NBA πριν τώρα και μετά....

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
Εικόνα

LeBron at 37 vs Jordan at 37
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλά, ας κάνει ο LeFlop flu game, ας κάτσει έξω μια σεζόν και να γυρίσει και θα δούμε μετά πόσα απίδια βάνει ο σάκος.

Στα early '90s ο GOAT δεν είχε απολαύσει τόσο ανεπτυγμένες επιστήμες και πρακτικές γύρω από τον αθλητισμό, όπως ο LeFlop. Τώρα κάθονται έξω μια σεζόν με χιαστό και μετά επιστρέφουν και γαμάνε (πχ KD, άλλος βλάκας από εκεί). Τον καιρό του MJ δεν θα γινόταν η ίδια αποθεραπεία.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πάλι τσαπού ο LeFlop, 114-103 από τους Ράπτορες...

Στο μεταξύ, οι Bucks κέρδισαν 117-111 στη Utah μετά από 20 χρόνια!! :shock:
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Τωρα που ειμαστε και αρκετα μεσα στη σεζον, ποιον βλεπετε να το σηκωνει; Νομιζω ειναι η πρωτη χρονια μετα απο καιρο που τοσες ομαδες ειναι (εστω θεωρητικα) contenders.
Προσωπικα, θα θελα back to back απο bucks, αλλά "φοβαμαι" πολυ τους suns που εχουν πολυ δυνατο συνολο και ειναι εξαιρετικοι οταν το παιχνιδι πηγαινει καλαθι-καλαθι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πράγματι γίνεται χαμός..

GSW, Suns, Grizzlies (ο Ja κάνει τρομερή χρονιά), οι Bucks δεν μπορούν να ξαναείναι overlooked, ειδικά τώρα που επιστρέφει ο Brook, οι Bulls είναι επίσης δυνατοί...Nuggets πολύ δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Loss Angeles Lakers.
104-124 από Minnesota.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Το κοντέρ γράφει πλέον 36.947 πόντους για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που γιγαντώνει τον μύθο του και πλέον απέχει 1.440 πόντους από τον Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ ever.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Το πρωταθλημα παει στους Suns πιστευω φετος
renegade

Δημοσίευση από renegade »

john4serres έγραψε:Το κοντέρ γράφει πλέον 36.947 πόντους για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που γιγαντώνει τον μύθο του και πλέον απέχει 1.440 πόντους από τον Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ ever.

Εικόνα
Μέγα αδικία για το άθλημα να γράφει πρώτος σκόρερ όλων των εποχών λεμπρον Τζέιμς
Άβαταρ μέλους
john4serres

[youtube]tyXwQNBlbNo[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Still 9th though. Πήγε σε μια μεγάλη ομάδα και της γάμησε τα πρέκια.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Άντε να γράψω κι εγώ σε μπασκετικό νήμα, μετά από 13 χρόνια μέλος του σαιτ!
Αυτά τα Λεμπρόν και τα Γκιάννις , και τα γκρίζλις και τα μπακς και το ...κακό συναπάντημα, δεν τα πολυκαταλαβαίνω!!
Όταν τρέχαμε πιτσιρικάδες στα βίντεο κλαμπ για να νοικιάσουμε κασέτες με τα play offs Χιούστον Ρόκετς- Μπόστον Σέλτικς , ήταν κάτι μαγικό.. Ήταν μπάσκετ ρε φίλε!. Όταν η συζήτηση στο διάλειμμα του σχολείου ήταν πόσο ύψος έχει ο ..Τάιρον Μπόουκς ,και ποιός πηδάει ψηλότερα, ο Ντομινίκ ή ο Τζόρνταν...
Στα δικά μας τα χρόνια, όταν θέλαμε να δούμε τσίρκο, βλέπαμε τους Χάρλεμ Γκλοουμπντρότερς. Τώρα έτσι έχει γίνει όλο το πρωτάθλημα.. Με μηδενικές άμυνες(βλέπω στιγμιότυπα που και που) , και με παίχτες που με το ζόρι πρέπει να γίνουν θρύλοι, για να πουλάει το άθλημα... βλέπε από Σακίλ Ο Νηλ και εντεύθεν.
Αν μου βρείτε σήμερα ακόμα και β' κατηγορίας σταρς όπως ήταν ο Τόμας, ο Στόκτον, ο Μπλάκμαν, ο Μακ Χέιλ, να μου τους γράψετε κι εμένα!!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Still 9th though. Πήγε σε μια μεγάλη ομάδα και της γάμησε τα πρέκια.
Προπερσι δεν τους πηρε πρωταθλημα; Ειχαν να δουν ποσα χρονια
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Χωρικός έγραψε:Άντε να γράψω κι εγώ σε μπασκετικό νήμα, μετά από 13 χρόνια μέλος του σαιτ!
Αυτά τα Λεμπρόν και τα Γκιάννις , και τα γκρίζλις και τα μπακς και το ...κακό συναπάντημα, δεν τα πολυκαταλαβαίνω!!
Όταν τρέχαμε πιτσιρικάδες στα βίντεο κλαμπ για να νοικιάσουμε κασέτες με τα play offs Χιούστον Ρόκετς- Μπόστον Σέλτικς , ήταν κάτι μαγικό.. Ήταν μπάσκετ ρε φίλε!. Όταν η συζήτηση στο διάλειμμα του σχολείου ήταν πόσο ύψος έχει ο ..Τάιρον Μπόουκς ,και ποιός πηδάει ψηλότερα, ο Ντομινίκ ή ο Τζόρνταν...
Στα δικά μας τα χρόνια, όταν θέλαμε να δούμε τσίρκο, βλέπαμε τους Χάρλεμ Γκλοουμπντρότερς. Τώρα έτσι έχει γίνει όλο το πρωτάθλημα.. Με μηδενικές άμυνες(βλέπω στιγμιότυπα που και που) , και με παίχτες που με το ζόρι πρέπει να γίνουν θρύλοι, για να πουλάει το άθλημα... βλέπε από Σακίλ Ο Νηλ και εντεύθεν.
Αν μου βρείτε σήμερα ακόμα και β' κατηγορίας σταρς όπως ήταν ο Τόμας, ο Στόκτον, ο Μπλάκμαν, ο Μακ Χέιλ, να μου τους γράψετε κι εμένα!!
Ο στοκτον και ο τόμας μονο σταρ β κατηγοριας δεν ηταν!

