Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Δεν γινοταν να μην γινει ροτεσιον σε Σβαμπ-Μειτε.
Δυστηχως ετσι πως πηγε το ματς δεν μπορεσε να ξεκουραστει και ο Ντελιας.
Δυστηχως ετσι πως πηγε το ματς δεν μπορεσε να ξεκουραστει και ο Ντελιας.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Σωστό το ροτεσιον,όπως κ να ερχοταν το παιχνίδι,ενόψει του παιχνιδιού στην οπαπαρινα.
Πάμε τώρα να πάρεις,το πορτοφόλι του κίτρινου υποβρυχίου.
Τελείωνε τον μωρέ,άντε.
Πάμε τώρα να πάρεις,το πορτοφόλι του κίτρινου υποβρυχίου.
Τελείωνε τον μωρέ,άντε.
- AlxNeapoli1
Ηταν το μονο ματς που γινοταν ροτεισον, νομιζω ουτε ο ιδιος περιμενε τοσο κακη εμφανιση και τοσο παθιασμενη τη Λαμια.Daskalos_4 έγραψε:Κάκιστη αποφαση για ροτεισιον. ευτυχώς (αναπαντεχα) διόρθωσε νωρις τα λαθη του.
Το ζόρι τραβάς ρε κοουτς να μην μπορείς να ξεκουράσεις παίκτες ούτε με την Λαμία ...ήρωας
- AlxNeapoli1
Οι αλλαγές (νομίζω για πρώτη φορά) στο 45' έδειξαν πως άφησε πίσω (έστω για σήμερα) ένα από τα στάνταρ κολλήματα του.
Από την άλλη, η απόδοση ορισμένων παικτών, έδειξε ξανά, την τεράστια ανάγκη που υπάρχει για ενίσχυση, σε όλες τις γραμμές. Για εμένα βέβαια μετά τον φορ, τα χαφ μας φωνάζουν για ενίσχυση.
Όταν παίζω με τη Λαμία του Σλίβκα και του Τσιλούλη (πως σκατά τον λένε), δεν γίνεται ρε συ Χάρη και ρε συ Οζντόεφ, να παίζετε με τέμπο οικογενειακού διπλού και να σας τσαλαπατάνε (κυριολεκτικά) σε κάθε αντεπίθεση.
Εκτός ρυθμού και μ@λακίες να χαμε να λέγαμε. Μισή πάσα δεν μπορέσατε να περάσετε και μισή κόντρα δεν μπορέσατε να κόψετε.
Αν δεν μπεις να μασάς σίδερα, μόλις σου δίνει μία ευκαιρία ο προπονητής, πότε θα το κάνεις;
Υ.Γ. Δώστους την μπάλα την Κυριακή να δω κάτι..
Από την άλλη, η απόδοση ορισμένων παικτών, έδειξε ξανά, την τεράστια ανάγκη που υπάρχει για ενίσχυση, σε όλες τις γραμμές. Για εμένα βέβαια μετά τον φορ, τα χαφ μας φωνάζουν για ενίσχυση.
Όταν παίζω με τη Λαμία του Σλίβκα και του Τσιλούλη (πως σκατά τον λένε), δεν γίνεται ρε συ Χάρη και ρε συ Οζντόεφ, να παίζετε με τέμπο οικογενειακού διπλού και να σας τσαλαπατάνε (κυριολεκτικά) σε κάθε αντεπίθεση.
Εκτός ρυθμού και μ@λακίες να χαμε να λέγαμε. Μισή πάσα δεν μπορέσατε να περάσετε και μισή κόντρα δεν μπορέσατε να κόψετε.
Αν δεν μπεις να μασάς σίδερα, μόλις σου δίνει μία ευκαιρία ο προπονητής, πότε θα το κάνεις;
Υ.Γ. Δώστους την μπάλα την Κυριακή να δω κάτι..
- AlxNeapoli1
Ρασβαν δε γινεται να την ξαναπατησεις. Θα μας πιεζουν στην πρωτη πασα στα χαφ σαν σκυλια. Ελπιζω να ξερεις τι πρεπει να κανεις. Μας βραχυκυκλωσαν τις αλλες φορες, αυτο το ματς ειναι ματς τελικος.
Σφιξαμε στο ροτεισον. Εαν δεν ανέβει ο Οζντοεφ και ο Αντόνιο πρέπει να κάνει θαύματα ο Λουτσε.
τα ίδια και τα ίδια....
και γιατί να αλλάξουμε? δεν είναι κι εύκολο.
οι γνωστοί κελαιδάνε τώρα και κάποιοι άλλοι απουσιάζουν....
για μένα προσωπικά τα δύο τελευταία ματς μου έχουν αφήσει αρκετά διδάγματα. Αν και δεν παρακολούθησα το παιχνίδι με τον βάζελο, όταν με θωμάδες και νάσμπεργκ κερδίζεις εκεί μέσα με τρία γκολ, με αρκετές χαμένες επιπλέον ευκαιρίες όπως επίσης καθώς γράψατε με μέτρια εμφάνιση, ε τότε κάτι έχει φτιάξει αυτός ο κόουτς.
χθες με άλλη σύνθεση, με στραβωμένο πρώτο ημίχρονο καταφέρνει να αλλάξει την εικόνα και το αποτέλεσμα, ε τότε δεν μπορεί να μην του δώσω συγχαρητήρια.
μπράβο στην επιμονή του να φέρει σε ένα επίπεδο το φορ μας.
τα στραβά στραβά αλλά και τα καλά του, καλά!!!
και γιατί να αλλάξουμε? δεν είναι κι εύκολο.
οι γνωστοί κελαιδάνε τώρα και κάποιοι άλλοι απουσιάζουν....
για μένα προσωπικά τα δύο τελευταία ματς μου έχουν αφήσει αρκετά διδάγματα. Αν και δεν παρακολούθησα το παιχνίδι με τον βάζελο, όταν με θωμάδες και νάσμπεργκ κερδίζεις εκεί μέσα με τρία γκολ, με αρκετές χαμένες επιπλέον ευκαιρίες όπως επίσης καθώς γράψατε με μέτρια εμφάνιση, ε τότε κάτι έχει φτιάξει αυτός ο κόουτς.
χθες με άλλη σύνθεση, με στραβωμένο πρώτο ημίχρονο καταφέρνει να αλλάξει την εικόνα και το αποτέλεσμα, ε τότε δεν μπορεί να μην του δώσω συγχαρητήρια.
μπράβο στην επιμονή του να φέρει σε ένα επίπεδο το φορ μας.
τα στραβά στραβά αλλά και τα καλά του, καλά!!!
Πιστεύω ότι τέλος ο Αντόνιο για φέτος.Psaras έγραψε:Σφιξαμε στο ροτεισον. Εαν δεν ανέβει ο Οζντοεφ και ο Αντόνιο πρέπει να κάνει θαύματα ο Λουτσε.
Και τέλος γενικότερα
Κρίμα για Αντόνιο. Νομίζω περνει και μεγάλο συμβολαιο
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk