NBA πριν τώρα και μετά....
- Lacedaemonian
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
Ο Bembry οπου επαιξε θεωρηθηκε πολυ καλος αμυντικος.Σημαντικο επισης οτι μπορει να παιξει αμυνα κ σε ψηλοτερους αντιπαλους.Ασε που φετος βαζει κ 3ποντα ειδικα απ τις γωνιες(βεβαια στην καριερα του εχει <30%....)
Ο Matthews τον τελαυταιο καιρο ειναι ασταθης στο 3ποντο.Οταν επιστρεψει ο Κονατον(~1 μηνα) τα πραγματα θα βελτιωθουν πολυ.Σιγουρα ομως ο Τακερ ηταν σημαντικοτατο γραναζι.....
Τερμα ομως τωρα με το ΝΒΑ.
Η ομαδα εχει ευρωπαικο ματς σε λιγο
ΠΑΜΕΕΕΕΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ
Ο Matthews τον τελαυταιο καιρο ειναι ασταθης στο 3ποντο.Οταν επιστρεψει ο Κονατον(~1 μηνα) τα πραγματα θα βελτιωθουν πολυ.Σιγουρα ομως ο Τακερ ηταν σημαντικοτατο γραναζι.....
Τερμα ομως τωρα με το ΝΒΑ.
Η ομαδα εχει ευρωπαικο ματς σε λιγο
ΠΑΜΕΕΕΕΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ
ναι αλλα οταν έπιανε ο pj τον λάζο στο αλεξάνδρειο δε θυμάμαι να λέγατε για καλύτερο αμυντικό? 

- Μπαρκαρούτσος
Χάσαμε ευκαιρία να τους πουλήσουμε Christodoulou στη προνομιακή τιμή των 500.000$.
- Μπαρκαρούτσος
Είδα τα καρφώματα από το slam dunk contest...
Τι ήταν αυτό; Έχω δει πιο θεαματικό Λεβαδειακός - Πανιώνιος από αυτή τη βλακεία.
Καλά να πάθουν, αφού έκλεψαν τον Aaron Gordon δύο φορές..
Ο Γιάννης πότε θα ξανακατέβει;!
Θα γούσταρα ένα slam dunk contest με Γιάννη, LeFlop, Gordon, Lavine, Mitchell, καλούς γενικά... Και Tacko, να καρφώνει χωρίς άλμα!
Τι ήταν αυτό; Έχω δει πιο θεαματικό Λεβαδειακός - Πανιώνιος από αυτή τη βλακεία.
Καλά να πάθουν, αφού έκλεψαν τον Aaron Gordon δύο φορές..
Ο Γιάννης πότε θα ξανακατέβει;!
Θα γούσταρα ένα slam dunk contest με Γιάννη, LeFlop, Gordon, Lavine, Mitchell, καλούς γενικά... Και Tacko, να καρφώνει χωρίς άλμα!

είδα τα highlights από το all star και σχολίασαν σε ένα κάρφωμα του Γιάννη, ότι κάτι τέτοιο δεν είδαν στο διαγωνισμό
- Μπαρκαρούτσος
Τα είδα χθες και δεν θυμάμαι τίποτα. Για να δω λίγο θέαμα, ξαναείδα του 2020 (ή 2019) που έκλεψαν για 2η φορά τον Aaron Gordon..
εδώ φτάσαμε να παίρνει διαγωνισμό 3πόντων ο karl anthony towns, εμείς που μεγαλώσαμε με τον μπακατσιά να τον αφήνεις στα 6.25 και να σουτάρει 1 στα 10. Πφφφ μπάσκετ είναι αυτό, όλα μέσα?
- Μπαρκαρούτσος
Δεν είδα το all star game, αλλά... Ο Curry έβαλε 16 τρίποντα! Θα με πεις, ok, zero defense, αλλά και πάλι.. Ουάου!
Δες και από πού τα έβαλεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν είδα το all star game, αλλά... Ο Curry έβαλε 16 τρίποντα! Θα με πεις, ok, zero defense, αλλά και πάλι.. Ουάου!
έλα μωρέ τώρα μωρέ με τον υπερτιμημένο, αν τον έπιανε ο αμυντικος κολοσσος των 90ς Craig Ehlo πόσα θα βαζε? άσε που το λαμογιο τα ρίχνει από τα 10 μέτρα γιατι κολώνει να μπεί μέσα.
- Μπαρκαρούτσος
111 - 140 από τους Suns οι Lakers του πουθενά LeGM, που άνετα μένουν εκτός play-ins έτσι όπως πάνε... Πολύ γουστάρω.

Ακόμα περιμένουμε, LeFlop. 15 αγώνες έμειναν.

Ακόμα περιμένουμε, LeFlop. 15 αγώνες έμειναν.

νομίζω με το πουθενάς υπερβάλλεις, είναι ένας πράγματι κακός μπασκετμπολίστας που οι συγκυρίες τον έχουνε κάνει να έχει 27 πόντους καριέρα στη regular, 29 στα playoffs και 30 πόντους φέτος που είναι 37+ χρόνια του. Το φτωχό iq και court vision τον έχει φέρει μόλις στην 7η θέση όλων των εποχών στις ασσιστ (άλλες 140 και περνάει και τον Μάτζικ).
- Μπαρκαρούτσος
Αν έπαιζε σε πρωτάθλημα 2on2 ή 1v1 basketball, ίσως να έβγαινε ΣΥΝΕΧΙΑ πρώτος.
Δυστυχώς για τη ΜεγαλειότΧΑΧΑΧΑ του, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα.
Οι περσινοί Lakers είχαν καλύτερο roster, αλλά αυτός πάτησε πόδι και έφερε παίκτες που δεν τον βοηθάνε και αναγκάζεται να βάζει 50 πόντους για να κερδίζει η ομάδα.
Ουσιαστικά he brought this on himself. Δεν τον λυπάμαι καθόλου.
Επίσης, είναι απίστευτα ΛΙΓΟΣ ψυχικά.
[youtube]7iWgVPNmAh4[/youtube]
Και εννοείται το ξανάκανε πριν λίγες μέρες.
[youtube]yzeNhjABoL0[/youtube]
Τι είχες LeFlop μου, τι είχα πάντα.
When the going gets tough, πάω για μπανάκι στα αποδυτήρια, να κλαίω κάτω από το νερό να μη φαίνονται τα δάκρυά μου.
Δυστυχώς για τη ΜεγαλειότΧΑΧΑΧΑ του, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα.
Οι περσινοί Lakers είχαν καλύτερο roster, αλλά αυτός πάτησε πόδι και έφερε παίκτες που δεν τον βοηθάνε και αναγκάζεται να βάζει 50 πόντους για να κερδίζει η ομάδα.
Ουσιαστικά he brought this on himself. Δεν τον λυπάμαι καθόλου.
Επίσης, είναι απίστευτα ΛΙΓΟΣ ψυχικά.
[youtube]7iWgVPNmAh4[/youtube]
Και εννοείται το ξανάκανε πριν λίγες μέρες.
[youtube]yzeNhjABoL0[/youtube]
Τι είχες LeFlop μου, τι είχα πάντα.
When the going gets tough, πάω για μπανάκι στα αποδυτήρια, να κλαίω κάτω από το νερό να μη φαίνονται τα δάκρυά μου.
- john4serres