοιχήματος σε συνάρτηση με τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ΟΠΑΠ στο στοίχημα κλπ
Να σημειωθεί πως την περασμένη Παρασκευή, ομάδα στελεχών της ΟΠΑΠ και της Εmma Delta, εταιρείας των βασικών μετόχων του οργανισμού, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο, επίσκεψη που έγινε στα πλαίσια των όρων του διαγωνισμού. Πηγές από το ΤΑΙΠΕΔ επιφυλάσσονται για την εξέλιξη του διαγωνισμού, αλλά θεωρούν πως το πιθανότερο είναι να υποβληθούν μια ή και δύο προσφορές.
Πηγή: Αύριο οι οικονομικές προσφορές για τον Ιππόδρομο - Ποιοι πήραν τους φακέλους του διαγωνισμού - Ενδιαφέρον έκπληξη | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/66231/ay ... z3DgolNYIq
*]
- paokovios1974
Κωστα το σχολιο σου ειναι σβησμενο στους μπουληδες.
[quote="paokovios1974"]Κωστα το σχολιο σου ειναι σβησμενο στους μπουληδες.[/8quote]
Δεν το δημοσίευσαν καθόλου, ήταν στο περίμενε όταν το αντέγραψα εδώ.
Δημοσίευσαν όμως την απάντησή του δικηγόρου του Ιβάν μετά από 8 ώρες, αφού η πρωτη δημοσίευση του συριζα έκανε τη δουλειά της.
Δεν το δημοσίευσαν καθόλου, ήταν στο περίμενε όταν το αντέγραψα εδώ.
Δημοσίευσαν όμως την απάντησή του δικηγόρου του Ιβάν μετά από 8 ώρες, αφού η πρωτη δημοσίευση του συριζα έκανε τη δουλειά της.
- khaledfreepaok
Δεν ειναι αγνωστο οτι το 24 ειναι αθηναικο σαιτ με ασπρομαυρο καμουφλαρισμα και γεννιτσαρους αρδ που γραφουνε και για απλυτα της μανας τους για ενα κομματι ψωμι που θα τους πεταξει ο χοντρος αντιδημαρχος με την ελπιδα μεταγραφης σε κανα αθηναικο γραφειο τυπου του ποκ
Για τον Κουκοδήμο θα γράψει δυο αράδες κανας κοκκινομπλέ του σάιτ ή θα την δούμε μετά-Χριστόν (και ίσως εκ διαρροών) προφήτες?
;;; Αστροναυτη εννοεις κατι; τον τελευταιο καιρο τα ποστ σου ειναι και περιεργα και εμπρηστικα.
Περίεργο ήταν αυτό που έγινε με τις γραμμές. Απ'τη στιγμή όμως που συνεχίζω να μετέχω οτιδήποτε "εμπρηστικό" -νομίζω πως- αναιρείται. Αν είμαι λάθος διόρθωσέ με.rainmaker έγραψε:;;; Αστροναυτη εννοεις κατι; τον τελευταιο καιρο τα ποστ σου ειναι και περιεργα και εμπρηστικα.
Για τον Κουκοδήμο θα ήθελα καταρχήν να ενημερωθώ, πχ για την (οικονομική) σχέση του με τον Νιώπα & αν όντως είχε δηλώσει στο παρελθόν υποστηρικτής της γριάς.
Έπειτα, θέλω την υποκειμενική οπτική (σου ή/και του Ντίνου ή/και όποιου άλλου έχει κάτι να πει) για το ρόλο του στην ΠΑΕ.
- είναι δυνατόν να είναι επιλογή του Τζακ?
- χρειαζόμαστε όντως έναν ακόμη Μάλαμα & γκαγκατσοπαίδι?
- γιατί πρέπει να "πάρουμε" έναν έτοιμο βουλευτή και όχι να προωθήσουμε κάποιον όντως δικό μας? πχ τον Φράγκο.
- ο Κουκοδήμος έδωσε το παρών στο γκαλά του Μακ. Παλλάς?
- μήπως η προβολή του Κουκοδήμου έχει να κάνει μόνο με την προστασία του Αιγινιακού καθώς η οργάνωση θα βαλθεί -έπειτα από τη συνεργασία μας- να τον ρίξει στο ερασιτεχνικό περνώντας έτσι το μήνυμά της?
** Με το μετά-Χριστόν προφήτες δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν. Αλλά αν γίνει το ντιλ και βγουν ανακοινώσεις θα πρόκειται για τετελεσμένο γεγονός.
** Είναι εκνευριστικό το ρομπότ...
Κατ αρχάς αυτό με το ρομπότ π αναφέρεις ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι είναι. Εγώ τοσα χρόνια δεν έχω δει τίποτα.
Κατά δεύτερον, όλα καλά με όσα λες, ΕΜΕΙΣ γιατί πρέπει να ξέρουμε; Αν μάθουμε κάτι, θα το σχολιάσουμε.
Κατά τρίτον, αφού δεν έχει γίνει τίποτα επίσημο και ο ΙΔΙΟΣ λέει οτι αυτοπροτάθηκε, γιατί πρέπει να ευθύνεται ο ΠΑΟΚ; Αυτός που έχει το καρπούζι, έχει και το μαχαίρι. Ας γίνει κάτι τετελεσμένα και βλέπουμε.
Άσε που αν δεν απατώμαι, ο Κουκοδήμος αποτέλεσε αθλητή του ΑΣ ΠΑΟΚ για αρκετά χρόνια. Γιατί να τον κράξω εκ των προτέρων; (Αυτό δε σημαίνει οτι τον χειροκροτώ κιόλας)
Κατά δεύτερον, όλα καλά με όσα λες, ΕΜΕΙΣ γιατί πρέπει να ξέρουμε; Αν μάθουμε κάτι, θα το σχολιάσουμε.
Κατά τρίτον, αφού δεν έχει γίνει τίποτα επίσημο και ο ΙΔΙΟΣ λέει οτι αυτοπροτάθηκε, γιατί πρέπει να ευθύνεται ο ΠΑΟΚ; Αυτός που έχει το καρπούζι, έχει και το μαχαίρι. Ας γίνει κάτι τετελεσμένα και βλέπουμε.
Άσε που αν δεν απατώμαι, ο Κουκοδήμος αποτέλεσε αθλητή του ΑΣ ΠΑΟΚ για αρκετά χρόνια. Γιατί να τον κράξω εκ των προτέρων; (Αυτό δε σημαίνει οτι τον χειροκροτώ κιόλας)
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Οσο για τον φραγκο το ειπε και ο ίδιος ο Ιβαν πολλες φορές του πρότεινε θεση και αρνήθηκε τι αλλο να κανει ; Ο κουκοδημος ειναι ΠΑΟΚ το εχει πει εδω και χρονια αυτο ειναι σίγουρο για το αν αξιζει θεση στον ΠΑΟΚ δεν μπορώ να το ξέρω κανεις δεν το ξέρει αν δεν τον δει τι μπορεί να κανει ;
Απλά(?), το τελευταίο διάστημα ο γούγλης αντσένς (ρο)μποτ είναι όπου είμαι. Θέλω να πιστεύω ότι είναι συμπτωματικό.rainmaker έγραψε:Κατ αρχάς αυτό με το ρομπότ π αναφέρεις ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι είναι. Εγώ τοσα χρόνια δεν έχω δει τίποτα.
Ε, όταν υπάρχει η δυνατότητα να μεταβιβαστεί επιστολή στον Ιβάν, θεωρώ λογικό να έχετε μια κάποια παραπάνω πληροφόριση από όλους εμάς.
Ο ίδιος μπορεί να λέει ότι αυτοπροτάθηκε αλλά στην Τούμπα δεν (νομίζω ότι) πήγε με το εισητήριό του.
Με αυτό το "ας γίνει κάτι τετελεσμένα και βλέπουμε" διαφωνώ καθέτως. Δηλαδή αν αύριο-μεθαύριο μάς παρουσιάσουν το ΑΦΜ του Αιγινιακού ως κάτι τετελεσμένο τότε θα δούμε πώς θα κινηθούμε?
Δεν θυμάμαι αν ήταν αθλητής του ΑΣ και δεν μπορώ να ξέρω αν νιώθει κάτι από ΠΑΟΚ. Θυμάμαι όμως ότι ως τέκνο του Καραμανλή δεν έμεινε εκτός σκανδάλου.
Θέλω να πιστεύω ότι όλη αυτή η προβολή του γίνεται για τα συμφέροντα -και μόνο- του Αιγινιακού. Αν είναι έτσι, χαλάλι του.
Α καλά
Το είπαμε και στο άλλο θέμα. Είναι bot της Google υπεύθυνο για τις ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ. Όποια σελίδα έχει διαφημίσεις, έχει και το...διαβόητο ρομπότ!
Μια μικρή αναζήτηση δεν κάνει κακό! Google/Yahoo/Bing is your friend!
Το είπαμε και στο άλλο θέμα. Είναι bot της Google υπεύθυνο για τις ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ. Όποια σελίδα έχει διαφημίσεις, έχει και το...διαβόητο ρομπότ!
Μια μικρή αναζήτηση δεν κάνει κακό! Google/Yahoo/Bing is your friend!
- Μπαρκαρούτσος
Κοτζάμ αστροναύτης και κομπλάρεις από ένα (ro)bot;;astronaut έγραψε:Απλά(?), το τελευταίο διάστημα ο γούγλης αντσένς (ρο)μποτ είναι όπου είμαι. Θέλω να πιστεύω ότι είναι συμπτωματικό.rainmaker έγραψε:Κατ αρχάς αυτό με το ρομπότ π αναφέρεις ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι είναι. Εγώ τοσα χρόνια δεν έχω δει τίποτα.

