Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από kostasff »

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και τρελαινόμουν.....
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μην τρελαίνεστε μάγκες. με το υπάρχον ρόστερ αν πάρουμε τα εντός να είμαστε ευχαριστημένοι...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και εγώ λίγο στο ζάπινγκ που είδα τον ρούλη με την καβάλα, εντάξει δεν υπάρχει. με λάζο και Gray θα μας απέδιδαν την 3η θέση από σήμερα και δε νομίζω καμία ομάδα να κατέβαινε να μας αντιμετωπίσει στα play offs με μειονέκτημα έδρας. αλλά ας όψεται ο οικονομικός προγραμματισμός. Α, είναι free agent από σήμερα και ο γεωργακόπουλος, μήπως να πάρουμε αυτόν να συμμαζέψει και τα δικά μας οικονομικά??? :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, σωθήκαμε και μαθηματικά (5 νίκες οι τελευταίοι ΑΕΚ και Ηρακλής, 11 εμείς, 6 αγωνιστικές απομένουν...)......
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

1. Πρώην μπασκετμπολίστα το αυριανό είναι παν-παοκτζήδικο κάλεσμα για να βρούμε νέα ταλέντα για τον Σούλη ή θα το κρατήσουμε μυστικό από τα παιδιά;

2. Θωμά αν πάρουμε μόνο τα εντός τι θέση παίρνουμε; 4η εφικτή; με ποιον τρίτο;

3. τι άσχετος πρέπει να είναι κανείς από μπάσκετ για να έρθει στον σημερινό ΠΑΟΚ για 2 μήνες ε; ευρώ τσακιστό δεν θα δει στην συνέχεια :lol:

4. Εκείνος ο καλός άσσος που είχαμε πριν 4-5 χρόνια πως λεγόταν κάτι σαν C.J.Watson;

5. Ο γιος του Στιβ Μπαρτ ελεύθερος είναι;

6. Ο γιος του Σαμπόνις που μεγάλωνε στην Ισπανία πρέπει να έφτασε τα 17, παίζει κάπου;

7.Αυτός του πανιωνίου ο περσυνός κοντούλης σαν πολύ καλός δεν ήτανε θυμάμαι; τον φέρνουμε τίποτα ή πάλι χυλόπιττα;

8. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΤΕΛΕΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΡΕΝΤΖΙΑ ΚΟΡΦΑ ΚΤΛ. ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΟΤΕ . 5.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΕΛΩ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕΜΝΟ ΜΠΑΤΖΕΤ.

πω πω σκόρπιες σκέψεις της θλίψης μου όταν βαριέμαι να κάνω το exam...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Τετ 09 Μαρ 2011, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Δεν είμαι πρώην και θα στο αποδείξω αύριο αφού κάνω ένα τσιγάρο πρώτα :lol: :lol: :lol:
Και να ήθελα να είναι μυστικό μόλις μας κάρφωσες :lol: :lol: :lol:
Εκτός αν με καρακάρφωσα εγώ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Pegasus έγραψε:Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, σωθήκαμε και μαθηματικά (5 νίκες οι τελευταίοι ΑΕΚ και Ηρακλής, 11 εμείς, 6 αγωνιστικές απομένουν...)......
τα μπανιερά μας στις βαλίτσες μας και βουρ για διακοπές μακράς διαρκείας.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

όχι ρε συ, ...δεν είπαμε σε κανέναν σε ποια μπασκέτα!!
χα χα μόνοι θα ήμαστε έτσι κι αλλιώς...εδώ δεν πάνε να δούνε τον Αράπη, για τον ψευτογκαγκαλούδη θα έρθουν :D

πω πω ονειρεύομαι τώρα Τζόνυ 10-10, Μάτζικ, Μπάνε, Ρεντζιά, Γιαννούλη...
να καλούνε όλοι τον Πέτζα να ενισχύσει...να στείλει κάνα παικτάκο...έτοιμο πληρωμένο...
(μην κάνεις όνειρα τρελά μου τραγουδήσαν οι παλιοί στη Λάρισα όταν ήμουν στραβογαλάς...)

όχι μην μιλάς για διακοπές, ως τον Ιούλη αργεί ο καιρός...πρέπει να μην σκέφτομαι τη Γαύδο...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

xaxaxa. είναι προχωρημένη η αρρώστια σου αγόρι μου!!!! και εγώ που νόμιζα οτι πιο κάτω από μένα δεν πάει... :opaokara: αν εξαιρέσεις τον sabonis (ή μήπως εννοούσες τον τσατσενκο που είχε πάρει νομίζω το διαγωνισμό καρφωμάτων?) όλοι οι άλλοι είναι σε ομάδες. o steve burtt junior κάνει παπάδες νομίζω ουκρανία, ο watson nba, ο αριστερόχειρας του πανιωνίου γερμανία.

όσον αφορά την τελική κατάταξη θεωρώ οτι με νίκες μόνο στα εντός βγαίνουμε σίγουρα 5οι. με μία νίκη εκτός στο τελευταίο (ίσως αδιάφορο) ματς μέσα στην καβάλα μπορεί και 4οι. δεν ξέρω. κάποιος είχε κάνει κάποιους υπολογισμούς.
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Οκ πάρε τον Γκαγκαλούδη εσύ να πάρω Μακρέι εγώ :lol: :lol:
Έλεος με τα κομπιουτεράκια ούτε οπαδοί του ρούλη να είμασταν! :mrgreen: Και να βγούμε τρίτοι τι έγινε θα έχεις μπάτζετ για ευρολίγκα? Σαν το Μαρούσι φέτος μας βλέπω. :twisted:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

άσχετο: αυτός ο καραποστόλου έπαιζε ποτέ Playmaker? γιατί τον είδα εγώ να κατεβάζει τη μπάλα στην καβάλα σήμερα? καλά μόνο Pick@roll έπαιζε (καλά όμως :mrgreen: ) και τίποτε άλλο... από σουτ πάντως, φαρμάκι...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Του έχω κάνει κι ένα κλέψιμο κι ακόμα το θυμάμαι...... 8-)
5 ταχύτητες πάνω ήταν. Μας περνούσε και μας περίμενε. Σουτ από τα 8-8,5 μέτρα.
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

2 τον θυμάμαι στην Λάρισα. Πάντως σαν τον Δέδα είναι με αυξημένες αρμοδιότητες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

η καβάλα πήρε 10 λιγότερα rebounds, έβαλε 2 λιγότερα δίποντα, είχε ίδια τρίποντα και μόλις 5 ασσιστ έναντι 14 του ρούλη και κέρδισε!!!! πώς γένεν αυτό????

PS: ο playmaker της ομάδας του άρεως σε 32:17 λεπτά πρόλαβε να κάνει το 27,4% σουτ επί των συνολικών της ομάδας του!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Eτσι ειναι οταν έχεις υψηλοτερη αυτοεκτιμηση και νομιζεις οτι το καλαθι ειναι σαν βαρελι..
Κατα τα άλλα, η Καβάλα του Παλάσιο είναι παράδειγμα προς μίμηση...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”