Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Demir »

Εδώ όσο προλαβαίνουμε ..... http://www.transfermarkt.co.uk/en/simeo ... 69006.html
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

η μη ενασχοληση με πετριτς εχει ανεβασει τον πηχη........ελπιζω :D

παντως αν ο τζαβελλας παει μπακ μονιμα και σαν σχεδιασμο καλοκαιριου θα ξαναθελουμε αρ μπακ, αν αποχωρησει η Λιναρα....καλος χρυσος ο σπυρο αλλα δε δινει το κτ παραπανω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

O Lino θα ειναι και του χρονου στην ομαδα,στοιχιζει λιγα και δινει πολλα ειμαι σιγουρος οτι θα ανανεωσει.
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε και αλλο αριστερο μπακ μη ξεχνατε οτι υπαρχει και ο ποζατζιδης που εδειξε καλα στοιχεια στην προετοιμασια.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

paok4rizwmata έγραψε:Χιλιες φορες Φυντανιδη παρα κανενα αγνωστο αμπαλο τυπου λοπεθ που το καλοκαιρι τον δοκιμαζε ο Αρβανιτιδης,τη δευτερη μερα τον εδιωξαν γιατι δεν εκανε ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΕΡΟΙΑ(!!!!!!!) και μετα μας τον εφεραν εμας με 400,000 συμβολαιο.....
Καλώς ήρθες και να τα πιάσουμε ένα-ένα.
1. «Χίλιες φορές Φυτανίδη» παρά κανένα (γνωστό ή άγνωστο, δεν έχει σημασία) αντίστοιχης αξίας Ισπανό για τρίτο σέντερ μπακ. Εδώ συμφωνώ. Κι εγώ το ήθελα το ΠΑΟΚτσάκι το καλοκαίρι, ζήτησε τετραετές, θεωρήθηκε υπερβολή, δεν έκατσε. Τώρα να πληρώσουμε και τον Σπανό, το βρίσκω ανόητο.
2. «το καλοκαίρι τον δοκίμαζε ο Αρβανιτίδης»; Εδώ μάλλον μπερδεύτηκες αδερφέ. Ο Λόπεθ που βρισκόταν σε φάση «μένω-φεύγω» το καλοκαίρι στη Βέροια ήταν ο βασικός τους τερματοφύλακας και πέρσι, κοντοχωριανός μέν του δικού μας, αλλά άλλος. Δηλαδή και με τη λογική να το δεις, αφενός για τον δικό μας ακούστηκε για πιθανή κίνηση στις 19 Ιουνίου, πότε πρόλαβε να δοκιμαστεί στην Βέροια; Αφετέρου, τον έχεις δει τον Ινίγκο τί ιδέα έχει για τον εαυτό του, που μου σήκωσε φωτογραφία να μαρκάρει τον Μέσι «όχι πολύ καιρό πριν». Είναι δυνατόν να πήγαινε «να δοκιμαστεί» στην... Βέροια;
3. «με συμβόλαιο 400.000». Αναληθές. Εντελώς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλα εκανες ρε Στεφανε και απαντησες το ειδα και εγω αλλα βαριεμαι να ασχολουμε με ασχετους αν και το ποστ του τυπου ειναι σκετη λασπη και επρεπε να το κανω.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

stephanos έγραψε:
paok4rizwmata έγραψε:Χιλιες φορες Φυντανιδη παρα κανενα αγνωστο αμπαλο τυπου λοπεθ που το καλοκαιρι τον δοκιμαζε ο Αρβανιτιδης,τη δευτερη μερα τον εδιωξαν γιατι δεν εκανε ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΕΡΟΙΑ(!!!!!!!) και μετα μας τον εφεραν εμας με 400,000 συμβολαιο.....
Καλώς ήρθες και να τα πιάσουμε ένα-ένα.
1. «Χίλιες φορές Φυτανίδη» παρά κανένα (γνωστό ή άγνωστο, δεν έχει σημασία) αντίστοιχης αξίας Ισπανό για τρίτο σέντερ μπακ. Εδώ συμφωνώ. Κι εγώ το ήθελα το ΠΑΟΚτσάκι το καλοκαίρι, ζήτησε τετραετές, θεωρήθηκε υπερβολή, δεν έκατσε. Τώρα να πληρώσουμε και τον Σπανό, το βρίσκω ανόητο.
2. «το καλοκαίρι τον δοκίμαζε ο Αρβανιτίδης»; Εδώ μάλλον μπερδεύτηκες αδερφέ. Ο Λόπεθ που βρισκόταν σε φάση «μένω-φεύγω» το καλοκαίρι στη Βέροια ήταν ο βασικός τους τερματοφύλακας και πέρσι, κοντοχωριανός μέν του δικού μας, αλλά άλλος. Δηλαδή και με τη λογική να το δεις, αφενός για τον δικό μας ακούστηκε για πιθανή κίνηση στις 19 Ιουνίου, πότε πρόλαβε να δοκιμαστεί στην Βέροια; Αφετέρου, τον έχεις δει τον Ινίγκο τί ιδέα έχει για τον εαυτό του, που μου σήκωσε φωτογραφία να μαρκάρει τον Μέσι «όχι πολύ καιρό πριν». Είναι δυνατόν να πήγαινε «να δοκιμαστεί» στην... Βέροια;
3. «με συμβόλαιο 400.000». Αναληθές. Εντελώς.
Σε συγχαίρω για την ηρεμία και την υπομονή στην απάντηση! Σαν στοργικός πατέρας! :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ale έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:ο λοπεθ δεν ακουγεται μας εμεινε?
Σωστός...
Πάντως δεν πιστεύω να πάμε για Φυντανίδη. Στο κάτω-κάτω κι εγώ γουστάρω ΠΑΟΚ, σε καλή ηλικία είμαι ακόμη για μπάλα, ψάχνει η ομάδα αμυντικό, ας υπογράψουν κι εμένα. Θα έχουν να λένε και τα πρωτοσέλιδα για "μεταγραφή-βόμβα από Αγγλία" :ugeek:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

ABOLEYTOI έγραψε:ο Τριάδης είναι για ένα ημίχρονο και πολύ λέω. Προτιμώ Tagarades, που όμως πιάνει θέση ξένου.

:lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Νομιζω οτι παικτες σαν τον Τριαδη ειναι του τυπου Γεωργιαδη (γιαλαντζι) κ δεν αξιζει να ασχοληθουμε καν,θα ηθελα φυσικα να ξεσκαρταρουμε το ροστερ οσο το δυνατον πιο γρηγορα απο τους παικτες που οπως βλεπουμε δεν προσφερουν τιποτα αξιολογο η δεν ειναι στις επιλογες του Στεφενς (Λωρενς,Γεωργιαδη,Ολισε,Λοπεθ,Κατσικας) ωστε να εχουμε μερικες αξιολογες προσθηκες στις θεσεις τους.
Ξεκινησαμε πολυ θετικα με 2 πολυ καλες προσθηκες κατα την γνωμη μου (μια τωρα μια το καλοκαιρι) κ νομιζω οτι ισως θα γινουν 2 ακομα κινησεις στις επομενες 25 μερες που θα ενισχυσουν ακομα περισοτερο την ομαδα.
1ος στοχος πιστευεω οτι ειναι η αποκτηση επιθετικου μετα κ την αποδεσμευση του Νεσιντ κ ο δευτερος στοχος ελπιζω να ειναι ενα εξτρεμ,ο ενας εξ αυτων λογικα θα ειναι δανεικος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

analog έγραψε:
ABOLEYTOI έγραψε:ο Τριάδης είναι για ένα ημίχρονο και πολύ λέω. Προτιμώ Tagarades, που όμως πιάνει θέση ξένου.

:lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κατά την άποψή μου αυτό που χρειαζόμασταν ήταν τουλάχιστον 3 ενδεκαδάτοι παίκτες (ο εστί μεθερμηνευόμενον εγνωσμένης αξίας και έτοιμοι να παίξουν και όχι φερέλπιδες νέοι) στις θέσεις:
1. stopper
2. 6 άρι (ή 8άρι όπως αναφέρει ο Στεφανος εφόσον κρατήσουμε Kace)
3. αριστερό εξτρέμ, ή 10αρι.

Η δική μου άποψη είναι ότι δεν υστερούμε τόσο στη θέση του φορ, όσο στους παίκτες που οφείλουν να πλαγιοκοπήσουν την αντίπαλη άμυνα και να την ανοίξουν ώστε να φθάσουμε στο εύκολο γκολ. Η εικόνα της ομάδας με την Ξάνθη επιβεβαίωσε (για πολλοστή φορά) το παραπάνω.
Από κει και μετά ελλείψεις έχουμε και σε άλλες θέσεις όπως πχ του δεξιού μπακ, όπου ο Κίτσιου έχει σαφές μειονέκτημα ανασταλτικά και δεν μπορεί να θεωρηθεί (φέτος τουλάχιστον) το βασικό δεξί μας μπακ όταν παίζουμε με καλούς αντιπάλους. Δεν μπορώ να κατανοήσω τον παρατεταμένο αποκλεισμό από την ενδεκάδα του Σκόνδρα, που, αμυντικά τουλάχιστον, είναι καλύτερος του Στέλιου και κυρίως έχει την αγωνιστική νοοτροπία της συγκεκριμένης θέσης.
Τον Maduro θέλω να τον δω να παίζει στα χαφ και περιμένω και τις υπόλοιπες κινήσεις. Ο Martins αν έρθει από τώρα θα είναι μια καλή επιθετική προσθήκη, αλλά δεν θα μπορεί να μας ενισχύσει Ευρωπαϊκά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Η ομάδα θέλει σέντερ φορ τανκ μες την περιοχή παντως η απόρριψη Πέτριτς ελπίζω να σημαίνει κάτι πιο δυνατό ,πάντως απ οτι βλέπω περνούμε μεταγραφές και μέχρι 30 ετων άρα εκεί πρεπει να βλέπουμε και για επιθετικό τα λαγονικα του ΠΑΟΚ μανία ας αρχίσουν το ψαξιμο
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ace79grpaok έγραψε:Η ομάδα θέλει σέντερ φορ τανκ μες την περιοχή παντως η απόρριψη Πέτριτς ελπίζω να σημαίνει κάτι πιο δυνατό ,πάντως απ οτι βλέπω περνούμε μεταγραφές και μέχρι 30 ετων άρα εκεί πρεπει να βλέπουμε και για επιθετικό τα λαγονικα του ΠΑΟΚ μανία ας αρχίσουν το ψαξιμο
Paolo Guerrero ?? :twisted:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Επειδή δεν υπάρχει σωστή κάλυψη από χαφ όταν παίζει ένας επιθετικογενής μπακ ο άλλος πρέπει να είναι το αντίθετο, με το υπάρχον υλικό βέβαια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Η δική μου άποψη είναι ότι δεν υστερούμε τόσο στη θέση του φορ, όσο στους παίκτες που οφείλουν να πλαγιοκοπήσουν την αντίπαλη άμυνα και να την ανοίξουν ώστε να φθάσουμε στο εύκολο γκολ. Η εικόνα της ομάδας με την Ξάνθη επιβεβαίωσε (για πολλοστή φορά) το παραπάνω.
Η εικόνα με τον Απόλλωνα(και όχι μόνο) Αποστόλη δείχνει το αντίθετο.Πολλές τελικές,φτωχό αποτέλεσμα και σκοράρισμα απο άλλους.Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα (?) εχουν Κλαους και Σάλπι.Νομίζω οτι ούτως η άλλως χρειάζεται κι ενα φορ στυλ Νέσιντ στο πιο αποτελεσματικό για να καθαρίζει και στο ψηλό παιχνίδι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”