Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από eorptol »

hasio_john έγραψε:Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά .... ένα μόνο θα πω!!
ΆΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ!!! Τι ψάχνουμε τώρα για ακριβά παλτά από εξωτερικό, δεν μπορώ να καταλάβω!!
Έχουμε δίπλα μας τον Άγγελο που είναι ΠΑΟΚτσής με κεφαλαία, που είναι πατριώτης, που είναι μάγκας , που είναι αρχιδάτος, που είναι γνώστης του τόπι, .... και μεις ψάχνουμε αλλού!! Ρε , πάμε καλά!!???? Κάντε εκεί στη διαχείριση ένα κεντρικό ποστ και βάλτε την φωτογραφία του να πούμε!!! :opaokara:
Ενταξη τα αλλα το πατριώτης που κολλάει ;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

επόμενη λυση πατριώτη αν κλωτσήσει ο Άγγελος ειναι και ο Πρεκας :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

eorptol έγραψε: Ενταξη τα αλλα το πατριώτης που κολλάει ;
θα διωξει τους ξενους να ξεβρωμισει ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

karlat85 έγραψε:επόμενη λυση πατριώτη αν κλωτσήσει ο Άγγελος ειναι και ο Πρεκας :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

παντως εμεις θεωρουμε οτι εχουμε προβλημα αλλα στη διοικηση ειναι χαλαρη μηπως παλι κατι ξερουν παραπανω απο μας και τους κολκες ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

xrisitsapa έγραψε:Ρε παιδια, αυτο που λεμε ολοι να χτιστει ομαδα, τι εννοουμε; ME ΠΟΙΟ ΣΤΟΧΟ; δεν ειναι στοχος το πρωταθλημα; τοτε τι παιζουμε, για τη χαρα του αθληματος; Δηλ αν μπορω να παρω το πρωταθλημα του χρονου, θα πω " οχι περιμενετε να ολοκληρωθει το πλανο";; :lol: :lol:

