Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από Falegkos »

και να εβαζε ο ξανθος το γκολ και την αλη μερα "ο τεράστιος ελληνας προπονητής που εφαγε τον κουπερ"

σαν να βλεπω πρωτοσέλιδα.

ΠΣ.α ρε ζλαταν γαμω.δοκαρι και μεσα :nairepaok: δοκαρι και εξω.... :redcard:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Γιατί δε μπήκε με τη Δυναμό;
Έμεινε κανείς ευχαριστημένος από την απόδοση;
Μόνο τον τσαμπουκά είπαμε μπράβο...

3 χρόνια ματώσαμε να μαζέψουμε κορμό και να μπολιάσουμε στην οικογένειά μας παίκτες και τώρα δε κάνουν και είναι κωλόπαιδα και τεμπέληδες;

Ποιος θα πληρώνει τις αλλαγές των παικτών πάλι; Εμείς....

Καλύτερα να αλλάξει ο ένας παρά οι 20 γιατί είμαστε και φτωχαδάκια ρε μάγκες....
SokB

Δημοσίευση από SokB »

και οσον αφορα τους παιχτες,σαφεστατα και δεν προκειται να κανει κανεις την υπερβαση ωστε να σωσει τον δερμι.ιδιως ετσι οπως τους στηνει ,τι να σου κανει και ο βιερινια?να γινει μαραντονα και να παιρνει την μπαλα απο το κεντρο και να βαζει μονος γκολ?μεχρι και ο ντιεγκιτο μια φορα το εκανε.τωρα που ο δερμι εδωσε με τη μια στεγνα τον ζουελα στην διοικηση τι περιμενεις να δεις απο τον ζουελα?δεν μπορουσε δηλαδη να τον πιασει απο κοντα και να του μιλησει?να αναπτυξει σχεσεις ρε παιδι μου...εγω ενα ξερω και λεω.μην τρωτε προλογο οτι τα ιδια εγιναν και περσι.ναι ειχαμε αναλογο κακο ξεκινημα περσι αλλα τουλαχιστον περσι η ομαδα επαιζε και εβλεπες το σκεπτικο του προπονητη.αμυντικο στιλ παιχνιδιου μεν αλλα εβλεπες τι πηγαινε να κανει.τωρα αναθεμουντενε και αν βλεπεις κατι συγκεκριμενο.δεν διαφωνω οτι και οι παικτες εχουν μεριδιο ευθυνης.απλα ο συγκεκριμενος προπονητης δεν κανει για την ομαδα.δεν ειναι καλο για την ομαδα να αλλαζεις τοσο συχνα προπονητες .ειναι ομως καλυτερο να κρατας εναν προπονητη που βλεπεις οτι δεν κανει?δεν ξερω.παντως δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα στηριξης απο τον κοσμο.35 χρονων γινομαι και ο κοσμος ηταν παντα εκει.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ακομα και οι παιχτες να φταινε οπως υποστηριζετε καποιοι...καποιος φταει που εχουν χασει το κινητρο τους....και αυτος ειναι ο προπονητης και η διοικηση αν οντως ειναι απληρωτοι.....αν και δεν πιστευω οτι ισχυει κατι τετοιο οτι δλδ δεν παιζουν γιατι ειναι απληρωτοι....εγω πιστευω οτι απλα ειναι ενας συνδυασμος κακης προετοιμασιας και οτι δεν εχουμε προπονητη...γιατι δεν μπορει να ξεχασαν την μπαλα που ηξεραν...οι ιδιοι παιχτες περυσι εφτασαν μια ανασα απο το πρωταθλημα και τους το εκλεψε ο σπαναθας....για μενα μοναδικη λυση για να μην χαθει η χρονια ειναι η προσληψη μεγαλου προπονητη...μεγαλου σαν οντοτητα που θα προσφερει οραμα στον κοσμο και θα μας συσπειρωσει ξανα αλλα και που θα τον σεβονται οι παιχτες οπως εκαναν με τον σαντος......και τετοιος ελληνας προπονητης δεν υπαρχει...ξερω λεφτα δεν υπαρχουν...αλλα αμα συνεχιστει αυτη η κατασταση τα πραγματα θα ειναι χειροτερα....
SokB

Δημοσίευση από SokB »

και περσυ με το γκολ που εφαγε ο χαλκιας με την αεκ ,που πονεσανε τα ματια μας ρε Δαμον ο σπαναθας μας εφταιγε.κυνηγουσαμε τον βαζελο και καναμε τετοιες γκελες... :lol:
SokB

Δημοσίευση από SokB »

SokB έγραψε:και περσυ με το γκολ που εφαγε ο χαλκιας με την αεκ ,που πονεσανε τα ματια μας ρε Δαμον ο σπαναθας μας εφταιγε.κυνηγουσαμε τον βαζελο και καναμε τετοιες γκελες... :lol:
και βλεπω ακομα μερικους να λενε οτι ο δερμι εχει εμμονες με τον κρεσιτς...σ αυτο τουλαχιστον δεν τον κατηγορω... :lol:
kos

Δημοσίευση από kos »

thrix έγραψε:Δερμιτζάκη, άμα καταφέρεις και για χάρη σου γίνει καμιά μαλακία και παραιτηθεί ο Ζαγοράκης θα σε κυνηγάω μέχρι να πατήσεις μαύρο χιόνι.

Πρόσεχε το τσουλούφι γιατί θα στο ξυρίσω. Ωραιοπαθή κομπλεξικιέ.

Βάλε τάξη στην ομάδα γιατί αλλιώς θα με βρεις μπροστά σου
θα ισχυε εαν ηταν στο χερι του δερμιτζακη να μεινει ή να φυγει. δεν ειναι ομως.
οποτε το σωστο θα ηταν "ζαγορακη εαν παραιτηθεις για τον δερμιτζακη θα σε κυνηγαω μεχρι να πατησεις μαυρο χιονι"

το αστειο στην υποθεση ειναι οτι δεν μπορεις πλεον να κανεις κουβεντα με καποιον που στηριζει δερμιτζακη γιατι απλα αυτος ο καποιος δεν υπαρχει. πρεπει να πας στα γραφεια για να βρεις τον προεδρο.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Mα και όποιος προσπαθεί να βρει κάτι να κρατηθεί το κάνει γιατί το είπε ο Ζαγόρ...
Να μην θυμίσω πως έφευγε ο Μπλαχίν μετά τη τεσσάρα ε;

Οπότε Παύλε αναλογίσου και διαχώρισε στον Πρόεδρο τις σχέσεις σας...Επαγγελματικές λαίμαι...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

kos έγραψε:
thrix έγραψε:Δερμιτζάκη, άμα καταφέρεις και για χάρη σου γίνει καμιά μαλακία και παραιτηθεί ο Ζαγοράκης θα σε κυνηγάω μέχρι να πατήσεις μαύρο χιόνι.

Πρόσεχε το τσουλούφι γιατί θα στο ξυρίσω. Ωραιοπαθή κομπλεξικιέ.

Βάλε τάξη στην ομάδα γιατί αλλιώς θα με βρεις μπροστά σου
θα ισχυε εαν ηταν στο χερι του δερμιτζακη να μεινει ή να φυγει. δεν ειναι ομως.
οποτε το σωστο θα ηταν "ζαγορακη εαν παραιτηθεις για τον δερμιτζακη θα σε κυνηγαω μεχρι να πατησεις μαυρο χιονι"

το αστειο στην υποθεση ειναι οτι δεν μπορεις πλεον να κανεις κουβεντα με καποιον που στηριζει δερμιτζακη γιατι απλα αυτος ο καποιος δεν υπαρχει. πρεπει να πας στα γραφεια για να βρεις τον προεδρο.
Αη Ποντ στηρίζει Άγιο Παύλο.
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ρε σεις ο Δερμιτζάκης δεν ήταν αυτός που παστέλωσε τον Κούπερ, 2 φορές πέρυσι με τον Πανθρακικό? :shock:
τώρα μου ήρθε!
πείτε μου αν κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Oχι Σωστος εισαι!!!
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

kos έγραψε:το αστειο στην υποθεση ειναι οτι δεν μπορεις πλεον να κανεις κουβεντα με καποιον που στηριζει δερμιτζακη γιατι απλα αυτος ο καποιος δεν υπαρχει. πρεπει να πας στα γραφεια για να βρεις τον προεδρο.
Εγώ στηρίζω Δερμιτζάκη φίλε Kos, κι όχι απλά τον στηρίζω, αλλά είμαι κάθετος ότι δεν πρέπει να φύγει! Δεν έχω όμως ούτε διάθεση, ούτε χρόνο για κουβέντα. Διάθεση δεν έχω γιατί είμαι πολύ απογοητευμένος από την κατάσταση στην ομάδα, την οποία εμείς οι οπαδοί, μεμονωμένα αλλά κυρίως ως σύνδεσμοι, την κάνουμε χειρότερη. Και χρόνο δεν έχω γιατί είμαι στη δουλειά. Αλλά αν βρίσκεσαι στην Κω, όπως μαρτυρεί το nick σου, μπορούμε να βρεθούμε στον σύνδεσμο να τα πούμε από κοντά με καμιά μπύρα!
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Κι εμενα μου φαινεται οτι ο Δερμ κανει τη χαρη στον Ζαγορ και μενει κι οχι το αντιστροφο, δηλαδη ο Ζαγορ να κανει την χαρη στον Δερμ να τον κραταει. Το γιατι δεν μπορω να το κατανοησω πληρως.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Kolokotronis_4 έγραψε:ρε σεις ο Δερμιτζάκης δεν ήταν αυτός που παστέλωσε τον Κούπερ, 2 φορές πέρυσι με τον Πανθρακικό? :shock:
τώρα μου ήρθε!
πείτε μου αν κάνω λάθος.
Μόλις είχε αναλάβει την ομάδα του Πανθρακικού.
Ήταν τότε η ομάδα που κορόιδευε ο Γκαρσία ότι δεν έχει αντιμετωπίσει ποιο σκληρή έδρα στην καριέρα του λίγο πριν το παιχνίδι και ήταν τότε που τους έβαλε και το 1ο του γκολ με τα χρώματα μας.

Ηταν τότε που όταν ανέλαβε ο Παυλάρας ξεκίνησε και ο Πανθρακικός να μαζεύει βαθμούς εκτός έδρας με νίκη στο Χαριλάου με 0-1.
Αλλά ήταν και πολύ αργά για να σωθεί.
Ότι μάζεψε και λίγο καλή μπαλίτσα που έπαιξε έγινε μετά την πρόσληψη του Παυλάρα ως προπονητή.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να το κάνει κ με εμάς.
Το καλο του ΠΑΟΚ θέλουμε όλοι μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”