9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Και εγω fratz8 αυτο Πιστευω.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

σε συγκριση με τον μουσλι οταν μπαινει αλλαγη,ο σαλπιγγιδης ειναι υποδιαιστερος φανερα.....βεβαια αυτο ισως οφειλεται στο οτι ο μουσλι ειναι φρεσκος οταν μπαινει αλλαγη και οι αντιπαλη ομαδα ηδη κουρασμενη...δεν ξερω πως θα ηταν αν εμπαινε πρωτα μουσλι και μετα σαλπι....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε: Μια άμπαλη ομάδα, δίχως αρχή κ τέλος. Εχει όμως επιθετικό.
Όχι απλά έναν επιθετικό. Έναν επιθετικό των δέκα μυρίων...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Aποστόλη βάλε αν θες στη παράθεση ότι μιλάει για τον βάζελο ο giapas, γιατί προς στιγμή νόμιζα πως ο κοντός είναι ο επιθετικός των 10μυρίων..... :mrgreen: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ποιός άγιος είναι αυτός βρε Novi;
(κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει, με μπερδεύει λίγο το φωτοστέφανο...)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

novito έγραψε:Aποστόλη βάλε αν θες στη παράθεση ότι μιλάει για τον βάζελο ο giapas, γιατί προς στιγμή νόμιζα πως ο κοντός είναι ο επιθετικός των 10μυρίων..... :mrgreen: :lol: :lol:
δραχμών??

ΥΓ...pls μη σβήσεις τη παράθεση ...θα χαθεί όλη η μαγεία !

YΓ1...με έσωσε ο Αποστόλης!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Άμα μιλάμε για δραχμές, πάω πάσο... Μάλλον.... :roll: :(

υ.γ. Αποστόλη δε θα πρεπε να σε μπερδευει το φωτοστέφανο... Εκτός κι αν δε διαβάζεις συχνά ΠΑΟΚ24, ολαΠΑΟΚ και τους γνωστούς αρδ-"Σαλπι πανω απ ολα".... :twisted:
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

γαμάτο αβατάρ...και για να είμαι ον τοπικ 2 κοντές επενδύσεις κάναμε και οι 2 ήταν ΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΑ! :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

αφου φτασαμε σε σημειο να βαζουμε στο ιδιο καζανι κουτσια και σαλπι τοτε η εμπαθεια περασε το οριο... η ειρωνεια παει συννεφο για παικτη του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

και οι 2 επαγγελματίες παίκτες είναι που κοιτάνε την καριέρα τους και έχουμε απαιτήσεις...αλλά και από τους 2 έχουμε πάρει το 3ο το μακρύτερο...!!!Φυσικά από τον κύριο με το νούμερο 9 περιμένω πολλά περισσότερα γιατί είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΠΑΟΚ!!!15 αγώνες έχει παίξει και δεν έχει ανακάμψει,κάποιοι λένε για κούραση εγώ θα πώ γιατί πάει τότε στην Εθνική στα φιλικά???Εγώ λέω ότι πήραμε ένα παίκτη που είναι καμένος,τον έκαψε ο βαζελος και μας τον έδωσε.Ενα πράγμα είχε καλό την ταχύτητα του και στο ματς της Κυριακής μια φορά δεν πέρασε τον αβραάμ...

Υ.Γ.Συγγενής σου είναι και τον υποστηρίζει τόσο πολύ ή είσαι και εσύ ένας από αυτούς που πληρώθηκαν για να τον φέρουν???
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

dj_timo έγραψε:αφου φτασαμε σε σημειο να βαζουμε στο ιδιο καζανι κουτσια και σαλπι τοτε η εμπαθεια περασε το οριο... η ειρωνεια παει συννεφο για παικτη του ΠΑΟΚ
ε αυτο το εχουμε εμεις εδω ο βρυζας οταν εφυγε σαν παικτης απο την τουμπα τον βριζαμε και τον ειρωνευομασταν
ηταν ο μπαλαφας εκεινης της εποχης ο σαλπι θα γλυτωνε που δεν ειναι τωρα και στην καλλιτερη κατασταση του ?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