Εγω ξερω οτι οποια μεγαλη ομαδα θελησε να παρει τιτλο,ειδικα απο καποιον που τα παιρνει χρονια,ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. Αγορασε ροστερ καλυτερο απο του προηγουμενου πρωταθλητη. Τα παραδειγματα απειρα. Απο πολυμετοχικο βαζελο, μεχρι Μαρινακη την πρωτη χρονια, για να μην παω στο εξωτερικο σε Παρι, Σιτι, Τσελσι, Ιντερ κτλ κτλ.
Τα χτισιματα και τα τριετη πλανα ειναι για τις μικρες ομαδες. Οι μεγαλες εχουν πρωτο στοχο τους τιτλους και επειτα ερχεται το καλο ποδοσφαιρο, η αξιοποιηση των ακαδημιων, η εμπορικη αναπτυξη κτλ. Φανταζεστε δηλ ποτε το γαυρο να λεει θα φερω τον ταδε προπονητη, και θα κανω ενα πλανο να παρω σε τρια χρονια το πρωταθλημα;;
Ο τρόπος προσέγγισής σου φίλε μου αποτελεί κατά την άποψή μου εγγύηση ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ,με ενδιάμεσο σταθμό ίσως μια-δυο εφήμερες επιτυχίες (που δεδομένα δεν μας περισσύουν αλλά δεν αποτελούν κατ'εμέ αυτοσκοπό).Τρανό παράδειγμα ο πολυτιτανικός <<σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος>>.Ο γαύρος,που αναφέρεις,είναι ιδιαίτερη περίπτωση,δε χρειάζεται να επεκταθώ,γνωρίζουμε άπαντες.Η πορεία στα ψηλά θέλει εμμονική σχεδόν υπηρέτηση ενός σχεδίου κι οχι νεοπλουτίστικες πρακτικές,εκτός κι αν μιλάμε για κροίσους,που ο Σαββίδης τέτοιος δεν είναι.Αν υπάρχει φυσικά χρήμα παράλληλα,συντέμνεται συνήθως ο απαιτούμενος χρόνος απόδοσης καρπών.Με βάση αυτά,ό,τι κι αν λέει ο Σαββίδης,δε θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα απ'το γαύρο.Το να μειωθεί η μεταξύ μας ψαλίδα το θεωρώ κάτι ορθολογικό να περιμένω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 08 Ιουν 2013, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Όταν λέμε Άγγελο για άμεσα αποτελέσματα με χαμηλό/μέτριο μπάτζετ τι εννοούμε ακριβώς;
Να βγούμε τριτοδεύτεροι στο πρωτάθλημα; Αυτό και το Γ.Χ να κρατήσουμε το πετυχαίνουμε..
Αν εννοούμε ότι με χαμηλό/μέτριο μπάτζετ και Άγγελο προπονητή θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα και είσοδο στους ομίλους τότε νομίζω ότι δεν έχουμε επαφή με την πραγματικότητα και έχουμε μείνει 15 χρόνια πίσω.
Αν πάλι έχει παρθεί η απόφαση να πέσουν λεφτά τότε θεωρώ την πρόσληψη οποιουδήποτε Έλληνα προπονητή (συμπεριλαμβανομένου και του Άγγελου που μην ξεχνάμε ότι έχει 9-10 χρόνια να κάτσει σε πάγκο ομάδας με υψηλούς στόχους και άλλα τόσα να κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία) μέγα λάθος, μιας και κατά την άποψη μου κανένας τους δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με την σύγχρονη προπονητική.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μονο ενας λογος υπαρχει να ερθει ο αγγελος.αυτο ο φετινο αψυχο τραβελι που εφτιαξε το δονι για να αποκτησει ψυχη χρειαζεται καποιον με ψυχη.μονο αυτο μπορει να προσφερει ο αγγελος.
τα περι τακτικης αναλυσης κλπ ειναι ανοησιες.κανενας μας δεν ξερει ουτε απο προπονητικη ουτε απο αποδυτηρια ουτε απο στοχους.τα παντα τα κρινουμε εκ του αποτελεσματος.
καποια πραγματα ειναι αλυσιδα.αν θελει να γινει σωστα η δουλεια του ο σαββιδης θα δωσει ευθυνες σε εναν τεχνικο διευθυντη καριερας.αυτος αν θελει να κρατησει τη δουλεια του και να προωθησει την καριερα του θα συνεργαστει με τον προπονητη με οτι μπατζετ εχει.αν αποτυχει η ομαδα,αποτυγχανει ο προπονητης αποτυγχανει ο τεχνικος διευθυντης αποτυγχανει ο προεδρος.
συνεπως δεν πιστευω οτι αν ερθει ο αγγελος θα κανει του κεφαλιου του αγνωοντας τους παντες.αυτα τα εκανε σε εποχες που ολοι κρυβοντουσαν.
ενας λογος που δεν τον γουσταρω ειναι οτι παιζει υπερβολικα με την ψυχολογια ρε παιδι μου.εβλεπες σε κατι παιχνιδια οι παικτες να πετανε φωτιες και σε κατι αλλα να μην μπορουν να παρουν τα ποδια τους.δεν τον ελεγες και ορθολογιστη και πλεον το ποδοσφαιρο εκμοντερνιστηκε αρκετα απο τοτε..
απο την αλλη θα κοπουν οι μιζες και τα αρδ.κερδος θα ειναι και αυτο.
και εγω δηλαδη δεν ειμαι αντιθετος.αλλα απο την αλλη αγγελος για ποσο..
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

eorptol έγραψε:
ΆΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ!!! Τι ψάχνουμε τώρα για ακριβά παλτά από εξωτερικό, δεν μπορώ να καταλάβω!!
Έχουμε δίπλα μας τον Άγγελο που είναι ΠΑΟΚτσής με κεφαλαία, που είναι πατριώτης, που είναι μάγκας , που είναι αρχιδάτος, που είναι γνώστης του τόπι, .... και μεις ψάχνουμε αλλού!! Ρε , πάμε καλά!!???? Κάντε εκεί στη διαχείριση ένα κεντρικό ποστ και βάλτε την φωτογραφία του να πούμε!!! :opaokara:

... Συριζαίος είσαι και παρεξηγήθηκες?? :lol:
Και μάλιστα είναι πατριώτης τρελαμένος!! Και μέσα και έξω από το γήπεδο! Κάθε ομάδα χρειάζεται και έναν τέτοιον! Όποιος δεν καταλαβαίνει τι εννοώ, ας βολευτεί με κάνα Πορτογαλικό παλτό και να συνεχίσουμε να βλέπουμε ματσάκια του κώλου που είναι ότι πρέπει για ύπνο!! Τρανό παράδειγμα τα ματς του καρπουζά...., ειδικά το τελευταίο της Εθνικής ήταν ο ορισμός του αντιποδοσφαίρου!! Εγώ προσωπικά τέτοιον προπονητή ή παρόμοιο, ΔΕΝ θέλω!!!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

mpafos4 έγραψε:Εγω θελω να γυρισει ο Αγγελος....και να μην βαζει τον Γκαρσια.......Ποια Καμποτζη...και ποιο Βιετναμ.....Ουτε η Λωριδα της Γαζας δεν θα συγκρινεται με την Τουμπα!.... :lol: :lol: :lol: :lol:
σατανικο :lol:
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

