21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Δε θελω να φυγει αν κ ιςως κ ο βιερι να μπορει μα οργανώσει πλεον ... εκτος απο καντουρι
Πελκας δε θα μπορέσει ποτε ...
Αν ειναι καλα λεφτα οκ αλλα παλι μας βλεπω Γαι δωρεές
Πελκας δε θα μπορέσει ποτε ...
Αν ειναι καλα λεφτα οκ αλλα παλι μας βλεπω Γαι δωρεές
XAXAXAXAXA,Sick Bastard έγραψε:Τρία μύρια για όποιον θέλει, ομάδα ή τον ίδιο τον παίχτη.Tupac έγραψε:Άκουσα απο ραδιο οταν αν φύγει θα ειναι με την μορφή ελεύθερου. Ελεος ποια. Αν ειναι ετσι καλυτερα να κάτσει...
Τιμή εκκίνησης.
Οτιδήποτε λιγότερο είναι ξεπούλημα, χωρίς λόγο.
Εμ, γι αυτό λέμε ότι δεν είναι 10αρι, τσάμπα θα τον κράζει ο κόσμος μετά.Odi έγραψε:Ε ρε να παραχωρηθεί ο αφάνας, να τραυματιστεί ο Ελ Καντουρί και μετά να κράζουμε τον Πέλκα. Σαν να το βλέπω μπροστά μου το έργο.
3 εκατ. ο Μπίσεβαρ. Στο τόπικ με τα ανέκδοτα ίσως πρέπει να μπει.
Γύρω στα 500.000 αποδεκτή κάθε πρόταση.
Αν φύγει αυτός θα είναι ο λόγος δεν θέλει ρόλο μπακ απ η να έχει μικρότερο ρόλο από τον Ελ Καντουρίsic-4 έγραψε:Παιχταρας μεν, αλλα απ'οσα εχει δειξει, το ρολο της ρεζερβας δεν νομιζω να τον αποδεχτει.
Θα μπαινει μεσα και θα περπαταει, οποτε αν ειναι να εχω εναν περιπατητη Μπισεσβαρ, ας παει στο καλο. Τωρα, αν εχει διαθεση να μεινει και να σκυλιαζει καθε φορα που θα του δινεται συμμετοχη, εννοειται πως θελω να μεινει με χιλια, αλλα δυστυχως δεν εχει δειξει τετοια στοιχεια ο παικτης.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλα εσυ μανι, αν φυγει το πουλεν και μαλιστα χωρις γκαφρα, θα κηρυξεις τζιχαντ 

- Sick Bastard
μισο εκατομύριο για τον παίχτη που έχει τις περισσότερες ασσίστ στην ομάδαiasoiako έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Τρία μύρια για όποιον θέλει, ομάδα ή τον ίδιο τον παίχτη.Tupac έγραψε:Άκουσα απο ραδιο οταν αν φύγει θα ειναι με την μορφή ελεύθερου. Ελεος ποια. Αν ειναι ετσι καλυτερα να κάτσει...
Τιμή εκκίνησης.
Οτιδήποτε λιγότερο είναι ξεπούλημα, χωρίς λόγο.
XAXAXAXAXA,
3 εκατ. ο Μπίσεβαρ. Στο τόπικ με τα ανέκδοτα ίσως πρέπει να μπει.
Γύρω στα 500.000 αποδεκτή κάθε πρόταση.
1ο ή 2ο στις ασσίστ στο πρωτάθλημα και με τον transfermarkt να τον έχει στα 2,25
τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται από πουθενά να τον δώσει και ο παίχτης έχει συμβόλαιο
Τι ακριβώς είναι για τ ανέκδοτα;
Odi έγραψε:Ε ρε να παραχωρηθεί ο αφάνας, να τραυματιστεί ο Ελ Καντουρί και μετά να κράζουμε τον Πέλκα. Σαν να το βλέπω μπροστά μου το έργο.
Πραγματικά ένα τόσο απλό (και κακά τα ψέματα τόσο ΠΑΟΚ) σενάριο δεν ξέρω γιατί μπορεί να φαντάζει εξωγήινο.
