11. Zlatan Muslimović
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
ο ζλαταν ηταν ο μονος που δεν εφταιγε σημερα.
οταν πρεπει να γυρισεις αριστερο χαφ και παιρνεις την πασα 10 μετρα πιο πισω ενω ταυτοχρονα πρεπει να δωσεις πασα μπροστα και να πας περιοχη δεν ιφισταται να φταις επειδη δεν βαζεις γκολ
οταν πρεπει να γυρισεις αριστερο χαφ και παιρνεις την πασα 10 μετρα πιο πισω ενω ταυτοχρονα πρεπει να δωσεις πασα μπροστα και να πας περιοχη δεν ιφισταται να φταις επειδη δεν βαζεις γκολ
- navigator11
μεγαλο σταυρολεξο για δυνατους λυτες τεινει να αποδειχθει ο ζλαταν.γι'αυτο παντως που σιγουρα τον ψεγω ειναι για την υποδοχη και τον ελεγχο της μπαλας.νομιζω πως παυει η ενλογω "τσαπατσουλια" να αποτελει συνεχως συμπτωση,δημιουργωντας επιπλεον πονοκεφαλο στην ηδη δυσλειτουργικη αναπτυξη της ομαδας.το εαν πρεπει βεβαια να συμμετεχει ενεργα στην αναπτυξη της ομαδας,γυρνωντας μεχρι λιγο πριν τη σεντρα για να σπασει μπαλα ειναι αλλο θεμα.αφ'ης στιγμης ομως επιστρατευεται να το κανει,κατ'εμε χωλαινει!σε συνδυασμο με παρουσια κονσεισαο στην ενδεκαδα νομιζω οτι ατονει ακομα περισσοτερο η παρουσια του στην αντιπαλη περιοχη.τωρα θελει καποιον ακομη διπλα του εντος ειτε λιγο εκτος περιοχης να του συμπαραστεκεται,θελει μεγαλυτερη βοηθεια απο τους εξτρεμ,ωστε μπουκαροντας περισσοτερο και απασχολωντας εναν κεντρικο αμυντικο,ο μουσλι να εχει μεγαλυτερη ευελξια στην περιοχη?δεν ξερω το πως αλλα πρεπει να αξιοποιηθει περισσοτερο!
περσυ του "στερησε" το γκολ με γκει ο χουτος.ας το καρφωσει την αλλη κυριακη να παρει λιγο τα πανω του...
περσυ του "στερησε" το γκολ με γκει ο χουτος.ας το καρφωσει την αλλη κυριακη να παρει λιγο τα πανω του...
Ειχε μια ευκαιρια μονο σημερα αλλα δεν την αξιοποιησε. Απο την αλλη, βγαλαμε 2 τετατετ απο καθετες του Μουσλι (σε Κονσεισαο και Ιβιτς)
τον αγαπαω και τον πιστευω.Αλλα ειχε 2..και η δευτερη δεν χανεται..μπαινει και κλειδωνει το ματσ...Καλος αλλα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΧΤΥΑ..
