Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από joshua »

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ...Εχω δικη μου ΑΕ μεγεθους της πουτσας και το παραμικρο χαρτι που υπογραφω περναει απο ελεγχο και μια ΑΕ αξιας δεκαδων εκατομμυριων και με ιδιοκτητη δισεκατομμυριουχο μπορει να κανει παπαρια που γνωριζει μικρο παιδι? Και ακομα πιο εξοργιστικο ως απαντηση να βαζει στο ΔΣ εναν γραφικο στα ορια του ακαταλογιστου συνταξιουχο?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Κατ έμε, δεν είναι καν ζήτημα αν έγινε ένα λαθος με τις ημερομηνίες, ένα μήνα πριν, ένα μήνα μετά. Το ζήτημα είναι ότι μια επιτροπή η οποία είναι απούσα σε τόσα σκάνδαλα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επιλέγει να ανοίγει πόλεμο με σκοπό την τιμωρία της ομάδας για μια τυπική μαλακια η οποία δεν επηρεάζει πουθενά την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ο Άγγελος, όπως γνωρίζεις, δεν μπήκε στο ΔΣ γιατί ήταν απαραίτητος ένας αντικαταστάτης του Γιώργου. Μπήκε για άλλους λόγους, που κι εγώ διαφωνώ. Αλλά μην συγχέεις δυο διαφορετικές ιστορίες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οχι και επιμενω δεν ειναι καθολου τυπικη μαλακια να παραμενει στο ΔΣ ανθρωπος που εχει παραπεμφθει...Δηλαδη οκ για ονομα καπου...1000 δικια να δωσω σε οσες κατηγοριες στρεφονται κατα της κυβερνησης και των καραδιεφθαρμενων οργανων της αλλα εδω μιλαμε για σοκαριστικη παπαρια...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Επαναλαμβάνω.

Το κρίσιμο ερώτημα είναι ποτέ κατεστη αμετάκλητο το βούλευμα.

Αν είναι πριν την δήλωση η μαλάκια είναι δικιά μας, αν είναι μετά η μαλάκια είναι της ΕΕΑ.

Το ευτυχές ή ατυχές σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται πανεύκολα και γρήγορα.

Στην παρούσα φάση το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχόμαστε την μαλάκια να την έκανε η ΕΕΑ.

Επειδή το έχει ξανακάνει και δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση να έχουν στήσει ακόμα ένα επικοινωνιακο πανηγυρακι προτείνω να περιμένουμε να δούμε.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Montrealiotis έγραψε:Κατ έμε, δεν είναι καν ζήτημα αν έγινε ένα λαθος με τις ημερομηνίες, ένα μήνα πριν, ένα μήνα μετά. Το ζήτημα είναι ότι μια επιτροπή η οποία είναι απούσα σε τόσα σκάνδαλα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επιλέγει να ανοίγει πόλεμο με σκοπό την τιμωρία της ομάδας για μια τυπική μαλακια η οποία δεν επηρεάζει πουθενά την ομάδα.
ακριβώς.
Έχει στηθεί μπουγάδα από το Notingham το Kαμελοτ μέχρι την Παπαναστασίου, έχουν υπόθεi όργια σε ζωντανή μετάδοση, έχουν περάσει στο ντούκου τα λευκα polo και θα κάτσουμε να ασχοληθούμε αν έκλασε ο Γιώργης και το μύρισε η EEA.

ΚAΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΒΡΟΜΙAΡΗΔΕΣ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

JohnDag έγραψε:Επαναλαμβάνω.

Αν είναι πριν την δήλωση η μαλάκια είναι δικιά μας, αν είναι μετά η μαλάκια είναι της ΕΕΑ.

Το ευτυχές ή ατυχές σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται πανεύκολα και γρήγορα.

Στην παρούσα φάση το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχόμαστε την μαλάκια να την έκανε η ΕΕΑ.

Επειδή το έχει ξανακάνει και δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση να έχουν στήσει ακόμα ένα επικοινωνιακο πανηγυρακι προτείνω να περιμένουμε να δούμε.

john δεν ειναι μονο η δηλωση.Η ψευδης δηλωση βαραινει τον ιδιο που κανει την δηλωση.Για να ειμαστε οκ θα πρεπει το βουλευμα να μην ειναι αμετακλητο μεχρι την αντικατασταση του απο το ΔΣ,ασχετως δηλωσης,δηλαδη να παραμενει ακομα και σημερα μη αμετακλητο,καθως μολις χθες εγινε η απομακρυνση.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

alexgarcia6 έγραψε:
joshua έγραψε:Εμενα με συγχωρειτε που θα γινω παλι ο κακος της παρεας,ο σπαστικος,ο μ@λ@κ@ς, αν θελετε καποιοι αλλα με τις ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ και το ΤΟΝΙΖΩ, πληροφορες που εχουν δει το φως της δημοσιοτητας ,παπαρια αναλογη των αθεωρητων δελτιων και ακομα χειροτερη μοιαζει να εχουμε κανει.Αν οπως γραφεται δεν μπορει να ειναι μελος ΔΣ, ανθρωπος ο οποιος εχει παραπεμφθει, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ Η ΑΘΩΟΣ και στη περιπτωση μας υπαρχει οριστικο βουλευμα για παραπομπη, εχουμε κανει παπαρια και μαλιστα μεγαλη για αυτο και σπευσαμε να απομακρυνουμε τον Γιωργη απο το ΔΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΛΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ.
το θέμα φίλε Τζος είναι το πόσο αφορά αυτό την ανάκληση πιστοποιητικού και άρα την τιμωρία της ομάδας. Ανέτρεξε στην παραπάνω δημοσίευση μου που δίνω την άποψη μου.

Συνοψίζω:

-Γιώργης και Νίκος παραπέμφθηκαν
-Δεν μπορεί κάποιος να είναι μέλος ΔΣ εαν έχει παραπεμφθεί (χωρίς αυτό να σημαίνει ανάκληση πιστοποιητικού) και άρα ο Γιώργης απλά αποχωρεί
-Εαν ΜΕΤΟΧΟΣ καταδικαστεί τότε μιλάμε για ανάκληση πιστοποιητικού και άρα τιμωρία
-Εαν υπήρχε περίπτωση να καταδικαστούν, τότε θα μας κυνηγούσαν για τον ΝΙΚΟ που είναι μέτοχος
-Εφόσον δεν γίνεται, τότε με τις νέες δυνάμεις της ΕΕΑ λόγω τροποποιήσεων (το σημείωσα ακόμη πιο πάνω) μπορούν για άλλη μια φορά να στήσουν ένα ωραιότατο witch hunt και να σπιλώσουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη

Άρα σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει τιμωρία; Τότε γιατί ο χαμός ;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι λιγο φλου jibbie οι διαταξεις οσον αφορα το μελος ΔΣ ενω ειναι συγκεκριμενες οσον αφορα μετοχους.Τουλαχιστον αυτες που ανεβασε ο alex.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Έχω θυμώσει πάρα πολύ.

Ανέβασα πίεση και άρχισα να φοβάμαι.

Αποσύρομαι γράφοντας κάτι που ελάχιστοι θα καταλάβουν, όσο για εκείνους που θα το καταλάβουν ξύδι.

Ο ποντικός στην τρύπα του δεν χώραγε, έδεσε και κολοκύθα στην ουρά του.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αρα 2 τα τινα....
Η η ΕΕΑ εχει κανει γκελα ολκης με μοναδικο σκοπο την λασπη στον ανεμιστηρα (να γινει δηλαδη γνωστη η υποθεση) μιας και δεν πιστευω οτι δεν γνωριζουν τι προβλεπεται τυπικα, η η γκελα εχει γινει απο μεριας μας (θα μου κανει τρομερη εντυπωση κανεις να μην σκεφτηκε το αυτονοητο που ο νομος λεει).

Ο κοινος παρανομαστης και στα 2 κατ εμε ειναι οτι ο φανερος ο στοχος να φυγουν οι προβολεις απο καπου και να στραφουν ξανα προς τον Σαββιδη.
Αυτο που μου κανει βεβαια εντυπωση οτι επιλεγεται αυτο να γινει επι της ουσιας προεκλογικα...
Να εχει η κυβερνηση ζυγισει τα πραγματα και τις οποιες ενεργειες της;;; Η ζυγαρια να γερνει θετικα ακομα και ανοιγοντας μετωπο με τον ΠΑΟΚ , χαιδευοντας ταυτοχρονα αλλα αυτια;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Το "προεκλογικά" μπορεί να είναι και ως χάρη στον χοντρό που τα ξαναβρήκαν.
Έτσι κι αλλιώς οι ψηφοφόροι στη Θεσσαλονίκη είναι δεδομένοι, για να το θέσω κομψά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Το 2022 , στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που είναι πρόεδροι οι καρυπίδηδες, οι μπέοι, οι μαρινακηδες και σια και μάλιστα συναγελάζονται με υπουργούς κλπ κλπ, δε θα κατσω να σκεφτώ πολύ τι κάνει η μαρουπα ο αρκούδος και το μικρό αφεντικό, αυγενακης. Σιγά μην αρχίσουμε πάλι να κατηγουρουμε , μεσα αε αυτό το τοπίο την ομάδα μας παλι...

Έλεος...

Με όλα οσα γίνονται μεταξύ γαύρου και αρη, ε έλεος ρε παληκάρια. Πού ζούμε δηλαδή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 17 Νοέμ 2022, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

joshua έγραψε:

john δεν ειναι μονο η δηλωση.Η ψευδης δηλωση βαραινει τον ιδιο που κανει την δηλωση.Για να ειμαστε οκ θα πρεπει το βουλευμα να μην ειναι αμετακλητο μεχρι την αντικατασταση του απο το ΔΣ,ασχετως δηλωσης,δηλαδη να παραμενει ακομα και σημερα μη αμετακλητο,καθως μολις χθες εγινε η απομακρυνση.
Ε ναι, δεν λέω κάτι διαφορετικό.

Η ΕΕΑ λέει ότι το βούλευμα κατέστη αμετάκλητο στις 24-06-2022.

Το βούλευμα καθίσταται αμετάκλητο με την επίδοση του στους διαδικους.

Ή ισχύει αυτό ή δεν ισχύει. Μαύρο-άσπρο είναι, δεν υπάρχει γκρι.

Αν δεν ισχύει η γελοιοποίηση της ΕΕΑ είναι υπόθεση 5 λεπτών.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Πέμ 17 Νοέμ 2022, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

απο το δικαστικο ρεπορταζ :mrgreen:
Το Βούλευμα καθίσταται αμετάκλητο όταν συνοδεύεται :
Με ημερομηνία επίδοσης του Βουλεύματος στους διαδίκους που καταχωρείται με σφραγίδα επί του βουλεύματος από το παρόν τμήμα.
Με πιστοποιητικό του τμήματος ενδίκων μέσων του δικαστηρίου που εξέδωσε το βούλευμα ότι δεν ασκήθηκε ένδικο μέσο και
Πιστοποιητικό του τμήματος ενδίκων μέσων του Αρείου Πάγου, ότι δεν ασκήθηκε αναίρεση κατά του Βουλεύματος.
Μόλις καταστεί αμετάκλητο το βούλευμα, γίνεται η κλήση του κατηγορουμένου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”