Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
η ομαδα που μετα απο 34 χρονια βρισκεται στο πιο κρισιμο σημειο για να σηκωσει την κουπα, εχει καταφερει μεχρι σημερα:
να ανακοινωσει 0 ανανεωσεις
να ανακοινωσει 0 μεταγραφες
να χανει τον καλυτερο παιχτη και σκορερ της (χωρις να επιβαρυνεται η ιδια στη συγκεκριμενη περιπτωση)
φερτε ενα καζανι με οργανωση να πεσω μεσα :ugeek:
υγ γιωργο σαββιδη, ελπιζω το wyscout 6 μηνων να αποδωσει σε αυτη τη μεταγραφικη περιοδο
να ανακοινωσει 0 ανανεωσεις
να ανακοινωσει 0 μεταγραφες
να χανει τον καλυτερο παιχτη και σκορερ της (χωρις να επιβαρυνεται η ιδια στη συγκεκριμενη περιπτωση)
φερτε ενα καζανι με οργανωση να πεσω μεσα :ugeek:
υγ γιωργο σαββιδη, ελπιζω το wyscout 6 μηνων να αποδωσει σε αυτη τη μεταγραφικη περιοδο
- Mauricio-8-
Εγώ πάντως βλέπω ότι δεν πηγαίνουμε σε μεταγραφές στυλ Πριγιοβιτς Τσιμιροτ κτλ αλλά σε έτοιμους και έμπειρους παίκτες 31 32 χρόνων αυτό σημαίνει ότι πάλι το καλοκαιρι θα ψάχνουμε για παίκτες! Θέλουμε απλά να κλειδώσουμε το Πρωτάθλημα!
Τον Κεσέρου και παλιότερα τον κοιτάζαμε (πριν και μετά την ανανέωση του συμβολαίου του) ως συμπληρωματικό (λόγω χαρακτηριστικών) του Πρίγιοβιτς, όχι ως αντικαταστάτη του. Δεν με χαροποιούν τα νέα αν έχουν βάση. Καλός παίχτης, αλλά όχι αυτό που περίμενα. Και είναι και βαρύ σκαρί για να πληρώσεις μεταγραφή για μια χρονιά. Το καλοκαίρι θα ψαχνόμαστε πάλι.
Μεταξύ του Ρουμάνου και του Μπεργκ, ασυζητητί Μπεργκ.
Μεταξύ του Ρουμάνου και του Μπεργκ, ασυζητητί Μπεργκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 08 Ιαν 2019, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η "ΑΛ Αΐν δεν θα σταθεί εμπόδιο στη συγκεκριμένη υπόθεση αφού αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ενώ και ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, με τις απαιτήσεις του να κυμαίνονται κοντά στα 1.300.000€.
Ο Μπεργκ συνεχίζει να είναι ο καλύτερος παίκτης της Αλ Αΐν με 10 γκολ σε 11 συμμετοχές στην Gulf League τη στιγμή που είναι δεδομένη επιθυμία της οικογένειάς του για επιστροφή στην Ελλάδα."
Κοιτα να δεις που τελικα δεν αξιωνει 4 μυρια το χρονο
Ο Μπεργκ συνεχίζει να είναι ο καλύτερος παίκτης της Αλ Αΐν με 10 γκολ σε 11 συμμετοχές στην Gulf League τη στιγμή που είναι δεδομένη επιθυμία της οικογένειάς του για επιστροφή στην Ελλάδα."
Κοιτα να δεις που τελικα δεν αξιωνει 4 μυρια το χρονο

Αν ηταν ευκολο να τον φερω γι αυτο το εξαμηνο που καιγομαι να κανει τη δουλεια, ευχαριστως. Αν ειναι να τον κανω 3 χρονια συμβολαιο και να τον πληρωνω χρυσο στα 35 του να λειπει. Απ' οτι νομιζω, το δευτερο σεναριο ειναι μακραν πιο κοντα στα θελω του Σουηδου απο το πρωτο.Dimg4 έγραψε:sic-4 έγραψε:στον Μπεργκ, Κεσερου, Αναστασακο, Ναζλιδη
εδιτ: και γι αυτο που λεει ο ρεινρε φιλε, ο Μπεργκ δηλαδη θεωρειται γερος στα 32-33 του για το ελλαδισταν? Πρωταθλημα πας να κλειδωσεις
Δεν είναι δυνατόν να παίρνεις 10 μυρια για τον κορυφαίο σου σκόρερ και να τον αντικαθιστάς με τον Κεσερου που εκτός των άλλων επαναλαμβάνω πως έχει τεράστια διαφορά σε αγωνιστικό στυλ με Πριγιοβιτς και δύσκολα θα δέσει με την υπάρχουσα μεσοεπιθετική γραμμή.
Κοιτα, εχεις 2 σουπερ προτζεκτ που λεγονται ακπομ και κουλουρης (με επιφυλαξη για κουλουρη). Χρειαζεσαι εναν παιχταρα φορ με υψηλες παραστασεις ετσι ωστε να μαθαινουν και πραγματα αυτα τα προτζεκτ σου και πιστευω ο Μπεργκ ειναι το ιδανικο φορ για να μαθει ενας νεος πως να κινειται στην περιοχη.