-
eleos1 πρεπει να ξερεις πολυ μπαλα ετσι?ωραιο το σκεπτικο σου!Εγω ενα ξερω μαγκες!Εχουμε εναν απο τους 2-3 καλυτερους φορ στην Ελλαδα (αν οχι τον καλυτερο) και δεν μπορουμε να τον αξιοποιησουμε!!!Χμμ...γιατι αραγε?Δυσκολο ε?Α και κατι αλλο...Γιατι ο Μουσλιμοβιτς με την φανελα της εθνικης του σκοραρει πολυ πιο ευκολα?Μαλλον δεν μπορει να σηκωσει το βαρος της δικης μας φανελας ε?Οχι οτι εκει εχει ενα ΔΕΚΑΡΙ με κεφαλαια πισω του (Μισιμοβιτς) αντι για τον Λουκι Λουκ που εχουμε εμεις και ενα φορ με @ρχιδι@ στο πλαι (ειτε Τζεκο ειτε Ιμπισεβιτς) αντι για τον Φιλομενο που ναι μεν εχει τα @ρχιδι@ αλλα συνηθως μεχρι το 70 τον εχουμε να τα ξυνει στον παγκο!Επισης εκει εχει και κανα 2 εξτρεμ της προκοπης και οχι καποιον που κολαει τα τελευταια ενσημα και παντα βαζει τον εγωισμο του πιο πανω απο το ΚΑΛΟ της ομαδος!Χμμ δεν παιζει ο Κουτσιανικουλης λεει για να μην καει!Μαααλιστα...Γι αυτο τον βαζει παντα στα δυσκολα οπως σημερα (οπως και μεσα στην Χερενφεν) μετα την ισοφαριση κι ενω η μιση ομαδα ειχε κλαταρει απο την κουραση,συν την πιεση του χρονου και το οτι ο Αστερας κλειστηκε και επαιζε πλεον με αντεπιθεσεις!Για να μπορεσει με την προσωπικοτητα και την εμπειρια χρονων που κουβαλαει στις πλατες του να γυρισει το ματς!Η στην αναγκη να παρει την μπαλα να περασει ολη την ομαδα του Αστερα και να το καρφωσει!Αν ειναι δυνατον...Τον Κουτσια θα τον βαλεις η απο την αρχη...οσο δεν υπαρχει κουραση και πιεση χρονου η ΑΜΕΣΩΣ μετα το 0-1!Θυμηθειτε και το ματς με τον Λεβαδειακο!Ποτε ηταν πιο απειλητικος ο Κουτσια?οσο ο παρεμενε το 0-0 και ο λεβαδειακος ηταν κλεισμενος η μηπως μετα το 1-0 απλα κεντουσε?Αυτα...και μην ετοιμαστει κανενας "ΠΑΟΚαρχης" να μου πει τις γνωστες π@π@ριες!Ειναι καποια πραγματα οφθαλμοφανη και πρεπει να αλλαξουν συντομα!Ευχομαι πριν να ειναι αργα...
καιρός...να ξανατραυματιστεί
ίσως και αυτοτραυματιστεί
για να παίξει επιτέλους ο γίγας Παπάζογλου
γκόλ...θα ξαναβάλει με το νέο έτος (ίσως)...ίσως και να μην ξαναβάλει ποτές...νικώντας στην άτυπη κόνδρα με τον Σισέ...για τον πιο άχρηστο πλην συμπαθητικότατο επιθετικό του πρωταθλήματος
ps-...το γκόλ θα είναι από σένδρα του αρχηγού μας στον γάμο του καραγκιόζη
ίσως και αυτοτραυματιστεί
για να παίξει επιτέλους ο γίγας Παπάζογλου
γκόλ...θα ξαναβάλει με το νέο έτος (ίσως)...ίσως και να μην ξαναβάλει ποτές...νικώντας στην άτυπη κόνδρα με τον Σισέ...για τον πιο άχρηστο πλην συμπαθητικότατο επιθετικό του πρωταθλήματος
ps-...το γκόλ θα είναι από σένδρα του αρχηγού μας στον γάμο του καραγκιόζη
