14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Μηπως εχει και λογαριασμο στο παοκμανια ο φαλακροκορακας; Γιατι και εδω το ιδιο γινεται
Ελπίζω όσα γράφετε να μη τα συσχετίζετε με εμένα γιατί θα έχουμε πάλι υστεριες για παραβίαση δικαιωμάτων
Που θα με βάλετε και στην ίδια πρόταση με το βλάκα αυτόν και όλο τον συρφετό του σταθμού του
Ούτε ξέρω τι λέει ούτε με νοιαζει
Ξεχάσαμε τώρα, να φοβόμαστε να πούμε την άποψη μας μη τυχόν και συμπέσει με κανενός δημοσίου φελλού
Που θα με βάλετε και στην ίδια πρόταση με το βλάκα αυτόν και όλο τον συρφετό του σταθμού του
Ξεχάσαμε τώρα, να φοβόμαστε να πούμε την άποψη μας μη τυχόν και συμπέσει με κανενός δημοσίου φελλού
Εγω παντως δεν εννοουσα εσενα, αν το εννοουσα θα το ελεγα ξεκαθαρα. Το λεω για οσους κραζουν παικτες χωρις ελεος και αποθεωνουν μετα. Επισης, ακουμε μια χρονια ολοκληρη για ταχυδυναμη κ χτυπησαμε Γανδη Μιντιλαντ Κοπεγχαγη και Μαρσειγ με τα γεροντια και τους συνταξιουχους. Τελικα δεν χρειαζομασταν ταχυδυναμη; Εγιναν εγκληματα το καλοκαιρι αλλα η ομαδα εχει ενα πλανο και η ταχυδυναμη δεν ειναι το μοναδικο προσον του καθε παικτη που θελουμε να φερουμε. Αν υπαρχει πλανο ολα φτιάχνονται
Μόνο στον τελικό με την Μπότο/Γκλίμτ θα χρειαστούμε ταχυδύναμη, γιατί αυτά τα πιτσιρίκια τρέχουν αλύπητα! BTW τον Μουρ τον έχουν κάνει το π@@@@κι τουςaivas19 έγραψε:Εγω παντως δεν εννοουσα εσενα, αν το εννοουσα θα το ελεγα ξεκαθαρα. Το λεω για οσους κραζουν παικτες χωρις ελεος και αποθεωνουν μετα. Επισης, ακουμε μια χρονια ολοκληρη για ταχυδυναμη κ χτυπησαμε Γανδη Μιντιλαντ Κοπεγχαγη και Μαρσειγ με τα γεροντια και τους συνταξιουχους. Τελικα δεν χρειαζομασταν ταχυδυναμη; Εγιναν εγκληματα το καλοκαιρι αλλα η ομαδα εχει ενα πλανο και η ταχυδυναμη δεν ειναι το μοναδικο προσον του καθε παικτη που θελουμε να φερουμε. Αν υπαρχει πλανο ολα φτιάχνονται

ωπα ρε φιλε rainmanrainmaker έγραψε:Ελπίζω όσα γράφετε να μη τα συσχετίζετε με εμένα γιατί θα έχουμε πάλι υστεριες για παραβίαση δικαιωμάτων

Σήμερα μετά από πολύ καιρό έδωσες πράγματα και μπροστά πέρα από ανασταλτικα κι αν είχες και λίγη τύχη θα είχες σκοράρει
Όντως υπήρχε σφυγμός σήμερα. Ας ελπίσουμε να μην ήταν αναλαμπή και να αρχίσει όντως να ξεθολώνει το μυαλό του.
- ΑποστόληςΑ
Την ίδρωσες την φανέλα εχθές, αλλά άσκοπα και χωρίς αποτέλεσμα.
Θέλει και τύχη η μαμημένη η μπάλα, αλλά θέλει και ποδοσφαιρική αντίληψη.
Θέλει και τύχη η μαμημένη η μπάλα, αλλά θέλει και ποδοσφαιρική αντίληψη.
-
Για όλους έχει σκισιμο, εκτός του υψηλομισθου του 1+ εκ.
Του Νέου 14.
Άλλο ένα λάθος.
Του Νέου 14.
Άλλο ένα λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Κυρ 17 Απρ 2022, 20:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Τι θα γίνει με σένα ρε παλικάρι μου?
Η τελευταία φορά που πέρασες αντίπαλο δεν θυμόμαστε πότε ηταν
Η τελευταία φορά που πέρασες αντίπαλο δεν θυμόμαστε πότε ηταν