Βόλλεϋ 2015-2016
-
Suleymanoglu
-
τσιριγώτης
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Ωραίος. ..εγώ με κάτι άλλα παιδιά καθομασταν λίγο πιο αριστερά, μαζί με τον μπαμπά κουρνεταpilotos έγραψε:http://i.imgur.com/cwkaeHq.pngτσιριγώτης έγραψε:Ήμουν μέσα. Συγκλονιστικο, τρομερό, απίστευτο. ..
Μπράβο στην ομάδα, αλλά και μπράβο στα παιδιά για την ωραία ατμόσφαιρα που φτιάχτηκε. Ήμασταν πολλοί τελικά. Μες την καυλα ήμασταν στην κεντρική. ..
Χαίρομαι που χάρηκες αδερφέ, γιατί πολλές φορές βγάζεις στεναχώρια εδώ μέσα...
SM-G920F
SM-G920F
-
τσιριγώτης
Άδικο δεν έχεις. Αλλά και εγώ δεν βλέπω κάτι καλό στην μπάλα που πρέπει να χαιρόμαστε. Αντιθέτως το βόλεϊ μας έχει μες την καυλα .ξεκίνησε άσχημα, ΆΛΛΑΞΕ προπονητή, έφερε σοβαρό άνθρωπο που ξέρεις ότι το κατέχει το άθλημα και περιμένεις τα καλύτερα
Η μπάλα είναι το πιο δύσκολο άθλημα... Γιατί εκεί δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος
SM-G920F
SM-G920F
- PAOK_NORTH_ARMY
Στις 9 γύρισα από τη δουλειά. Διάβασα στο live τα σχόλιά σας και αφού έψαξα στη νόβα, για καλή μου τύχη τον είχε σε μαγνητοσκόπηση στο novasports4 στις 22:00 το βράδυ. Χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα μας, τον αγώνα τον έβαλα για τον λαό μας. Έχω κατακαυλώσει με τα ΠΑΟΚτσάκια της Αθήνας. Τεράστιος σεβασμός στα ΠΑΟΚτσάκια που κάνουν κερκίδα στη φωλιά του λύκου. Για άλλη μια φορά το Ζηρίνειο μυρίζει ΠΑΟΚ σε αγώνα βόλει.
ΥΓ: Έχω ζήσει για 1 χρόνο τι θα πει να είσαι ΠΑΟΚτσάκι μάχιμο σε τέτοια αφιλόξενα μέρη και η αδρεναλίνη σου φτάνει ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ.
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Μη σας ξεγελάει η νίκη. Η Κηφισιά έπαιζε χωρίς το βαρόμετρο Γιοβάνοβιτς και εμείς παίζαμε με έναν εξωγήινο Σεπέδα. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για κούπες, πρέπει οπως και δήποτε να βελτιώσουμε την απαίσια υποδοχή μας. Και κάτι τελευταίο. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι αξιόλογος ασχέτως αν έκανε ένα λάθος κατά μας. Το άλλο χρεώθηκε . Γενικά στο βόλει η διαιτησία δε μπορεί να επηρεάσει τόσο την εξέλιξη ενός ματς όσο σε άλλα αθλήματα γιατί δεν υπάρχουν προσωπικές επαφές και οι φάσεις είναι πιο ξεκάθαρες.
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ, ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ, ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ.
ΥΓ: Έχω ζήσει για 1 χρόνο τι θα πει να είσαι ΠΑΟΚτσάκι μάχιμο σε τέτοια αφιλόξενα μέρη και η αδρεναλίνη σου φτάνει ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ.
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Μη σας ξεγελάει η νίκη. Η Κηφισιά έπαιζε χωρίς το βαρόμετρο Γιοβάνοβιτς και εμείς παίζαμε με έναν εξωγήινο Σεπέδα. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για κούπες, πρέπει οπως και δήποτε να βελτιώσουμε την απαίσια υποδοχή μας. Και κάτι τελευταίο. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι αξιόλογος ασχέτως αν έκανε ένα λάθος κατά μας. Το άλλο χρεώθηκε . Γενικά στο βόλει η διαιτησία δε μπορεί να επηρεάσει τόσο την εξέλιξη ενός ματς όσο σε άλλα αθλήματα γιατί δεν υπάρχουν προσωπικές επαφές και οι φάσεις είναι πιο ξεκάθαρες.
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ, ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ, ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ.
-
Μπαρκαρούτσος
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:ΥΓ: Έχω ζήσει για 1 χρόνο τι θα πει να είσαι ΠΑΟΚτσάκι μάχιμο σε τέτοια αφιλόξενα μέρη και η αδρεναλίνη σου φτάνει ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ.
ΠΑΟΚΑΥΛΩΣΑ!!!!
Εσένα θα σε πάρω μια καταδρομική να νιώσεις...RoMaN έγραψε:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:ΥΓ: Έχω ζήσει για 1 χρόνο τι θα πει να είσαι ΠΑΟΚτσάκι μάχιμο σε τέτοια αφιλόξενα μέρη και η αδρεναλίνη σου φτάνει ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ.
ΠΑΟΚΑΥΛΩΣΑ!!!!