riegel έγραψε:Όταν λέμε Άγγελο για άμεσα αποτελέσματα με χαμηλό/μέτριο μπάτζετ τι εννοούμε ακριβώς;
Να βγούμε τριτοδεύτεροι στο πρωτάθλημα; Αυτό και το Γ.Χ να κρατήσουμε το πετυχαίνουμε..
Αν εννοούμε ότι με χαμηλό/μέτριο μπάτζετ και Άγγελο προπονητή θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα και είσοδο στους ομίλους τότε νομίζω ότι δεν έχουμε επαφή με την πραγματικότητα και έχουμε μείνει 15 χρόνια πίσω.
Αν πάλι έχει παρθεί η απόφαση να πέσουν λεφτά τότε θεωρώ την πρόσληψη οποιουδήποτε Έλληνα προπονητή (συμπεριλαμβανομένου και του Άγγελου που μην ξεχνάμε ότι έχει 9-10 χρόνια να κάτσει σε πάγκο ομάδας με υψηλούς στόχους και άλλα τόσα να κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία) μέγα λάθος, μιας και κατά την άποψη μου κανένας τους δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με την σύγχρονη προπονητική.
Πολύ σωστός
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

navigator11 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Ρε παιδια, αυτο που λεμε ολοι να χτιστει ομαδα, τι εννοουμε; ME ΠΟΙΟ ΣΤΟΧΟ; δεν ειναι στοχος το πρωταθλημα; τοτε τι παιζουμε, για τη χαρα του αθληματος; Δηλ αν μπορω να παρω το πρωταθλημα του χρονου, θα πω " οχι περιμενετε να ολοκληρωθει το πλανο";; :lol: :lol:

Εγω ξερω οτι οποια μεγαλη ομαδα θελησε να παρει τιτλο,ειδικα απο καποιον που τα παιρνει χρονια,ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. Αγορασε ροστερ καλυτερο απο του προηγουμενου πρωταθλητη. Τα παραδειγματα απειρα. Απο πολυμετοχικο βαζελο, μεχρι Μαρινακη την πρωτη χρονια, για να μην παω στο εξωτερικο σε Παρι, Σιτι, Τσελσι, Ιντερ κτλ κτλ.
Τα χτισιματα και τα τριετη πλανα ειναι για τις μικρες ομαδες. Οι μεγαλες εχουν πρωτο στοχο τους τιτλους και επειτα ερχεται το καλο ποδοσφαιρο, η αξιοποιηση των ακαδημιων, η εμπορικη αναπτυξη κτλ. Φανταζεστε δηλ ποτε το γαυρο να λεει θα φερω τον ταδε προπονητη, και θα κανω ενα πλανο να παρω σε τρια χρονια το πρωταθλημα;;
Ο τρόπος προσέγγισής σου φίλε μου αποτελεί κατά την άποψή μου εγγύηση ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ,με ενδιάμεσο σταθμό ίσως μια-δυο εφήμερες επιτυχίες (που δεδομένα δεν μας περισσύουν αλλά δεν αποτελούν κατ'εμέ αυτοσκοπό).Τρανό παράδειγμα ο πολυτιτανικός <<σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος>>.Ο γαύρος,που αναφέρεις,είναι ιδιαίτερη περίπτωση,δε χρειάζεται να επεκταθώ,γνωρίζουμε άπαντες.Η πορεία στα ψηλά θέλει εμμονική σχεδόν υπηρέτηση ενός σχεδίου κι οχι νεοπλουτίστικες πρακτικές,εκτός κι αν μιλάμε για κροίσους,που ο Σαββίδης τέτοιος δεν είναι.Αν υπάρχει φυσικά χρήμα παράλληλα,συντέμνεται συνήθως ο απαιτούμενος χρόνος απόδοσης καρπών.Με βάση αυτά,ό,τι κι αν λέει ο Σαββίδης,δε θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα απ'το γαύρο.Το να μειωθεί η μεταξύ μας ψαλίδα το θεωρώ κάτι ορθολογικό να περιμένω.
εγω ξερω οτι ακομα και στο γαυρο, με ολα τα υπολοιπα που ξερουμε, οταν τον ανελαβε ο χοντρος, (απο 5η θεση θυμιζω), δεν ειπε "υπομονη", "πλανα" κτλ. Πηρε Ιμπαγασα, Μιραλας, Παντελιτς, Τζιμπουρ κτλ και πηγε να χτυπησει τον τιτλο απο το βαζελο του Πατερα και του Σισε, που ολοι τοτε τον ειχαν για ακλονητο φαβορι.
Αντιστοιχα, πρεπει να κανει ο Ιβαν το ιδιο. Αν δε φερει παικτες να χτυπησει το πρωταθλημα ( κι ας μη το παρει), δεν εχει νοημα να μιλαμε ουτε για αναπτυξη, εξυγιανση, ακαδημιες, τιποτα. Στις μεγαλες ομαδες αυτα ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ με τους στοχους και δεν ερχονται πρωτα. Αντιθετα παραδειγματα ειναι μονο η Ντορτμουντ, αντε καμια Αρσεναλ, αυτα.
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

hasio_john έγραψε:
eorptol έγραψε:

