Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
εχει-δεν εχει μια εβδομαδα που χαιρετιζαμε την προσληψη Στεβενς
αν οποιοσδηποτε παιχτης ειναι επιλογη/συγκαταθεση
του Gaious Augustus Hubertus
και του Centurio Antonius Jacobus
εγω, τουλαχιστον για εμενα μιλάω, βαζω τελεια και παύλα.
γιατι αν δεν βαλω εγω, τοτε δεν θα εχω απαιτηση να βαλει και ο μιστερ πρεσιντεντ, και ο Τσιστιαξοφ, και ο Σαββιδης, και δεν ξερω γω ποιος αλλος, και να κοβουν βολτες στα αποδυτηρια και να λενε οτι τους κατεβει
υγ.1.ΔΕΝ μ'αρεσει π,χ. ο Τζιωλης, αλλα αν τον εγκρινει ο Χουμπ, παω πασο
υγ.2. ειμαι αμπαλος, οποτε δεν πρεπει και δεν θελω να προσμετρηθω στο 99%
υγ.3. προς αγαπητους δημοσιογραφους, να πατε να .... διαπιστευτειτε
υγ.3.δεν σημαινει, πως δεν γουσταρω να διαβαζω όλες τις αποψεις (οπαδων και μονο) και να τις επεξεργαζομαι
αν οποιοσδηποτε παιχτης ειναι επιλογη/συγκαταθεση
του Gaious Augustus Hubertus
και του Centurio Antonius Jacobus
εγω, τουλαχιστον για εμενα μιλάω, βαζω τελεια και παύλα.
γιατι αν δεν βαλω εγω, τοτε δεν θα εχω απαιτηση να βαλει και ο μιστερ πρεσιντεντ, και ο Τσιστιαξοφ, και ο Σαββιδης, και δεν ξερω γω ποιος αλλος, και να κοβουν βολτες στα αποδυτηρια και να λενε οτι τους κατεβει
υγ.1.ΔΕΝ μ'αρεσει π,χ. ο Τζιωλης, αλλα αν τον εγκρινει ο Χουμπ, παω πασο
υγ.2. ειμαι αμπαλος, οποτε δεν πρεπει και δεν θελω να προσμετρηθω στο 99%
υγ.3. προς αγαπητους δημοσιογραφους, να πατε να .... διαπιστευτειτε
υγ.3.δεν σημαινει, πως δεν γουσταρω να διαβαζω όλες τις αποψεις (οπαδων και μονο) και να τις επεξεργαζομαι
- Mario Jardel
Thanix έγραψε:Ρε αδερφια ζητατε ενα καλο φτηνο ξενο οπως εκανε ο αστερας...ραγιος κτλ
Τωρα που μας εφεραν τον λοπεζ που ειναι ακριβως οπως τον ζητατε και καλυτερος μαλιστα γιατι εχει και παραστασεις απο πριμερα πεσατε ολοι και αρχισατε...''καλα ρε τον τυπο που επαιξε μονο 2 χρονια πριμερα?'' και αμεσως μετα σε αλλο τοπικ...'' ποιον τζιωλη ρε παιδια, φερτε ενα ισπανο οπως ο αστερας απο γ εθνικη ισπανιας''
Μηπως να κατασταλαξετε στο τι θελετε ο καθενας??????
markos4 έγραψε:εδω ο γαυρος με 1,5 χαρτι καθαρα στον βερδου και δεν καταφερε να τον κλεισει
που εχει και εξασφαλισμενη την συμμετοχη του στους ομιλους του ch.l...
φανταστειτε ποσο δυσκολο ειναι να φερεις καλους παιχτες στην Ελλαδα...
αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα φερεις τον αμπαλο τσιωλη...
barlow4 έγραψε: το αλανθαστο κριτηριο των βαζελων : λυμπεροπουλος,γκεκας,καραγκουνης,παπαδοπουλος,κυργιακος,κατσουρανης,μαραγκος,φρατζεσκος,μπασινας,νικοπολιδης και καμια δεκαρια ακομα.τοσο καλο κριτηριο.
και γενικα βαριεμαι να το ψαξω περισσοτερο.αλλα αυτο που λες δεν ισχυει.σε ομαδες που υπαρχει πιεση αποτελεσματος την πληρωνει οποιος ναναι.
εγω απλα θα θυμισω τι λεγμε στην αρχη της χρονιας και τι κραξιμο ριχναμε στο γερολινο..με το αλανθαστο κριτηριο μας..
+1926Tolaros έγραψε:Χαλκιάς Ίβιτς Μπακαγιοκο Αναστασακος Βιτολο Κουτσιανικούλης Γκαβρανσιτς Σορλεν Κατσουράνης κ άλλοι τόσοι που δε μου έρχονται μάλλον πάνω από 1% το κόβω για τους αλανθαστους. Πραγματικά χαραμιζομαστε , η ΠΑΕ τα μάτια της βγάζει που δεν έχει εμάς για scouting.
Αν ο κωλογαυρος έπαιρνε Σκονδρα όπως πήρε Τοροσίδη κ Μανιάτη πάλι μιρλα θα είχαμε που ο Βαγγελας σκουπίζει την ελληνική αγορά κ δεν αφήνει τίποτα.
Κ στο κατω κάτω είπαμε για κάνα δύο μπαμ θα πάμε. Εγώ προτιμώ για 10αρι, φορ ή εξτρεμ. Εσείς για 6αρι θέλετε να τα χωσουμε;;
Φέρτε τότε ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και θα ανοίξω και τόπικ με τίτλο "Καβάτζες Πάρκινγκ πέριξ της Τούμπας!"MANIAKOS έγραψε:σε μιση ωρα εχει σκαουτιγκ του ΜΕχικο Ελλαδας...
