4. Σωτήρης Μπαλάφας

Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από Federacion »

gika έγραψε:Αγωνιστικά δε με αρέσεις καθόλου.

...

Παίκτης που βγαίει και λέει "τόσα μπορώ, τόσα κάνω, προσπαθώ, ελπίζω για ένα καλύτερο αύριο, περιμένω τις ευκαιρίες μου, δεν δημιουργώ πρόβλημα, αγαπάω την ομάδα, θέλω να μείνω αλλά αν δεν με θέλουν δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα", δεν μπορείς να τον κράξεις!

+1926 εις τη νιοστή...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Το θα κάνω ότι μπορώ δε μου αρέσει......μου αρέσει το θα κάνω ότι είναι σωστό. :nairepaok:
Πάμε ρε Μπαλάφα!!!!Αντε να σε δούμε και βασικό...μακάρι....ότι καλύτερο να παίζουν δικά μας παιδιά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tsachou έγραψε:Περίμενα ότι καποια στιγμη θα βγει και θα κανει μια τετοια συνεντευξη…το μονο που εχω να πω είναι ότι εχει δικαιο και μπραβο του που δεν τα παρατησε!!! Το κραξιμο που εχει φαει ο συγκεκριμενος παικτης δεν το εχει φάει κανεις άλλος στον ΠΑΟΚ(εκτος αν παλιότερα υπηρχε καποιος άλλος που δεν τον ξέρω)
Πραγματικά συγκινητικός αυτός και βρύζας φάγανε το ποιο πολυ κράξιμο ..... :( :(
Το παιδι μίλησε μέσα απο την ψυχή του είπε αυτα που αισθανόταν το καταλαβαινες αμέσως αυτο.....
Δυστυχώς πολλές φορές είμαστε ανθρωποφαγοι εμείς τα καλοπαιδα στην κερκίδα....
kos

Δημοσίευση από kos »

tsachou έγραψε:Περίμενα ότι καποια στιγμη θα βγει και θα κανει μια τετοια συνεντευξη…το μονο που εχω να πω είναι ότι εχει δικαιο και μπραβο του που δεν τα παρατησε!!! Το κραξιμο που εχει φαει ο συγκεκριμενος παικτης δεν το εχει φάει κανεις άλλος στον ΠΑΟΚ(εκτος αν παλιότερα υπηρχε καποιος άλλος που δεν τον ξέρω)
ο τελευταιος που μπορω να θυμηθω ηταν ο αχιλλεα ζαφειριου. ιδια φαση ακριβως.
ηταν σκυλι ομως. ποτε δεν το εβαλε κατω. επισης πουλεν μου, οπως και ο σωτηρακης.

γενικα στο γηπεδο υπαρχει αυτο. βλεπεις εναν τραγικο παικτη και σπας πλακα. τρεχα αρμαντο... (μαυρη φεραρι). βλεπεις ενα παιδι που προσπαθει αλλα ισως και να μην μπορει και βγαζεις κακια.

οσο για τον σωτηρακη, επειδη τον παω και πιστευω οτι ειναι καλο παιδι, πιστευω οτι κακως θελει να μεινει στην ομαδα. να βρει μια μεσαια ομαδα, χωρις κοσμο, να κανει ενα καλο συμβολαιο για 2-3 χρονια και δεν τρεχει τιποτα. ολα καλα....
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Έχει απόλυτο δίκαιο στο ότι γίνεται αποδιοπομπαίος τράγος. Από την άλλη, έχει δρόμο ακόμα για να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα. Εδώ σε μερικά παιχνίδια και λογίζεται ως δεύτερη αλλαγή. Μου αρέσει η νοοτροπία του αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται καλούς παίχτες, όχι απλώς καλά παιδιά. Προσωπικά πιστεύω ότι σε αυτόν τον ΠΑΟΚ μπορεί να έχει μια θέση αμυντικού χαφ πίσω από Γκαρσία - Βιτόλο και να δίνει ανάσες στον Ουρουγουανό όταν χρειάζεται. Υπάρχουν όμως ακόμα περιθώρια βελτίωσης; Ναι. Αναστασάκος.
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

δεν συγκρίνω το κράξιμο ούτε την αξία, αλλά ο πιο παρεξηγημένος παίχτης για πολλαααα χρόνια ήταν ο....Μαλιούφας!
Καλός, χρυσός, χρήσιμος αλλά ακόμη και σήμερα, το πέναλτι στη Μπάγιερν μου έρχεται στο μυαλό όταν τον βλέπω σε εκπομπές...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ο Ζαφειριου εκανε την καθετη στον Φρατζεσκο στο 1-0 με την Αρσεναλ.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Σωτο με τα λεγομενα σου εχω να πω οτι με κερδισες και συνειδητοποιησα ποσο αδικοι ειμαστε ωρες ωρες μαζι σου.Αλλα βρε παιδι μου κανε και εσυ μια συνεχομενη προσπαθεια να μας κλεισεις τα στοματα! Δεν ξεκινησε αδικα η κριτικη σε εσενα!
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Επειδη ειμαι σχετικα μικρος, και απο τοτε που αρχισα να παρακολουθω ενεργα το ποδοσφαιρικο τμημα μας, δεν σε εχω δει και δεν σε εκρινα... Γενικοτερα ημουν υπερ του να φυγεις, ομως σημερα απεκτησες εναν θαυμαστη, ισως οχι τοσο για τις ποδοσφαιρικες σου ικανοτητες, αλλα για τον χαρακτηρα σου...
Οντως δεν φταις εσυ (ή τουλαχιστον μονο εσυ) στην ηττα με την κερκυρα...
Το φταιξιμο παιφτει σε σενα ομως γιατι εισαι με τον Μαλεζα το μονο προσωπο που εχει απομεινει απο την εποχη της σαρδελας... ο Μαλεζας μας κερδισε... Σειρα σου...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μετα την απομάκρυνση Μπουσαιντί και Ζουέλα : ενδέχεται να καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

με ενα ποιοτικο 15 αναλογο του βολου στο τηγανι κλεινωντας με καμια μαγεια με τον κεφαλι σου σε στημενο σφραγιζοντας την προκριση βλεπω να γινεται η κολοτουμπα της 10ετιας... :D :D :D

Εξω απο αυτα,για τον Σωτηρη εχω γραψει ενα καρο πραγματα ,εχω κατηγορηθει και καλως ή κακως ειναι ενα ακομα παιδι που δεν ενοιωσε αγαπη αλλα μισος απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

εγω παντως το ΠΑΟΚτσακι το εχω πετυχει δανεικο ενω ηταν να τα εχει ζαλισει στους συμπαικτες του δειχνοντας τους συνεχεια βιντεο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ευχαριστω για την φωτο με τον γιο μου Σωτηρακη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 18 Ιαν 2011, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ντάξει κι εγώ μια φορά τον πέτυχα στα καρναβάλια στην Κοζάνη και τον τρόμαξα λίγο, γιατί τον ρώτησα αν είναι ο Μπαλάφας...Βλέπετε είχε ντυθεί ποδοσφαιριστής....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πλάκα κάνω ντάξει αν και τότε τον είδα πολύ τρομαγμένο όταν τον ρώτησα....δε με χαλάει να υπάρχει στην ομάδα ως ελληνικό στοιχείο αρκεί να μην φωνάζει στους πανυγηρισμούς των γκολ ''VAMOS VAMOS''
:D :D :D :D

Πάντως είναι καλό παιδί και πραγματικά έχει δεχτεί τρομερή πίεση...Ας χαλαρώσουμε λίγο με την πάρτυ του...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μάλλον θα πρέπει να πω ότι είσαι το γούρι της ομάδας και πρέπει να ανακηρυχθεί επίσημη μασκότ.
Για όσο χρειάστηκε ήταν αυτό που έπρεπε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άλλη μια αξιοπρεπής εμφάνιση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”