6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
KOSTAS54

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

mike έγραψε:Βαράτε όσο θέλετε
Προτιμώ τον "αργό" Τζιόλη, που θα στηρίξει με τον καλό χαρακτήρα και την εμπειρία του τη νεανική και γρήγορη ομάδα που θέλω να φτιάξω από τον χιλιολατρεμένο Γκαρσία
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Που είναι και 31 και όχι 35 που σταμάτησε ο Γκαρσία και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Προσωπικά δεν έχω καμία λατρεία για τον γκαρσία, μπορώ να πω μάλιστα οτι έπεσε πολύ στην υπόληψη μου με τον τρόπο που χειρίστηκε την αγωνιστική του κάμψη στα τελευταία του όταν ήθελε με το στανιό να παίζει ενώ φαινόταν οτι δε μπορούσε...

Ωστόσο με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια ο γκαρσία ήταν από τους πιο ποιοτικούς (αν όχι ίσως ο ποιοτικότερος) παίκτες που έχω δει με τα μάτια μου να φορούν τη φανέλα με το δικέφαλο...
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Δυστυχώς για σένα μάλλον έχεις δει πολύ λίγους

Πρόχειρα θυμάμαι Κούδα, Τερζανίδη, Μίετσελ, Γκουερίνο, Βιερίνια ......
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

zarathustra79 έγραψε:Προσωπικά δεν έχω καμία λατρεία για τον γκαρσία, μπορώ να πω μάλιστα οτι έπεσε πολύ στην υπόληψη μου με τον τρόπο που χειρίστηκε την αγωνιστική του κάμψη στα τελευταία του όταν ήθελε με το στανιό να παίζει ενώ φαινόταν οτι δε μπορούσε...

Ωστόσο με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια ο γκαρσία ήταν από τους πιο ποιοτικούς (αν όχι ίσως ο ποιοτικότερος) παίκτες που έχω δει με τα μάτια μου να φορούν τη φανέλα με το δικέφαλο...
Σύμφωνο με βρίσκεις αδερφέ Ζάρα...Με την διαφορά ότι εμένα ο Πάμπλο μου "κάθισε στο στομάχι" απ το καλοκαίρι που φαγώθηκε ένας προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. (Μπερέτα) στην προετοιμασία της ομάδας για ένα καπρίτσιο του!!!

Έπρεπε λοιπόν να μην παίζει ο προπονητής 4-4-2 με ρόμβο γιατί ο Γκαρσία "δεν το είχε" σαν αριστερό χαφ (ούτε και σαν κόφτης μόνος του και δίχως τα τρεξίματα του Βιτόλο να τον καλύπτουν φυσικά, λόγω πλέον ηλικίας-βαρέως τύπου κορμιού, σαν τον Τζιόλη) κι επειδή ο κόουτς επέμενε να το δοκιμάζει (θυμίζω ότι η ομάδα ακόμα έπαιζε φιλικά προετοιμασίας-δοκιμών) ο Πάμπλο δεν πήγε καν να παίξει σε ένα φιλικό, ο ρουφ-Ζησάκος πήρε τηλέφωνο τον ευρωβολευτή κι εκείνος ανέβηκε αυθημερόν αεροπορικώς στην Ολλανδία (ή μήπως Γερμανία, δεν θυμάμαι καλά) και "καθάρισε" σαν αυγό τον προπονητή που ο ίδιος είχε πριν 20 περίπου μέρες επιλέξει!!!

Κάτι παρόμοιο έγινε φυσικά κι αργότερα με γιδώνη και την υποβόσκουσα για μήνες κόντρα τους και στο τέλος είδαμε τα οικτρά (για τον Π.Α.Ο.Κ. φυσικά) αποτελέσματα!!!

