Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
- PABLO GARCIA1
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Μετά από Αθανασιάδη,Ηλιάδη,Ορφανό, άλλη μιά σαρδέλλα-και τι σαρδέλλα,σαρδελομάνα-ο Λάκης ξεφτιλίζει μιά ομάδα του ΠΟΚ...εμείς ακόμα αναμένουμε....άντε να δούμε για πόσο.....
Να δω και τον Μπαλαφίνιο να σκοράρει με τον γκευ σήμερα και αλλάζω φύλο...
Μετά και το σημερινό αγώνα μου δημιουργήθηκαν 2 απορίες: Πως είναι δυνατόν να χάσουμε την άλλη Κυριακή από αυτή την ΑΕΚ, και πως θα μπορέσουμε να νικήσουμε σε 3 εβδομάδες αυτή την Καβάλα (που έπαιζε και με μείον 4 βασικούς);
Εγώ ποντάρω στο ότι ΔΕΝ θα νικήσουμε την ΑΕΚ, αλλά θα νικήσουμε την Καβάλα...! Γιατί Σάντος είσαι..
χεχε ευκολο... και απο την ΑΕΚ θα χασουμε γιατι σαντος εισαι και την καβαλα θα νικησουμε και με 10 βασικους επιπλεον γιατι σαντος εισαι 

- PABLO GARCIA1
Φίλε μου για την δεύτερη απορία σου δεν ξέρω αλλά για την πρώτη θα σου πω ότι και πέρυσι η Κούλα μπορεί και να ήταν χειρότερη όταν παίξαμε κάτω αλλά θυμάμαι ότι στο α' ημιχ. δεν περάσαμε τη σέντρα....μετά κανόνισε ο Κοντρέρας....
Κλεβοντας ανερυθρίαστα το σχολιο που ειχε κανει ενας σατανικος φιλος πριν το ματς με τον Ολυμπιακο στην Τουμπα, εχω να προτεινω το εξης : Μην ειστε τοσο αισιοδοξοι ρε παιδια για το ματς με την ΑΕΚ. Μπορει να γινει καμια στραβη και να κερδισουμε στο τελος.
- Pegasus1589
Το πραγματικό ντέρμπι τελικά θα είναι το ΠΑΟΚ Καβάλα. Ποιος Άρης και ποια ΑΕΚ. Αυτούς τους ξέρουμε. Το καινούριο είναι το πιο δύσκολο...
Η ΑΕΚ πανάθλια άμυνα, στο δεύτερο γκολ μπορούσαν εύκολα να βγάλουν οφσάιντ το Γιάννου και δεν το έκαναν.
Η ΑΕΚ πανάθλια άμυνα, στο δεύτερο γκολ μπορούσαν εύκολα να βγάλουν οφσάιντ το Γιάννου και δεν το έκαναν.
μπορει και να γινει το αντιστροφο να νικησουμε καβαλα και οχι αεκ αν και εγω βλεπω νικη με καβαλα και χ με αεκioanmits έγραψε:Μετά και το σημερινό αγώνα μου δημιουργήθηκαν 2 απορίες: Πως είναι δυνατόν να χάσουμε την άλλη Κυριακή από αυτή την ΑΕΚ, και πως θα μπορέσουμε να νικήσουμε σε 3 εβδομάδες αυτή την Καβάλα (που έπαιζε και με μείον 4 βασικούς);
.......ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΚΩΛΗΚΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ....

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ενα μεγαλο μπραβο στη καβαλα απο μενα για την παρουσια της στο πρωταθλημα!
ο μακαρος προς το παρων δεν στηθηκε σε κανενα αφεντη!
κι αυτο φαινεται οχι μονο απο τα αποτελεσματα (μπορει να μην τους καθοντουσαν) αλλα απο τον τροπο που αγωνιζεται ολη η ομαδα! εκτος απο τον εξαιρετικο ελληνα τεχνικο που παντα εκτιμουσα, βγαζουν μεγαλο παθος και πολλες αντοχες...ερχεται και η σειρα μας!
κι αυτο ηθελα να το γραψω σε αντιθεση με την ομαδα της πολης μου!
οπου παει το αρμα...
βεβαια ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι...αλλαζουν οι καιροι...αλλα μεχρι στιγμης η καβαλα ειναι για 5αδα...ευγε!!
ο μακαρος προς το παρων δεν στηθηκε σε κανενα αφεντη!
κι αυτο φαινεται οχι μονο απο τα αποτελεσματα (μπορει να μην τους καθοντουσαν) αλλα απο τον τροπο που αγωνιζεται ολη η ομαδα! εκτος απο τον εξαιρετικο ελληνα τεχνικο που παντα εκτιμουσα, βγαζουν μεγαλο παθος και πολλες αντοχες...ερχεται και η σειρα μας!
κι αυτο ηθελα να το γραψω σε αντιθεση με την ομαδα της πολης μου!

οπου παει το αρμα...
βεβαια ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι...αλλαζουν οι καιροι...αλλα μεχρι στιγμης η καβαλα ειναι για 5αδα...ευγε!!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
και ενα μεγαλο μπραβο στον ελευθεροπουλο που κανει το παιχνιδι της ζωης του με τον gay! 

Ναι όντως, κάνει μεγάλο παιχνίδι, είναι εώς τώρα ο καλύτερος παίκτης του γαύρου...
ρε παιδια μακαρος ειναι αυτος εδιωξε και τον προπονητη μαλωνει με τερματοφυλακες και ενα σωρο μαλακιες
αλλα εχει καλη ομαδα ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ Η ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΑΓΙΚΑ ?
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ .....
να μην σας πω οτι θα ειναι αδιαφορη
απο την αρχη του β γυρου .......
αλλα εχει καλη ομαδα ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ Η ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΑΓΙΚΑ ?
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ .....

απο την αρχη του β γυρου .......
- PABLO GARCIA1
ο Μάκαρος είναι στην καρδιά μου και για έναν επιπλέον λόγο... όποιοι θυμούνται την προιστορία του στην ΑΕΚ καταλαβαίνουν...