Αυτά εμφανίζονται σε ΟΛΟΥΣ μας, οπότε μην αγχώνεσαι.
Να, δες:

Ούτε N.S.A., ούτε Τριανταφυλλόπουλος (δεν εννοώ αυτόν του βάζελου) είμαστε εδώ..
Πετράκη φίλε μου, τα παίρνω και με την πρώτη.
Ρόμαν αλάνι μου, το να μου δείχνεις φωτό από την κεντρική δεν (μου) λέει κάτι.
Το τελευταίο διάστημα, και σε θέμα της γυναικείας πετοσφαίρισης να μπω είναι από πίσω μου.
Λήξης. Εκτός αν έχετε να πείτε κάτι για τον Κουκοδήμο...
Ρόμαν αλάνι μου, το να μου δείχνεις φωτό από την κεντρική δεν (μου) λέει κάτι.
Το τελευταίο διάστημα, και σε θέμα της γυναικείας πετοσφαίρισης να μπω είναι από πίσω μου.

Λήξης. Εκτός αν έχετε να πείτε κάτι για τον Κουκοδήμο...
Αφού τα παίρνεις, γιατί ξανάλες κάτι τέτοιο;
Μιλάς με γρίφους γέροντα...
Είπαμε, είναι από ΠΆΝΤΑ σε ΚΆΘΕ θέμα που έχει διαφημίσεις. Φτιάξε νέο λογαριασμό η μη συνδεθείς καν και δες....
Μιλάς με γρίφους γέροντα...
Είπαμε, είναι από ΠΆΝΤΑ σε ΚΆΘΕ θέμα που έχει διαφημίσεις. Φτιάξε νέο λογαριασμό η μη συνδεθείς καν και δες....