Δηλαδις αποκλειεις να ακουγε το τραγουδακι, να ειχε μερακλωσει με κανα μπυκαλι τζοννυ και να το ανεβασε στο τουιττερ για να το μοιραστει με τους φαν του??ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:θα μεινει γιατι γουσταρει,και γιατι θα κανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο....πολυ μεγαλο...
αγαπηστε ρε τον μοναδικο ανθρωπο που βαζει λεφτα στον ΠΑΟΚ ρεεεεεε....
και θα τον κανει μεγαλο γιατι εχει φραγκα....και τα κανει οτι γουσταρει....και πριμ αμα λαχει...ετσι γουσταρει....
παρτε τωρα την πρωτη βομβα...ετσι για προγευση....
http://www.sport2310.gr/%CE%AC%CE%BD%CE ... %B1%CF%82/
αντε καληνυχτα.....
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- kataramenos5
Ή την επόμενη φορά που θα κάνουν στραβή τους παίρνεις το κεφάλι και κανείς δε θα μπορεί να σου πεί τίποτα μιας και τώρα δείχνεις οτι τους στηρίζεις όσο δε παίρνει μ αυτό το πριμ .ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
ολα ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας....τους στηριζεις τους παικτες,και τους κερδιζεις εποικοινωνιακα με αυτην την κινηση....
Ούτε χαζός ,ούτε χθεσινός ειναι ο Ιβαν.
Νομίζω ότι ξέρω γιατί έδωσε το πριν ο Σαββίδης. Εικάζω ότι απλά αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνανε και ξέρει ότι είμαστε μια ομάδα που τώρα φτιάχνεται.
Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, δεν είμαι και μέσα στο μυαλό του.
Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, δεν είμαι και μέσα στο μυαλό του.
Άμα θέλει ας δώσει πριμ και στην ήττα. Δικά του λεφτά είναι, ό,τι θέλει τα κάνει. Ένα φεγγάρι (τη χρονιά που έφαγαν τα έξι στις Σέρρες) ο Κοσκωτάς είχε δώσει πριμ στους παίκτες που έχασαν το κύπελο από τον βάζελο. Και εκείνα δεν ήταν δικά του λεφτά, ήταν δικά μας!
Πρόεδρε, άσε αυτά που σου λένε οι άλλοι για μεταγραφές, γήπεδο, παράγκες κλπ. ΤΑ ΧΡΕΗ, πρόεδρε, ΤΑ ΧΡΕΗ να κανονίσεις πρώτα.
Πρόεδρε, άσε αυτά που σου λένε οι άλλοι για μεταγραφές, γήπεδο, παράγκες κλπ. ΤΑ ΧΡΕΗ, πρόεδρε, ΤΑ ΧΡΕΗ να κανονίσεις πρώτα.
- DigitalFan
Δηλαδη μαθαμε τους 2 πρωτους παικτες που θα ερθουν τον Ιανουαριο... Ναπολεονι-Τζαβελας...ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:θα μεινει γιατι γουσταρει,και γιατι θα κανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο....πολυ μεγαλο...
αγαπηστε ρε τον μοναδικο ανθρωπο που βαζει λεφτα στον ΠΑΟΚ ρεεεεεε....
και θα τον κανει μεγαλο γιατι εχει φραγκα....και τα κανει οτι γουσταρει....και πριμ αμα λαχει...ετσι γουσταρει....
παρτε τωρα την πρωτη βομβα...ετσι για προγευση....
http://www.sport2310.gr/%CE%AC%CE%BD%CE ... %B1%CF%82/
αντε καληνυχτα.....
-
mcavalera4
Καραγκιοζιλικι ειναι για μενα το πριμ...μετα απο χ με τον ολυμπιακο...στην τουμπα...με αυτη τη λογικη τα τελευταια χρονια καθε μηνα πριμ επρεπε να παιρνουν...δηλαδη αν παιζαμε ευρωπη και μας καθοταν καμια τοτεναμ και παιρναμε χ στην τουμπα θα διναμε πριμ ?
γενικα δεν με εχει ζεστανει καθολου ο προεδρος...τη μια γκαγκατσηδες,την αλλη αλλαφουζοι,πριμ μετα απο χ στην τουμπα αλλα παιζουμε με κουμαλο,ρομπερ,γιαννου και αραουχο ετο...μαλλον θα πρεπει να ασχοληθει με κατι πιο οσιαστικο απτο να συναντιεται με τον καθε πουθενα και αυτο ονομαζεται ενισχυση.
