95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Nikodiai

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από Nikodiai »

Nikodiai έγραψε:
Eagle1980 έγραψε:
black death έγραψε:Γκολαρα σεντερφορισια έβαλε παντως.
Πολύ ωραίο Γκόλ .Μακάρι να βγάλει μάτια στην Νυρεμβεργη και να πληρώσουν την όψιον...
20εκ να πληρωσει ομαδα Β εθνικη γερμανιας; Δεν ειναι ολοι Πρεμιερ
Εχω αρχισει να αγχωνομαι
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Μπράβο στο παλικάρι μας. Είμαι σίγουρος πως θα αφήσει εποχή στη Λίβερπουλ.
Δεν θα χωνέψω ποτέ μα ποτέ των ποτών όμως πως το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλαν οι ακαδημίες μας δεν το χαρήκαμε παρά ελάχιστα με τον δικέφαλο στο στήθος.

Μια μέρα θα κάτσω να διαβάσω από την αρχή αυτό το thread για να πεθάνω στα γέλια με τις αναλύσεις επί αναλύσεων για την ανετοιμότητα του και το ποσό ξέρει ο σοφός προπονητής και να μη μιλάμε. Γέλιο ή κλάμα, θα είναι μοναδική η εμπειρία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τρί 14 Ιαν 2025, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Κλαυσιγελος
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Tolaros έγραψε:Δεν πάτε καλά ρε παιδιά αλήθεια, να κάνει χαρακίρι ο Σαββίδης που θα τσεπωσει 20 μύρια.
Επειδή εσείς θέλατε να βλέπετε τον Τζίμα μια χρονιά να παίζει με τον ΠΑΟΚ.
Μετά θα του τα δίνατε εσείς του Σαββίδη τα 20 μύρια να φανταστώ.
Έγκλημα αυτό που έγινε με Τζίμα επειδή εκτοξεύτηκε η αξία του κι εμείς τον θέλαμε εδώ να βάζει γκολ στη Καλλιθέα.

Να μη σε νοιάζει να κονομά η ΠΑΕ το δέχομαι, έγκλημα επειδή θα κονομησει? Από ποιον σε βάρος ποιου? Του αγωνιστικού? Θα τερματίσει η ομάδα μια θέση παρακάτω χωρίς Τζίμα και κάτι τρέχει

Και επίσης, όπου γουστάρουν θα πάνε τα λεφτά. Αυτοί τα βάζουν, αυτοί αποφασίζουν και πού θα πάνε.
Άρα η πρόταση σου είναι, οποιοσδήποτε νεαρός των ακαδημιών θεωρούμε ότι είναι ταλαντούχος, να κοιτάμε πώς να τον δανείσουμε στην κάθε Νυρεμβέργη για να μεγιστοποιήσει την αξία του και έτσι να μπαίνουνε τεράστια ποσά στα ταμεία της ομάδας.

Υγ ο σαββίδης πάντως πριν από σχεδόν 6 μήνες απέρριψε 18 εκατομμύρια για παίκτη της ομάδας.

Υγ2 το έγκλημα δεν είναι αν πουληθεί τώρα ο Τζήμας. Εξάλλου πλέον δεν είναι στο χέρι μας, όπως και το γεγονός ότι 18 εκατομμύρια ρήτρα μου φάνταζε τεράστιο νούμερο για κάποιο παιδί που δεν είναι έτοιμο να πάρει τη θέση του Μπράντον και του σαματτα.
Το έγκλημα ήταν ότι δόθηκε ένα τέτοιο παιδί δανεικός για να βλέπουμε εμείς τον Μπράντον και τον σαματτα
Patron

Δημοσίευση από Patron »

How Good Is Stefanos Tzimas? Exciting Liverpool Target Learning From One of the Best
https://theanalyst.com/2025/01/how-good ... fer-target
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

figurehead4 έγραψε:Μπράβο στο παλικάρι μας. Είμαι σίγουρος πως θα αφήσει εποχή στη Λίβερπουλ.
Δεν θα χωνέψω ποτέ μα ποτέ των ποτών όμως πως το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλαν οι ακαδημίες μας δεν το χαρήκαμε παρά ελάχιστα με τον δικέφαλο στο στήθος.

Μια μέρα θα κάτσω να διαβάσω από την αρχή αυτό το thread για να πεθάνω στα γέλια με τις αναλύσεις επί αναλύσεων για την ανετοιμότητα του και το ποσό ξέρει ο σοφός προπονητής και να μη μιλάμε. Γέλιο ή κλάμα, θα είναι μοναδική η εμπειρία

Ρε φίλε κ το λέω με συμπάθεια δεν έχεις βαρεθεί το ίδιο τροπάριο κάθε φορά? Οκ κατανοητή κ σεβαστή η άποψη σου κ την έχεις εκφράσει με κάθε τρόπο για τον Λουτσέσκου αλλά πλέον κουράζεις κάπως. Θυμάμαι πριν 1.5 χρόνο περιπου που κάποιος κάθε μέρα έγραφε για τον Ρουμάνο - ακόμα εδώ αυτός?
Η συνέχεια γνωστή.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τσιριγωτη αφιερωμενο απο Στεφανο

«Μαθαίνεται» η θέση του σέντερ φορ, ειδικά όταν έχεις ως μέντορα έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία ως επιθετικός; «Πιστεύω πρέπει να το έχεις και λίγο, αλλά υπάρχουν και κάποια tips που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι σου. Κάνω πολλά ιδιαίτερα με τον Κλόζε. Μετά την προπόνηση, δουλεύουμε μαζί, βλέπουμε βίντεο, κάνουμε αναλύσεις. Τα πάντα.

Έχω αλλάξει πολύ αυτούς τους μήνες. Κατά 90% θα έλεγα. Είμαι ένας τελείως διαφορετικός παίκτης, αλλά αυτό προέρχεται από την πολλή δουλειά. Όταν ήρθα εδώ, ήμουν πολύ πίσω, μου το είχε πει και ο Κλόζε αυτό. Σε φυσική κατάσταση, αγωνιστική, σε όλα. Με δούλεψαν εδώ, ατομικά, με εξτρά προπονήσεις, δηλαδή ήξερε πότε ήταν το κατάλληλο timing για να με βάλει να παίξω».
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Τώρα βγήκε ρεπόρτερ στο μετρόκολις που δουλεύει στην Kicker και έβγαλε ότι το ποσοστό μεταπώλησης είναι κάτω από 15%. Άρα τα πιθανά κέρδη για ΠΑΟΚ, με τα ποσά που προκύπτουν, είναι οριακά στα 20 εκατομμύρια μικτά. Όχι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

renegade έγραψε:
Tolaros έγραψε:Δεν πάτε καλά ρε παιδιά αλήθεια, να κάνει χαρακίρι ο Σαββίδης που θα τσεπωσει 20 μύρια.
Επειδή εσείς θέλατε να βλέπετε τον Τζίμα μια χρονιά να παίζει με τον ΠΑΟΚ.
Μετά θα του τα δίνατε εσείς του Σαββίδη τα 20 μύρια να φανταστώ.
Έγκλημα αυτό που έγινε με Τζίμα επειδή εκτοξεύτηκε η αξία του κι εμείς τον θέλαμε εδώ να βάζει γκολ στη Καλλιθέα.

Να μη σε νοιάζει να κονομά η ΠΑΕ το δέχομαι, έγκλημα επειδή θα κονομησει? Από ποιον σε βάρος ποιου? Του αγωνιστικού? Θα τερματίσει η ομάδα μια θέση παρακάτω χωρίς Τζίμα και κάτι τρέχει

Και επίσης, όπου γουστάρουν θα πάνε τα λεφτά. Αυτοί τα βάζουν, αυτοί αποφασίζουν και πού θα πάνε.
Άρα η πρόταση σου είναι, οποιοσδήποτε νεαρός των ακαδημιών θεωρούμε ότι είναι ταλαντούχος, να κοιτάμε πώς να τον δανείσουμε στην κάθε Νυρεμβέργη για να μεγιστοποιήσει την αξία του και έτσι να μπαίνουνε τεράστια ποσά στα ταμεία της ομάδας.

Υγ ο σαββίδης πάντως πριν από σχεδόν 6 μήνες απέρριψε 18 εκατομμύρια για παίκτη της ομάδας.

Υγ2 το έγκλημα δεν είναι αν πουληθεί τώρα ο Τζήμας. Εξάλλου πλέον δεν είναι στο χέρι μας, όπως και το γεγονός ότι 18 εκατομμύρια ρήτρα μου φάνταζε τεράστιο νούμερο για κάποιο παιδί που δεν είναι έτοιμο να πάρει τη θέση του Μπράντον και του σαματτα.
Το έγκλημα ήταν ότι δόθηκε ένα τέτοιο παιδί δανεικός για να βλέπουμε εμείς τον Μπράντον και τον σαματτα
Άρα έγκλημα για εμάς, όχι για την οικονομική ευημερία της ομάδας μας.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

kataramenos5 έγραψε:Τσιριγωτη αφιερωμενο απο Στεφανο

«Μαθαίνεται» η θέση του σέντερ φορ, ειδικά όταν έχεις ως μέντορα έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία ως επιθετικός; «Πιστεύω πρέπει να το έχεις και λίγο, αλλά υπάρχουν και κάποια tips που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι σου. Κάνω πολλά ιδιαίτερα με τον Κλόζε. Μετά την προπόνηση, δουλεύουμε μαζί, βλέπουμε βίντεο, κάνουμε αναλύσεις. Τα πάντα.

Έχω αλλάξει πολύ αυτούς τους μήνες. Κατά 90% θα έλεγα. Είμαι ένας τελείως διαφορετικός παίκτης, αλλά αυτό προέρχεται από την πολλή δουλειά. Όταν ήρθα εδώ, ήμουν πολύ πίσω, μου το είχε πει και ο Κλόζε αυτό. Σε φυσική κατάσταση, αγωνιστική, σε όλα. Με δούλεψαν εδώ, ατομικά, με εξτρά προπονήσεις, δηλαδή ήξερε πότε ήταν το κατάλληλο timing για να με βάλει να παίξω».
Μα ο Μάκης λέει ότι ήσουν έτοιμος για βασικός στον ΠΑΟΚ . Ότι είναι καλύτερος από όποιον έχει η ομάδα δεν σημαίνει ότι ήταν έτοιμος να παίξει. Ίσως το πιθανότερο να τον καιγαμε. Ο δανεισμός ήταν σε αυτή τη λογική που περιγράφει ο ίδιος από πάνω κ προφανώς είναι σωστή κίνηση εκ του αποτελέσματος. Τώρα αν το παιδί είναι τόσο καλό για Λίβερπουλ πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι. Εδώ δεν θα έπαιζε κάνα ματς κ θα γράφαμε ότι πιέζει για συμβόλαιο κ το παίζει αρρωστος
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

χωρις εξτρα προπονησεις χωρις μεντορα χωρις παπουτσια και χωρις καλτσες, παλι καλυτερος θα ηταν απο αυτους που εχουμε τωρα για επιθετικους
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

Ειπα πρωτος οτι δεν υπαρχει θεμα με Λιβερπουλ, καποιοι χλευασαν και σημερα θα το διαβασετε παντου.
Προχωραμε.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

dragon έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Μπράβο στο παλικάρι μας. Είμαι σίγουρος πως θα αφήσει εποχή στη Λίβερπουλ.

Ρε φίλε κ το λέω με συμπάθεια δεν έχεις βαρεθεί το ίδιο τροπάριο κάθε φορά? Οκ κατανοητή κ σεβαστή η άποψη σου κ την έχεις εκφράσει με κάθε τρόπο για τον Λουτσέσκου αλλά πλέον κουράζεις κάπως. Θυμάμαι πριν 1.5 χρόνο περιπου που κάποιος κάθε μέρα έγραφε για τον Ρουμάνο - ακόμα εδώ αυτός?
Η συνέχεια γνωστή.
Έχεις δίκιο, αλλά έρχονται ομοβροντιες από εξελίξεις. Τζίμας, παραμονή τιμωρίας, συγγνώμη στον μπραουδακη, Τάισον, Μπράντον κτλ, άνθρωπος είμαι κι εγώ. Τώρα να σου πω σταματώ, θελω, αλλά θα κάτσει καμία απάντηση για να ξαναπααντησω κοκ
Υπόσχομαι όμως να το κόψω λίγο, σε καταλαβαίνω, αληθεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τρί 14 Ιαν 2025, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

TransferMania έγραψε:Ειπα πρωτος οτι δεν υπαρχει θεμα με Λιβερπουλ, καποιοι χλευασαν και σημερα θα το διαβασετε παντου.
Προχωραμε.
:? :?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ettien26 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ettien26 έγραψε: Ο Τζιμας ανήκει φυσικά ιδιοκτησιακά σε μας. Αλλά όσο είναι σε ισχύ η ρήτρα τον πρώτο λόγο για την μεταγραφή τον έχει η Νυρεμβέργη.
Όχι. Μόνο αν πληρώσει τη ρήτρα έχει την ιδιοκτησία του Τζίμα. Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή που δεν είναι πληρωμένη η ρήτρα ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΟΚ.
Είπα κάτι διαφορετικό ?
Ναι. Η ρήτρα ισχύει κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αλλά αυτή τη στιγμή η Νυρεμβέργη δεν έχει την ιδιοκτησία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”