Κι ομως, αυτη τη στιγμη μπορω να σου πω τουλαχιστον 15 παιχτουρες προχειρα, χωρις ιδιαιτερη σκεψη, που ειναι τρομεροι, γραφε (τυχαια καταταξη):
Γιαννης, Λεμπρον, Ντουραντ,
Γιοκιτς, Ντοντσιτς, Εμπιιντ
Λεοναρντ*, Ιρβινγκ*, Χαρντεν* (οταν παιζουν)
Τειτουμ, Μοραντ, ΣΕΦ Καρι
Τομσον, Κρις Πολ, Ντεροζαν

Περα απο αυτους, δεν ανεφερα τους ηδη legends Anthony Davis, Westbrook, Carmelo Anthony
Worth mentions: Karl Anthony Towns, Lonzo bros, και ειδικα ο Lamelo, Middleton, Jrue Holiday, Caruso (the goat), Devin Booker, DeAndre Ayton, Poole κτλ κτλ κτλ
Και ολο και καποιος θα μου θυμισει καποιον παιχταρα που ξεχασα.
Το πρωταθλημα ειναι ακρως ανταγωνιστικο, ειδικα φετος που πολλες ομαδες ειναι εντος διεκδικησης, και θα ελεγα "παικτοκεντρικο" υπό την αποψη οτι τα media μοιραζουν το χρονο μεταξυ (εμπορικων) ομαδων και συγκεκριμενων παικτων που ξεχωριζουν και παιρνουν πολλες φορες τις ομαδες τους απο το χερι.
Οι αμυνες δεν ειναι αυτες που ηταν για δυο τρεις λογους:
1) εχουν αλλαξει οι κανονες σε σχεση με τις επιτρεπομενες επαφες (hand-checking)
2) εχει αλλαξει ο τροπος παιχνιδιου γιατι οι ομαδες συνειδητοποιησαν οτι το τριποντο μετραει περισσοτερο απο το διποντο και εχει ανεβει κατακορυφα ο μεσος ορος προσπαθειων σε τριποντα.
3) Οι ομαδες ξοδευουν λιγοτερο χρονο ανα επιθεση, δεν εξαντλουν τα 24 δευτερολεπτα εαν αυτο δεν χρειαζεται. Αυτο σημαινει περισσοτερες επιθεσεις ανα αγωνα, αρα περισσοτερα πανω κατω, αρα περισσοτερη κουραση μεχρι το τελος του αγωνα (χοντρικα)
Ετσι, το αθλημα και η λιγκα εχει εξελιχθει προς αλλη κατευθυνση. Τα σημερινα παιδια δεν συζητανε για τον Τζορνταν, συζητανε ομως για τον Γιαννη, τον Λεμπρον, τον Ντουραντ και τον Καρι.
Το ζητημα ειναι οτι τα συναισθηματα που σου προσεφερε ο Τζορνταν οταν ησουν παιδι και εφηβος, δεν θα στα δωσει σημερα κανενας!

ΥΓ1 Πιο ψηλα απο τον Τζορνταν πηδανε οι Ζακ Λαβιν και Ααρον Γκορντον, ενδεχομενα και ο Μοραντ.
ΥΓ2 ξεχασα τον Dame Time
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: NBA πριν τώρα και μετά....γώ

Δημοσίευση από Rexaris »

Εγώ μεγάλωσα με τα Λέικερς-Σέλτικς και ήμουνα με τους Σέλτικς, αγαπημένοι μου παίκτες οι Μπερντ, Μακχέιλ και Παρις. Ρησπέκτ όμως και στον τεράστιο Μάτζικ. Μετά είχε Σέλτικς-Πίστονς, πόσο μισούσα αυτόν τον Λαμπήρ!

Μετά όπως έφθιναν οι Σέλτικς ξενέρωσα και παρακολουθούσα πλέον μόνο σποραδικά τους Μπουλς μόνο και μόνο για να βλέπω τον Τζόρνταν να κάνει τα τρελά του.

Σήμερα πάλι καλά που υπάρχει ο Γιάννης αλλιώς δεν θα ασχολούμουν καθόλου με το ΝΒΑ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”