Και μάλιστα είναι πατριώτης τρελαμένος!! Και μέσα και έξω από το γήπεδο! Κάθε ομάδα χρειάζεται και έναν τέτοιον! Όποιος δεν καταλαβαίνει τι εννοώ, ας βολευτεί με κάνα Πορτογαλικό παλτό και να συνεχίσουμε να βλέπουμε ματσάκια του κώλου που είναι ότι πρέπει για ύπνο!! Τρανό παράδειγμα τα ματς του καρπουζά...., ειδικά το τελευταίο της Εθνικής ήταν ο ορισμός του αντιποδοσφαίρου!! Εγώ προσωπικά τέτοιον προπονητή ή παρόμοιο, ΔΕΝ θέλω!!!
Μπορεί να είναι ότι θέλει. Δεν μπορείς να ειρωνεύεσαι τα πολιτικά πιστεύω κάποιου, τουλάχιστον όχι εδώ μέσα. Και όντως το πατριώτης είναι άσχετο εντελώς. Σαν να λέμε έχει ωραία μαλλιά, ας τον πάρουμε για κωπηλάτη. Ότι να 'ναι ο καθένας εδώ μέσα. Είπαμε και 'μεις γουστάρουμε Άγγελο (προσωπικά τον πάω για την λόξα στο μυαλό, με την καλή την έννοια, όντως ΠΑΟΚτσάκι, τον τσαμπουκά του και τις προπονητικές ικανότητές του {ναι έχει}) αλλά προκειμένου να πείσουμε τους άλλους δε θα λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι.

ΥΓ. Όχι δεν είμαι συριζαίος.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

hasio_john έγραψε:
eorptol έγραψε:

Καλό θα ήταν να κρατηθούν μακριά από τον ΠΑΟΚ τα πολιτικά κρτιτήρια του κάθε ανθρώπου που εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με την ομάδα που λατρέβουν χιλιάδιες άνθρωποι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

xrisitsapa έγραψε:
...
εγω ξερω οτι ακομα και στο γαυρο, με ολα τα υπολοιπα που ξερουμε, οταν τον ανελαβε ο χοντρος, (απο 5η θεση θυμιζω), δεν ειπε "υπομονη", "πλανα" κτλ. Πηρε Ιμπαγασα, Μιραλας, Παντελιτς, Τζιμπουρ κτλ και πηγε να χτυπησει τον τιτλο απο το βαζελο του Πατερα και του Σισε, που ολοι τοτε τον ειχαν για ακλονητο φαβορι.
Αντιστοιχα, πρεπει να κανει ο Ιβαν το ιδιο. Αν δε φερει παικτες να χτυπησει το πρωταθλημα ( κι ας μη το παρει), δεν εχει νοημα να μιλαμε ουτε για αναπτυξη, εξυγιανση, ακαδημιες, τιποτα. Στις μεγαλες ομαδες αυτα ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ με τους στοχους και δεν ερχονται πρωτα. Αντιθετα παραδειγματα ειναι μονο η Ντορτμουντ, αντε καμια Αρσεναλ, αυτα.
Να πω ότι έχεις λάθος?Δεν έχεις , έτσι είναι . Όταν πας να χτυπήσεις ΣΤΑ ΙΣΑ το πρώτο κάνεις αυτό που λες και δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Αλλά εμένα δε μου δείχνει τίποτα ότι ο τωρινός ΠΑΟΚ (μέσω του Σαββίδη) έχει τα κυβικά και τη δυναμική να το κάνει. Δε ξέρει τι θέλει , τι μπορεί μάλλον για να το εκφράσω καλύτερα. Από τη μια ακους μεγάλα λόγια και από την άλλη στη πράξη δείχνεις λίγος ως τώρα.Βέβαια για να τα λέμε όλα ο γαύρος γκαραντί "επένδυση" έκανε , το ίδιο και ο πολυμετοχικός. Το να ρίξει χρήμα ο Σαββίδης ενώ τα πόστα τα κρατάει άλλος είναι κομματάκι δύσκολο και χαζό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”