Υ.Γ. Σαν ποδοσφαιριστή (καθαρά παικτικά) και σαν φιλοσοφία ανθρώπου (καθαρά κοινωνικά και σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζει ο ίδιος) τον Πάμπλο τον έχω πολύ ψηλά σε εκτίμηση, πληροφοριακά, αλλά όταν οποιοσδήποτε βάζει το εγώ του και όποιο μικροσυμφέρον του (για τον Πάμπλο ήταν η δόξα κι όχι το χρήμα η αφορμή) πάνω απ τον Π.Α.Ο.Κ. πέφτει πολύ στα μάτια μου... :(

Υ.Γ. 2...Και φυσικά δεν θα μπω σε κανενός είδους προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν αν κληθώ να απαντήσω σε ερώτηση του τύπου "και που είναι τώρα ο Μπερέτα ρε φιλαράκι;" μιας και με απασχολεί μόνο η τήρηση της ιεραρχίας στην ομάδα και η τάξη στους ρόλους του καθενός, ασχέτως ονομάτων-αξιών... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 23 Μαρ 2016, 13:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Πριν από το '90 λίγα θυμάμαι (για ανεξήγητους λόγους δε θυμάμαι καθόλου το πρωτάθλημα, ημουν βεβαια μπομπιρας τοτε ωστόσο έχω άλλες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή). Απο αυτους που αναφερεις ο μιετσελ ισως να ηταν ατυχος λογω του οτι βρεθηκε σε κακες εποχες της ομαδας κ παλι ομως ... Ο βιειρινια παλι ηταν ισως πιο προικισμενος, τον βοηθα φυσικα κ το οτι ηταν πιο επιθετικογενης, αλλα κ παλι...

Ο γκαρσια απο την αλλη ηταν πιο πληρης. Παροτι δεν ειχε τρομερη ταχυτητα, ηξερε το χωρο γυρω του, ηξερε τι επρεπε να κανει, που να μαρκαρει, που να δωσει τη μπαλα. Οταν λεω ποιοτητα δε βαζω σαυτο μονο το ποσο καλα ντριμπλαρει ή σουταρει... Ειναι κ το ποσο βοηθα την ομαδα συνολικά. Για μενα ο γκαρσια ηταν το πιο χρησιμο γραναζι στη μηχανη της ομαδας. Τουλαχιστον στην ομαδα της εποχης του σαντος.

Οντοπικ μαλιστα, πιστευω οτι ο τζιολης χρεωθηκε το βαρος της κληρονομιας του γκαρσια στη θεση αυτη κ του κενου που αφησε ο ουρουγουανος οταν εφυγε, εχοντας σηκωσει πολυ ψηλα τον πυχη ως προς τις απαιτησεις που ειχε ο κοσμος. Κατα τα αλλα ειναι απο τους πιο σταθερους παικτες της ομαδας και μαλλον ο πιο σταθερος τη φετινη χρονια απο τα χαφ μας βαση του πινακα που παρεθεσα νωριτερα κ κανεις δε μπηκε στον κοπο να σχολιασει...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Γκαρσία μέχρι τη χρονιά του με Μπόλονι ήταν αναντικατάστατος. Ο Τσιώλης είναι καλός ποδοσφαιριστής, και έχει τη δύναμη του Γκαρσία - ταχύτητα. Ο Πάμπλο όμως ήξερε περισσότερη μπάλα, καλύτερη προστασία μπάλας, καλύτερη μακρινή σέντρα, καλύτερες επιλογές, καλύτερο σουτ, πολύ καλά κόρνερ, έπαιζε μόνο για τη νίκη, θετικότερη επιρροή στα αποδυτήρια. Ο Τζιώλης είναι καλό παιδί και η ομάδα μας όταν παλεύει να βάλει το γκολ της νίκης, εκείνος πετά τη μπάλα έξω για fair play στους θεατρίνους αντιπάλους (λιμά) που κάνουν ξεκάθαρα καθυστερήσεις. Συμβιβάζεται εύκολα με τις ήττες και τις ισοπαλίες. Αν θέλει να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ για 2 χρόνια ας ρίξει τις απολαβές του στα 200,000 - 250,000 ώστε να έχει και άλλο ρόλο στην ομάδα. Θα του κάνει καλό γιατί ο κόσμος είναι πιο ελαστικός σε παίκτη με ρόλο back up ή rotation με τις αντίστοιχες απολαβές. Ακόμη και ο Σάλπι που τα άκουγε γενικά, αν τα τελευταία 3 χρόνια προχωρούσε από μόνος του σε γενναία μείωση απολαβών (300Κ), όπως είχε κάνει παλαιότερα ο Πάμπλο, θα το εκτιμούσε ο κόσμος και δε θα τον έβλεπε μόνο σαν βαρίδι.

Γενικά στην ομάδα πρέπει να γίνει οικονομικός εξορθολογισμός, ώστε οι ανανεώσεις να είναι σε φυσιολογικά ποσά. Δε γίνεται σήμερα ο Κάτσε να ζητάει 450,000 συμβόλαιο, και ο Κλάους να μας έκανε τη χάρη τότε με τα 700,000. Η ομάδα πληρώνει τουλάχιστον +30% σε μισθούς από τις απολαβές που αξίζουν βάσει της αγοράς (που είναι ήδη παραφουσκωμένη από τα πετροδόλαρα, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 23 Μαρ 2016, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

@ Ζάρα αδερφέ μου, ξέρεις πολύ καλά ότι στο ποδόσφαιρο τα νούμερα πάντα έχουν διπλές και τριπλές αναγνώσεις και δεν λένε την συνολική αλήθεια μονόπλευρα αλλά μετά από πολλαπλούς συνδυασμούς τους με αυτό που φαίνεται με γυμνό μάτι στο χορτάρι... 8-)

Ειδικά δε όταν αυτά μπορούν να αλλάξουν απ την μια χρονιά στην άλλη και μάλιστα δραματικά!!! ;)
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Ναι αλλά τα νούμερα μπορούν να σου εξηγήσουν γιατί τούντορ κ ίβιτς παρά το οτι ο κόσμος έχει τρελαθεί στο να τη λέει (στην καλύτερη περίπτωση) στον τζιόλη κάθε φορά που έχει τη μπάλα στην κατοχή του, αυτοί του έδωσαν τις περισσότερες συμμετοχές κ μάλιστα με διαφορά.

Όσο γιαυτα τα σχόλια του τύπου καλός κ φιλότιμος, αλλά να μείνει μόνο με τόσα χρήματα κ ως τόσα παιχνίδια, ο τζιόλης δεν ξέρει κανένα πονηρό μυστικό των διοικούντων και τους εκβιάζει μαυτό. Τα χρήματα που θα πάρει θα τα συμφωνήσει με τη διοίκηση βασει του τι δινει στην ομαδα στο γηπεδο και το χρόνου που θα έχει θα τον αποφασίσει ο προπονητής που θα έχουμε του χρόνου με το ίδιο κριτηριο.

31 χρονων ειναι, εχει τουλαχιστον δυο καλα χρονια.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

zarathustra79 έγραψε:Ναι αλλά τα νούμερα μπορούν να σου εξηγήσουν γιατί τούντορ κ ίβιτς παρά το οτι ο κόσμος έχει τρελαθεί στο να τη λέει (στην καλύτερη περίπτωση) στον τζιόλη κάθε φορά που έχει τη μπάλα στην κατοχή του, αυτοί του έδωσαν τις περισσότερες συμμετοχές κ μάλιστα με διαφορά.

Όσο γιαυτα τα σχόλια του τύπου καλός κ φιλότιμος, αλλά να μείνει μόνο με τόσα χρήματα κ ως τόσα παιχνίδια, ο τζιόλης δεν ξέρει κανένα πονηρό μυστικό των διοικούντων και τους εκβιάζει μαυτό. Τα χρήματα που θα πάρει θα τα συμφωνήσει με τη διοίκηση βασει του τι δινει στην ομαδα στο γηπεδο και το χρόνου που θα έχει θα τον αποφασίσει ο προπονητής που θα έχουμε του χρόνου με το ίδιο κριτηριο.

