σαν να βλεπω πρωτοσέλιδα.
ΠΣ.α ρε ζλαταν γαμω.δοκαρι και μεσα

και βλεπω ακομα μερικους να λενε οτι ο δερμι εχει εμμονες με τον κρεσιτς...σ αυτο τουλαχιστον δεν τον κατηγορω...SokB έγραψε:και περσυ με το γκολ που εφαγε ο χαλκιας με την αεκ ,που πονεσανε τα ματια μας ρε Δαμον ο σπαναθας μας εφταιγε.κυνηγουσαμε τον βαζελο και καναμε τετοιες γκελες...
θα ισχυε εαν ηταν στο χερι του δερμιτζακη να μεινει ή να φυγει. δεν ειναι ομως.thrix έγραψε:Δερμιτζάκη, άμα καταφέρεις και για χάρη σου γίνει καμιά μαλακία και παραιτηθεί ο Ζαγοράκης θα σε κυνηγάω μέχρι να πατήσεις μαύρο χιόνι.
Πρόσεχε το τσουλούφι γιατί θα στο ξυρίσω. Ωραιοπαθή κομπλεξικιέ.
Βάλε τάξη στην ομάδα γιατί αλλιώς θα με βρεις μπροστά σου
Αη Ποντ στηρίζει Άγιο Παύλο.kos έγραψε:θα ισχυε εαν ηταν στο χερι του δερμιτζακη να μεινει ή να φυγει. δεν ειναι ομως.thrix έγραψε:Δερμιτζάκη, άμα καταφέρεις και για χάρη σου γίνει καμιά μαλακία και παραιτηθεί ο Ζαγοράκης θα σε κυνηγάω μέχρι να πατήσεις μαύρο χιόνι.
Πρόσεχε το τσουλούφι γιατί θα στο ξυρίσω. Ωραιοπαθή κομπλεξικιέ.
Βάλε τάξη στην ομάδα γιατί αλλιώς θα με βρεις μπροστά σου
οποτε το σωστο θα ηταν "ζαγορακη εαν παραιτηθεις για τον δερμιτζακη θα σε κυνηγαω μεχρι να πατησεις μαυρο χιονι"
το αστειο στην υποθεση ειναι οτι δεν μπορεις πλεον να κανεις κουβεντα με καποιον που στηριζει δερμιτζακη γιατι απλα αυτος ο καποιος δεν υπαρχει. πρεπει να πας στα γραφεια για να βρεις τον προεδρο.
Εγώ στηρίζω Δερμιτζάκη φίλε Kos, κι όχι απλά τον στηρίζω, αλλά είμαι κάθετος ότι δεν πρέπει να φύγει! Δεν έχω όμως ούτε διάθεση, ούτε χρόνο για κουβέντα. Διάθεση δεν έχω γιατί είμαι πολύ απογοητευμένος από την κατάσταση στην ομάδα, την οποία εμείς οι οπαδοί, μεμονωμένα αλλά κυρίως ως σύνδεσμοι, την κάνουμε χειρότερη. Και χρόνο δεν έχω γιατί είμαι στη δουλειά. Αλλά αν βρίσκεσαι στην Κω, όπως μαρτυρεί το nick σου, μπορούμε να βρεθούμε στον σύνδεσμο να τα πούμε από κοντά με καμιά μπύρα!kos έγραψε:το αστειο στην υποθεση ειναι οτι δεν μπορεις πλεον να κανεις κουβεντα με καποιον που στηριζει δερμιτζακη γιατι απλα αυτος ο καποιος δεν υπαρχει. πρεπει να πας στα γραφεια για να βρεις τον προεδρο.
Μόλις είχε αναλάβει την ομάδα του Πανθρακικού.Kolokotronis_4 έγραψε:ρε σεις ο Δερμιτζάκης δεν ήταν αυτός που παστέλωσε τον Κούπερ, 2 φορές πέρυσι με τον Πανθρακικό?![]()
τώρα μου ήρθε!
πείτε μου αν κάνω λάθος.