Μάλλον εσύ ξεχασες τα περσινα.. και τα παραπροπέρσινα..desperando έγραψε: ΥΓ παρολος αυτα που γράφεις είναι αστεία
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τραλαλά κι όλα ωραία και καλά.. αλλά αυτό λίγοι το σκέφτονται.
Μάλλον εσύ ξεχασες τα περσινα.. και τα παραπροπέρσινα..desperando έγραψε: ΥΓ παρολος αυτα που γράφεις είναι αστεία
Ο Τζιόλης.30 συμμετοχές με τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.Ο Κατσουράνης τόσα χρόνια αναντικατάστατος.Ο Νίνης πριν πάει καμπιονάτο.Kranatos έγραψε:κάτσε αδερφέ, όταν μας τους πήρε ο γαύρος τους συγκεκριμένους, τους πήρε μετά από γεμάτες και πολύ πετυχημένες χρονιές..obanebane79 έγραψε:καθηστε λιγο ρε παιδια, οταν ο gay επερνε οκκα, καφε, γεωργιαδη , ειχε καμια ρετσινια ΠΑΟΚοποιησης? μη τρελαθουμε τελειως. η κατασταση εχει αλλαξει. ο παοκ ειναι στη θεση της ζελας πλεον και πηρε οτι καλο μπορουσε απο τον διαλυμενο παναθηναικο.
θυμηθειτε λιγο το ροστερ της ομαδας ενα χρονο πριν. η ομαδα μια χαρα ειναι και σε ενα υγιες πρωταθλημα θα παλευε ανετα για το πρωταθλημα.
Για πες μου εσύ ποιος/ποιοι από αυτούς που πήραμε είχε φέτος γεμάτη χρονιά..?
Πέρα από τον Τζιόλη για τους άλλους 2 μου λες περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις..Odi έγραψε:Ο Τζιόλης.30 συμμετοχές με τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.Ο Κατσουράνης τόσα χρόνια αναντικατάστατος.Ο Νίνης πριν πάει καμπιονάτο.Kranatos έγραψε:κάτσε αδερφέ, όταν μας τους πήρε ο γαύρος τους συγκεκριμένους, τους πήρε μετά από γεμάτες και πολύ πετυχημένες χρονιές..obanebane79 έγραψε:καθηστε λιγο ρε παιδια, οταν ο gay επερνε οκκα, καφε, γεωργιαδη , ειχε καμια ρετσινια ΠΑΟΚοποιησης? μη τρελαθουμε τελειως. η κατασταση εχει αλλαξει. ο παοκ ειναι στη θεση της ζελας πλεον και πηρε οτι καλο μπορουσε απο τον διαλυμενο παναθηναικο.
θυμηθειτε λιγο το ροστερ της ομαδας ενα χρονο πριν. η ομαδα μια χαρα ειναι και σε ενα υγιες πρωταθλημα θα παλευε ανετα για το πρωταθλημα.
Ξεκολλάτε ρε..
Τζιώλη ναι, τον Κατσουράνη από το γηπεδάκι 5x5 της γειτονιάς του τον πήραμε που έκανε προπονήσεις μόνος του..obanebane79 έγραψε:τζιωλη και κατσουρανη
Τζιόλης, Τζαβέλας. Σου απαντάω μόνο για να σου απαντήσω γιατί το κριτήριο σου είναι ότι να ναι. Και ο Βιερίνια από χρονιά χωρίς συμμετοχές μας ήρθε και ο Στοχ από σκατοχρονιά χωρίς γκολ επίσης...Kranatos έγραψε:κάτσε αδερφέ, όταν μας τους πήρε ο γαύρος τους συγκεκριμένους, τους πήρε μετά από γεμάτες και πολύ πετυχημένες χρονιές..obanebane79 έγραψε:καθηστε λιγο ρε παιδια, οταν ο gay επερνε οκκα, καφε, γεωργιαδη , ειχε καμια ρετσινια ΠΑΟΚοποιησης? μη τρελαθουμε τελειως. η κατασταση εχει αλλαξει. ο παοκ ειναι στη θεση της ζελας πλεον και πηρε οτι καλο μπορουσε απο τον διαλυμενο παναθηναικο.
Ελα μου ντε...χιλιες φορες παιχτες απο β γ ισπανιας παρα Ελληνες...Kranatos έγραψε:Τζιώλη ναι, τον Κατσουράνη από το γηπεδάκι 5x5 της γειτονιάς του τον πήραμε που έκανε προπονήσεις μόνος του..obanebane79 έγραψε:τζιωλη και κατσουρανη
Άσχετο το ότι βγήκε..
Εγώ τον σχεδιασμό που κάνουν κυνηγάω που χτυπάν παίχτες σε φθίνουσα πορεία και με αρκετά βασική προυπόθεση να παίζουν εθνική λες και παίζουν σε καμιά αξιόλογη εθνική της κεντρικής ευρώπης ή της Λατινικής αμερικής ξέρω γω..
Ρε τι φαντάζεστε ότι διαβάζετε μάλλον..Odi έγραψε:Ο Κατσουράνης περασμένα μεγαλεία;;;;Ρε τί διαβάζουμε..
Ο Κατσουράνης ξεκίνησε περιυσι βασικότατος,έφαγε τις 6 αγωνιστικές και μετά αποδεσμεύτηκε.Βασικότατος θα ήταν αν δεν είχε φάει την τιμωρία.Εκτίθεσαι.Kranatos έγραψε:Ρε τι φαντάζεστε ότι διαβάζετε μάλλον..Odi έγραψε:Ο Κατσουράνης περασμένα μεγαλεία;;;;Ρε τί διαβάζουμε..
Σε είπα να πεις εξαρχής ποιος είχε γεμάτη χρονιά ΦΕΤΟΣ και με λες για τον Κατσουράνη πρόπερσι και τον άλλο πριν πάει Ιταλία..
Δε σε φταίω εγώ αν δεν κατάλαβες εσύ από την αρχή την ερώτηση..