ΚGeo εχει μυστικα για παρκινγ με λιγο περπατημα..δεν εχει και πμ μην μας παρουν τις θεσεις..
off topic
ρωταω εδω γιατι εχει την μεγαλυτερη κινηση στο φορουμ. τον αγωνα της εθνικης στο μουντιαλ νεων γνωριζει κανεις αμα το δειχνει η τηλεοραση και σε ποιο καναλι???
τελος off topic

ρωταω εδω γιατι εχει την μεγαλυτερη κινηση στο φορουμ. τον αγωνα της εθνικης στο μουντιαλ νεων γνωριζει κανεις αμα το δειχνει η τηλεοραση και σε ποιο καναλι???
τελος off topic
+++++++++++++++Thanix έγραψε:Ρε αδερφια ζητατε ενα καλο φτηνο ξενο οπως εκανε ο αστερας...ραγιος κτλ
Τωρα που μας εφεραν τον λοπεζ που ειναι ακριβως οπως τον ζητατε και καλυτερος μαλιστα γιατι εχει και παραστασεις απο πριμερα πεσατε ολοι και αρχισατε...''καλα ρε τον τυπο που επαιξε μονο 2 χρονια πριμερα?'' και αμεσως μετα σε αλλο τοπικ...'' ποιον τζιωλη ρε παιδια, φερτε ενα ισπανο οπως ο αστερας απο γ εθνικη ισπανιας''
Μηπως να κατασταλαξετε στο τι θελετε ο καθενας??????
κρεββατομουρμουραntou_apo_pantou έγραψε:Thanix, σε 5 γραμμες ξεβρακωσες την παρανοια που επικρατεί στα διάφορα site/forum και στα κωλοραδιοφωνα της πολης... Και δε με νοιάζει ούτε για τα site και τα ραδιόφωνα αλλά ότι είναι πλέον πολλοί αυτοί που συμπεριφέρονται σαν γκόμενες που έχουν περιοδο κα γκρινιαζουν για οτιδήποτε συμβαίνει... Πολύ μιρλα λέμε...
Πριν 1 χρόνο διαλυόμασταν και τώρα μας ξινίζει ο Σκονδρας, ο βασικός ανασταλτικός μέσος της εθνικής και ένας ισπανός με 2ετή εμπειρία σε πριμέρα.. και ακόμα δεν έχουν έρθει τα "βαριά χαρτιά".. Και έχεις έναν προπονητή που σε γεμίζει εμπιστοσύνη... Αλλά η μίρλα.. μίρλα..
ΥΓ. δεν αναφέρομαι σε οσους κάνουν κριτική/συζήτηση με επιχειρήματα, διατυπώνουν επιφυλάξεις κτλ... αναφέρομαι αποκλειστικά στη μ-ί-ρ-λ-α... τη γρουσουζιά.. την ασκοπη και ανουσια γκρίνια
http://live-agones.blogspot.gr/p/tv-1.h ... 985186#tv1MANIAKOS έγραψε:http://www.fullsportlive.com/2013/06/me ... tream.html
Αν και είμαι οφ τοπικ ... Καταπληκτικό παιχνίδι από Σταφ (αποσιωπησε γκολ στη γραμή) Προηγείται η Ελλάδα 0-1 με καταπληκτικό γκολ από συνεργασία στην περιοχή ... Ποιά ισπανία;;;;
Αντε ρε μ@λ@κες πάτε πάρτε κανά διαρκείας που θέλετε και μεγάλες μεταγραφές με 1000 διαρκείας των 100 ευρω...! Ακόμα και ο διαλυμενος γελοίος Παναθηναϊκός έχει περισσότερα διαρκείας απο εμάς...
- Μπαρκαρούτσος
nikolasf έγραψε:http://live-agones.blogspot.gr/p/tv-1.h ... 985186#tv1MANIAKOS έγραψε:http://www.fullsportlive.com/2013/06/me ... tream.html
Αν και είμαι οφ τοπικ ... Καταπληκτικό παιχνίδι από Σταφ (αποσιωπησε γκολ στη γραμή) Προηγείται η Ελλάδα 0-1 με καταπληκτικό γκολ από συνεργασία στην περιοχή ... Ποιά ισπανία;;;;![]()
![]()
![]()
Μόλις το έβαλα, στο 42', είδα το αριστερό μπακ της εθνικής να κυνηγάει το δεξί εξτρέμ του Μεξικού, να του κάνει τάκλιν από πίσω, να παίρνει πεντακάθαρα τη μπάλα, να περνάει έναν παίχτη και να παίρνει το πλάγιο!!!
Παιχτάρα.. Να τον πάρουμε τον αριστερό μπακ της Ελλάδος, ποιος είναι;;;
Ο σταφ ειναι εξαιρετικος παικτης αλλα δυστυχως δε μπορεις καθε χρονο να βγαζεις τετοιους..
Για μετεγγραφες τα δυνατα χαρτα θα ναι 3 παικτες οι υπολοιποι αν ειναι σκονδρες σισοκοι και τζιοληδες θα μαστε χαρμα..
Για μετεγγραφες τα δυνατα χαρτα θα ναι 3 παικτες οι υπολοιποι αν ειναι σκονδρες σισοκοι και τζιοληδες θα μαστε χαρμα..