Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
- V-olakiotis
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Διορισμένος από την ακροδεξιά κυβέρνηση είναι, τα παραρτήματα του κουμπάρου θα υποστηρίξει...
Αν είχε τσίπα, δεν θα πήγαινε μαζί τους μετά η διαγραφή του λόγω της αντίδρασης του για το σκάνδαλο της τιμωρίας μας για πολυιδιοκτησία.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αν είχε τσίπα, δεν θα πήγαινε μαζί τους μετά η διαγραφή του λόγω της αντίδρασης του για το σκάνδαλο της τιμωρίας μας για πολυιδιοκτησία.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ντροπή του.
Σέβεται τη δικαιοσύνη, αλλά δεν δέχεται την απόφαση (!) και θα φτιάξει ένα νόμο για να βρεθεί μια λύση (!!) γιατί ο πλαστογράφος οΑρης έκανε μεταγραφές και είναι κρίμα (!!!).
ΤΙ. ΣΚΑΤΑ. ΛΕΣ. ΡΕ. ΤΥΠΕ?
Σέβεται τη δικαιοσύνη, αλλά δεν δέχεται την απόφαση (!) και θα φτιάξει ένα νόμο για να βρεθεί μια λύση (!!) γιατί ο πλαστογράφος οΑρης έκανε μεταγραφές και είναι κρίμα (!!!).
ΤΙ. ΣΚΑΤΑ. ΛΕΣ. ΡΕ. ΤΥΠΕ?
ζυγιστήκαμε και βρεθήκαμε ελαφροί, τώρα όσο και να γαβγίζουμε ελάχιστη σημασία έχει.
- painkiller4
Ζαγοράκη άντε και γαμησου
Και εσυ και οι αρχές σου
ΜΑΛΑΚΑ
Τοσα χρονια που ξεκιναγαμε με μειον βαθμους δεν κρινονταν τα πρωταθληματα εξω απο το χορταρι;
Τοτε....διαβαζε κ αυτος σα το χριστοδουλο;
Μητσοζαγορακη γαμιεσαι!
Και εσυ και οι αρχές σου
ΜΑΛΑΚΑ
Τοσα χρονια που ξεκιναγαμε με μειον βαθμους δεν κρινονταν τα πρωταθληματα εξω απο το χορταρι;
Τοτε....διαβαζε κ αυτος σα το χριστοδουλο;
Μητσοζαγορακη γαμιεσαι!
-
Δεν εχω καμια σχεση με τη Θεσσαλονικη και τη Βορεια Ελλαδα και καπως ετσι ποτε μου δεν καταλαβα πως ο ρουλης καταφερνε και ειχε παντα μεγαλυτερη προσβαση στα κεντρα εξουσιας σε σχεση με εμας.
Επί πρωθυπουργίας Βαγγέλα είναι προφανές. Για πιο πριν δεν ξέρω αν ισχύει.
Απο εποχης Γκαλη και Γιαννακη ισχυει...Πως νομιζεις οτι κατεληξαν εκει?
δικιο εχει ο απατη τραβελ. αδικη ειναι η αποφαση. να πεσουν επρεπε τα ξωγαμα του φαταουλ.
Μπορούμε σαν ομάδα που εχει ενομο συμφέρον από την κατάταξη στο πρωτάθλημα να προσβάλουμε την απόφαση για πλαστογραφία και να ζητήσουμε τον υποβιβασμο η την μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία καταφεύγοντας και στο κασ όπως θα πηγενε εμας ο ολυμπιακος απλως ρωτώ αν ξέρετε να μου απαντήσετε .Ζαγοράκη καλες οι δημοσιές σχέσεις αλλά από μας πλέον κάθε ήμερα απομακρύνεστε..εδώ έχουμε μια πλαστογραφία από ότι φαινετε δεν είναι αστείο
:ugeek: :ugeek:

- abc_o_ karpouzas
joshua έγραψε:Δεν εχω καμια σχεση με τη Θεσσαλονικη και τη Βορεια Ελλαδα και καπως ετσι ποτε μου δεν καταλαβα πως ο ρουλης καταφερνε και ειχε παντα μεγαλυτερη προσβαση στα κεντρα εξουσιας σε σχεση με εμας.
απο την αρχη της εβραικης τους καταγωγης εως και σημερα ειναι βαθια ριζωμενοι στην ...δεξια...παραταξη οποιος και να την εκφραζει...
-
Αν πω τι θα έπρεπε να κάνουμε στον αεκτση πρώην προεδρο μας θα φαω μπαν. ..
Στη χώρα όμως που εκλέγεται ο εμπορας για πρωθυπουργός και μάλιστα τον εκλέγουν οι σαλονικοι αρχίζω να πιστεύω πως μάλλον είμαστε μειονότητα στη Θεσσαλονίκη....
Στη χώρα όμως που εκλέγεται ο εμπορας για πρωθυπουργός και μάλιστα τον εκλέγουν οι σαλονικοι αρχίζω να πιστεύω πως μάλλον είμαστε μειονότητα στη Θεσσαλονίκη....
το ΚΑΣ φιλε που λεει και η Νοτοπουλου ειναι το κεντρικο αρχαιολογικο συμβουλιο. κι εκει μπορουμε να προσφυγουμε, αλλα μονο αν κατι αφορα τους τελευταιους τιτλους του συμπολιτη που χρονολογουνται την εποχη του homo asanseris!Eagle1980 έγραψε:Μπορούμε σαν ομάδα που εχει ενομο συμφέρον από την κατάταξη στο πρωτάθλημα να προσβάλουμε την απόφαση για πλαστογραφία και να ζητήσουμε τον υποβιβασμο η την μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία καταφεύγοντας και στο κασ όπως θα πηγενε εμας ο ολυμπιακος απλως ρωτώ αν ξέρετε να μου απαντήσετε .Ζαγοράκη καλες οι δημοσιές σχέσεις αλλά από μας πλέον κάθε ήμερα απομακρύνεστε..εδώ έχουμε μια πλαστογραφία από ότι φαινετε δεν είναι αστείο
:ugeek: :ugeek::ugeek: :ugeek: