9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι δεν έφτασε στην Μ. Ασίας 1 καμία επίσημη πρόταση για τον Πρίγιο... :ugeek:
- Kostomanolis
Παντως ενα επιπλεον, εστω μικρο οικονομικο κινητρο ειναι και τα ποσα που δινει η Fifa γαι την συμμετοχη των παικτων στο μουντιαλ (ανα ημερα απο την εναρξη της προετοιμασιας).
Βεβαια αυτο εχει διπλη αναγνωση, γιατι υπαρχει ο κινδυνος τραυματισμου (χτυπα ξυλο) αλλα και ο παικτης δεν ειναι διαθεσιμος για τα ευρωπαικα προκριματικα.
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βεβαια αυτο εχει διπλη αναγνωση, γιατι υπαρχει ο κινδυνος τραυματισμου (χτυπα ξυλο) αλλα και ο παικτης δεν ειναι διαθεσιμος για τα ευρωπαικα προκριματικα.
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Ντιμ, οι καλοι παικτες ειναι αυτοι που φερνουν τις νικες ποσο μαλλον τους τιτλους.Dimg4 έγραψε: Πλασιε δεν ειναι αλλα μαγος ειναι. Με μαγικα απαξιωσε τον πριγιο, τον ζαμπρανο, τον μπισε, τον βιερινια και επαιζες με μαλεζα σε ντερμπι αφου απαγορευεται να δοκιμασει εναν μικρο αριστερα...
τεσπα τοπικ πριγιο, καταφερε να τον κανει αλλαγη του κουλουρη και δεν ανοιγει μυτη. Καλα παμε
Με αυτη τη λογικη ας το πάρει (αφου αυτος ειναι ο στοχος και οχι το να κανουμε ομαδα που να το παιρνει συνεχως) με οποιους παικτες θελει
-
Dimg4
Βλεπεις παντου φαντασματα...sourmenetes έγραψε:Προσπερνω την εμπαθεστατη κινηση να απαντησεις με ειρωνικο υφακι με αποκορυφωμα το "εσεις κι εμεις"... μαλλον εσυ θεωρεισαι αλλος ειδος ΠΑΟΚτση.Dimg4 έγραψε:Γιατι να ναι;;;Dimg4 έγραψε:Δεν πιστευω πως θα πουληθει τωρα και ααααν ερθει προταση οπως ειπα δεν πιστευω πως θα ειναι πανω απο 3 με 3.5. Και γιατι να ειναι αλλωστε? Ας ειμαστε ρεαλιστες
Ηλικια...χαλια..
Στατιστικα...χαλια...
Τσου λου επαιζε...
Με 500 χιλιαρικα θα τον στελνατε με κορδελα
Οσο πουλησες τον διαστημικο τοτε βιερινια στην ρητρα αλλο τοσο θα πουλησεις τον απαξιωμενο απο τον αμπαλο του παγκου πριγιοβιτς. Σουπερκλικα, εκτος ευρωπης, αλλαγη του κουλουρη... καλα λες κατω απο 123 μυρια μην διανοηθουμε
Δεν εισαι για κουβεντα.[/quote]
Στο επιστρεφω και σε παρακαλω το αν ειμαι για κουβεντα η οχι δε θα το κρινεις εσυ. Μην προκαλεις διαμαχη χωρις λογο. Αν δεν ειμαι για κουβεντα μην τρεχεις απο πισω μ σε καθε ποστ να σχολιαζεις ετσι ωστε να με προκαλεσεις.
-
Dimg4
Εγω λεω πως τζαμπα αναλωνομαστε αφου ΚΑΝΕΙΣ δεν επιβεβαιωνει προταση. Οι αρδ απλα δημιουργουν θεμα
- aspromaura ioannina
Ας μιλησουμε λιγακι αμεροπληπτα. Ποια ομαδα πιστευετε οτι θα δωσει 7-10 εκατομμυρια για τον Αλεξανδρο? Ή μαλλον σε ποια ομαδα που να μπορει να διαθεσει 7-10 εκατομυρρια για εναν επιθετικο απο την Ελλαδα με 6 γκολ στο πρωταθλημα, μπορει να αγωνιστει ο Αλεξανδρος? Για παραδειγμα ομαδα επιπεδου Ρομα? Εβερτον?Σαλκε? Ποια?
