αδερφέ , να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καλα αυτά τα σκηνικά με ρήτρες κτλ, αυτό που ξέρω είναι ότι άμα είναι θέμα χρημάτων , ο ivan είναι σε θέση να κάνει τα κουμάντα....abg12d34 έγραψε:Sfinas έγραψε:πρώτα παίρνεις τίτλους και μετά πουλάς, ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται φράγκα όταν έχει ένα πρόεδρο που δίνει 60 εκ για τσοντοκάναλο. αμα ειναι να γίνουμε ακαδημία ΠΑΟΚ fc , κλαιν μαιν....
και πως θα τον κρατήσεις ρε αδερφε οταν ερχετε ο αλλος και σε σκαει την ρητρα??
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- BlackBlockAttack
Εφοσον η ρητρα ειναι 5εκ και ο παικτης μετα απο προσπαθειες που εχεις κανει θελει να φυγει ζητας τη ρητρα και στο καλο....Ανακοινωνεις και 3-4 βαρβατες μεταγραφες και προχωρας
Αν καποιοι συμβουλευουν τον Ιβαν να τον δωσει με 3εκ κανουν ζημια πρωτα απο ολα στον ιδιο γιατι κατα την αποψη μου τον δινουν τζαμπα...
Με μια ανανεωση τωρα θα τον πουλησεις το καλοκαιρι σε μεγαλυτερη ομαδα με περισσοτερα χρηματα...Ο μανατζερ του ειδα οτι εχει παικτες στην αγγλια(Τοτεναμ και Σαουθαμπτον)
Αν καποιοι συμβουλευουν τον Ιβαν να τον δωσει με 3εκ κανουν ζημια πρωτα απο ολα στον ιδιο γιατι κατα την αποψη μου τον δινουν τζαμπα...
Με μια ανανεωση τωρα θα τον πουλησεις το καλοκαιρι σε μεγαλυτερη ομαδα με περισσοτερα χρηματα...Ο μανατζερ του ειδα οτι εχει παικτες στην αγγλια(Τοτεναμ και Σαουθαμπτον)
5 η 4 και 30% μεταπώληση φα λαικ
εγω παντως ειμαι της άποψης να πουλήσουν
είδαμε τι πάθαμε με κλαους και κάτσε
εγω παντως ειμαι της άποψης να πουλήσουν
είδαμε τι πάθαμε με κλαους και κάτσε
Dimg4 έγραψε:Μαλλον με τα 4 καλυπτουμε και 2 που θα παρει ο τζαβελλας
οτι πεις σταυρακα

Οι 3 4 βαρβάτες μεταγραφές που λες είναι το πρόβλημα. Πώς τις κάνεις; Συμφωνώ μαζί σου αλλά τα τελευταία χρόνια οι μόνες πραγματικά βαρβάτες προσθήκες ήταν του Νάτχο (6 μήνες!!!) και του Νομπόα. Από κει και πέρα ο Ιβάν πάει πολύ συντηρητικά.
Αυτή την στιγμή για να φέρεις εναν Μπόου (η παρόμοιο) θέλεις 5Μ, έναν ακραίο επιπέδου Βιερίνια άλλα 5Μ, και έναν Νάτχο ίσως άλλα 5Μ. Επίσης θέλεις 3 ηγεμονικά συμβόλαια για αυτούς. Φυσικά μπορείς να κατέβεις σε χαμηλότερα ποσά και να βρεις νέους Γκαρι, Μακ και Λούκας, αλλά αυτά είναι τα ρίσκα που λέγαμε και νωρίτερα με τον επιστήμονα. Οι βαρβάτες που θελεις εσυ, εγώ και ίσως 9 στους 10 εδώ μέσα θέλουν μεγάλη επένδυση και ο Ιβάν δεν μας έχει δείξει ότι αγοράζει από ομάδες.
Αυτή την στιγμή για να φέρεις εναν Μπόου (η παρόμοιο) θέλεις 5Μ, έναν ακραίο επιπέδου Βιερίνια άλλα 5Μ, και έναν Νάτχο ίσως άλλα 5Μ. Επίσης θέλεις 3 ηγεμονικά συμβόλαια για αυτούς. Φυσικά μπορείς να κατέβεις σε χαμηλότερα ποσά και να βρεις νέους Γκαρι, Μακ και Λούκας, αλλά αυτά είναι τα ρίσκα που λέγαμε και νωρίτερα με τον επιστήμονα. Οι βαρβάτες που θελεις εσυ, εγώ και ίσως 9 στους 10 εδώ μέσα θέλουν μεγάλη επένδυση και ο Ιβάν δεν μας έχει δείξει ότι αγοράζει από ομάδες.
- PaokPatraG4
Εάν όντως κλείσει στην Γαλατά ο Γκάρυ πάει να πει ότι έχουμε έτοιμες μεταγραφές ανακοινωσιμες δεν εξηγείται αλλιώς....Πάρε ρε Ιβάν Γκουστάβο Μπου Βιειρινια και Χοσέ Σόσα από Μίλαν που έχει φιλίες με Γκαλιανι ο Μιχελ και είμαστε καλά....Αλλιώς μία από τα ίδια....
- BlackBlockAttack
@Magpies4
Ενταξει δε μπορουμε να τις κανουμε αλλα και και οταν πουλαμε να το κανουμε στο σωστο ταιμινγκ και με το καταληλο ποσο(Οταν υπαρχει ρητρα στη μεση αλλαζει το σκηνικο)
Πιστευεις οτι το ποσο των 3εκ αλλα και το ταιμινγκ ειναι οκ?
Ενταξει δε μπορουμε να τις κανουμε αλλα και και οταν πουλαμε να το κανουμε στο σωστο ταιμινγκ και με το καταληλο ποσο(Οταν υπαρχει ρητρα στη μεση αλλαζει το σκηνικο)
Πιστευεις οτι το ποσο των 3εκ αλλα και το ταιμινγκ ειναι οκ?
Παντως την σιωπη της παε την λες και εκκωφαντικη,αρα προφανως υπαρχει και φωτια πλην καπνου.
che4 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Μαλλον με τα 4 καλυπτουμε και 2 που θα παρει ο τζαβελλας
οτι πεις σταυρακα

- PaokPatraG4
Δεν έχεις κ άδικο....Κρίμα θα είναι πάντως να μην κάνουμε επιτέλους μεταγραφές που θα μας αλλάξουν επίπεδο....Τώρα θα φανεί έμπρακτα η στήριξη ή όχι στον Βλανταν....Ο ίδιος περίμενε μεταγραφή σύμφωνα με τα λεγόμενα του με την αρχή του χρόνου....joshua έγραψε:Παντως την σιωπη της παε την λες και εκκωφαντικη,αρα προφανως υπαρχει και φωτια πλην καπνου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokPatraG4 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχω την αίσθηση πως οι φετινές χειμερινές μεταγραφές θα ειναι απο τις ποιο καυλερες.
Ας έχουμε υπομονή και ας μην γινόμαστε έρμαιο των δημοσιευμάτων γενικότερα αλλά κ της γραμμής φαγωματος του τεχνικού διευθυντή για μια ακομη φορά.
Ας έχουμε υπομονή και ας μην γινόμαστε έρμαιο των δημοσιευμάτων γενικότερα αλλά κ της γραμμής φαγωματος του τεχνικού διευθυντή για μια ακομη φορά.
Δεν καταλαβαινω γιατι η ΠΑΕ πρεπει να ασχολειται με οποιαδηποτε πιθανον ανυποστατη παπαρια εκστομιζει ο καθε ανυπαρκτος (εν προκειμενω ενα site που πρωτη φορα ακουω, ονοματι forza).
Δηλαδη αν το απογευμα φτιαξω ενα site puzza.gr και "δημοσιευσω" αρθρο με τιτλο "ο Μπεος κατεθεσε προταση στον Ιβαν για αγορα του πλειοψηφικου πακετου μετοχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ" θα σημαινει οτι κατι τρεχει επειδη δεν διαψευδει η ΠΑΕ;
Δηλαδη αν το απογευμα φτιαξω ενα site puzza.gr και "δημοσιευσω" αρθρο με τιτλο "ο Μπεος κατεθεσε προταση στον Ιβαν για αγορα του πλειοψηφικου πακετου μετοχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ" θα σημαινει οτι κατι τρεχει επειδη δεν διαψευδει η ΠΑΕ;
- Chuck Norris
Μεγάλη ξενέρα άμα φύγει ο Γκαρυ παντως! Μακραν ο καλύτερος επιθετικός μας φέτος , άμα φύγει πολύ δύσκολα θα αντικατασταθεί επάξια ...
- BlackBlockAttack
@sic-4
Σχεδον ολοι οι δημοσιογραφοι που ασχολουντε με την ομαδα γραφουν στην εφημεριδα FORZA(Απο τα 2 μεγαλυτερα ειδησεογραφικα του ΠΑΟΚ σιγουρα)
Σχεδον ολοι οι δημοσιογραφοι που ασχολουντε με την ομαδα γραφουν στην εφημεριδα FORZA(Απο τα 2 μεγαλυτερα ειδησεογραφικα του ΠΑΟΚ σιγουρα)