Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μην ξεχάσουμε να πούμε στην Αλ ατιχατ και στον πριγιοβιτς 

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝ ΤΟΠΙΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2019! Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ.
Ε καλα ο Ισλανδος απο Ροστωφ δεν φαινεται και για τοσο Μπρανκοcellophan έγραψε:Αν ναι, τότε επαναλαμβάνω: Μεγαλύτερη μεταγραφή φέτος ο Μπράνκο. Τέτοιο last minute - all issues settling δεν έχει ξαναματαγίνει στον ΠΑΟΚHOOL4IGAN έγραψε:Ε ναι........
Οχι οτι μας χαλαει βεβαια

Ε εντάξει μην το ξεφτιλίσουμε τελειώς. Θα πάρει τα βουνά ο gergeo.Asimos έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝ ΤΟΠΙΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2019! Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ.
Δίκιο έχεις sic, αν δεν φύγει ο Χάτσε. Αν φύγει όμως, όλο Μπράνκο είναι....sic-4 έγραψε:Ε καλα ο Ισλανδος απο Ροστωφ δεν φαινεται και για τοσο Μπρανκοcellophan έγραψε:Αν ναι, τότε επαναλαμβάνω: Μεγαλύτερη μεταγραφή φέτος ο Μπράνκο. Τέτοιο last minute - all issues settling δεν έχει ξαναματαγίνει στον ΠΑΟΚHOOL4IGAN έγραψε:Ε ναι........
Οχι οτι μας χαλαει βεβαια

Παιδιά μεταγραφές τέλος! Μην ασχολείστε άλλο κλείστε το τοπίκ έχουμε αγώνα σήμερα και όλο το Πρωτάθλημα στα 2 επόμενα παιχνίδια.Το πολύ πολύ σήμερα και αύριο να ανακοινωθούν οι δανεισμόι Κιτσιου Μυστακιδη κάτι άλλο δε θα χουμε!

πολυ δυνατο finish για ακομη μια φορα οπως μας εχει συνηθισει ο ΠΑΟΚ...εφοσον ολα κυλησουν ομαλα μεχρι αυριο, θεωρω μακραν τη συγκεκριμενη περιοδο, την πιο ποδοσφαιρικα σωστη μεταγραφικη περιοδο της εποχης σαββιδη...
δεν ξερω αν συμπιπτει τυχαια με την ελευση του μπρανκο, αλλα προσωπικα δεν πιστευω στην τυχη...ελπιζω να συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο και το ερχομενο καλοκαιρι, ετσι ωστε να χτισουμε τη δικαια μας δυανστεια σε ελλαδα και πλεον και σε ευρωπη
δεν ξερω αν συμπιπτει τυχαια με την ελευση του μπρανκο, αλλα προσωπικα δεν πιστευω στην τυχη...ελπιζω να συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο και το ερχομενο καλοκαιρι, ετσι ωστε να χτισουμε τη δικαια μας δυανστεια σε ελλαδα και πλεον και σε ευρωπη

εγω πιστευω οτι το θρεντ δεν εχει αλλο λογο υπαρξης ,λογω μι αλλης μεταγραφικης κινησης αλλα μενει τυπικα μεχρι το τελος των μεταγραφων

- Παλαιολόγος
Asimos έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝ ΤΟΠΙΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2019! Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ.
εδω που τα λεμε το καλοκαιρι αν πιασουν αυτοι οι παιχτες δεν βλεπω ποιος επιπλεον να χωραει!ισως επιστροφη λαμπρου;
να δουμε ομως λιγο τον αξονα στα ματς της β σεζον,την ταχυτητα κ.λπ
επισης νομιζω με τις κινησεις αυτες που γιναν τον χειμωνα
ενας απο τους κανιας ή σακχοφ αποχαιρετα.
Ο Λουτσεσκου δεν μπορει να πονοκεφαλιαζει. Μονο Prijo εχασε κανενας βασικος ή rotation παιχτης δεν εφυγε μονο βαριδια φυγαν εκτος του Prijovic. Μια χαρα ρολαρει η ομαδα και δεν θα χασει συνοχη. Το μονο κακο ειναι οτι παιζουμε στα καπακια τα ντρεμπι. Αλλα στο Κυπελο θα τους ξαναβρουμε καποιον τουλαχιστον

- trelopaoki444
Μην ξανακουσω κανενα να λεει οτι δε βρισκεις καλους παιχτες Ιανουαριο...
Α ρε Ιβαν τι χαβα τους εκανες 31 Ιανουαριου?
Α ρε Ιβαν τι χαβα τους εκανες 31 Ιανουαριου?
- sourmenetes
- Moderator
Ήταν μεγάλο μάθημα για τον Ιβάν η πώληση Πριγιοβιτς.
Τελικά ο macho είχε δίκιο ή όχι;
Τελικά ο macho είχε δίκιο ή όχι;

Αμ εγώ, μάλιασε η γλώσσα μου να λέω οτι κάθε μεταγραφική περίοδο γκρίνια γκρίνια και κάθε φορά μεγαλώνει η ομάδα; Αλλά και τόσες κινήσεις δεν τις περίμενα ούτε στα όνειρά μου... Έτσι είναι οι οργανωμένες ομάδες, ακόμη και το κακό (Πρίγιο) το γυρνάνε σε καλό.sourmenetes έγραψε:οι σαςσταλεγακηδες να πιουμε κανα τσιπουρο??
κερνατε οι λοιποι???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα πάντως μου έφυγε και το λίγο μυαλό που μου είχε μείνει με το διπλό χτύπημα.
Το μόνο που φοβάμαι πλέον είναι η εγκληματική οργάνωση και τα πλοκάμια της που είναι απλωμένα σε ολόκληρη τη χώρα. Σε οτιδήποτε ντόμπρο και αντρίκειο ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.