Ειναι υπερογκο το ποσο που νομιζετε οτι θα πιασει ενδεχομενη μεταγραφη Πριγιο. Καλως ή κακως ο συγκεκριμενος δεν φαινεται οτι μπορει να ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ σε καποια μεσαια ομαδα της Ευρωπης. Επομενως, ο προορισμος του θα ειναι καποια ΜΙΚΡΟμεσαια ομαδα που προφανως αν θελησει να κανει το μπαμ υπερβαινωντας το μπατζετ της και δαπανοντας 10 μυρια, δεν θα παει να παρει τον Πριγιο, αλλα καποια ταλενταρα ή καποιον επιθετικο απο υποδεεστερο πρωταθλημα που εχει βαλει καμια 15αρια γκολ ηδη.
Το καλυτερο σεναριο, για ομαδα και παικτη, θα ειναι να μεινει εδω. Απλα.
Ειναι υπερογκο το ποσο που νομιζετε οτι θα πιασει ενδεχομενη μεταγραφη Πριγιο. Καλως ή κακως ο συγκεκριμενος δεν φαινεται οτι μπορει να ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ σε καποια μεσαια ομαδα της Ευρωπης. Επομενως, ο προορισμος του θα ειναι καποια ΜΙΚΡΟμεσαια ομαδα που προφανως αν θελησει να κανει το μπαμ υπερβαινωντας το μπατζετ της και δαπανοντας 10 μυρια, δεν θα παει να παρει τον Πριγιο, αλλα καποια ταλενταρα ή καποιον επιθετικο απο υποδεεστερο πρωταθλημα που εχει βαλει καμια 15αρια γκολ ηδη.
Το καλυτερο σεναριο, για ομαδα και παικτη, θα ειναι να μεινει εδω. Απλα.
- aspromaura ioannina
Καθολου μεγαλο θεμα για συζητηση δεν ειναι. Η βοηθεια που προσφερουν οι δυο παιχτες συγκριτικα ειναι η νυχτα(Καντουρι) με την μερα (Αφανας).ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλά, το αν βοηθάει ο Καντουρί περισσότερο από τον Bis είναι μεγάλο θέμα για συζήτηση.
- sourmenetes
- Moderator
Στο επιστρεφω και σε παρακαλω το αν ειμαι για κουβεντα η οχι δε θα το κρινεις εσυ. Μην προκαλεις διαμαχη χωρις λογο. Αν δεν ειμαι για κουβεντα μην τρεχεις απο πισω μ σε καθε ποστ να σχολιαζεις ετσι ωστε να με προκαλεσεις.[/quote]Dimg4 έγραψε:Βλεπεις παντου φαντασματα...sourmenetes έγραψε:Προσπερνω την εμπαθεστατη κινηση να απαντησεις με ειρωνικο υφακι με αποκορυφωμα το "εσεις κι εμεις"... μαλλον εσυ θεωρεισαι αλλος ειδος ΠΑΟΚτση.Dimg4 έγραψε: Γιατι να ναι;;;
Ηλικια...χαλια..
Στατιστικα...χαλια...
Τσου λου επαιζε...
Με 500 χιλιαρικα θα τον στελνατε με κορδελα
Οσο πουλησες τον διαστημικο τοτε βιερινια στην ρητρα αλλο τοσο θα πουλησεις τον απαξιωμενο απο τον αμπαλο του παγκου πριγιοβιτς. Σουπερκλικα, εκτος ευρωπης, αλλαγη του κουλουρη... καλα λες κατω απο 123 μυρια μην διανοηθουμε
Δεν εισαι για κουβεντα.
Σε οποιο ποστ θελω θα κανω οτι πρεπει.αυτος ειναι ο ρολος μου εδω μεσα.
Μονος σου προκαλεισαι εδω μεσα με το οτιδηποτε.
-
Dimg4
"Βλεπεις παντου φαντασματα...
Δεν εισαι για κουβεντα."
α οκ, το παραπανω ειναι μεσα στους ρολους σου εδω μεσα. Το οτι σε κααααθε μου ποστ απαντας ειναι μεσα στους ρολους σου και "μονος μου προκαλουμαι".... οκει διαβαστηκες
Δεν εισαι για κουβεντα."