γενικα δεν με εχει ζεστανει καθολου ο προεδρος...τη μια γκαγκατσηδες,την αλλη αλλαφουζοι,πριμ μετα απο χ στην τουμπα αλλα παιζουμε με κουμαλο,ρομπερ,γιαννου και αραουχο ετο...μαλλον θα πρεπει να ασχοληθει με κατι πιο οσιαστικο απτο να συναντιεται με τον καθε πουθενα και αυτο ονομαζεται ενισχυση.
σωστη κινηση το πριμ για πολλους λογους...ο σημαντικοτερος ειναι να δινεις κινητρα στους παικτες να θελουν να παιζουν καλα...τους γλυκαινει με αυτον τον τροπο...ο ιανουαριος πολυ σημαντικος για να μπουν οι βασεις για την επομενη χρονια
τζαβελλας πολυ καλη κινηση
ναπολεονι προσωρινη και αδιαφορη
φετε ντρεντε, μπεν χαιμ και προς το παρον ειμαστε καλα...ετσι κι αλλιως πρωταθλημα δεν παιρνεις φετος
τζαβελλας πολυ καλη κινηση
ναπολεονι προσωρινη και αδιαφορη
φετε ντρεντε, μπεν χαιμ και προς το παρον ειμαστε καλα...ετσι κι αλλιως πρωταθλημα δεν παιρνεις φετος
Βλέποντας το πριμ μπορώ να πω ότι ο Σαββίδης είναι εξαιρετικός στην διαχείριση προσωπικού. Με ένα πριμ γλυκαίνει την κατσάδα....
Αρχικά ανεβάζει το ηθικό των παικτών και τους ζητάει να μάχονται μέχρι το τελευταίο λεπτό, ασχέτως για το πως πάει το ματς.
Τους δίνει κίνητρο, λέγοντάς τους για πιθανό μεγαλύτερο πριμ εάν κέρδιζαν.
Δείχνει την δουλειά κάποιων που έφερε, ως προς την ενημέρωση του για το ρόστερ και τις δυνατότητες αυτού.
Είναι ρεαλιστής και δεν ψάχνει θαύματα.
Δηλώνει ότι αυτό το ρόστερ αυτά μπορεί.
Αναλογιζόμενος τις δηλώσεις του περί κορυφής και στόχων, παλατάκι, το μόνο που μου μένει να δω είναι συστηματική ενίσχυση της ομάδος, αρχής γενομένης το γενάρη, με στόχο το πρωτάθλημα του 2013-2014.
Περιμένω να δω τις επόμενες κινήσεις του, μπας και μάθουμε και άλλα έξυπνα κόλπα.
Σαν ρεζουμέ εγώ κατάλαβα: Είστε λίγοι αλλά επειδή δεν το βάλατε κάτω, πάρτε ένα πριμ.
Αρχικά ανεβάζει το ηθικό των παικτών και τους ζητάει να μάχονται μέχρι το τελευταίο λεπτό, ασχέτως για το πως πάει το ματς.
Τους δίνει κίνητρο, λέγοντάς τους για πιθανό μεγαλύτερο πριμ εάν κέρδιζαν.
Δείχνει την δουλειά κάποιων που έφερε, ως προς την ενημέρωση του για το ρόστερ και τις δυνατότητες αυτού.
Είναι ρεαλιστής και δεν ψάχνει θαύματα.
Δηλώνει ότι αυτό το ρόστερ αυτά μπορεί.
Αναλογιζόμενος τις δηλώσεις του περί κορυφής και στόχων, παλατάκι, το μόνο που μου μένει να δω είναι συστηματική ενίσχυση της ομάδος, αρχής γενομένης το γενάρη, με στόχο το πρωτάθλημα του 2013-2014.
Περιμένω να δω τις επόμενες κινήσεις του, μπας και μάθουμε και άλλα έξυπνα κόλπα.
Σαν ρεζουμέ εγώ κατάλαβα: Είστε λίγοι αλλά επειδή δεν το βάλατε κάτω, πάρτε ένα πριμ.
- Sick Bastard
Εγώ, ας πούμε, είμαι παίχτης του ΠΑΟΚ.jibbie έγραψε:"Αυτή η ισοπαλία σημαίνει ότι δεν έχασε ο Ολυμπιακός. Εμείς χάσαμε και θα το έχουμε αυτό υπόψη μας".