Δεν ξερω αν ειναι λαθος το σκεπτικο μου φιλε η ειμαι αμπαλος....Αυτο το δεχομαι..Με την ιδια λογικη βγαζεις αμπαλους τους τεχνικους της αταλαντας της περουτζιας και της ουντιζεσε στις οποιες ο παικταρας(οπως μας τα λες εσυ με το σκεπτικο σου)μουσλι περασε και δεν ακουμπησε...Επαιξε γεματες χρονιες σε παντοβα(Γ Ιταλιας??) μεσινα (?)και παρμα...Ολοι αυτοι γιατι τον αφηναν να φυγει ανα χρονια και δεν στεριωσε πουθενα??Δηλαδη ολοι αυτοι ηταν αμπαλοι???Α μη ξεχασω και τη ριμινι)Γ ιταλιας επισης)στην οποια σημειωσε 15 γκολ...Ρεκορ καριερας.....25 years later έγραψε:eleos1 πρεπει να ξερεις πολυ μπαλα ετσι?ωραιο το σκεπτικο σου!Εγω ενα ξερω μαγκες!Εχουμε εναν απο τους 2-3 καλυτερους φορ στην Ελλαδα (αν οχι τον καλυτερο) και δεν μπορουμε να τον αξιοποιησουμε!!!Χμμ...γιατι αραγε?Δυσκολο ε?Α και κατι αλλο...Γιατι ο Μουσλιμοβιτς με την φανελα της εθνικης του σκοραρει πολυ πιο ευκολα?Μαλλον δεν μπορει να σηκωσει το βαρος της δικης μας φανελας ε?Οχι οτι εκει εχει ενα ΔΕΚΑΡΙ με κεφαλαια πισω του (Μισιμοβιτς) αντι για τον Λουκι Λουκ που εχουμε εμεις και ενα φορ με @ρχιδι@ στο πλαι (ειτε Τζεκο ειτε Ιμπισεβιτς) αντι για τον Φιλομενο που ναι μεν εχει τα @ρχιδι@ αλλα συνηθως μεχρι το 70 τον εχουμε να τα ξυνει στον παγκο!Επισης εκει εχει και κανα 2 εξτρεμ της προκοπης και οχι καποιον που κολαει τα τελευταια ενσημα και παντα βαζει τον εγωισμο του πιο πανω απο το ΚΑΛΟ της ομαδος!Χμμ δεν παιζει ο Κουτσιανικουλης λεει για να μην καει!Μαααλιστα...Γι αυτο τον βαζει παντα στα δυσκολα οπως σημερα (οπως και μεσα στην Χερενφεν) μετα την ισοφαριση κι ενω η μιση ομαδα ειχε κλαταρει απο την κουραση,συν την πιεση του χρονου και το οτι ο Αστερας κλειστηκε και επαιζε πλεον με αντεπιθεσεις!Για να μπορεσει με την προσωπικοτητα και την εμπειρια χρονων που κουβαλαει στις πλατες του να γυρισει το ματς!Η στην αναγκη να παρει την μπαλα να περασει ολη την ομαδα του Αστερα και να το καρφωσει!Αν ειναι δυνατον...Τον Κουτσια θα τον βαλεις η απο την αρχη...οσο δεν υπαρχει κουραση και πιεση χρονου η ΑΜΕΣΩΣ μετα το 0-1!Θυμηθειτε και το ματς με τον Λεβαδειακο!Ποτε ηταν πιο απειλητικος ο Κουτσια?οσο ο παρεμενε το 0-0 και ο λεβαδειακος ηταν κλεισμενος η μηπως μετα το 1-0 απλα κεντουσε?Αυτα...και μην ετοιμαστει κανενας "ΠΑΟΚαρχης" να μου πει τις γνωστες π@π@ριες!Ειναι καποια πραγματα οφθαλμοφανη και πρεπει να αλλαξουν συντομα!Ευχομαι πριν να ειναι αργα...
Υ.Γ αλλαζε ομαδες ως δανεικος και δεν δαπανηθηκε ουτε ευρο να τον αποκτησει καποιος(αν κανω λαθος διορθωστεμε) αν εξαιρεσεις εμας....
Υ.Γ(2) οσο οτι ειναι απο τους καλυτερους φορ στην ελλαδα να σου θυμισω οτι ηταν πρωτος στις χαμενες ευκαιριες περσυ....Μαζι με τον ογκουνσοτο.....
Υ.Γ εγω περιμενα/ω πιο πολλα απο εναν παικτη που πληρωνουμε 500,000 ευρω
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είαι ο Ζλάταν, αλλά ή έλλειψη assist που θα μας δώσουν το εύκολο γκολ.
- Maximus
Αυτα που γραφει ο eleos, τα εχω υποστηριξει και εγω παλιοτερα...