31 χρονων ειναι, εχει τουλαχιστον δυο καλα χρονια.
Συμφωνω σε αυτα που λες,αλλα μην τα βρει σκουρα και μετα μεσουσης της περιοδου,θελησει να παει πουθενα δανεικος, σε περιπτωση που χασει τη θεση του ως βασικος στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

... να μην ξεχνάμε ότι έκανε ήδη ένα αγροτικό - καψόνι στην Τουρκία για να παίξουν οι εισαγόμενοι παιχταράδες (και νομίζω ότι έλειψε πολύ από την ομάδα τότε)
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Δεν τον πηγε κανενας στην Τουρκια,μονος του πηγε γιατι φοβηθηκε μην χασει τη θεση του στην ενδεκαδα του ΠΑΟΚ και δεν παιξει στην Εθνικη ομαδα,ποσο μαλλον αν αυτοι που ηρθαν αποδειχτηκε οτι ηταν κατωτεροι του.
Άβαταρ μέλους
goran 64

@ Ζάρα, όλα Ο.Κ. αδερφέ μου...Πλήρης η διάσταση των απόψεων μας επί του θέματος αλλά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό!!! ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

mike έγραψε:... να μην ξεχνάμε ότι έκανε ήδη ένα αγροτικό - καψόνι στην Τουρκία για να παίξουν οι εισαγόμενοι παιχταράδες (και νομίζω ότι έλειψε πολύ από την ομάδα τότε)
Το "καψόνι" μάλλον ο Αλέξανδρος το έκανε τότε στην ομάδα, μαζί με τον γνωστό φιλοπουστόγ@υρο μάνατζερ του μάλιστα!!!

Τότε ναι, φάνηκε η έλλειψη του γιατί δεν είχαμε άλλον ποιοτικό χαφ στην θέση του, ο Κάτσε ήταν δύο χρόνια πριν λιγότερο έμπειρος, Χαρίσης, Τσίμιροτ και ακόμα ακόμα Σάμπο και Άντονις δεν υπήρχαν στην ομάδα και συν τοις άλλοις κάποιοι (γνωστοί-άγνωστοι) είχαν αρχίσει να σκάβουν τον λάκκο του Χούμπαρου, αναγκάζοντας τον Ιανουαριάτικα να φέρνει Μαντούρους για να καλύψει το "ξαφνικό" κενό του!!! ;)
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

goran 64 έγραψε:
mike έγραψε:... να μην ξεχνάμε ότι έκανε ήδη ένα αγροτικό - καψόνι στην Τουρκία για να παίξουν οι εισαγόμενοι παιχταράδες (και νομίζω ότι έλειψε πολύ από την ομάδα τότε)
Το "καψόνι" μάλλον ο Αλέξανδρος το έκανε τότε στην ομάδα, μαζί με τον γνωστό φιλοπουστόγ@υρο μάνατζερ του μάλιστα!!!

Τότε ναι, φάνηκε η έλλειψη του γιατί δεν είχαμε άλλον ποιοτικό χαφ στην θέση του, ο Κάτσε ήταν δύο χρόνια πριν λιγότερο έμπειρος, Χαρίσης, Τσίμιροτ και ακόμα ακόμα Σάμπο και Άντονις δεν υπήρχαν στην ομάδα και συν τοις άλλοις κάποιοι (γνωστοί-άγνωστοι) είχαν αρχίσει να σκάβουν τον λάκκο του Χούμπαρου, αναγκάζοντας τον Ιανουαριάτικα να φέρνει Μαντούρους για να καλύψει το "ξαφνικό" κενό του!!! ;)
Καλά τώρα... στομα ειχε ο...Χουμπαρος ας ελεγε οτι τον θελει. Πηγε Τουρκια για να παει στο Μουντιαλ και πολυ καλα εκανε.

Ο Τζιολης ειναι " κουτι" για να συμπληρωσει την τετραδα τον αμυντικων χαφ και την τριαδα των αρχηγων κατα τη γνωμη μου. Εμπειρια, μυαλο και σταθεροτητα. Τόσο ξέρει τόσο παιζει.

Και μιας και ο λογος για Γκαρσία... τι να την κάνω την " ποδοσφαιρική ιδιοφυία" αν για καθετί καλό που προσφερει, υπαρχει και κατι αρνητικο απο πισω; γιατι με τον Γκαρσια αυτο γινοταν...συγγνωμη σε οσους τι χαλαω!
Οσο δε για το ποσο...ΠΑΟΚ ηταν, ας μην το σχολιασω καλυτερα!!
Ον τοπικ λοιπον...τζιολης μεχρι το 2018!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οσο δε για το ποσο...ΠΑΟΚ ηταν, ας μην το σχολιασω καλυτερα!!
Κι ετσι αρχισε ο καυγας....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”