α οκ, το παραπανω ειναι μεσα στους ρολους σου εδω μεσα. Το οτι σε κααααθε μου ποστ απαντας ειναι μεσα στους ρολους σου και "μονος μου προκαλουμαι".... οκει διαβαστηκες
- ΑποστόληςΑ
- The_Stalker
Κατά τη γνώμη μου όταν πας για πρωτάθλημα δεν πουλάς το βασικό σου φορ. Ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος με κάθε ευκαιρία δηλώνει ότι θέλει να μείνει.
Νομίζω ότι στην παε δεν έχουν ιδέα τι θέλουν να κάνουν. Από τη μια βγήκε πριν από λίγο καιρό ο ξεχασμένος Μίχελ να μας πει ότι δεν πρέπει να χάνονται ευκαιρίες πώλησης γιατί μπορεί να μην ξαναβρούμε αυτά τα λεφτά. Από την άλλη καμιά πληροφόρηση δεν υπάρχει ούτε για πρόταση, ούτε για πρόθεση πώλησης.
@ aspromaura ioannina
Υπάρχουν πολλές ομάδες που θα έδιναν 7-10 χαρτιά για Πρίγιο. Από Αγγλία, Ρωσία, Τουρκία θα περίμενα προτάσεις. Ο Πρίγιο έχει κάνει τον κύκλο του σε μικρομεσαίες ομάδες, αλλά δεν έχει αγωνιστεί σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Μια μικρομεσαία της Πρέμιερσιπ πχ είναι αναβάθμιση για τον ίδιο. Επίσης στο νησί τον ψιλοξέρουν αφού έχει παίξει σε μικρότερες κατηγορίες, το ίδιο και στην Τουρκία, ενώ στους Ρώσους αναφέρομαι γιατί τα ακουμπάνε.
Νομίζω ότι στην παε δεν έχουν ιδέα τι θέλουν να κάνουν. Από τη μια βγήκε πριν από λίγο καιρό ο ξεχασμένος Μίχελ να μας πει ότι δεν πρέπει να χάνονται ευκαιρίες πώλησης γιατί μπορεί να μην ξαναβρούμε αυτά τα λεφτά. Από την άλλη καμιά πληροφόρηση δεν υπάρχει ούτε για πρόταση, ούτε για πρόθεση πώλησης.
@ aspromaura ioannina
Υπάρχουν πολλές ομάδες που θα έδιναν 7-10 χαρτιά για Πρίγιο. Από Αγγλία, Ρωσία, Τουρκία θα περίμενα προτάσεις. Ο Πρίγιο έχει κάνει τον κύκλο του σε μικρομεσαίες ομάδες, αλλά δεν έχει αγωνιστεί σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Μια μικρομεσαία της Πρέμιερσιπ πχ είναι αναβάθμιση για τον ίδιο. Επίσης στο νησί τον ψιλοξέρουν αφού έχει παίξει σε μικρότερες κατηγορίες, το ίδιο και στην Τουρκία, ενώ στους Ρώσους αναφέρομαι γιατί τα ακουμπάνε.
- sourmenetes
- Moderator
Βεβαια μεσα στο ρολο μου.Dimg4 έγραψε:"Βλεπεις παντου φαντασματα...
Δεν εισαι για κουβεντα."
Οταν παρεξηγιεσαι με τα παντα και οτι σε κυνηγαμε για να στην πουμε.
Που εκανα διαχωρισμο εγω σε μεις και σεις;;;οτι ειμαι αλλος ΠΑΟΚτσης εγω;;
Επειδη ειπα οτι θελετε να τον πουλησετε με 2-3 εκ.;;;
Αυτο σημαινει διαχωρισμος;;;
Βεβαια και μονος σου προκαλεισαι οταν λες οτι τρεχω με ειρωνικο υφακι να στην πω.