Το θεμα ομως ειναι οτι δεν υπαρχει φραγκο για κατι καλυτερο...Καλη ειναι η μιρλα αλλα πρεπει να βρεθει και αντικαταστατης αν φυγει ο μουσλι, δεν νομιζετε; Γιατι δεν ειναι μονο το γκολ...ειναι και αλλα πραγματα στα οποια παιζει ρολο ο επιθετικός,ετσι δεν ειναι; Και σε αυτα ο μουσλι ισως να ειναι καλός...
Αλλα αν θελουμε κατι καλυτερο, πρεπει να πεσει φραγκο...που δεν υπαρχει...
Αρα...μην ισοπεδωνουμε τα παντα...και μην νομιζουμε οτι ο μουσλι ειναι σουπερ παιχταρας κλπ κλπ...
Το θεμα ομως ειναι οτι δεν υπαρχει φραγκο για κατι καλυτερο...Καλη ειναι η μιρλα αλλα πρεπει να βρεθει και αντικαταστατης αν φυγει ο μουσλι, δεν νομιζετε; Γιατι δεν ειναι μονο το γκολ...ειναι και αλλα πραγματα στα οποια παιζει ρολο ο επιθετικός,ετσι δεν ειναι; Και σε αυτα ο μουσλι ισως να ειναι καλός...
Αλλα αν θελουμε κατι καλυτερο, πρεπει να πεσει φραγκο...που δεν υπαρχει...
Αρα...μην ισοπεδωνουμε τα παντα...και μην νομιζουμε οτι ο μουσλι ειναι σουπερ παιχταρας κλπ κλπ...
εννοείς τα αυτόγραφα ?ειναι και αλλα πραγματα στα οποια παιζει ρολο ο επιθετικός,ετσι δεν ειναι; Και σε αυτα ο μουσλι ισως να ειναι καλός...

να μιλήσουμε σοβαρά τώρα
...κοίτα οκ...καλός είναι στην σβούρα, φιλότιμος, το παλεύει
σαφώς
αλλά είπαμε μετά είναι ξεψυχισμένος
και ούτε μπορεί να κρατήσει μπάλλα
ή να την δώσει πίσω
δεν έχει ούτε ντρίμπλα, ούτε κοντρόλ, ούτε καμία σπουδαία τεχνική (μας ξεγέλασε εκείνο το γκολάκι με το αεκ πέρυσι)
σουτ...και όπου πάει
αλλά όλα αυτά δεν με πολυαπασχολούν στον επιθετικό...αν έχει άστρο
ο επιθετικός πρέπει την μισή ευκαιρία να την κάμνει γκολ
το πρόβλημα με τον Μούσλι...καθόλα συμπαθέστατο
είναι διπλό
αφενός με το σύστημα...ξύλο που τον αποκαμώνει...
και στην σέντρα δεν μπορεί να σηκωθεί για κεφαλιά......άσε που είναι πάντα μόνος (αντίθετα όταν βγάζουν αντεπίθεση οι αντίπαλοί μας κατεβάζουν πολλούς παίκτες στην περιοχή μας...για αυτό και μυρίζει γκολ κάθε αντεπίθεση)
και αφετέρου...δεν έχει άστρο ο άνθρωπος
δυστυχώς δεν έχει...για αυτό και δεν στέριωσε πουθενά
και αυτά...περί ασσίστ και εύκολου γκολ είναι ασχετοσύνες...ασχέτων με το άθλημα
δεν υπάρχει εύκολο γκολ
εύκολο γκολ...δίνουμε μόνο εμείς στους αντιπάλους
δες τα γκολ του Ντρογκμπά....
όλα με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα είναι...για αυτό και ο τύπος είναι το κάτι άλλο (προσωπική αποψάρα)
αυτόν έχουμε με αυτόν συνεχίζουμε...τι να κάνουμε ?