Ο Πέλκας καλός για αλλά πράγματα και φυσικά έχει θέση στο ρόστερ, αλλά όχι στο 10. Είναι πολύ επιρρεπής στη λάθος πάσα, και αν στα πλάγια της επίθεσης δεν πειράζει τόσο, σε κομβικό σημείο στον άξονα "βρωμάει" αντεπίθεση. Ειδικά για ομάδα που παίζει ψηλά. Και τζάμπα θα τα ακούει και από την κερκίδα.
Και για να εξηγηθώ το λέω γιατί ακόμα πιστεύω στο πρωτάθλημα. Άμα το Νοέμβριο είμαστε δέκα βαθμούς πίσω ας κάνουν ότι θέλουν, ας βάζουν και τον Πέλκα στο 10 να μάθει τη θέση καλύτερα, ας βάζουν και Λημνιο βασικό και Πούγγουρα μπακ.
Αλλά όσο είμαστε στο κόλπο θέλω το καλύτερο δυνατό, θέλω να παίζω με έντεκα Μέσι και τρεις Μέσι αλλαγή. Δε δέχομαι τα "σιγά μωρέ, και δεν μπορεί να παίξει ο ένας με το χωριό και ο άλλος εκεί για ένα ματς που θα έχουμε ανάγκη" κτλ. Βαρέθηκα να κάνουμε γκέλες στα "έλα μωρέ" τόσα χρόνια. Δηλαδή εσείς δεν το έχετε δει το έργο ένα εκατομμύριο φορές?
Εγώ δε θέλω όχι να χάνουμε, αλλά ούτε καν να ρισκάρουμε να χάσουμε μισό βαθμό. Πρέπει να παίζουμε σαν πρωταθλητές. Πρέπει να παίζουμε με πυρηνικά ακόμα και αν απέναντι έχουμε παιδάκια με σφεντόνες. Να παίζουμε με την καλύτερη εντεκάδα στην Ελλάδα ακόμα και αν είναι στην Τούμπα η Κέρκυρα με τα δεύτερα και δύο κόκκινες κάρτες.
Για αυτότα ίδια θα έγραφα και στο τοπικ του Τσιμι.
Και μέχρι να το αποδείξει ο Καντουρι στο γήπεδο (κάτι που φυσικά όλοι ευχόμαστε) ο Ντιέγκο είναι το καλύτερο δεκάρι μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Τρί 05 Σεπ 2017, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι ελευθερος ρε; Αυτος ο παιχτης; Και τα συμβολαια γιατι τα υπογραφουμε;
Ελεος
Ελεος
Δηλαδη για τον Κλαους που το τρανσφερ τον εχει 1,5μυριο επρεπε να εχουμε τιμη εκκινησης τα 2 μυρια;
Και πριν απαντησετε "ναι, επρεπε" σκεφτειτε και αν θα τα εδινε καποιος.
Και πριν απαντησετε "ναι, επρεπε" σκεφτειτε και αν θα τα εδινε καποιος.
Tolaros έγραψε:Odi έγραψε:Ε ρε να παραχωρηθεί ο αφάνας, να τραυματιστεί ο Ελ Καντουρί και μετά να κράζουμε τον Πέλκα. Σαν να το βλέπω μπροστά μου το έργο.
Πραγματικά ένα τόσο απλό (και κακά τα ψέματα τόσο ΠΑΟΚ) σενάριο δεν ξέρω γιατί μπορεί να φαντάζει εξωγήινο.
Ο Πέλκας καλός για αλλά πράγματα και φυσικά έχει θέση στο ρόστερ, αλλά όχι στο 10. Είναι πολύ επιρρεπής στη λάθος πάσα, και αν στα πλάγια της επίθεσης δεν πειράζει τόσο, σε κομβικό σημείο στον άξονα "βρωμάει" αντεπίθεση. Ειδικά για ομάδα που παίζει ψηλά. Και τζάμπα θα τα ακούει και από την κερκίδα.
Και για να εξηγηθώ το λέω γιατί ακόμα πιστεύω στο πρωτάθλημα. Άμα το Νοέμβριο είμαστε δέκα βαθμούς πίσω ας κάνουν ότι θέλουν, ας βάζουν και τον Πέλκα στο 10 να μάθει τη θέση καλύτερα, ας βάζουν και Λημνιο βασικό και Πούγγουρα μπακ.