αντε, ξεστραβωθειτε γιατι εχετε κανει το κραξιμο δευτερη φυση σας.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου μου, χάσαμε.
Μου δίνει πρίμ.
Yeah, makes sense in sooo many levels.
Actually it makes PERFECT sense...
Αφού τα έχεις τα φράγκα, είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ κίνηση.
Δείχνεις τους παίχτες ότι όσο θα προσπαθούν, αυτό θα αναγνωρίζεται, ασχέτως αποτελέσματος.
Διώχνεις το άγχος, διώχνεις την πίκρα της ισοπαλίας και τους δίνεις ώθηση να συνεχίσουν να προσωράνε,
μιας και τους στηρίζεις.
Αφού τα έχεις τα φράγκα, είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ κίνηση.
Δείχνεις τους παίχτες ότι όσο θα προσπαθούν, αυτό θα αναγνωρίζεται, ασχέτως αποτελέσματος.
Διώχνεις το άγχος, διώχνεις την πίκρα της ισοπαλίας και τους δίνεις ώθηση να συνεχίσουν να προσωράνε,
μιας και τους στηρίζεις.
εσυ βασικα, ΔΕΝ εισαι παιχτης του ΠΑΟΚ. εσυ βασικα, περιπτερο να σου διναν, θα χες προβλημα στη διαχειριση του. οποτε θα περιμενα, απ την ευκολη κριτικη, μια πιο προσεκτικη ματια. αν δεν μπορεις βεβαια, δε θα σου κρατησω και κακια, κραζε ελευθεραSick Bastard έγραψε:Εγώ, ας πούμε, είμαι παίχτης του ΠΑΟΚ.jibbie έγραψε:"Αυτή η ισοπαλία σημαίνει ότι δεν έχασε ο Ολυμπιακός. Εμείς χάσαμε και θα το έχουμε αυτό υπόψη μας".
αντε, ξεστραβωθειτε γιατι εχετε κανει το κραξιμο δευτερη φυση σας.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου μου, χάσαμε.
Μου δίνει πρίμ.
Yeah, makes sense in sooo many levels.
δεν θα σχολιασω αν καλως η κακως δοθηκε το πριμ.
μόνο ένα σχόλιο.
όταν μιλάμε για τις 25ετεις παραδοσεις εναντι στο γαυρο, ας θυμομαστε οτι τοτε το ποδοσφαιρο ηταν διαφορετικο. 9 Ελληνες εναντιον 9 Ελληνων και καποιοι ξενοι για να κανουν τη διαφορα, με ότι αυτό σημαίνει.
Τοτε δεν υπηρχε ch.l. να εκτοξευει το budget αυτων που επαιζαν. Αλλο ρολο επαιζε τοτε η ψυχολογια των παιχτων και αλλο σημερα. Και πολλα αλλα που δεν εχει νοημα να αναφερθουν..
μόνο ένα σχόλιο.
όταν μιλάμε για τις 25ετεις παραδοσεις εναντι στο γαυρο, ας θυμομαστε οτι τοτε το ποδοσφαιρο ηταν διαφορετικο. 9 Ελληνες εναντιον 9 Ελληνων και καποιοι ξενοι για να κανουν τη διαφορα, με ότι αυτό σημαίνει.
Τοτε δεν υπηρχε ch.l. να εκτοξευει το budget αυτων που επαιζαν. Αλλο ρολο επαιζε τοτε η ψυχολογια των παιχτων και αλλο σημερα. Και πολλα αλλα που δεν εχει νοημα να αναφερθουν..
- Μπαρκαρούτσος
Με το πριμ τους δίνει ένα παραπάνω βάρος, τους δεσμεύει κατά κάποιον τρόπο, ώστε όταν θα κάνουν ξανά *αλακία, θα τους πει "Έτσι είστε ρε τιτίκες; Εγώ σας έδωσα πριμ και με γράφετε στ' *ρχίδια σας;; Τώρα πάτε δανεικοί στον Πανσερραϊκό και το καλοκαίρι αντίο!"..
Αυτο το "αντιο " φανταζομαι θα ισχυει για ολους .... Ακομα και για τον κοουτς..... 
προφανώς ισχύει
και όσο τον κρατάει δε σημαίνει ότι είναι καλός ο κόουτς, αλλά "τυφλός" ο πρόεδρος.
και όσο τον κρατάει δε σημαίνει ότι είναι καλός ο κόουτς, αλλά "τυφλός" ο πρόεδρος.