14. Andrija Zivkovic

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από aivas19 »

Μηπως εχει και λογαριασμο στο παοκμανια ο φαλακροκορακας; Γιατι και εδω το ιδιο γινεται
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ελπίζω όσα γράφετε να μη τα συσχετίζετε με εμένα γιατί θα έχουμε πάλι υστεριες για παραβίαση δικαιωμάτων

Που θα με βάλετε και στην ίδια πρόταση με το βλάκα αυτόν και όλο τον συρφετό του σταθμού του

Ούτε ξέρω τι λέει ούτε με νοιαζει

Ξεχάσαμε τώρα, να φοβόμαστε να πούμε την άποψη μας μη τυχόν και συμπέσει με κανενός δημοσίου φελλού
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εγω παντως δεν εννοουσα εσενα, αν το εννοουσα θα το ελεγα ξεκαθαρα. Το λεω για οσους κραζουν παικτες χωρις ελεος και αποθεωνουν μετα. Επισης, ακουμε μια χρονια ολοκληρη για ταχυδυναμη κ χτυπησαμε Γανδη Μιντιλαντ Κοπεγχαγη και Μαρσειγ με τα γεροντια και τους συνταξιουχους. Τελικα δεν χρειαζομασταν ταχυδυναμη; Εγιναν εγκληματα το καλοκαιρι αλλα η ομαδα εχει ενα πλανο και η ταχυδυναμη δεν ειναι το μοναδικο προσον του καθε παικτη που θελουμε να φερουμε. Αν υπαρχει πλανο ολα φτιάχνονται
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

aivas19 έγραψε:Εγω παντως δεν εννοουσα εσενα, αν το εννοουσα θα το ελεγα ξεκαθαρα. Το λεω για οσους κραζουν παικτες χωρις ελεος και αποθεωνουν μετα. Επισης, ακουμε μια χρονια ολοκληρη για ταχυδυναμη κ χτυπησαμε Γανδη Μιντιλαντ Κοπεγχαγη και Μαρσειγ με τα γεροντια και τους συνταξιουχους. Τελικα δεν χρειαζομασταν ταχυδυναμη; Εγιναν εγκληματα το καλοκαιρι αλλα η ομαδα εχει ενα πλανο και η ταχυδυναμη δεν ειναι το μοναδικο προσον του καθε παικτη που θελουμε να φερουμε. Αν υπαρχει πλανο ολα φτιάχνονται
Μόνο στον τελικό με την Μπότο/Γκλίμτ θα χρειαστούμε ταχυδύναμη, γιατί αυτά τα πιτσιρίκια τρέχουν αλύπητα! BTW τον Μουρ τον έχουν κάνει το π@@@@κι τους :lol: Όπου τον βρίσκουν τον @@@νε!
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

rainmaker έγραψε:Ελπίζω όσα γράφετε να μη τα συσχετίζετε με εμένα γιατί θα έχουμε πάλι υστεριες για παραβίαση δικαιωμάτων

Που θα με βάλετε και στην ίδια πρόταση με το βλάκα αυτόν και όλο τον συρφετό του σταθμού του

Ούτε ξέρω τι λέει ούτε με νοιαζει

Ξεχάσαμε τώρα, να φοβόμαστε να πούμε την άποψη μας μη τυχόν και συμπέσει με κανενός δημοσίου φελλού
ωπα ρε φιλε rainman :D ! για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους. Καταρχας εσυ δεν εχεις κακη προθεση (οπως και η τεραστια πλειοψηφια των παιδιων που γραφουμε εδω περα) απεναντι στον ποδοσφαιριστη μας. Ειναι τελειως αλλο πραγμα να γραφεις οτι ο ζιφκοβιτς δεν ειναι ταχυδυναμικος κι να προσπαθεις εσκεμμενα μετα απο αυτη την παρατηρηση να μειωσεις τον παικτη, οπως γινεται απο τον φαλακροκορακα , κι τελειως διαφορετικο να εκφραζεις μια αποψη οτι ο παικτης υστερει καπου κι πως θα μπορουσε η ομαδα να ενσωματωσει τετοιου ειδους αδυναμιες στην καθημερινη της λειτουργια. Αυτο δηλαδη που κανει ο προπονητης μας με ολους μας τους ποδοσφαιριστες. Η προπαγανδα και ειδικα η δημοσιογραφικη ποτε δεν στηριζεται σε κατι που ειναι εξωφθαλμα λαθος. Παντα στηριζεται σε καποιο στοιχειο της πραγματικοτητας το οποιο ομως θα παρουσιαζεται κατα το δοκουν. Με λιγα λογια μισες αληθειες μεγαλα ψεματα! Αυτο που κανει χρονια δηλαδη αυτος ο τυπος στις πλατες του ΠΑΟΚ , θυμαμαι παλιοτερα ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα που ειχε παρει εργολαβια τον κοντρερας και σε καθε εκπομπη μας υπενθυμιζε ποσο κακος κεφαλοσφαιριστης ηταν και τι καλα που θα επρεπε ο ΠΑΟΚ να εβρισκε εναν με τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα καλο κι στο κεφαλι. Ο ζιφκο κατα την δικη μου την αποψη μπορει να μην ειναι τερας ταχυδυναμης αλλα σε καμια περιπτωση δεν τον λες αργο ποδοσφαιριστη.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

++++++++
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σήμερα μετά από πολύ καιρό έδωσες πράγματα και μπροστά πέρα από ανασταλτικα κι αν είχες και λίγη τύχη θα είχες σκοράρει
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Όντως υπήρχε σφυγμός σήμερα. Ας ελπίσουμε να μην ήταν αναλαμπή και να αρχίσει όντως να ξεθολώνει το μυαλό του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Βελτιωμένος
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Την ίδρωσες την φανέλα εχθές, αλλά άσκοπα και χωρίς αποτέλεσμα.
Θέλει και τύχη η μαμημένη η μπάλα, αλλά θέλει και ποδοσφαιρική αντίληψη.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Για όλους έχει σκισιμο, εκτός του υψηλομισθου του 1+ εκ.

Του Νέου 14.

Άλλο ένα λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Κυρ 17 Απρ 2022, 20:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ανυπαρκτος για ενα ακομα ματς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Απογοήτευση!
renegade

Δημοσίευση από renegade »