nai που να συγκριθουν με τα υπερυχητικα χουχουμης ,τριανταφυλλοπουλος ,σιοβας και σια εχεις δικιοΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Τέταρτο με χίλια ζορια σε βλέπω...ace79grpaok έγραψε:φερνεις ελ τσακο ,τριαδα με κοστα και βιτορ και μπακ απ πουγουρα παπατζον
δεξια εισαι οκ αριστερα ρατ τζαβελλας και κοροβεσης εισαι οκ
κεντρο πουλημα μαντουρο και αγορα χαφ ,χαρισης νομποα τζιολης κατσε σαββιδης γκολασα
αριστερα στοχοειδες και ποζουγλου
δεξια μακ και ενα λουκαειδες![]()
![]()
φορ κλαους κουλουρης και μια μεταγραφη για μπακ απ
και εισαι τζεταουα ,
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
- ace79grpaok
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
-
-
Σκοκο, τζιμπουρ, σταφυλιδη, αμπτουν. .. λύσεις βατες κ σίγουρες. ..Ή μήπως έχουμε κάποιον καλύτερο από αυτούς;
- ΑποστόληςΑ
Σκόκο θα πάρει η ΑΕΚ. Τον Σταφυλίδη τον θέλω διακαώς. Τους Αλγερινούς καθόλου.
αν τον ηθελε ο ΠΑΟΚ τον Σκοκο θα τον επαιρνε για πλακα.Ποιος παικτης θα προτιμησει την ΑΕΚ κι οχι τον ΠΑΟΚ
ειδικα ξενος;
στον ΠΑΟΚ θα εχει συμβολαιο αρκετα μεγαλυτερο και θα παιξει Ευρωπη ενω στην ΑΕΚ το πολυ πολυ κανα φιλικο στο νευροκοπι
.
απλα στον ΠΑΟΚ δεν εχουν κοιταξει την περιπτωση του προφανως για δικους τους λογους-εκτιμησεις.
Τσιριγιωτη εκτος απ τον Αμπντουν μακαρι να παιρναμε τους υπολοιπους που αναφερεις.Ειδικα οι δυο πρωτοι ειναι μεγαλες παικταρες.Φαντασου μπροστα Μακ-Σκοκο-Τζιμπουρ τριαδα η Μακ-Σκοκο-μεταγραφη και μπροστα Κλαους η Τζιμπουρ.Ονειρο!
ειδικα ξενος;
στον ΠΑΟΚ θα εχει συμβολαιο αρκετα μεγαλυτερο και θα παιξει Ευρωπη ενω στην ΑΕΚ το πολυ πολυ κανα φιλικο στο νευροκοπι

απλα στον ΠΑΟΚ δεν εχουν κοιταξει την περιπτωση του προφανως για δικους τους λογους-εκτιμησεις.
Τσιριγιωτη εκτος απ τον Αμπντουν μακαρι να παιρναμε τους υπολοιπους που αναφερεις.Ειδικα οι δυο πρωτοι ειναι μεγαλες παικταρες.Φαντασου μπροστα Μακ-Σκοκο-Τζιμπουρ τριαδα η Μακ-Σκοκο-μεταγραφη και μπροστα Κλαους η Τζιμπουρ.Ονειρο!
- john4serres
-
E μιας και ολοι λετε για παικτες που θελουμε να παιξουν στην Παοκαρα μας.....γκουχ...γκουχ...εεε...να ρωτηξω κατι δηλαδης.....με το μπαρντον...ρε μαγκες....
Αλλα εγω που θελω πισω την ''καψουρα μου'' ειμαι πολυ ...off topic..
Και κατι ακομα........δεν πιστευω να ''χαλαει'' κανενα,που μαζι με το πουλεν,θελω και τον Νατχο πακετο
.....και μετα...ξυπνησα

Αλλα εγω που θελω πισω την ''καψουρα μου'' ειμαι πολυ ...off topic..

Και κατι ακομα........δεν πιστευω να ''χαλαει'' κανενα,που μαζι με το πουλεν,θελω και τον Νατχο πακετο

.....και μετα...ξυπνησα

μια καλη κινηση που συνδυαζεται με αποδυναμωση του βαζελου ειναι ο Σιντεφελντ για την αμυνα.θωρακιζεις τα μετοπισθεν εχοντας 3 λυσεις πρωτης γραμμης και αφηνεις κι ενα μεγαλο κενο το βαζελο.το μονο μειονεκτημα μιας τετοιας κινησεις ειναι οτι ο Σιντεφελντ δεν ειναι ιδιαιτερα γρηγορος κατι που λειπει κι απ τους δικους μας σεντερμπακ.
-
Τον σκέφτηκα και εγώ. Καλή περίπτωση και με λόγο απόκτησης. .παοκαρα23 έγραψε:μια καλη κινηση που συνδυαζεται με αποδυναμωση του βαζελου ειναι ο Σιντεφελντ για την αμυνα.θωρακιζεις τα μετοπισθεν εχοντας 3 λυσεις πρωτης γραμμης και αφηνεις κι ενα μεγαλο κενο το βαζελο.το μονο μειονεκτημα μιας τετοιας κινησεις ειναι οτι ο Σιντεφελντ δεν ειναι ιδιαιτερα γρηγορος κατι που λειπει κι απ τους δικους μας σεντερμπακ.
-
Πάντως τον αδικείς τον αμπτουν. .θα έκανε παπάδες φέτος. ..ή μήπως έχουμε καλύτερο;
Δύο παίκτες πακέτο.
Marco Fabian για δεκάρι και Andres Guardado για αριστερά όλη την πλευρά ή για αμυντικό χαφ. Και των δύο τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, χωρίς να ανανεωθούν. Παίκτες που έχουν αποδείξει ότι αξίζουν και σε φοβερή ηλικία.
Marco Fabian για δεκάρι και Andres Guardado για αριστερά όλη την πλευρά ή για αμυντικό χαφ. Και των δύο τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, χωρίς να ανανεωθούν. Παίκτες που έχουν αποδείξει ότι αξίζουν και σε φοβερή ηλικία.
τον θεωρω καλο παικτη αλλα οχι κατι το τρομεροπχ ο Μακ πιστευω ειναι καλυτερος.
αν εξαιρεσεις τον Μακ βεβαια και ο Γιαννιωτας καλυτερος ειναι απ το τπτ που εχουμε για εξτρεμ.
κατα τ αλλα ειναι παικτης που στον γαυρο δεν ξεχωρισε ιδιαιτερα(Μιραλλας και Τζιμπουρ εβγαζαν τα καστανα απ την φωτια) και σε ομαδα της τσαμπιονσιπ δεν επαιζε.γι αυτο ειμαι καπως επιφυλακτικος μαζι του.
αν εξαιρεσεις τον Μακ βεβαια και ο Γιαννιωτας καλυτερος ειναι απ το τπτ που εχουμε για εξτρεμ.

κατα τ αλλα ειναι παικτης που στον γαυρο δεν ξεχωρισε ιδιαιτερα(Μιραλλας και Τζιμπουρ εβγαζαν τα καστανα απ την φωτια) και σε ομαδα της τσαμπιονσιπ δεν επαιζε.γι αυτο ειμαι καπως επιφυλακτικος μαζι του.
- GiorgosAtha
Πες τα ρε Λατίνε!!! Αν φέρεις Αγκίρε τους πείθεις εύκολα...Ακάλυπτος έγραψε:Δύο παίκτες πακέτο.
Αν και ο Guardado έχει συμβόλαιο με την Βαλένθια μέχρι το '16... και κοστίζει 5-6 τούβλα.
Οπότε θα πρότεινα τον Carlos Pena στο κέντρο.
Και άσε την πλευρά στον Fabian
o Guardado είναι δανεικός στη psv και μάλλον θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.... έτσι τουλάχιστον πετυχα κανα δυο δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.
υγ: Αγκιρε με τα χιλία!
υγ: Αγκιρε με τα χιλία!
Και ο Ρατς αλλαγη?ΑποστόληςΑ έγραψε:Σκόκο θα πάρει η ΑΕΚ. Τον Σταφυλίδη τον θέλω διακαώς. Τους Αλγερινούς καθόλου.