dj_timo έγραψε:αφου φτασαμε σε σημειο να βαζουμε στο ιδιο καζανι κουτσια και σαλπι τοτε η εμπαθεια περασε το οριο... η ειρωνεια παει συννεφο για παικτη του ΠΑΟΚ
Ειλικρινα δεν εχω τιποτα προσωπηκο μαζι σου αλλα οσο ειναι εμπαθεια να συγκρινεις κουτσια με σαλπι, που κανεις δεν το εκανε παικτικα, αλλα μονο ως χρηματικο κοστος για τον ΠΑΟΚ, αλλο τοσο κουραστικο εχει καταντησει αυτο που κανεις εσυ.Ειναι μακραν ο χειροτερος παικτης του ΠΑΟΚ απο την αρχη της σεζον ειδικα σε σχεση τιμης-αποδοσης και εσυ επιμενεις να τον υπερασπιζεσαι και δεν μιλαω για το ηθικο της υποθεσης εκει εχεις δικιο και ποτε εγω δεν ασχοληθηκα και δεν με ενδιεφερε το συγκεκριμενο κομματι,αλλα για το αγωνιστικο.Οποιος δεν βλεπει οτι οι πιθανοτητες να πετυχει ως μεταγραφη πεζοντας κορυφη στην επιθεση οσο περναει και ο καιρος μειονονται δραματικα ειναι απλα τυφλομενος απο την προσωπικη του επιθυμια.Απο την αλλη για να παιξεις 4-4-2 πρεπει να αλλαξει η μιση εντεκαδα καθως οι μονοι ισως που εχουν θεση σε εναν τετοιο σχηματισμο ειναι ο βιτολο και καποιοι της αμυντικης γραμμης και επιπλεον παικτες για 4-4-2 κοστιζουν πολυ παραπανω καθως θα θες 10ρι με τα πνευμονια του βιτολο και τεχνικη ιβιτς,2 χαφ γραμμης επιπεδου ρομενταλ,καλα καλα ο βιερινια δεν χωραει σε 4-4-2 καθως ειναι ΚΛΑΣΣΙΚΟ εξτρεμ.Αξιζει ολα αυτα μονο και μονο για να χωρεσει ο σαλπι?Απαντησε μου εσυ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Xαλαρώστε λίγο ... πλακίτσα κάνουμε...καμία ειρωνεία.

Ειδικά ο τζοσουα , θίγει τεχνικά θέματα...στα οποία συμφωνώ.

Αν πάρει μπρος ο Σάλπι , θα γνωρίσει την αποθέωση που του αρμόζει , μη τρελαίνεστε !!!!

Προβληματισμένοι είμαστε , όχι εμπαθείς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πιστεύω ότι ο Σαλπι έχει πολλές δυνατότητες που δεν έχει ξετυλίξει ακόμη στον φετινό ΠΑΟΚ. Για το τι φταίει θα πρέπει να μιλούμε πολλή ώρα. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι ο Μήτσος είναι ΠΑΟΚτσής και με διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης πιθανόν να γίνει πιο αποτελεσματικός.
Για να τον δούμε πάλι δίπλα στον Μουσλι...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

bob έγραψε:και οι 2 επαγγελματίες παίκτες είναι που κοιτάνε την καριέρα τους και έχουμε απαιτήσεις...αλλά και από τους 2 έχουμε πάρει το 3ο το μακρύτερο...!!!Φυσικά από τον κύριο με το νούμερο 9 περιμένω πολλά περισσότερα γιατί είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΠΑΟΚ!!!15 αγώνες έχει παίξει και δεν έχει ανακάμψει,κάποιοι λένε για κούραση εγώ θα πώ γιατί πάει τότε στην Εθνική στα φιλικά???Εγώ λέω ότι πήραμε ένα παίκτη που είναι καμένος,τον έκαψε ο βαζελος και μας τον έδωσε.Ενα πράγμα είχε καλό την ταχύτητα του και στο ματς της Κυριακής μια φορά δεν πέρασε τον αβραάμ...

Υ.Γ.Συγγενής σου είναι και τον υποστηρίζει τόσο πολύ ή είσαι και εσύ ένας από αυτούς που πληρώθηκαν για να τον φέρουν???

Εσενα εχθρος σου ειναι οικογενειακος και τον κραζεις τοσο πολυ ή εισαι ενας απο αυτους που πληρωθηκαν για να τον βριζουν?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”