Οποτε λογικα θα ερθει με 2.5 χρονια συμβολαιο που το θεωρω απολυτα λογικο
seaman έγραψε:Τον Κεσέρου και παλιότερα τον κοιτάζαμε (πριν και μετά την ανανέωση του συμβολαίου του) ως συμπληρωματικό (λόγω χαρακτηριστικών) του Πρίγιοβιτς, όχι ως αντικαταστάτη του. Δεν με χαροποιούν τα νέα αν έχουν βάση. Καλός παίχτης, αλλά όχι αυτό που περίμενα

φιλε seaman δεν νομίζω ούτε 1 στο εκ. να πιάσει μεταγραφή ο Πετρωτός.
Δεν νομίζω επίσης πως πάμε σε τέτοιον για τον Berg ίσως και τον Ferreyra.
ο Ακπομ εμενα μου κανει και για βασικος αν φτιαχτει το κεντρο
Τα 2,5 χρονια συμβολαιο του Μπεργκ που εσυ θεωρεις απολυτα λογικα, εγω τα θεωρω φορτωμα. Ναι για τωρα μου ειναι χρησιμοτατος. Τι να τον κανω του χρονου τον Μπεργκ και ακομα περισσοτερο τι να τον κανω το 2021? Φωναζουμε οτι η ομαδα θελει εκρηκτικοτητα και αθλητικοτητα και μου λες το βαρυ συμβολαιο του φορ να το δωσουμε για 2.5 χρονια σε εναν 33χρονο; Και ειναι και απολυτα λογικο κι ολας;
Τα 2,5 χρονια συμβολαιο του Μπεργκ που εσυ θεωρεις απολυτα λογικα, εγω τα θεωρω φορτωμα. Ναι για τωρα μου ειναι χρησιμοτατος. Τι να τον κανω του χρονου τον Μπεργκ και ακομα περισσοτερο τι να τον κανω το 2021? Φωναζουμε οτι η ομαδα θελει εκρηκτικοτητα και αθλητικοτητα και μου λες το βαρυ συμβολαιο του φορ να το δωσουμε για 2.5 χρονια σε εναν 33χρονο; Και ειναι και απολυτα λογικο κι ολας;
- sourmenetes
- Moderator
Απολυτα λογικο δεν το λες..Dimg4 έγραψε:Κοιτα, εχεις 2 σουπερ προτζεκτ που λεγονται ακπομ και κουλουρης (με επιφυλαξη για κουλουρη). Χρειαζεσαι εναν παιχταρα φορ με υψηλες παραστασεις ετσι ωστε να μαθαινουν και πραγματα αυτα τα προτζεκτ σου και πιστευω ο Μπεργκ ειναι το ιδανικο φορ για να μαθει ενας νεος πως να κινειται στην περιοχη.
2 χρονια και βλεπουμε.και πολλα ειναι
- thanos-xanthi
παντως αν ανακοινωθει αυριο μεταγραφη Πριγιοβιτς και πιασουμε σαββατοκυριακο χωρις ανακοινωσεις,
ειτε προκειται για ανανεωσεις, ειτε για μεταγραφες που επειγουν, θα αρχισουν να ζορισουν τα πραγματα
σεντερ φορ βασικο θες, πειραματα με Ακπομ και Καρελη δε γινεται
χαφ αντι-Ποντους θελεις
εξτρεμ θελεις
και μια λαμπαδα στο μποι των Βαρελα και Κρεσπο να βγαλουν τα υπολοιπα ματς
μακαρι να χουμε λιγη τυχη στην Τριπολη, ενα απο τα πιο δυσκολα ματς που απομενουν
ειτε προκειται για ανανεωσεις, ειτε για μεταγραφες που επειγουν, θα αρχισουν να ζορισουν τα πραγματα
σεντερ φορ βασικο θες, πειραματα με Ακπομ και Καρελη δε γινεται
χαφ αντι-Ποντους θελεις
εξτρεμ θελεις
και μια λαμπαδα στο μποι των Βαρελα και Κρεσπο να βγαλουν τα υπολοιπα ματς
μακαρι να χουμε λιγη τυχη στην Τριπολη, ενα απο τα πιο δυσκολα ματς που απομενουν
- ΑποστόληςΑ
Το SPORTIME αναφέρει ότι οι επιλογές του ΠΑΟΚ για φορ είναι:
1. Μπεργκ
2. Φερέυρα
3. Κεσέρου
1. Μπεργκ
2. Φερέυρα
3. Κεσέρου
εσυ αρκει να διαφωνησεις, τωρα βρηκες 6 μηνες το προβλημαsourmenetes έγραψε:Απολυτα λογικο δεν το λες..Dimg4 έγραψε:Κοιτα, εχεις 2 σουπερ προτζεκτ που λεγονται ακπομ και κουλουρης (με επιφυλαξη για κουλουρη). Χρειαζεσαι εναν παιχταρα φορ με υψηλες παραστασεις ετσι ωστε να μαθαινουν και πραγματα αυτα τα προτζεκτ σου και πιστευω ο Μπεργκ ειναι το ιδανικο φορ για να μαθει ενας νεος πως να κινειται στην περιοχη.
2 χρονια και βλεπουμε.και πολλα ειναι