Αλλά όσο είμαστε στο κόλπο θέλω το καλύτερο δυνατό, θέλω να παίζω με έντεκα Μέσι και τρεις Μέσι αλλαγή. Δε δέχομαι τα "σιγά μωρέ, και δεν μπορεί να παίξει ο ένας με το χωριό και ο άλλος εκεί για ένα ματς που θα έχουμε ανάγκη" κτλ. Βαρέθηκα να κάνουμε γκέλες στα "έλα μωρέ" τόσα χρόνια. Δηλαδή εσείς δεν το έχετε δει το έργο ένα εκατομμύριο φορές?
Εγώ δε θέλω όχι να χάνουμε, αλλά ούτε καν να ρισκάρουμε να χάσουμε μισό βαθμό. Πρέπει να παίζουμε σαν πρωταθλητές. Πρέπει να παίζουμε με πυρηνικά ακόμα και αν απέναντι έχουμε παιδάκια με σφεντόνες. Να παίζουμε με την καλύτερη εντεκάδα στην Ελλάδα ακόμα και αν είναι στην Τούμπα η Κέρκυρα με τα δεύτερα και δύο κόκκινες κάρτες.
Για αυτότα ίδια θα έγραφα και στο τοπικ του Τσιμι.
Και μέχρι να το αποδείξει ο Καντουρι στο γήπεδο (κάτι που φυσικά όλοι ευχόμαστε) ο Ντιέγκο είναι το καλύτερο δεκάρι μας.
Συμφωνω σε ολο το σκεπτικο σου, ομως το προβλημα ειναι οτι μαλλον ο παικτης δεν ταιριαζει σε αυτο.
Δηλαδη αν εχει ρολο ρεζερβας για οποτε τον χρειαστουμε, δεν θα ειναι ο καλος Μπις. Αρα δεν ειναι αυτο που ζητας. Δηλαδη ενας παιχταρας στον παγκο σου. Ο Πελκας πχ, ισως και να δινει περισσοτερα απ'οτι ο Μπις σε εναν τετοιον ρολο. Δηλαδη αν πουμε οτι ο Μπις ειναι παικτης του 8, σε ρολο ρεζερβας θα δινει 4. Αν ο Πελκας ειναι παικτης του 6, τοσα θα δινει και σε ρολο ρεζερβας και ισως και περισσοτερα για να διεκδικησει κατι καλυτερο. Ποιος θα ειναι λοιπον πιο χρησιμος σε εναν τετοιο ρολο;
μισο εκατομύριο για τον παίχτη που έχει τις περισσότερες ασσίστ στην ομάδα
1ο ή 2ο στις ασσίστ στο πρωτάθλημα και με τον transfermarkt να τον έχει στα 2,25
τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται από πουθενά να τον δώσει και ο παίχτης έχει συμβόλαιο
Τι ακριβώς είναι για τ ανέκδοτα;[/quote]
Ο Μπίσεβαρ δεν μπορεί να πάει σε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, καθώς επίσης και σε ομάδα από τοπ χώρες. Οι ασσιστ που αναφέρεις είναι απλά ένα στατιστικό. Και ο Πέλκας στην Καλαμαριά είχε 18 ματς 6 γκολ 12 ασσιστ και η Καλαμαριά θα έπεφτε. Εκτός από Άραβες ή Τούρκους ή Κινέζους, κανένας δε πρόκειται να δώσει πάνω από 500.000 να τον πάρει. Είναι απλά ένας ρολίστας, 10 άρι, που δίνει καλές πάσες. Δηλαδή θα έρθει η Σάλκε που είδες πέρσυ στην Τούμπα να σε κάνει γιο γιο να πάρει τον Μπισεβαρ, που δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Το θέμα είναι να φτάσουμε σε επίπεδα Σάλκε όχι Groningen και Nijmengen.
Τι ακριβώς είναι για τ ανέκδοτα;[/quote]
Ο Μπίσεβαρ δεν μπορεί να πάει σε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, καθώς επίσης και σε ομάδα από τοπ χώρες. Οι ασσιστ που αναφέρεις είναι απλά ένα στατιστικό. Και ο Πέλκας στην Καλαμαριά είχε 18 ματς 6 γκολ 12 ασσιστ και η Καλαμαριά θα έπεφτε. Εκτός από Άραβες ή Τούρκους ή Κινέζους, κανένας δε πρόκειται να δώσει πάνω από 500.000 να τον πάρει. Είναι απλά ένας ρολίστας, 10 άρι, που δίνει καλές πάσες. Δηλαδή θα έρθει η Σάλκε που είδες πέρσυ στην Τούμπα να σε κάνει γιο γιο να πάρει τον Μπισεβαρ, που δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Το θέμα είναι να φτάσουμε σε επίπεδα Σάλκε όχι Groningen και Nijmengen.
Δεν ξέρω γιατί μερικοί απαξιώνετε έτσι έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες της ομάδα. Το καταλαβαίνω πολύ καλά ότι ο ΠΑΟΚτσής με τους καινούργιους αρρωσταίνει, θολώνει το μάτι του κάτι παθαίνει και χωρίς να τους έχει δει, απαξιώνει τους πιο παλιούς. Αλλά είπαμε...
Επίσης, για ακόμη μια φορά βλέπω την τάση που μας θέλει να παριστάνουμε τα έρμαια στα χέρια ενός παίκτη. Δηλαδή τι πάει να πει δε θέλει να είναι ρεζέρβα, θα είναι αδιάφορος και δεν ξέρω τι; Πάλι εκβιαζόμαστε δηλαδή μου λέτε; Κι επίσης που το ξέρετε; Είστε μπροστά στις συζητήσεις του παίκτη με τον προπονητή; Ή στο μυαλό του παίκτη; Ή μήπως είστε μέσα στο μυαλό του προπονητή και ξέρετε το πόσο υπολογίζει τον Μπίσεσβαρ;
Επίσης, για ακόμη μια φορά βλέπω την τάση που μας θέλει να παριστάνουμε τα έρμαια στα χέρια ενός παίκτη. Δηλαδή τι πάει να πει δε θέλει να είναι ρεζέρβα, θα είναι αδιάφορος και δεν ξέρω τι; Πάλι εκβιαζόμαστε δηλαδή μου λέτε; Κι επίσης που το ξέρετε; Είστε μπροστά στις συζητήσεις του παίκτη με τον προπονητή; Ή στο μυαλό του παίκτη; Ή μήπως είστε μέσα στο μυαλό του προπονητή και ξέρετε το πόσο υπολογίζει τον Μπίσεσβαρ;
Γιατί ο Ελ Καντούρι ήρθε για να αντικαταστήσει τον Μπίσερβαρ.Mīngus έγραψε:Δεν ξέρω γιατί μερικοί απαξιώνετε έτσι έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες της ομάδα. Το καταλαβαίνω πολύ καλά ότι ο ΠΑΟΚτσής με τους καινούργιους αρρωσταίνει, θολώνει το μάτι του κάτι παθαίνει και χωρίς να τους έχει δει, απαξιώνει τους πιο παλιούς. Αλλά είπαμε...
- ΑποστόληςΑ
Γιατι Αποστολη, μια χαρα περιοχη ειναι η καλαμαρια, τι εχει?
Τολαρε, συμφωνω. Απλα με την προυποθεση κι αυτος να εχει τη σωστη νοοτροπια, ναναι στρατιωτης, και ας μην εχει εγγυημενα πρωταγωνιστικο ρολο.
Παντως περα απ'το οτι θαχεις ποιοτικη εναλλακτικη για να παλεψεις με ο,τι μπορεις για το πρωταθλημα, θα εχει και σοβαρο ανταγωνισμο ο Καντουρις, μη χαλαρωσει..

Τολαρε, συμφωνω. Απλα με την προυποθεση κι αυτος να εχει τη σωστη νοοτροπια, ναναι στρατιωτης, και ας μην εχει εγγυημενα πρωταγωνιστικο ρολο.
Παντως περα απ'το οτι θαχεις ποιοτικη εναλλακτικη για να παλεψεις με ο,τι μπορεις για το πρωταθλημα, θα εχει και σοβαρο ανταγωνισμο ο Καντουρις, μη χαλαρωσει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 05 Σεπ 2017, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.