Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- PAOK_Antarctica
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Όχι ευχαριστώpgetsos έγραψε:Θες να κανεις εσυ την μεταφορα σε αλλη πλατφορμα;
Ακόμα και migrate σε 3.χ με καποιο mobile friendly css δεν είναι εφικτό?
Joshua 4 president αν και ειχα ποντάρει σε Μπισε για νεο μοντ.
- Μπαρκαρούτσος
Ο καθένας θα διαλέγει τη δική του γραμμή.Napoli4 έγραψε:Χαχαχα ωχ τώρα ακολουθούμε γραμμή Joshua στο φόρουμ ;

Ωχ όποιος δε ζητάει 25 μεταγραφές κάθε μεταγραφική περίοδο τρώει Μπαν?
Καλή αρχή Τζος!
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή αρχή Τζος!
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
WOW!pgetsos έγραψε:Καλωσοριζουμε τον Joshua στην ομαδα των μπλε!
Σιδερένιος αδελφέ!
- ΑποστόληςΑ
Μπαρκαρούτσε γέλασα και με τα δύο post σου. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό...
Καλως με δεχτηκατε...Θα ηθελα να ευχαριστησω την οικογενεια μου,τον μανατζερ μου,την ομαδα που με στηριξε...
Στα σοβαρα τωρα,μια παρακληση θα κανω μονο,παρακληση που κανω χρονια τωρα εδω μεσα.Θα υπαρχουν παντα στιγμες που θα διαφωνουμε,θα λογομαχουμε,θα εχουμε αντιπαραθεσεις.Ας κανουμε μια προσπαθεια ολα αυτα να εχουν αφορμη το ποδοσφαιρο και ο λογος μας να περιοριζεται σε αυτο.Ας μην βρισκουμε αφορμες για να επιτεθουμε ο ενας στον αλλο,ας μην βρισκουμε αφορμες για ειρωνειες και ανευ λογου σποντες επι προσωπικου.Βρισκομαστε εδω λογω της καψουρας μας,μια καψουρας που πολλες φορες μπορει να μας φερει σε θεση και να υπερβαλουμε και να ξεφυγουμε, αλλα καλο ειναι να θυμομαστε πως οι προθεσεις σχεδον παντα ειναι αγνες.
Δεν εξαιρω φυσικα τον εαυτο μου απο συμπεριφορες που πολλες φορες μπορει να φανταζουν προκλητικες για καποιους.Θα κανω και εγω προσπαθεια να περιορισω οσο μπορω, κυριως την επαναλειψη που διακρινει μια σειρα απο ποστ μου, καθως και αυτη, ακομα και αν εχει ποδοσφαιρικη αιτια, μπορει να κουρασει.
Ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα επιθυμουσε να επεμβει για να νουθετησει,να υποδειξη τροπο σκεψης και ακομα περισσοτερο να ''τιμωρησει''.
Ας εκμεταλευτουμε το καλο ταιμινγκ της ομαδας και ας επενδυσουμε σε αυτο...
Στα σοβαρα τωρα,μια παρακληση θα κανω μονο,παρακληση που κανω χρονια τωρα εδω μεσα.Θα υπαρχουν παντα στιγμες που θα διαφωνουμε,θα λογομαχουμε,θα εχουμε αντιπαραθεσεις.Ας κανουμε μια προσπαθεια ολα αυτα να εχουν αφορμη το ποδοσφαιρο και ο λογος μας να περιοριζεται σε αυτο.Ας μην βρισκουμε αφορμες για να επιτεθουμε ο ενας στον αλλο,ας μην βρισκουμε αφορμες για ειρωνειες και ανευ λογου σποντες επι προσωπικου.Βρισκομαστε εδω λογω της καψουρας μας,μια καψουρας που πολλες φορες μπορει να μας φερει σε θεση και να υπερβαλουμε και να ξεφυγουμε, αλλα καλο ειναι να θυμομαστε πως οι προθεσεις σχεδον παντα ειναι αγνες.
Δεν εξαιρω φυσικα τον εαυτο μου απο συμπεριφορες που πολλες φορες μπορει να φανταζουν προκλητικες για καποιους.Θα κανω και εγω προσπαθεια να περιορισω οσο μπορω, κυριως την επαναλειψη που διακρινει μια σειρα απο ποστ μου, καθως και αυτη, ακομα και αν εχει ποδοσφαιρικη αιτια, μπορει να κουρασει.
Ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα επιθυμουσε να επεμβει για να νουθετησει,να υποδειξη τροπο σκεψης και ακομα περισσοτερο να ''τιμωρησει''.
Ας εκμεταλευτουμε το καλο ταιμινγκ της ομαδας και ας επενδυσουμε σε αυτο...
-
montekristo
Σιδεροκεφαλος και επιτυχημενος λοιπον.-pgetsos έγραψε:Καλωσοριζουμε τον Joshua στην ομαδα των μπλε!
Ευχομαι να παραμεινει απαραλλακτος
εννοωντας την αντικειμενικοτητα του!
Εφ οσον συμβει αυτο τοτε θεωρω ηδη
αναβαθμισμενη συνολικα την μοντ τημ!
Μακαρι να βρεθουν κι αλλα ατομα της
λογικης του βοηθωντας περισσοτερο.-
-
montekristo
Αν τον θεωρησω μαθητη σου οσον αφοραΑποστόληςΑ έγραψε:![]()
Μπαρκαρούτσε γέλασα και με τα δύο post σου. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό...
το πηγαιο χιουμορ σου το βλεπω για καλο!
Εστω και μονο για τους δυο σας!
κλαιω...sourmenetes έγραψε:Πως του παν καλέ τα μπλε...
Μπλε μπλε μπλε μπλε...
Σιδεροκεφαλος Τζοσουα!pgetsos έγραψε:Καλωσοριζουμε τον Joshua στην ομαδα των μπλε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην 3.0 είναι τώρα. Κάποια στιγμή θα γίνει η αναβάθμιση σε τελευταία έκδοση, αλλά άγνωστο το πότε. Θέλει χρόνο και κάποιες προυποθεσεις, και δεν υπάρχει τίποτα από τα 2 αυτή τη στιγμή δυστυχώς. Οι επομενοι 48 μήνες είναι κρισιμοιМир έγραψε:Όχι ευχαριστώpgetsos έγραψε:Θες να κανεις εσυ την μεταφορα σε αλλη πλατφορμα;με php εχω να ασχοληθω σχεδόν μια 10ετια.
Τζος καλη αρχη αδερφε!
Με την ευκαιρια να θεσω ενα ερωτημα/θεμα για πολλοστη ισως φορα. Ειναι πολυ δυσκολο να δημιουργηθει τελικα εφαρμογη ελευθερη για κατεβασμα στο playstore του σαιτ και του φορουμ;
Βασικα πολυ δυσκολο μαλλον ειναι, αλλα υπαρχει περιπτωση να γινει καποια στιγμη;
Με την ευκαιρια να θεσω ενα ερωτημα/θεμα για πολλοστη ισως φορα. Ειναι πολυ δυσκολο να δημιουργηθει τελικα εφαρμογη ελευθερη για κατεβασμα στο playstore του σαιτ και του φορουμ;
Βασικα πολυ δυσκολο μαλλον ειναι, αλλα υπαρχει περιπτωση να γινει καποια στιγμη;
-
montekristo
Ας ελπισουμε εντος αυτων των κρισιμων 48 μηνων ναpgetsos έγραψε:Στην 3.0 είναι τώρα. Κάποια στιγμή θα γίνει η αναβάθμιση σε τελευταία έκδοση, αλλά άγνωστο το πότε. Θέλει χρόνο και κάποιες προυποθεσεις, και δεν υπάρχει τίποτα από τα 2 αυτή τη στιγμή δυστυχώς. Οι επομενοι 48 μήνες είναι κρισιμοιМир έγραψε:Όχι ευχαριστώpgetsos έγραψε:Θες να κανεις εσυ την μεταφορα σε αλλη πλατφορμα;με php εχω να ασχοληθω σχεδόν μια 10ετια.
γινει πραξη και μια ειλημμενη αποφαση (εδω και 16) που
συνεχιζει να εκκρεμει ξεχασμενη στη ληθη του χρονου!
viewtopic.php?f=3&t=8798&start=45#p1969168
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Τετ 22 Φεβ 2023, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.