Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Τραγωδία σήμερα κόουτς, τραγωδία
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Εγω δεσμευομαι οποτε...τσιμουδια.kataramenos5 έγραψε:Αμα κερδισεις την Κυριακή υποσχομαι να μη πω κουβεντα ξανα. Ακομα και Πασχα να βαλεις για δεκαρι, εγω τσιμουδια.
Βλέπω που τους έχεις όλους ακόμα μέσα στο γήπεδο ενώ έχει 10' που έληξε.
Ριξ'τους όλους για κάμψεις και πάρε και συ μαζί
Ριξ'τους όλους για κάμψεις και πάρε και συ μαζί
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
δεν συνεβη κατι διαφορετικο σε σχεση με τα παιχνιδια στην τριπολη και στο αγρινιο περα απο το αποτελεσμα
ο βασικος λογος που ο βολος ξαναμπηκε στο παιχνιδι ειναι γιατι οταν εχουμε το σκορ επιλογη του προπονητη ειναι να αφηνουμε τον αντιπαλο να παιξει και να ''ελεγχουμε'' τον ρυθμο μεχρι να τελειωσει ο αγωνας
βεβαια αυτο δεν προκειται ποτε να λειτουργησει σε βαθος χρονου οπως στην πρωτη του θητεια οταν υπαρχουνε παικτες οπως ο τευλορ που δεν μπορουν να αμυνθουν σε απλες φασεις η οπως ο βαρελα που μεγαλωσε και δεν μπορει πια η οπως ο πασχαλακης που παρακολουθει κεφαλιες απο πλαγια ακινητος...
ο βασικος λογος που ο βολος ξαναμπηκε στο παιχνιδι ειναι γιατι οταν εχουμε το σκορ επιλογη του προπονητη ειναι να αφηνουμε τον αντιπαλο να παιξει και να ''ελεγχουμε'' τον ρυθμο μεχρι να τελειωσει ο αγωνας
βεβαια αυτο δεν προκειται ποτε να λειτουργησει σε βαθος χρονου οπως στην πρωτη του θητεια οταν υπαρχουνε παικτες οπως ο τευλορ που δεν μπορουν να αμυνθουν σε απλες φασεις η οπως ο βαρελα που μεγαλωσε και δεν μπορει πια η οπως ο πασχαλακης που παρακολουθει κεφαλιες απο πλαγια ακινητος...
Razvan Lucescu
Κοουτς σημερα δε το βλεπω να μπορεις να κοιμηθεις το βραδυ.
Και πως αλλωστε να σε πιάσει ύπνος όταν εχεις κοιμηθει 2 ολοκληρες ωρες το μεσημέρι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και πως αλλωστε να σε πιάσει ύπνος όταν εχεις κοιμηθει 2 ολοκληρες ωρες το μεσημέρι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 17 Οκτ 2021, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όλο αυτό το τραγικό πράγμα είχε τη δική σου υπογραφή σήμερα. Ξέρω πως θα το αλλάξεις δεν αμφιβάλλω γι'αυτό.
Γιατί δεν κάτσαμε πίσω στο δεύτερο με κατοχή και το άφησες ροντέο;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαυρο Χιονι έγραψε:Όλο αυτό το τραγικό πράγμα είχε τη δική σου υπογραφή σήμερα. Ξέρω πως θα το αλλάξεις δεν αμφιβάλλω γι'αυτό.
Ναι σε όλα.
- hasio_john
Σήμερα κάτι έκανες λάθος και την πάτησες σαν πρωτάρης..
Καλύτερα που έγινε νωρίς στο πρωτάθλημα και πριν από σοβαρό Ευρωπαϊκό ματς, που να κοιτάξεις να το λύσεις άμεσα και να παραδειγματιστείς για το μέλλον! Πάμε παρακάτω και τα καλύτερα έρχονται.
Καλύτερα που έγινε νωρίς στο πρωτάθλημα και πριν από σοβαρό Ευρωπαϊκό ματς, που να κοιτάξεις να το λύσεις άμεσα και να παραδειγματιστείς για το μέλλον! Πάμε παρακάτω και τα καλύτερα έρχονται.
- pisakaipoupoula
Από τις χειρότερες στιγμές του στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ συνολικά.
Τόσο σε επίπεδο νοοτροπίας της ομάδας, όσο και σε κοουτσάρισμα.
Όπως είπε θα έπρεπε να είμαστε πιο μπάσταρδοι και εγώ ξεκινάω από τον κόουτς.
Πέτα 3ο στόπερ Μιχάι μήπως πάρει καμία κεφαλιά όταν σφίξανε τα γάλατα και βάλε νωρίτερα το έταιρο βραζιλιάνικο παλτό γιατί αυτό που ήταν βασικό ήταν τρικυμία απ' την αρχή.
Από την άλλη είχες έτοιμους για αλλαγή Σφιντέρσκι και Μιτρίτσα και τρως το γκολ. Προσαρμόσου λίγο εκεί. Άσε μέσα τον Άκπομ αφού ψάχνεις γκολ και βάλε δίπλα του τον Πολωνό και τον άλλον στείλτον να κάτσει ξανά κάτω γιατί δεν είναι για πολλά και ειδικά όταν είναι να βγει ο Ζίφκοβιτς που σήμερα ήταν και καλός.
Τόσο σε επίπεδο νοοτροπίας της ομάδας, όσο και σε κοουτσάρισμα.
Όπως είπε θα έπρεπε να είμαστε πιο μπάσταρδοι και εγώ ξεκινάω από τον κόουτς.
Πέτα 3ο στόπερ Μιχάι μήπως πάρει καμία κεφαλιά όταν σφίξανε τα γάλατα και βάλε νωρίτερα το έταιρο βραζιλιάνικο παλτό γιατί αυτό που ήταν βασικό ήταν τρικυμία απ' την αρχή.
Από την άλλη είχες έτοιμους για αλλαγή Σφιντέρσκι και Μιτρίτσα και τρως το γκολ. Προσαρμόσου λίγο εκεί. Άσε μέσα τον Άκπομ αφού ψάχνεις γκολ και βάλε δίπλα του τον Πολωνό και τον άλλον στείλτον να κάτσει ξανά κάτω γιατί δεν είναι για πολλά και ειδικά όταν είναι να βγει ο Ζίφκοβιτς που σήμερα ήταν και καλός.
-
xrisitsapa
Σήμερα κοιμήθηκες στον πάγκο.
Κακή μέρα στη δουλειά, δεν θα πώ δεν πειράζει, ΠΕΙΡΑΖΕΙ, αλλά θα το γυρίσεις.
Κακή μέρα στη δουλειά, δεν θα πώ δεν πειράζει, ΠΕΙΡΑΖΕΙ, αλλά θα το γυρίσεις.