ελπίζουμε να βρει το άστρο του...κάποια στιγμή και μόνο αυτό
και σε τελική...και ο Ντιόγο και ο Σισές....παλτουδάρες ολκής βγαίνουν και δη ακριβοπληρωμένες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Δευ 14 Σεπ 2009, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πάλι είμαι της άποψης πως ο Μουσλίμοβιτς είναι μεγάλη παιχτούρα.... όμως μόνος του φουνταριστός στην κορυφή, δεν πρόκειτε να ξεπεράσει τα 3 γκολ φέτος.
Αντιθέτως σε δίδυμο τον έχω ικανό και για +15.
Μόνος στην κορυφή θέλεις και εξτρέμ.... ΕΞΤΡΕΜ! (και όχι παπ@ριές....)
Μόνος στην κορυφή θέλεις και μπαλαδόρους στο κέντρο, που να παίξουν και καμία κάθετη.
Και Φαν Νίστελροι να έχεις.... πως ; με τι ; να σου πετάξει 15 γκολάκια όταν σε έχουν στο κυνηγητό πάντα 2 στόπερ... σέντρες δεν βγαίνουν.... Ίβιτς δεν υπάρχει...
Πέρσι του έβγαλε δύο-τρεις πάρε βάλε ο Βερόν.... τα κάρφωσε και άνοιξε λογαριασμό. Φέτος.... έτσι όπως κατεβάζει πάλι την ομάδα ο Φερνάντου, μένει εκτεθημένος.
Αντιθέτως σε δίδυμο τον έχω ικανό και για +15.
Μόνος στην κορυφή θέλεις και εξτρέμ.... ΕΞΤΡΕΜ! (και όχι παπ@ριές....)
Μόνος στην κορυφή θέλεις και μπαλαδόρους στο κέντρο, που να παίξουν και καμία κάθετη.
Και Φαν Νίστελροι να έχεις.... πως ; με τι ; να σου πετάξει 15 γκολάκια όταν σε έχουν στο κυνηγητό πάντα 2 στόπερ... σέντρες δεν βγαίνουν.... Ίβιτς δεν υπάρχει...
Πέρσι του έβγαλε δύο-τρεις πάρε βάλε ο Βερόν.... τα κάρφωσε και άνοιξε λογαριασμό. Φέτος.... έτσι όπως κατεβάζει πάλι την ομάδα ο Φερνάντου, μένει εκτεθημένος.
- Maximus
Σε μερικα συμφωνω αλλά δεν μπορω αυτη την ισοπεδωση που ''αποπνεει'' ο λογος σου,φιλε pepermint...
Ποδοσφαιρικα ας σου απαντησει καποιος αλλος που ξερει, για το αν ειναι καλος ή οχι ο Μουσλι μεσα στο γηπεδο...Εγω βλέπω ότι ο Σαντος,Ζησης,Ζαγορ αυτον επιλεξανε και αυτον βαζουν βασικο, ακομα και αν δεν ειναι σε φορμα...
Ποδοσφαιρικα ας σου απαντησει καποιος αλλος που ξερει, για το αν ειναι καλος ή οχι ο Μουσλι μεσα στο γηπεδο...Εγω βλέπω ότι ο Σαντος,Ζησης,Ζαγορ αυτον επιλεξανε και αυτον βαζουν βασικο, ακομα και αν δεν ειναι σε φορμα...
ισοπέδωση ?
πες κάτι....που ήταν ισοπεδωτικό ?
είπαμε δεν είπαμε ?
αυτόν έχουμε...καλύτερο δεν έχουμε
πες κάτι....που ήταν ισοπεδωτικό ?
είπαμε δεν είπαμε ?
αυτόν έχουμε...καλύτερο δεν έχουμε
-
Pepermint εσυ μεγαλε γνωστη του ευρωπαικου ποδοσφαιρου (κι εσυ eleos1) δωσε τα φωτα σου στον λαο του ΠΑΟΚ και εξηγησε του γιατι ο Μουσλιμοβιτς με την εθνικη του εχει 13 γκολακια σε 18 ματς ενω με μας 7 σε 22?