10. Thomas Murg

Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: 10. Thomas Murg

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ettien26 έγραψε:Συγνώμη αλλά πιστεύεται ότι με 500 χιλ. θα βρούμε καλύτερο ?

Ο παίκτης σαν 10αρι αποδίδει πολύ καλύτερα και αυτό έκανε μπαμ από την 1η χρόνια που ήρθε.
Λίγοι θα διαφωνούσαν σε μια ανανέωση 1+1 (με αυτόματη ανανέωση υπό προυποθέσεις) με 500k για κάθε σεζόν.

Ας δούμε όμως τι θα ζητήσει και η πλευρά του παίκτη ας μην είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ζητήσει το κάτι παραπάνω προσπαθώντας να εξαργυρώσει το τελευταίο δίμηνο. Από ο,τι θυμάμαι τον εκπροσωπεί και ένα γραφείο manager που δεν έχει και της καλύτερες σχέσεις με την διοίκηση
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

thomas Murg έγραψε:Έφτασε η στιγμή που πίστεψαν και οι άπιστοι...τους Θωμάδες της ομάδας

Χάθηκες διδυμε αδερφέ του....
Βγες.....ούτε ένα καλό λόγο.....
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Δεν πίστευα ποτέ οτι θα το γράψω αλλά νομίζω αξίζει να ανανεώσει. Είναι χρήσιμος, γράφει νούμερα, δεν θα γκρινιάζει αν είναι αλλαγή.
Επίσης βλέποντας λίγους μήνες μπροστά, σκέφτομαι είναι οτι σε περίπτωση που υπάρξουν αποχωρήσεις το καλοκαίρι..και αν αναλογιστεί κανεις οτι πάντα αργούμε στις προσθήκες...τοτε θα μας είναι απαραίτητος στα προκριματικά του καλοκαιριού. ;)
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Πρόβλεψη: Δεν ανανεώνει με μας και καταλήγει σε λαγό η κούλα όπου και εξαφανίζεται.
Τώρα μου κατέβηκε και είπα να το μοιραστώ.

Στα σοβαρά τώρα, επιτέλους η ομάδα εκμεταλλεύεται τα καλά του στοιχεία. Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος νομίζω.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Μέσα Ιουνίου :
Σουριναμέζος έγραψε:Πολύ ησυχία με αυτόν... Θέλει να κρεμάσει τα παππούτσια στα 28 του και να μείνει άλλη μια σεζόν ανενεργός? Οκ έχει ένα συμβόλαιο που δεν μπορεί να το βρει πουθενά όμως αν δεν φύγει θα είναι και το τελευταίο του
Αυτά έγραφα για αυτόν το καλοκαίρι και τώρα θέλω να ανανέωσει (με λογικούς όρους). Πολλούς παίκτες έχω δεί να βελτιώνονται απροσδόκητα αλλά τέτοια νεκρανάσταση δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Το θεμα ειναι οτι 2 χρονιες με ραζβαν ηταν εξαφανισμενος και τωρα ειναι πολυ καλος. Τι γινεται αν ανανεωσει και παλι ειναι εξαφανισμενος 2 χρονιες ?

Η αληθεια ειναι οτι τινουμε να κρινουμε τους παικτες με βαση την προσφατη τους φορμα,θα μου πεις πονταρεις στο να εχει και συνεχεια αυτη η καλη φορμα,αλλα παλι ειμαι επιφυλακτικος με μουργκ
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Θα αναλάβει το Μαρακι τις διαπραγματευσεις.
Θα του πει ανανέωσε με τα ιδια γιατι στη θεση σου έχω ελεύθερους Καντουρι-Μπισε να υπογραψω.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Μυστήρια περίπτωση. Είναι τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ και τις τρεις ήταν ανέκδοτο. Καλά το έγραψε ο φίλος " νεκρανάσταση". Το μόνο σίγουρο είναι ότι κόστισε στην ομάδα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Φέτος κερδίζει επάξια την ανανέωση του συμβολαίου του.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τι τρέξιμο έριξε ρε φίλε σήμερα;
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

episimos73 έγραψε:Πρόβλεψη: Δεν ανανεώνει με μας και καταλήγει σε λαγό η κούλα όπου και εξαφανίζεται.
Τώρα μου κατέβηκε και είπα να το μοιραστώ.

Στα σοβαρά τώρα, επιτέλους η ομάδα εκμεταλλεύεται τα καλά του στοιχεία. Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος νομίζω
Κάτω πλέον κατεβαίνουν μόνο αυτοί που δεν θέλει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ. Οπότε όσον αφορά την Ελλάδα, στο χέρι μας είναι.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

tsachou έγραψε:Δεν πίστευα ποτέ οτι θα το γράψω αλλά νομίζω αξίζει να ανανεώσει. Είναι χρήσιμος, γράφει νούμερα, δεν θα γκρινιάζει αν είναι αλλαγή.
Επίσης βλέποντας λίγους μήνες μπροστά, σκέφτομαι είναι οτι σε περίπτωση που υπάρξουν αποχωρήσεις το καλοκαίρι..και αν αναλογιστεί κανεις οτι πάντα αργούμε στις προσθήκες...τοτε θα μας είναι απαραίτητος στα προκριματικά του καλοκαιριού. ;)
Το αυτό
Δεν το πιστεύω αυτό που γράφω :lol:
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Alastor έγραψε:Το θεμα ειναι οτι 2 χρονιες με ραζβαν ηταν εξαφανισμενος και τωρα ειναι πολυ καλος. Τι γινεται αν ανανεωσει και παλι ειναι εξαφανισμενος 2 χρονιες ?

Η αληθεια ειναι οτι τινουμε να κρινουμε τους παικτες με βαση την προσφατη τους φορμα,θα μου πεις πονταρεις στο να εχει και συνεχεια αυτη η καλη φορμα,αλλα παλι ειμαι επιφυλακτικος με μουργκ
Γι' αυτό του προτείνεις 1+1 με συγκεκριμένους όρους ανανέωσης για τον δεύτερο χρόνο. Όπως έγινε με Μπράντον.
Πολύ δύσκολα μπορεί να βρει αλλού συμβόλαιο με τα χρήματα που παίρνει.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αν ανανεωσει ο Λουτσεσκου, ας μείνει ο παίκτης. Τώρα που βρήκε το κουμπί του.
Με άλλον προπονητή δεν ξέρω..ρίσκο.

Πάντως η χρονιά που κάνει φέτος είναι εξαιρετική, και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας, είτε άμεσα με την απόδοση του, είτε έμμεσα με τις ανάσες που δίνει στους άλλους.

Sent from my AC2003 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Nikos 74 έγραψε:Μυστήρια περίπτωση. Είναι τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ και τις τρεις ήταν ανέκδοτο. Καλά το έγραψε ο φίλος " νεκρανάσταση". Το μόνο σίγουρο είναι ότι κόστισε στην ομάδα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Να τα ξεχωρίζουμε όμως: 2 μύρια κόστισε η απόκτησή του. Τα υπόλοιπα είναι μισθοί 4 ετών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”