SM-G920F
Εγώ σου είπα τον θέλω τον Ρομάν μαζί απο εδω και περα! Ειναι ανερχόμενος!pilotos έγραψε:Εσένα θα σε πάρω μια καταδρομική να νιώσεις...RoMaN έγραψε:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:ΥΓ: Έχω ζήσει για 1 χρόνο τι θα πει να είσαι ΠΑΟΚτσάκι μάχιμο σε τέτοια αφιλόξενα μέρη και η αδρεναλίνη σου φτάνει ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ.
ΠΑΟΚΑΥΛΩΣΑ!!!!
SM-G920F
Sent from my mind using boobs power
Δεν έρχεται... Είναι του καναπέ;)
Του αρέσουν τα κόκκινα καρεκλάκια στο παλατάκι
SM-G920F
Του αρέσουν τα κόκκινα καρεκλάκια στο παλατάκι
SM-G920F
Θα περνάω Ρομάν να ξες και θα σε παίρνω πριν απο καθε ματς με την βέσπα! Δεν σαφηνω, σοβαρά σου το έγραψα αυτο και χτες! Σε θέλω γηπεδο
- Παλαιολόγος
οντως ειδα δεν επαιζε ο καλυτερος του,οποτε δεν ειναι το ματς αντιπροσωπευτικο
ειδομεν
ειδομεν
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Νίκη ψυχολογίας κυρίως από ένα πολύ ΠΑΟΚ τμήμα,μια ομάδα που νιώθει&καβλώνει,μια ομάδα με δομή,στόχους και προοπτικές!
Δουλειά,δουλειά,δουλειά για να πανηγυρίσουμε ξανά όπως αξίζει στο λαό του ΠΑΟΚ!
Υ.γ. Οποιαδήποτε συγκριση με την παε ΠΑΟΚ ειναι περιττη,αστοχη και ντροπιαστικη...
Δουλειά,δουλειά,δουλειά για να πανηγυρίσουμε ξανά όπως αξίζει στο λαό του ΠΑΟΚ!
Υ.γ. Οποιαδήποτε συγκριση με την παε ΠΑΟΚ ειναι περιττη,αστοχη και ντροπιαστικη...
Καθως ημουν στο γυμναστηριο και παρακολουθουσα την εξελιξη του σκορ καπου εκει στο 2ο σετ που το χασαμε στο τελος ομολογώ πως νευριασα....Το καλο ειναι πως σταματησα να παρακολουθω την εξελιξη και οταν βγηκα απο το μπανιο ειδα πως ειχαμε κανει το 2-1....Χωρις να πιστευω πως θα το γυρισουμε (ετσι οπως χασαμε το 2ο σετ) γυρισα σπιτι οπου και ανοιξα την μεγαλη Laola (!!!).....Δεν πιστευα στα ματια μου......Προλαβα το τελος του 4ου σετ και ολο το 5ο....
Σχολια για παιχτες νομιζω θα ειναι ακυρα απο εμενα.....Ειδα πολυ κακη στο μπλοκ την αντιπαλη ομαδα και φοβερες επιθεσεις δικες μας με γιαμπλοφσκι,χιμενεζ και σεπεδα......
Το κακο ειναι πως απ'οτι ειδα μετα, ελειπε ο καλυτερος παιχτης της κηφισιας οποτε στα πλει οφ θα μαθουμε την πραγματικη δυναμικη της ομαδας τους......Βεβαια λογικα θα ειμαστε κι εμεις πιο βελτιωμένοι....
υγ:ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ LAOLA ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ????????????????

Σχολια για παιχτες νομιζω θα ειναι ακυρα απο εμενα.....Ειδα πολυ κακη στο μπλοκ την αντιπαλη ομαδα και φοβερες επιθεσεις δικες μας με γιαμπλοφσκι,χιμενεζ και σεπεδα......
Το κακο ειναι πως απ'οτι ειδα μετα, ελειπε ο καλυτερος παιχτης της κηφισιας οποτε στα πλει οφ θα μαθουμε την πραγματικη δυναμικη της ομαδας τους......Βεβαια λογικα θα ειμαστε κι εμεις πιο βελτιωμένοι....
υγ:ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ LAOLA ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ????????????????
- hasio_john
Μπράβο στα παλικάρια! Μετά το 2-0 κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι θα το γυρίσουμε ..
Αυτός είναι ΠΑΟΚ! Αυτό είναι το πάθος (ανεξαρτήτου αποτελέσματος) που θέλω να βλέπω σε όλα τ' αθλήματα! Αυτή είναι η ψυχολογία που πρέπει να έχουν οι αθλητές μας παντού και να πιστεύουν μέχρι το τέλος πως θα το πάρουν το ματς! Το κεφάλι πάντα ψηλά... ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!
Αυτός είναι ΠΑΟΚ! Αυτό είναι το πάθος (ανεξαρτήτου αποτελέσματος) που θέλω να βλέπω σε όλα τ' αθλήματα! Αυτή είναι η ψυχολογία που πρέπει να έχουν οι αθλητές μας παντού και να πιστεύουν μέχρι το τέλος πως θα το πάρουν το ματς! Το κεφάλι πάντα ψηλά... ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!