- aspromaura ioannina
Για Ρωσια, Τουρκια, "μπορω" να το "δεχτω". Αν και παλι μου φαινονται παρα πολλα αυτα τα χρηματα τη δεδομενη χρονικη στιγμη. Σε αυτο συνυπολογιζω και τη φυσιολογικη αδυναμια του ΠΑΟΚ να πουλαει ακριβα τους παιχτες του λογω μη παρουσιας του στο Τσ.Λ. Αν βεβαια κουμπωσει καμια 12αδα γκολ ως το τελος του πρωταθληματος και 1,2 στο μουντιαλ τοτε το συζηταμε.The_Stalker έγραψε:Κατά τη γνώμη μου όταν πας για πρωτάθλημα δεν πουλάς το βασικό σου φορ
+4
@ aspromaura ioannina
Οσον αφορα την Αγγλια, επειδη την παρακολουθω ανελλιπως εδω και πολλα χρονια, εχω καταληξει στο οτι ο Πριγιο δεν θα μπορουσε να σταθει ως βασικος σε καμια ομαδα της Πρεμιερ. Και επομενως δυσκολα θα εδινε καποια αγγλικη ομαδα 7-10 εκ. για αναπληρωματικο επιθετικο. Μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτη την εντυπωση και αισθηση εχω.
-
Dimg4
μαλλον δεν..sourmenetes έγραψε:Βεβαια μεσα στο ρολο μου.Dimg4 έγραψε:"Βλεπεις παντου φαντασματα...
Δεν εισαι για κουβεντα."
Οταν παρεξηγιεσαι με τα παντα και οτι σε κυνηγαμε για να στην πουμε.
Που εκανα διαχωρισμο εγω σε μεις και σεις;;;οτι ειμαι αλλος ΠΑΟΚτσης εγω;;
Επειδη ειπα οτι θελετε να τον πουλησετε με 2-3 εκ.;;;
Αυτο σημαινει διαχωρισμος;;;
Βεβαια και μονος σου προκαλεισαι οταν λες οτι τρεχω με ειρωνικο υφακι να στην πω.
καλη σου μερα
θα ανεβει η τιμη?
θα πεσει η τιμη?
θα βρουμε ομαδα να τον σπρωξουμε το καλοκαιρι εαν δεν τον σπρωξουμε τωρα?
θα ρισκαρουμε να μας μεινει αμανατι το παλτο?
να τον δωσουμε στα 6,5 μηπως δεν βρουμε πανω απο 4,5 το καλοκαιρι?
ποσο νομιζετε οτι κοστολογει ο ιβαν σαββιδης την κατακτηση του πρωταθληματος? η φθορα ειναι φτηνοτερη? η αποτυχια κατακτησης πρωταθληματος με τις ανακαταταξεις που θα ακολουθησουν θα κοστισει λιγοτερο ή περισσοτερο?
η εικονα του βαγγελα στον γυρο του θριαμβου θα τον πονεσει λιγοτερο ή περισσοτερο (για τους δικους του λογους φυσικα) απο το να χασει 1-2 μυρια απο την πωληση πριγιο?
ο μιχελ τοτε ειπε αυτο που επρεπε να πει. σαν ποδοσφαιρικη αρχη ισως να ειναι και σωστο. αλλα δεν παιζει να ειναι τοσο μ@λ@κες να παρουν αυτην την αποφαση με λογιστικα κριτηρια.
θα πεσει η τιμη?
θα βρουμε ομαδα να τον σπρωξουμε το καλοκαιρι εαν δεν τον σπρωξουμε τωρα?
θα ρισκαρουμε να μας μεινει αμανατι το παλτο?
να τον δωσουμε στα 6,5 μηπως δεν βρουμε πανω απο 4,5 το καλοκαιρι?
ποσο νομιζετε οτι κοστολογει ο ιβαν σαββιδης την κατακτηση του πρωταθληματος? η φθορα ειναι φτηνοτερη? η αποτυχια κατακτησης πρωταθληματος με τις ανακαταταξεις που θα ακολουθησουν θα κοστισει λιγοτερο ή περισσοτερο?
η εικονα του βαγγελα στον γυρο του θριαμβου θα τον πονεσει λιγοτερο ή περισσοτερο (για τους δικους του λογους φυσικα) απο το να χασει 1-2 μυρια απο την πωληση πριγιο?
ο μιχελ τοτε ειπε αυτο που επρεπε να πει. σαν ποδοσφαιρικη αρχη ισως να ειναι και σωστο. αλλα δεν παιζει να ειναι τοσο μ@λ@κες να παρουν αυτην την αποφαση με λογιστικα κριτηρια.